Header

Tørklæde i mørkegrå fra H&M - kan måske findes i butikken

Tørklæde i lyserød fra H&M: HER

Lignende bluse fra Pieces: HER - Lignende luffer HER

Indenfor den sidste uge har jeg gjort mig nogle billige køb, som jeg bestemt vil få glæde af.
De to tørklæder er købt i H&M til henholdsvis 129 DKK og 179 DKK, hvilket jeg synes er en rigtig god pris, da tørklæderne bare er så bløde og helt sikkert kan holde mig varm her i efteråret samt vinteren senere hen. Derudover har jeg købt en rigtig fin bluse fra Pieces til kun 160 DKK. Farven jeg har valgt, tror jeg desværre kun man kan få, hvis den er i de fysiske butikker, og det samme gælder det mørke grå tørklæde.
Vantere købte jeg faktisk på torvet i Hillerød af en dame, men jeg har fundet én som sælger noget lignende til endda kun 100 DKK, hvor jeg gav 150 DKK på torvet 😄

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg har ikke blogget længe nu, føler jeg... Lysten har været der, men samtidig har den ikke, fordi jeg bare har haft gang i så mange ting, og dette har jeg bare nydt fuldt ud.
Derfor vil jeg nu dele nogle billeder fra en del af det, jeg har lavet siden sidst, samt en lille tekst dertil, og som overskriften til dette indlæg indikerer, har jeg spist en masse lækker mad med en masse, jeg har nær 😄

Frokost i Helsingør med min veninde Asta. Dette er helt tilbage til d. 21. september, men det er da værd at dele, når ens frokost ser SÅ god ud, og samtidig også var det:

Min veninde Laura havde tilbragt flere måneder på Mallorca og var endelig hjemme på et kort visit. Hun havde derfor samlet pigerne til kage, kaffe og andet godt dertil 😍:

Laura og jeg mødtes igen dagen derpå til en kop kaffe og hyggesnak:

Min mor donerede penge til, at min søster og jeg kunne tage ud og spise dessert og drikke te sammen en tilfældig onsdagaften. Søsterhygge skal der jo også være plads til:

En morgen havde jeg lige lidt ekstra overskud og valgte derfor at lave sunde æble/kanel pandekager med peanutbutter til - hvis jeg selv skal sige det, så var det reeet godt:

I anledning af mine veninde Cecilies 20 års fødselsdag tog vi på Café Flora, som efterhånden er ved at være vores stamsted. Her spiste vi lækker morgenmad bestående af skyr med granola og kompot, rugbrød med avokado samt en rødbede/ingefær/appelsin juice:

❕Spændende nyheder❕ Denne alt for søde killing flytter hjem til mig om præcis en måned idag 😍
Det er en lidt længere historie, men der er ingen tvivl om, at jeg kan lide stort set alle dyr, og jeg savner kattene hos min mor, som jeg jo har boet sammen med. Så nu skal jeg have min egen kat, i det en kat ikke kræver lige så meget opmærksomhed, som eksempelvis en hund gør (for jeg skal uden tvivl også have en hund, når tiden er til det).
Han skal hedde Felix og vil helt sikkert blive vist en del mere her på bloggen:

Jeg havde ikke set min veninde Elena længe, så vi mødtes til frokost:

I fredags spiste min mor og jeg brunch sammen, vi kunne dog ikke spise alt det mad på tallerken haha. Der var utrolig meget mad, men det smagte også utrolig godt, så vi forsøgte at komme igennem det, men måtte give op. Derefter måtte vi jo shoppe lidt for at gå noget af mætheden væk 😂:

I lørdags tog min veninde Simone og jeg ud og loppede lidt. Vi kørte rundt forskellige steder og fandt en masse lækre loppefund til ingen penge (det kan altså tit godt betale sig!). Vi endte dog også med at søge ly for regnen og samtidig holde en pause på Café Flora:

Likes

Comments

Smoothie bestående af blandede bær, gulerod, banan, havregryn og mælk toppet med kokos, müsli og hakkede mandler:
Havregrød toppet med kanel og æble:
Pære/banan yoghurt toppet med müsli, havregryn og banan:

Man siger jo, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, så derfor er en god og sund morgenmad vigtig - og det kan man jo lave på mange måder, men lige fortiden er de 3 ovenstående mine favoritter.

Smoothien er nem og hurtig lige at blende sammen, og man kan jo altid bare tage det frugt og grønt, man nu lige har derhjemme og blende det med isterninger, og så har man en god smoothie, der lige kan toppes med, ja også bare lige hvad man har derhjemme.

Havregrød er også lige så nemt og hurtig at lave. Jeg plejer at tage 1 dl havregryn, 1 dl vand og 1 dl mælk samt en smule salt, hvis jeg laver til mig selv, da dette svarer meget godt til én portion. Dette lader jeg koge, imens jeg rører i det, indtil det er færdig og ligner grød. (Man kan helt sikkert finde en bedre forklaring eller opskrift på nettet, hvis ikke man kan finde ud af at lave havregrød, og min forklaring ikke er brugbar haha 😂)

Den nemmeste morgenmad er helt sikkert den sidste... Jeg køber Arlas økologiske pære/banan yoghurt, hælder hvad jeg nu kan spise op i en skål og topper den med lækkerier.

Hvilket sikkert er tydeligt, så er jeg fan af morgenmad, som er nemt, hurtigt, sundt og smager utrolig godt! En bedre start på dagen kan man næsten ikke få, hvis man spørger mig 😍

Likes

Comments

HER - HER - HER - HER

HER - HER - HER - HER

Efteråret er her, og jeg elsker det!

Alle årstider er efter min mening fantastiske på hver sin måde, og noget af det mest fantastiske ved, at vejret begynder at blive koldere, er nok alle de dejlige striktrøjer og varme sweaters - og hvis man blot tager et hurtigt kig ind i mit tøjskab, så er man nok heller ikke i tvivl om, at det er noget af det, jeg elsker at købe aller mest.

Derfor har jeg selvfølgelig allerede op til flere gange surfet nettet tyndt for lækre trøjer her til det kolde vejr, og jeg har nu lavet et indlæg med nogle af mine yndlings, som samtidig også er ret budget venlige efter min mening... Den dyreste, jeg har fundet, koster kun 349 Dkk, så det vil jeg mene er helt ok.
Derudover kan man få de fleste, jeg har fundet, i flere farver, hvilket jo er dejligt også 😄

Likes

Comments

Mandag: Afslapning og venindehygge
Tirsdag: Hurtig og sund morgenmad

Onsdag: Svømmetur efterfulgt af caféhygge med mor

Torsdag: Poserede med blomster, men endte med at spilde vand på mig selv 😓😂 efterfulgt af caféhygge med Cecilie (yes, Café Flora for anden dag i træk 😜)

Og så har jeg så ikke flere billeder fra ugen.... men fredag var jeg igen sammen med min veninde Cecilie, og lørdagen stod på familiefødselsdag for min lillesøster (som jeg også nævnte i mit sidste lidt hurtige indlæg).
Søndag var en dag, hvor de fleste lige skulle komme sig efter fødselsdagen - vores familiefødselsdage går åbenbart ikke stille for sig 🍻😂. Idag tænkte jeg så, at jeg lige måtte få bevæget mig lidt og gøre noget godt for min krop, så jeg har været oppe og svømme og ordnet lidt praktisk herhjemme.

Det var så den uge, og nu ser jeg frem til en ny 😍...

Likes

Comments

Efter en smule havearbejde har jeg lige lavet mig en kop kaffe, taget en hjemmelavet scone og sat mig foran computeren.

Jeg har en del blogindlæg, som jeg gerne vil have skrevet, men tiden har bare slet ikke været til det de sidste dage, så nu kan jeg endelig lige sidde ned og få skrevet lidt, inden jeg skal gøre mig klar til i aften, hvor der holdes familiefødselsdag for min lillesøster.

Dette var bare lige et kort og hurtigt indlæg, som lige kort opdaterer min livssituation eller noget haha 😂

Likes

Comments

Støvler: HER

I onsdags købte jeg disse lækre støvler fra Pieces til blot 399,95 Dkk.

Jeg har længe gået og manglet nogle ankel støvler, som både kan bruges til jeans, kjole og nederdel, og det synes jeg bestemt, at disse kan grundet deres klassiske look.
Derudover er de perfekte her til efteråret og hen mod vinter, da de kan holde til lidt af hvert og samtidig er lidt varmere end andre støvler.
Jeg er ihvertfald glad for mit køb 😍

Likes

Comments

Jeg var i onsdags sammen med min veninde Asta, hvor vi lavede disse lækre og endda sunde romkugler (altså sunde alt efter mængden man spiser 😉)!
Opskriften fandt vi HER, men vi fulgte den ikke lige helt præcis, da vi ikke lige havde en vægt så smed vi egentlig bare mandler og dadler i, som vi lige selv synes, og som så ud til at være nogenlunde den rette mængde ifølge opskriften haha.

Som sagt er det ikke min opskrift, men jeg synes bestemt, at den er værd at dele, da det ihvertfald ikke er sidste gang, at jeg laver dem! Så her er opskriften:

 • 75 g friske dadler uden sten
 • 2 modne bananer
 • 2 spsk. havregryn
 • 2 spsk. kakaopulver
 • 100 g mandelmel
 • 2 spsk. peanut butter
 • 1 spsk. rom aroma
 • OVERTRÆK: Mørk chokolade
 • DRYS: Finthakkede mandler, kakaopulver eller chiafrø (Vi valgte uden drys, da vi ikke havde noget)

Alle ingredienserne blendes sammen i en foodprocessor og sættes derefter på køl i cq. 15 min. Herefter rulles massen til kugler og rulles derefter i smeltet mørk chokolade og drys, hvis man har lyst til det. Kuglerne sættes igen på køl til chokoladen er størknet - og så spiiiiis! 😄

Likes

Comments

Billeder fundet på We Heart It

Jeg har de sidste par uger fået alt for mange punkter på min "to do"-liste med ting, som jeg konstant udskyder, da det simpelthen er de mest kedelige ting eller bare ting, som virker så uoverskuelige, at jeg slet ikke kan finde energi til at få de ting gjort.

Nikes slogan "just do it" skal virkelig bare bankes ind i mit hoved angående denne liste... Og det er så latterligt, for tingene på listen kræver ikke alle sammen alverdens tid eller kræfter, så jeg skal jo bare få det gjort. Argh.

Grundet ovenstående tænkte jeg, at jeg nu vil få nedskrevet den liste her, samt hvorfor de ting netop er på min liste, og på den måde prøve at få motiveret mig selv lidt til at komme igang med de ting! Og så må jeg jo så se, hvor længe det tager mig at få det gjort, nu hvor der er lagt fokus på alt det, der ihvertfald ikke er perfekt i mit liv haha.

Men her er den så - My to do list:

 • Rense makeupbørster (jeg plejede at være god til at få det gjort, og det er jo kun det bedste for min hud at få dem renset ofte.. iiih)
 • Rydde op i min bil (da jeg fik ny bil for en månedstid siden, smed jeg alt fra min gamle bil ind på bagsædet.. flot Mathilde, istedet for bare at ligge det på plads, og derefter har jeg bare smidt alt derom)
 • Få min læbepomade ud fra under sofaen (den faldt derned, og da jeg ikke bare kunne nå den, så gav jeg op)
 • Sortere mit tøj (der er bare så meget jeg ikke bruge, især fordi det nok ligger bagerst i skabet)
 • Sortere alle mine andre ting/rydde op i dem (fordi jeg har aaalt for meget ubrugbart rundt omkring)
 • Rengøre inde i alle mine køkkenskabe (det er på ingen måde livsnødvendigt, da der ikke er ulækkert eller noget, jeg føler bare, at det ligesom skal gøres.. don't ask why haha, men jeg gider stadig ikke gøre det)
 • Flytte billeder fra min computer over på en ekstern harddisk (min computer og mobil er snart fyldt, så det giver sig selv)
 • Gå til optikeren og få snakket om kontaktlinser (jeg HADER mine briller og går med dem så lidt som muligt, så kontaktlinser ville jo klart være det rareste for mig)
 • Rense mit bælte (det stinker af røg, men jeg orker bare ikke vaske det i rodalon..)

Såå ja.. det er så min liste over ting, jeg slet ikke gider... men bare skal få gjort!... 😓
Ønsk mig held og lykke med de ting 😄

Likes

Comments

Jakke/blazer fra Second Female: HER

Hvis man ikke lige så mit indlæg igår "The last few days", hvor jeg delte et link til denne fine jakke/blazer fra Second Female, så deler jeg altså også lige linket HER.

Den er nemlig lige nu på tilbud til kun 359,70 Dkk sat ned fra 1199,00 Dkk!

Jeg synes selv, at den bare er så fin til en masse outfits, da den den lige giver lidt ekstra, og derudover er den så behagelig, at det egentlig lidt føles som at gå rundt i sin morgenkåbe (hvilket jo kun er et plus!).
Så nu hvor den er sat så meget ned, kan jeg ikke se nogen grund til IKKE at købe den - og nu har det jo også lige været den 1. i måneden, så man har vel forhåbentlig stadig lidt penge tilbage :P

Likes

Comments