Header

1: HER - 2: HER - 3: HER - 4: HER
5: HER - 6: HER - 7: HER - 8: HER

​Idag er en lidt grå dag, synes jeg.. Solen skinner ikke rigtig, det blæser, og der kommer indimellem byger af regn.. Derfor har jeg nu siddet på AsosNelly og Missguided, hvor jeg har fundet nogle super søde kjoler til max 200 kr! Jeg håber på, at vi stadig får nogle sommerdage inden det for alvor bliver efterår, og dette kan man vist også se i mine valg af kjoler, da der helt klart er nogle sommerfarver i blandt. Og ellers kan man jo også sagtens bruge nogle af kjolerne til efteråret med blot en fin jakke udover og måske et par fede sneakers eller støvler til.
De er ihvertfald alle billige og helt klart værd at overveje og bestille hjem efter min mening :-)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Skjortekjole (i blå): HER - Bælte (look a like): HER - Núnoo taske: HER

​Som nævnt i tidligere opslag var i søndags med min kærestes mor ude på lidt shopping, og i onsdags var jeg så heldig, at min veninde gad være sammen med mig og tage nogle billeder, hvor jeg altså havde det nye på.
Min veninde og jeg blev i onsdags også lige nødt til at bage nogle cookies, fordi why not?.. Og dem blev der også lige skudt billeder af :-)

Jeg købte i søndags denne super søde skjortekjole, som jo både kan bruges om sommeren med ærmerene oppe og bare ben, men også til efteråret hvor jeg tænker at nogle over knee boots ville se super godt ud til.
Bæltet købte jeg af en dame, som stod på torvet og solgte ud af hendes ting - eller faktisk købte min svigermor det til mig - jeg synes bare, bæltet var super sødt og tænkte med det samme, at det ville se godt ud til skjortekjolen, som jeg havde købt minutter før.
Og tasken fra Núnoo havde jeg simpelthen ønsket mig i SÅ lang tid, da den jo er noget af det fedeste! Den har en perfekt størrelse og er virkelig praktisk på alle måder, så den manglede jo tydeligvis i mit liv. Så ja, den købte jeg altså også i søndags.

Da jeg ikke kunne finde et link til skjortekjolen med grå striber, som jeg købte, har jeg linket den med blå striber, som også er så sød. Og da bæltet jo er købt af en dame på torvet, så har jeg fundet et lignende på Asos, som jeg også har linket til øverst.

Likes

Comments

​Dagen idag stod på shopping og café med min søde svigermor.
Vi mødtes ved 12.30-tiden og tog sammen ned i byen i Gilleleje. Her startede vi med at gå i Mariapil, hvor man altså altid ender med at få brugt nogle penge, og idag var ingen undtagelse haha. Efterfølgende gik vi ned på torvet, hvor folk havde stillet deres boder op og solgte ting, og her fandt jeg altså også lidt.
Vi kiggede lidt i andre butikker; men blev så tørstige, og derfor satte vi os på Café Flora, hvor vi hver bestilte et stykke cheesecake og en økologisk sodavand. Det var super lækkert, men desværre kunne ingen af os komme igennem kagen, da vi simpelthen fik så stort et stykke - men det skal man jo heller ikke klage over hihi.

Jeg ligger nu på sofaen og slapper af.. jeg overvejer lidt at lave en kop the, og så skal jeg ihvertfald have set lidt serie.
Imorgen skal jeg mødes med min papmor klokken 9 ved svømmehallen, da vi lige skal have lidt motion ind i dagen, og der er svømning altså godt, synes jeg. Resten af dagen er ikke fuldt ud planlagt, så det må tiden vise, hvad ellers der skal ske.

Likes

Comments

Jeg var den anden dag sammen med min veninde, som jeg ikke havde set i nogen tid, så den stod rigtig på tøsehygge.
Min veninde hentede mig derhjemme, hvorefter vi kørte til Helsingør for at spise noget lækker frokost på Miss Coffee, som min veninde før havde været på. Det er et super lækkert sted, hvor man selv sammensætter sin egen bagel med hvilken bolle, dressing og fyld, som man ønsker - så det gjorde vi selvfølgelig. Jeg købte dertil en iskaffe og min veninde en chai latte :-)

Efter frokosten gik vi bare rundt i Helsingørs gader og kiggede på butikker, fik snakket og nydt det gode vejr. Jeg fik købt en ny øjencreme, som jeg længe har haft kig på, men ikke rigtig lige vidste, om jeg skulle købe eller ej, men grundet stemningen den dag fik jeg alligevel lyst til at give den et forsøg, så nu må vi se, om det var det værd.

Timerne gik hurtigt, og da butikkerne begyndte at lukke, tænkte vi at vende næserne hjemad, men vi var alligvel ikke helt færdige med hinandens selskab, så vi kørte altså i netto og handlede ind til aftensmad samt en vin, og så tog vi hjem til mig.

Aftensmad og et glas vin senere hyggede vi os stadig, og aftalen var altså nu, at min veninde skulle blive sovende hos mig, så lidt hygge til en film senere var en nødvendighed. Det blev et smut mere til netto, hvor chokolade og bær blev købt, og så gik aftenen egentlig bare med at spise det, se film og alt andet tøsehygge relateret :-)

_

Til dagen havde jeg taget et fint og behageligt outfit på (jeg er begyndt at ligge mærke til at "behagelig" ofte er et af adjektiverne, der beskriver mine outfits ret godt haha).
Toppen fra Neo Noir har jeg før vist på bloggen i dette indlæg, og til denne havde jeg nogle chino bukser fra Vero Moda på samt mine espadrilles fra Bianco. Jeg havde dertil taget nogle forskellige guldsmykker på :-)


Husk at følge mig på instagram: @mathildeskj

Likes

Comments

Min dag igår var stille og rolig. Selvom vejret var godt, havde jeg en del vasketøj og rengøring, som jeg blev nødt til at tage mig af, men jeg havde dog stadig tid til at få siddet lidt udenfor på et tæppe med et glas citrovand, som jo bare er så lækkert forfriskende.

Jeg havde igår taget et behageligt men stadig fint og feminint outfit på. Toppen er fra Jacqueline de Yong, og mine blonde shorts er fra Style Butler. (Og som baggrunden på billederne tydeligt viser, så blev de taget inden jeg valgte at gå igang med rengøringen og oprydningen haha).

Noget lignende mit outfit kan findes her:
Shorts: HER
Top: HER eller HER

Likes

Comments

Bodysuit: HER - highwaisted jeans: HER

​Jeg tænkte at dele dette outfit, som jeg havde på den anden dag, da det er super afslappet, men samtidig ikke helt kedeligt grundet den fine bodysuit fra Missguided, som kan bæreres off shoulder. Jeg havde til bodysuiten blot et par højtaljede jeans på, og tilsat et af mine bælter for ekstra accessory.
Outfittet er behageligt at have på og er derfor perfekt til dage med skole eller arbejde, hvor man måske egentlig mest af lyst til at møde op i nattøj - jeg tænker alle nogengange har det sådan ;-)
Man kan dog altid gøre lidt ekstra ud af outfittet ved at tilføje smykker, gøre lidt ekstra ud af makeuppen eller tage et par fede støvler eller lignende på :-)

Som nævnt har jeg min bodysuit fra Missguided, men Asos har også en del fine bodysuits til en god pris.

Likes

Comments

Som jeg har givet udtryk for flere gange, så er jeg bestemt ikke tilfreds med den sommer, vi har haft i DK, og derfor skal det heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg længes efter alt sommer relateret!
Derfor har jeg fundet disse lækre billeder, som simpelthen bare skriger sol og sommer og ret godt beskriver alt det, jeg lige nu ville ønske var en del af min hverdag.
Nå... men jeg drømmer videre ;-)

Likes

Comments

Dagen igår var virkelig god!

Jeg havde en lidt langsom morgen, så min dag startede først rigtig omkring 11-12 tiden.. ups.
Ved omkring 12.30 tiden kørte jeg hjem til min mor, hvor min søster også var, og der lavede jeg smoothies til os alle tr, imens de gjorde klar med liggestole, håndklæder osv., fordi vejret var jo lækkert, og vi skulle have en tan.. MEN vi nåede knap nok at ligge os og tage en tår af vores smoothie før det begyndte at dryppe - typisk dansk sommer i DK... Nå, men vi pakkede så alt væk igen, og satte os ind i tørvejr. Grundet regnen begyndte det faktisk at blive lidt koldt, så vi tog trøjerne på, lavede en kop kaffe og fandt et kortspil frem - man må jo gøre det bedste ud af en hver situation. MEN selvfølgelig blev det kort tid efter strålende sol igen. Ja, solen og varmen er da helt klart bedst, men nu havde vi jo lige omstillet os til en kold regnvejrsdag haha. Trods vejrets humørsvingninger formåede vi da at få hygget os alligevel :-)

Hen af eftermiddagen kørte jeg hjem og hentede min kæreste, hvorefter vi kørte hjem til hans forældre for at spise aftensmad.
Inden aftensmaden var vejret simpelthen så skønt igen, så vi sad uden for og hyggede os, og min kærestes mor og jeg var kreative og tegnede på sten. ​Men da det blev tid til aftensmaden snød vejret os igen.. Vi dækkede op uden for, men lige som dette var gjort, kom regnen, og vi måtte rykke alt indenfor.
​Det begyndte at styrte ned, så det var alligevel lidt hyggeligt at sidde indenfor og høre regnen på taget, imens vi spiste god mad :-)

Senere på aftenen blev vejret altså dejligt igen, og jeg drønede til Tisvildeleje og købte en is fra Paradis Is, hvor min veninde arbejder, og så fik hende og jeg lige en lille sludder.

Så ja, en virkelig god dag selvom vejret godt nok ikke lige var med mig hele tiden haha :-) 

Likes

Comments

Solen har været fremme idag og temperaturen har ligget på noget nogenlunde sommervenligt, så jeg havde selvfølgelig fødderne i poolen!
Jeg satster stadig på, at august bliver fyldt med sol og at temperaturen stiger til mere end 25 grader.. Sommeren har simpelthen været alt for trist indtil videre, så i august og helt hen i september skal solen bare slå igennem :-)

Hvalpene hos min mor er nu blevet 7 uger, og det betyder, at der nu kun er en uge til, at de alle skal til deres nye hjem, derfor er jeg så meget som muligt hos min mor de her dage, da de små uldtotter jo bare er så skønne! Jeg kunne sagtens beholde dem alle - 6 hunde er da ikke for meget i en lejlighed vel? haha :-)

Likes

Comments

Min søster og jeg var i tirsdags inde og besøge min farmor, hvor vi spiste lækker brunch, som min farmor havde stået for - det var altså utrolig lækkert! Efter vi havde fået snakket en del, forslog min farmor, at vi kørte til Hundested for at se på i års sandskulturer til Hundested Sandskulptur Festival. Skulpturerne var super fine og historierene bag gjorde det hele mere inspirerende og betydningsfuldt. Derudover så forstår jeg slet ikke, hvordan man overhoved kan lave sådan noget ud af sand?? what..

Efter at have set på sandskulpturerne gik vi lidt rundt på havnen og kiggede de forskellige små steder, hvor folk solgte ting. Ringen, som man kan se på ovenstående billede, blev jeg simpelthen nødt til at købe, da jeg synes den er så fin og speciel, og så er det jo ikke lige alle, der har sådan én, da den er håndlavet af sælgeren på havnen :-)

Vi endte hos min farmor igen, hvor vi spiste pandekagerne, som oprindeligt var til brunchen, men som ingen af os kunne spise dertil. Så pandekagerne blev spist mens te og kaffe blev drukket og de sidste samtaler blev udført.

Alt i alt endnu en super hyggelig dag med min dejlige farmor (og min søster) :-)

Likes

Comments