Torsdagen innan julafton bokade jag spontant biljetter till Finland.
Ringde min morbror att han får hämta upp mig och Malte på måndagen.
Vi sov hos min morbror och hans familj första natten. På tisdagen överaskade vi mormor. Hon blev så glad! Bästa känslan! Hon har varit rätt mycket sjuk under året. Nu har hon blivit piggare och hon var så glad att få träffa Malte igen.
Vi åkte hem i torsdags. Blev en snabb visit. Bättre än inget. Vi fick uppleva massa minusgrader och snö. Malte fick åka pulka och han tyckte om det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har varit väldigt tuff. När vi fick ligga inne på sjukhuset med Malte. Jag skulle börja jobba. Vi skulle skola in Malte på dagis. Malte forsätter att vara sjuk. Tillslut får han medecin för lunginflammation.
Där någon gång kommer det ett brev på posten. Malte har fått en operations tid. Han ska sövas.
Vi visste att han skulle opereras men vi trodde det var till våren.
Eftersom han inte kunde syresätta sig själv och vekligen var riktigt sjuk nyligen. Det tog på mina krafter. Många gånger kände jag att vi kan bo kvar på vårdcemtralen , så ofta som vi var där. Jag vaknar på nätterna att vi är på sjukhuset. Jag tänker ständigt på hur det ska gå..
Malte är mitt allt. Han går först i alla lägen! 
Jag tror ingen kan sätta sig in i vår situation. Men allt vi gått igenom för han är född tolv veckor förtidigt. Det har varit tufft fast vi inte visat det utåt. Jag är så tacksam fast mina föräldrar bor några mil ifrån , jag behöver bara ringa så kommer dom. Ibland önskar man att bodde närmare.

Dom senaste veckorna har jag knappt orkat lyfta mig ur sängen. Jag har bara velat dra täcket över huvudet. Jag känner inte igen mig själv. Jag har aldrig pratat med någon om detta förrens nu. Jag kände att det började behövas för att jag ska kunna må bättre. Jag tog kontakt med psykologen på bvc. Jag hoppas verkligen det vänder snart. Att jag kan släppa denna oron! 

Likes

Comments

Årets pepparkakshus är klart.

Likes

Comments

Igår fick hela familjen klippa sig. Malte fick lite blå färg i håret. Han blev så fin! Han ser så stor ut med kort hår. Min älskade lilla kille.
Efter frisören passade vi på och käka kvällsmat hos mina päron. Dit kom även Maltes moster. Det är Maltes favorit person. Dom sitter liksom ihop. Han kan inte lämna henne utan krokodiltårar. Han ringer videosamtal minst en gång per dag till henne. Kärlek!

Likes

Comments

Har fixat iordning en adventskalender till Malte. Ett paket varje advent istället för tjugofyra.
När man får tiden att räcka så är det mysigt att pyssla i lugn å ro.

Likes

Comments

Idag har vi hållt på i trädgården. Jag har fyllt ett helt släp med löv! Det finns fortfarande massor med löv kvar. Får ta resten imorgon.
Henke har satt upp en massa julbelysning. Det blev verkligen hur fint som helst.

Jag hade Malte i bärsele tills jag insåg att det bara tar längre tid att kratta löven. Det blev även tungt. Men tillslut somnade han i vagnen i 2.5 timmar.

Likes

Comments

Min kämpe mitt allt! Denna killen med sina 592 gram och 30 cm när han tittade ut i världen. Jag är så tacksam för sjukvården vi har i Sverige.
Idag är det världsprematurdagen. Tänker på alla små kämpar ❤

Likes

Comments

Ligger i soffan och funderar. Malte fick sin operations tid. December blir det. Tidigare än vad vi trodde. Det ska bli skönt att få det gjort.
Jag kan ändå inte låta bli att vara nervös.

Julklappar har jag surfat runt på idag. Ska till Göteborg i början av december med några tjejkompisar. Hoppas att jag kan finna mina klappar där.
Iår blir det inte så "många". Min familj har valt att bara köpa till barnen. Vi vuxna ska spela julklapps leken.

Vart ska vi vara på julafton. Samma fråga varje år. Vi ska iallafall hem till min familj på förmiddagen. Eftermiddagen hem till Henriks mormor där hans släkt är.
På kvällen blir vi nog hemma hos oss. Hoppas jag iallafall. Skönt att kunna få lägga Malte i sin egna säng när han ska sova.

Nu ska jag forsätta kolla på bonde söker fru. Sen blir det syrror , älskar det programmet.

Likes

Comments

Jag hittade lite inspiration på instagram. Pappan i huset fick snickra ihop lite. Tillslut blev det en hus säng.
Malte har test sovit första natten. En halv natt klarade han iallafall.

Likes

Comments

För några dagar sen försökte jag ta lite bilder. Bilder till julkort. Jag har dock fått lite nya idéer så ska försöka ta nya till helgen.

Likes

Comments