Header

Jag har börjat göra hårrosetter, ni hittar de på @little_savanna på Instagram! Hur fina som helst och jag har självklart gjort en i varje färg till Tuva-Li. Fästs i håret med krokodilklämma.Likes

Comments

Har fått sådan jäkla dille på dessa byxor. Sneglat åt dem ett bra tag men nu kliar det verkligen i fingrarna. De två sista paren är favoriterna! Älskar mönstrat och vida, luftiga byxor är så snyggt. Är typ det enda jag vill gå klädd i just nu och behöver fler val att variera med. Om mitt möte går bra imorgon kanske jag kan fira med att klicka hem ett par!

Likes

Comments

Idag har det varit lilla julafton för Tuva-Li. Hon fick ett superfint hårband från Odd Molly av min frisör i de härligaste färgerna någonsin. Och leggingsen vi beställt av @emmajordans var äntligen klara! Fungerade dessutom jättebra ihop båda plaggen.

Likes

Comments

Just nu är jag inne i en period där jag är väldigt stolt över mig själv. Det är en befriande känsla när man som jag har en tendens att aldrig vara riktigt nöjd. Träningen går bra och även andra grejer börjar lossna. Heja mig!

Likes

Comments

För någon helg sedan hade jag, Amanda och Emma en heldag inne i stan med shopping, lunch och uteserveringshäng. Så skönt! Och trots att vi oftast shoppar barnkläder blev det denna dag endast kläder till oss själva. Jag har en nyupptäckt kärlek i form av butiken Brandy Melville! Blev två oversize tröjor och lite ringar därifrån. Jag är ju som många av er redan vet i otroligt behov av "egentid" i olika former och en sån här dag som avslutades med en öl på uteservering var guld värt.Likes

Comments

Peter är i garaget ikväll och jag tog nattningen av Tuvisen för en gångs skull. Det var mysigt att få lite ensamtid med henne efter en helg där vi träffat mycket folk och haft barnvakt. Tycker att det är så viktigt att man får lite av varje, tid tillsammans hela familjen, ensam med sitt barn, ensam med sin partner och tid helt själv. Alla är vi ju olika men för oss är det viktigt att man får allt. Det gör att vi är gladare. Ibland kan det bli mycket pusslande, men så länge ingen blir lidande tycker jag att det är värt det!

Igår var Tuva-Li hos sin gudmor Natalie och Fredrik. Jag och P skulle nämligen bowla, ta några öl och käka tillsammans med familjen på pappas sida. Jättekul var det och det var evigheter sen jag bowlade. Av 11 personer kom jag faktiskt tvåa! Helt klart en aktivitet man borde göra oftare. Kan rekommendera Marion's på Kungsgatan i Stockholm. Dock inte för maten, för den var tyvärr inte värd sina pengar.. Inte äcklig, men verkligen inte speciell.Likes

Comments

Jag har verkligen varit i desperat behov av en ny bikini. Så blev därför överlycklig när jag hittade denna! Skyndade mig att köpa den då jag vet av erfarenhet att fina saker har en tendens att kunna spridas via bloggar eller Instagram och sedan vara tvärslut. Jag har alltid köpt ny bikini inför varje år, ibland till och med två så jag har massor liggandes. Men inget passar. Mina höfter är fortfarande lite bredare och mina bröst lite.. ledsnare. Så det känns skönt att kunna rensa bort alla gamla och endast ha såna som faktiskt sitter bra och passar!


Likes

Comments

I måndags var det äntligen dags för ett besök hos Christina för att fräscha upp mitt hår. Blev en väldigt ljus ombre för att underlätta för min utväxt som dyker upp redan efter någon månad. Så nöjd även om det är rätt ovant då jag ser ut att ha ljusbrunt hår när det är uppsatt. Så glad att jag hittat en frisör som förstår vad jag vill och som jag litar på. Har aldrig tidigare gått nöjd från en salong så nu kommer jag aldrig våga byta!

Hade med Tuva-Li till Saxim och det händer aldrig igen. Tyckte synd om henne för hon var dödsuttråkad och jag kunde verkligen inte slappna av. Trodde att det skulle gå att lösa med barnvakt, men det gjorde det inte. Är helt klart en erfarenhet rikare och nästa gång vill jag bli ompysslad själv.

Likes

Comments

Orden räcker just nu inte till för att beskriva hur galet trött jag är på att hosta. Min hals är sådär äckligt rosslig 24/7 och det låter som att jag har rökhosta. Inte charmigt någonstans och fruktansvärt irriterande.

Jag mår dock mycket bättre, men hosta har ju en tendens att hänga kvar in i det sista. Kan jag bara få bli frisk nu?

Likes

Comments