Glædelig mandag!

I dag begynder min sommerferie for alvor, og for første gang siden folkeskolen har jeg faktisk en hel sommerferie, uden arbejde eller nogle som helst forpligtelser. Jeg skal bare slappe af, flytte en smule og forhåbentlig nyde en masse lækkert solskin. Men nok om min sommerferie, jeg har fundet den smukkeste lejlighed til denne uges Monday Flat, og jeg tror faktisk det er en af de lækreste lejligheder jeg nogensinde har set. Hold nu kæft, hvor er den flot! Jeg elsker den grå farve i stuen, jeg elsker det flotte stukloft, jeg elsker køkkenet! Selv dørene og stikkontakterne er flotte. Og så er den bare virkelig flot indrettet. Jeg kunne flytte ind i den med det samme.

Kilde: alvhem.com


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

I går havde jeg sidste dag på skolen, hvor jeg arbejder. Jeg vidste godt på forhånden, at jeg måske ville blive en smule trist, da det faktisk er det bedste job, jeg nogensinde har haft. Jeg er kommet ret tæt ind på nogle af eleverne, og ikke mindst lærerne. Det har været et helt fantastisk halvt år, hvor jeg virkelig har nydt at gå på arbejde. Så da vi havde sunget ferie-sangen nede i gymnastisksalen, og ungerne begyndte at strømme ud til deres sommerferie, kunne jeg godt mærke en lille knude i maven. Mange kom hen og gav mig et kram, og var simpelthen så søde. Jeg kommer dælme til at savne dem, for selvom de kan være nogle små barylere, kan de virkelig også være fuldstændig forrygende at være sammen med.

Det værste var dog at sige farvel til lærerne, som jo har været mine kolleger i et halvt års tid nu. Jeg har fra starten af følt mig godt taget imod, og inddraget i de forskellige ting, der er foregået på skolen. Så der kom en lille klump i halsen, da jeg sagde farvel og tak til de sidste, og gik ud af døren, for sidste gang.

Jeg har i nogle dage gået og reflekteret over, hvad det egentlig betyder, at jeg er nu er færdig på skolen, for det er jo den endegyldige afslutning på mit liv i Lemvig. Ja, det lyder dramatisk og cheesy, men det er altså sådan jeg har det. Nu har jeg sommerferie, og i den sommerferie skal hele mit liv rykkes til en helt anden by, hvor alt er fremmed og nyt. Når sommerferien slutter, starter jeg på en ny uddannelse, og dermed også på "mit nye liv" (Igen - meget cheesy, I know). Det hele har fyldt en del i mine tanker, men det tror jeg også er meget sundt.

Det er sundt for mig, at få gennemtænkt de 2,5 år, jeg har brugt i Lemvig. Jeg har været igennem så meget, og lært så meget om mig selv, og hvordan jeg reagerer på forskellige ting. Og nu kan jeg tage det alt sammen med mig til Aarhus, og forhåbentlig bruge det til at gøre overgangen så smooth som muligt.

Det hele er både meget spændende og lidt skræmmende. Men jeg glæder mig helt vildt, til at se, hvad Aarhus byder på, og hvordan mit liv ser ud om et år. Lige nu, ved jeg jo ingenting, så i princippet er alle døre åbne. Jeg håber ikke at I er for trætte af de her eftertænksomme indlæg, jeg lover at der snart kommer noget mere light content, men lige nu, virker det bare så mærkeligt at lave indlæg om sommersko og solbriller, når det er helt andre ting, der fylder i mine tanker.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Den her sommer bliver fuld af forandringer for Kasper og jeg. Vi rykker hele vores liv til Aarhus, hvor vi skal bo de næste 5 år. Derfor tænkte jeg, at det ville være nemmest for jer, at følge med i det hele, hvis jeg lige lavede en slags statusopdatering på, alle de ting, der gerne skal gå op i en højere enhed, for at vi kan starte vores liv i storbyen (Det lyder så bonderøvsagtigt, men er altså ikke desto mindre sandt.)

De første ting er jo sådan set faldet på plads, i og med at Kasper er blevet færdiguddannet som værktøjstekniker, og har fået et godt job. Det er ingen hemmelighed at det er ham, der kommer til at tjene størstedelen af vores penge, da jeg som udgangspunkt kun får SU i den første periode af min uddannelse. Jeg er kommet ind på min uddannelse, og dermed er endnu en lille brik i puslespillet faldet på plads. Hvis ikke jeg var kommet ind, skulle jeg nok have haft et arbejde derovre, men heldigvis bliver det ikke nødvendigt - Jeg har dig ikke helt afgjort endnu, om jeg vil have et lille fritidsjob, for at tjene lidt ekstra dukater, det må tiden vise.

Så den næste ting der skal falde på plads, er at vi skal have fundet et sted at bo. Hver gang jeg laver et Monday Flat indlæg, kribler det nærmest i fingrene, og jeg kan godt mærke, at det er ved at være nu, at vi skal rykke. Som jeg jo før har skrevet herinde, skal vi købe en lejlighed, og dermed er vi ikke lige så pressede, som hvis vi nu skulle leje, da der nærmest ikke er "anstændige" leje-lejligheder at opstøve, her i sommerperioden, hvor alle starter på studie osv. Derudover skal vi jo også bo i byen i lang tid, og er derfor mest komfortable ved at have et sted, der er 100% vores eget. Vi skal så bare lige have fundet lige præcis det sted.

Vores plan er, at kontakte nogle forskellige mæglere, da mange af lejlighederne bliver solgt inden de overhovedet kommer "til salg" - ihvertfald sådan rent officielt. Der er utrolig mange lejligheder der bliver solgt så hurtigt, at de hverken kommer på nettet eller bliver slået op nogle andre steder. Så i næste uge, regner vi med at tage en dag ud af kalenderen, og så smutte til Aarhus og kigge på en masse lejligheder. Det bliver også rart at kunne se dem med ens egne øjne, frem for at sidde og studere de billeder mægler har taget. Så det bliver vildt spændende, og jeg er også lidt spændt på hele processen. vi har jo for pokker aldrig købt bolig før! Det føles meget voksent og modent, men jeg er sikker på, at alting nok skal falde på plads.

Jeg skal nok lige opdatere om, hvordan det hele det går, men indtil da, må I gerne krydse fingre for os, og håbe på at vi finder en rigtig lækker lejlighed!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Glædelig mandag!

I dag er den første dag i min sidste uge som lærervikar, da vi får sommerferie på fredag, og så flytter vi til Aarhus. Det er ret trist, men ikke desto mindre venter der et kæmpe eventyr lige om hjørnet, som jeg både frygter en smule, men som jeg heller ikke kan vente med at komme i gang med. Så nu skyder jeg ugen i gang med en lejlighed på 43 kvm, med nogle fine feminine detaljer, og udemærket udnyttelse af rummene.

Jeg håber I får en dejlig uge, at solen bliver ved med at skinne, og at I også snart har ferie indenfor rækkevidde!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Fredag formiddag dumpede den besked, jeg havde ventet på, uden at vide om jeg skulle frygte at åbne eller glæde mig til at læse, ind i min e-boks. "Velkommen til mediegrafiker uddannelsen." Bum. Jeg kom sgu ind. Jeg er god nok, de ville gerne have mig ind på deres uddannelse. Men jeg ikke glad. Jeg trak ikke engang på smilebåndet. Af en eller anden grund, konstaterede jeg bare, at jeg var kommet ind og læste hele brevet færdigt, hvorefter jeg sørgede for at gå ind og søge om SU, så formaliteterne var i orden. Jeg havde ikke lyst til at fortælle det til nogen, jeg ringede hverken til Kasper eller mine forældre, for at fortælle dem den gode nyhed, med glæde i stemmen og julelys i øjnene.

Hele dagen gik jeg og var trist og ked af det, og kunne slet ikke overskue at skulle fortælle nogen som helst om, at jeg var kommet ind på mit drømmestudie. Og det gjorde mig kun mere ked af det, at jeg havde det på den måde, for det var jo slet ikke sådan det skulle føles at komme ind på den uddannelse, man har haft for øje i snart et år. Jeg var forvirret og kunne ikke finde frem til, hvorfor jeg var så ked af det.

Måske var det fordi jeg sad helt alene, da jeg fik nyheden. Alene i en tom lejlighed. Jeg kunne selvfølgelig have ringet til nogen, men det er bare ikke det samme, som at kan kigge op fra telefonen, og fortælle det til den der sidder nærmest, og dele ens egen reaktion med deres. Men jeg var alene. Og så blev jeg så trist, at jeg havde lyst til bare at blive i lejligheden hele dagen, uden at skulle fortælle nogen om noget som helst. Jeg kunne slet ikke overskue at skulle fortælle det til nogen, og at alle skulle lykønske mig og alt muligt. "Ej tillykke Marie!", "Hvor er det dejligt, stort tillykke med det!", "Er du ikke glad?", "Hvorfor smiler du slet ikke?".

Da jeg kom hjem, gik jeg direkte ind i min seng, og sov indtil Kasper kom hjem. Da han så begyndte at spørge ind til, hvorfor jeg var ked af det, stod det pludselig ret klart for mig. Jeg var skide bange. Bange for at starte på en hel ny skole, bange for at flytte til en helt ny by, bange for at sige farvel til alt, hvad jeg kender og elsker herhjemme. Bange for, at mit drømmestudie skal ende ligesom mine gymnasie år gjorde. Jeg hadede at gå i gymnasiet. Jeg kom i en uheldig klasse, hvor de fleste kendte hinanden, og jeg kom som lidt en outsider, og endte både med at gå ned med stress (Det har jeg skrevet en masse om her), og føle mig meget alene og udenfor. Og tænk, hvis jeg nu kommer som en kæmpe outsider i min nye klasse, og igen kommer til at være alene? Alene tanken giver mig den ondeste mavepine. Og alle de tanker, som havde rumsteret rundt i min underbevidsthed, blev blæst direkte op i mine tanker, i det øjeblik, jeg læste at jeg var kommet ind. Og så var det alt det jeg fokuserede på, istedet for at fokusere på, hvor heldig jeg var (og er), for jeg er jo for helvede kommet ind! Jeg klarede mig igennem både ansøgningsfasen, samtalen, og nu er jeg kommet ind! Og det er mega fedt!

Men alt det kunne jeg ikke se i går. I går var jeg tynget af alle mulige andre ting, som måske, måske ikke, bliver en realitet for mig. Jeg overtænker for meget, og kommer hurtigt til at hive mig selv ned, istedet for op. Måske jeg skulle læse mit indlæg om at nyde de små glæder i livet, lidt oftere? Jeg kunne ihvertfald godt have brugt det i fredags.

Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg vil med det her indlæg, eller hvad pointen er, men nu er det skrevet, og alene det, er rigtig dejligt. Det renser ud, og sætter tingene i nyt lys. Måske I kan bruge det til noget, måske fatter I slet ikke, hvorfor jeg opfører mig så mærkeligt, haha. Uanset hvad, håber jeg I har haft en dejlig weekend indtil nu, og at jeres søndag kommer til at være rigtig skøn.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

YouTube
Marie Iversen
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw