Hej kära!

Har gått ett tag sen jag skrev av mig nu och det har verkligen hänt en hel del sen dess. Ups and downs. Som en bild säger som stämmer så jävla väl, man måste dö några gånger innan man kan börja leva igen. Så sant så sant.

F har jag äntligen kastat åt helvete, det tog lång tid med mycket bearbetning innan jag såg mitt egna värde och innan jag såg ännu en gång vilken typ av människa han är. En människa som jag aldrig skulle vilja ha i mitt liv igen. Jag tog modet till mig att åka ända hem till honom för att förklara och säga att jag inte vill ha någon mer kontakt med honom, att han skulle sluta höra av sig och sluta göra mig förvirrad. Det gick som vanligt inte in då han gör om samma sak 4 timmar efter jag varit där. Men, jag kände sån lättnad och bra känsla när jag åkte därifrån så det slutade ändå med att jag skällde ut han efter noter och avslutade kontakten.

Har dock träffat en ny stjärna, vi kallar han nu R. Han ger mig det jag precis behöver just nu, det kanske är elakt att träffa honom, vad vet jag, men jag behöver det. Jag har redan sagt till honom och mig själv att jag inte är ute efter en relation direkt utan mest ha någon att umgås med. Jag känner mig skadad, jag känner att jag inte kommer kunna lita på någon nu direkt, jag kommer ha så mycket hjärnspöken och F har skadat mig. Man måste repa sig för det och känna sig säker själv innan man börjar någonting nytt.

Men jag är glad, tack livet för att det alltid blir positivt till slut, för att det alltid visar en ljus sida i allt mörkt. Jag känner mig lycklig, för första gången på så himla länge! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur hanterar man kontakt med ex? Vad vet man egentligen vad man klarar av och inte? Jag har kontakt med mitt ex, trots att det bara är några få dagar vi gemensamt kom underfund med att vi absolut inte kan ha ett förhållande så är vi vänner istället. Det känns bra för mig just nu, nästan lättare för mig att gå vidare känslomässigt när han säger att han träffat någon annan.

Jag har aldrig någonsin varit med eller hört talas om en person som har så lätt att gå vidare från någon. Sen är det ju också så att jag känner honom utan och innan till, jag vet precis hur han fungerar och han kan fortsätta att ljuga för sig själv. Jag är inte ens arg på honom efter denna gång, jag visste det från början så jag får stå mitt egna kast. Jag vill kunna se in i framtiden, veta hur denna kärlekssaga en dag kommer att sluta.

Jag känner mig lite som dubbel moral, jag säger till honom att det inte är bra att träffa andra så fort efter, ändå sitter jag här och själv går i tankarna på om jag ska träffa någon annan. Men just nu är det bara tankar, jag är för rädd för att det sen ska slå tillbaka på mig eller att det inte blir bra av det, samtidigt som jag vill, jag tror jag behöver någon som finns där för mig och är det alltid fel att uttnytja någon lite om man vet att det är bra för en själv? Och vart ska jag dra gränsen för kontakten med F?

Dagarna som har varit har varit jobbiga, jag har känt mig riktigt ensam. Det känns lite bättre nu, men varje dag är en kamp och jag längtar tills det går över, för att jag vet att det gör det även fast det kan ta tid.

Det här är det bästa jag gjort för mig själv, kunna skriva av sig, allt känns så mycket lättare nu. Tack!

Puss & kram
Martyyy

Likes

Comments

Det ösregnar ute och det är söndag, i vanliga fall hade jag älskat det här. Känslan av att det är mysigt och att det är helt okej att bara vara inomhus och titta på serie från morgon till kväll och bara inte göra någonting.

Idag känner jag inte riktigt likadant, jag är inomhus men jag gillar det inte ens, jag känner mig låg och nästan lite ledsen för regnet. Jag vill just nu har sol för att komma ut och kunna lägga tankarna på annat.

Jag är singel, nybliven singel och jag känner mig verkligen singel. Jag har just nu en stor känsla av ensamhet inom mig, egentligen vet jag inte riktigt varför då jag själv anser att dom människorna som jag vill ha runt om mig finns där. Men jag har känslan av ensamhet iallafall, känslan av att alla har sina egna liv med partner och barn och här står jag, själv och redo att göra något roligt, och inser snabbt att jag inte har så många att göra roliga saker med. Jag antar av att det är en del av processen att sörja det som försvunnit, alltså mitt ex, även om jag själv är nöjd över beslutet vi tillslut tog gemensamt så är det är stor sorg att förlora någon som stått dig nära under en längre period.

Jag trivs bra ensam egentligen, och jag tror att det är väldigt viktigt, så på den biten har jag kommit väldigt långt, det känner jag själv. Men jag hatar känslan av att mobilen är tyst, att det inte ringer någon som pratar om helt oväsentliga saker för att bara ringa. Det känns tomt och jag känner mig tom, men jag har valt detta och jag anser att det är bra val trots allt.

Det gäller bara att bestämma sig. Andas in och andas ut så blir känslan bättre.

Puss & kram
Martyyy

Likes

Comments

Hej!

Detta inlägg kommer vara det vara allra första. För nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, vara kreativ och få möjligheten att skriva ner det jag har i tankarna just nu för stunden.

Lite bakgrund om mig då, jag har bloggat förut, i många år, på olika bloggar, en del finns fortfarande kvar. Jag var dock yngre när jag bloggade förut, då skrev jag om vad jag gjorde för stunden vad jag skulle göra imorgon och så vidare. Detta blir någonting helt annat.

Här i denna blogg kommer jag skriva ner allt jag har i mitt huvud, alla tankar och känslor som ibland bara väller över en, som jag vet att många andra också tänker. Det kommer vara breda ämnen, jag kommer även skriva om mitt liv i största allmänhet, jag kommer helt enkelt skriva om precis det jag känner för just då.

Men, ett litet men. Jag ska försöka mig på detta genom att vara halvt anonym, ja precis, halvt. Jag har valt att just nu inte gå ut med namn och koppla bloggen till mina privata sociala medier med den anledningen att jag vill kunna blotta mig själv i text på denna blogg, och jag vet att jag inte kommer våga det om alla vet vem jag är. Det jag också menar med halvt är att jag kommer att publicera bilder och annat som är tagna av mig personligen, och skulle det vara någon som upptäcker vem jag är, ja men då är det så helt enkelt!

Jag hoppas ni kommer trivas lika bra som jag kommer. Imorgon kör vi första riktiga inlägget.

Puss & Kram
Martyyy

Likes

Comments