Jeg har på det seneste været rimelig lun på Wood Woods univers, og deres stil, som jeg synes både er feminin og fin, men med en ret lækker kant, af noget street, maskulint og sporty. Kort sagt - Jeg crusher rimelig meget på Wood Wood som brand lige nu, og kunne købe mig fattig, både i deres nyeste genistreger, men også i deres "Sale" afdeling, som har rigtig mange af de lækre items, til en nedsat pris. Jeg har samlet mine favoritter i en lille collage, og linket direkte til de forskellige items, hvis I også skulle have lyst til at smide jeres penge efter lidt Wood Wood. Jeg er personligt helt vild med den røde "Romantic" hoodie, som også pryder forsiden på denne måneds ELLE, og er ret sikker på, at jeg hellere må få købt den, når der kommer løn igen, hehe.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Nogle gange sker der ting i livet, som man aldrig kan forberede sig nok på. Når man mister de mennesker der står en nær, og som altid har været en del af ens liv, så gør det bare umådeligt ondt. Jeg mistede i fredags min kære bedstefar. Han var 90 år gammel, og sov stille ind på et hospital. Han var klar til at forlade denne verden, og ville egentlig bare gerne have fred. Min bedstefar var en meget troende mand, så han glædede sig egentlig bare til, at han skulle genforenes med min bedstemor, som gik bort for 2,5 år siden.

Jeg har i denne uge været i praktik hos et reklamebureau, og har i den forbindelse boet hos mine forældre, da transport osv., hang bedre sammen på den måde. Torsdag eftermiddag, da jeg kom hjem, fortalte min far mig, at vi skulle afsted til Thisted Sygehus, for at sige farvel til bedstefar, fordi at det var ved at være slut. Jeg gik fuldstændig i stå. Jeg forstod det slet ikke. Jeg vidste godt, at bedstefar havde haft nogle helbredsmæssige problemer, men ikke at det var så slemt. Vi kører til Thisted med det samme, hvor resten af min fars søskende er samlet, omkring min bedstefar. Han ligger i sengen, helt lille og svag. Jeg græd ikke da jeg så ham, for jeg kunne mærke på ham, at han ikke var bange for døden, men nærmere så frem til, hvad der kom efterfølgende.

Jeg gik hen til sengen og tog hans hånd, hvorefter han åbnede øjnene og smilede til mig. "Velkommen til." Sagde han, og klemte min hånd. Jeg sad længe ved hans seng, og holdt hans hånd, imens han sov lidt, og vågnede når der skete noget på stuen. Senere holdt vi en andagt, med bedstefars præst, der var kommet. Det hele var meget smukt, selvom vi allesammen græd lidt på skift. Min far havde besluttet sig for, at blive på hospitalet, for at være hos bedstefar gennem natten. Da min mor og jeg skulle til at køre hjem, tog jeg bedstefars hånd for sidste gang, og takkede ham, for alle de minder han har givet mig, og min lillebror. Han kunne ikke tale længere, men nikkede og så mig i øjnene. Det betød meget for mig, at få sagt et sidste tak og et sidste farvel. Det var hårdt, men det hele værd.

Min bedstefar sov stille ind, om morgenen, fredag d. 13. januar 2017. Min far og faster var hos ham, og jeg ved, at han nu er sammen med min bedstemor igen.

NB: Nogle ville måske synes, at det ikke er alting man skal dele på et medie, som en blog. Men den her blog, er mit lille personlige fristed, og når der er noget der fylder meget i min verden, så har jeg behov for at dele det med andre. Det håber jeg, at I vil forstå og acceptere <3.

Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Som nogle af jer måske ved, så skal Kasper og jeg jo købe lejlighed i Århus til sommer, og i den forbindelse, kan jeg ikke lade være med at drømme en smule. Jeg har rigtig mange ønsker for, hvordan vores hjem skal se ud, og nogle af de største ønsker, har jeg prøvet at samle nogle billeder af. Nogle af dem, er ret dyre at realisere, faktisk de fleste af dem, haha. Men derfor, er de ikke mindre lækre. Jeg synes at de forskellige ting, er med, til at gøre et hjem mere personligt, og faktisk også en smule mere ekslusivt.

Læs videre, hvis du vil se, hvordan min drømmelejlighed ser ud!

Er virkelig vild med grå vægge, jeg synes de er så lækre! Og en dejlig afveksling fra de normale hvide vægge, der efterhånden er overalt. Den mørkere farve, giver en snert af en hulestemning, hvilket jeg faktisk er ret vild med. Kunne forestille mig, at det især vil gøre sig godt i soveværelset, hvor en rolig og dæmpet atmosfære, er helt perfekt!

En anden ting jeg drømmer om, er et virkelig smukt badeværelse. Jeg skal ikke kunne sige, om det er fordi, jeg pt. lever i et linoleumshelvede af et badeværelse, haha. Jeg er ret tosset med idéen om, at have en "indbygget" plads til shampoo, balsam osv., så man nærmest gør det til en lille udstilling. Det kræver selvfølgelig at indpakningen også ser lækker ud, men altså - det er jo detaljer! Første skridt må være, at selve brusenichen er flot. Det bliver nok et projekt der må vente lidt, da det er rimelig pebret at få lavet et nyt badeværelse, haha.

Hvis vi fortsætter i den dyre ende, så er jeg helt åndssvagt besat af, at få et sildebensparketgulv. Jeg synes det er så hjernedødt flot, og det giver virkelig et lækkert udtryk, som man bare ikke får ved almindeligt plankegulv, eller gulvtæppe. Jeg kan slet ikke komme mig over, hvor flot det er - Jeg må have det gulv på et tidspunkt!

Så bliver det bare ikke sejere! Jeg drømmer om, at udskifte en væg, med en glasvæg, i jernramme. Jeg synes det ser så vanvittig cool ud, og igen - Det giver bare noget personlighed, som man næsten ikke kan få, bare ved at tilføje nips og planter. Det behøver ikke nødvendigvis være en hel væg, en halv ville også være så fint, evt. mellem køkken og stue. For ligesom at skabe noget opdeling, uden at fjerne lyset.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig 

Likes

Comments

Endelig, endelig, endelig, fik jeg bugt med Youtube, og endelig, er min video blevet uploadet. Det er min aller første Youtube video, så I må undskylde, hvis jeg opfører mig akavet eller gentager mig selv, haha! Jeg håber I har lyst til at følge med, også på min Youtube kanal, hvor jeg løbende vil opdatere omkring min akne, og hvordan jeg (forhåbentlig), kommer over den.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Jeg har nogle rigtig gode nyheder, som jeg vil dele med jer i dag. Jeg har nemlig sagt op på 7-Eleven, og har fundet et nyt arbejde! Jeg er simpelthen så glad for, at jeg endelig tog tyren ved hornene, og sagde op på 7-Eleven, da jeg jo i bund og grund ikke længere var glad for at arbejde der. Det tog virkelig lang tid for mig, at tage mig sammen og overbevise mig selv om, at det var det rigtige at gøre. Jeg var så nervøs for, om jeg mon ville kunne finde et andet arbejde, og om jeg ville kunne tjene nok på det, især nu når vi skal købe lejlighed i Århus, og har brug for at spare så mange penge op, som overhovedet muligt. Heldigvis har jeg en rigtig god kæreste, der bekymrer sig om, hvordan jeg har det, og kan se, når jeg ikke er glad. Han fik mig overtalt til, at man ikke skal finde sig i alting, og at det bedste ville være, at tage springet og finde et arbejde, som jeg er glad for. Og så sagde jeg dælme op! Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid, jeg er simpelthen så glad for, at jeg bare gjorde det.

Og nu kommer vi til den spændende del - Mit nye arbejde. Jeg er så heldig, at jeg har fået et job som lærervikar, på en skole, der ligger 5 minutter, fra hvor vi bor. Jeg har nogle faste timer hver uge, fordi en af de faste lærere er blevet sygemeldt. Jeg synes det er mega spændende, og glæder mig til at rigtigt at komme igang. Jeg skal have fra 4. - 5. klasse, bl.a. til natur/teknik. Det hele er ret nyt endnu, men jeg føler virkelig, at det er den rigtige beslutning jeg har taget. Jeg startede i går, med to timer, hvor jeg skulle være støttelærer, for nogle lidt udfordrede børn. Det gik enormt godt, og jeg prøver stille og roligt at opbygge nogle relationer, til de børn jeg skal arbejde med, men også til deres klassekammerater, der jo også skal acceptere mig i klassen. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal derop, og kan mærke, at det 100% er det rigtige valg jeg har taget!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

I samarbejde med min gode ven, Oskar, som studerer Communication Design på Kolding Designskole, er jeg gået i gang med et eksperiment. Eller en undersøgelse, jeg ved faktisk ikke helt, hvad den definitive betegnelse er. Men Oskar spurgte mig i hvert fald, om jeg havde lyst til at hjælpe ham med et projekt, der omhandlede min Instagram. Og straks var jeg jo all in, hehe. Eksperimentet går ud på, at jeg de næste 4-5 dage, skal tage billeder af alt, hvad jeg spiser, og uploade det på Instagram. Også de bitte små, (næsten) ubetydelige ting. Dét synes jeg er lidt spændende. Jeg er spændt på, om det kommer til at påvirke, hvad jeg spiser, at jeg lige pludselig skal dele det med hele verden. Jeg plejer jo kun at tage billeder af det pæne mad, haha. Er lidt spændt på, hvordan jeg skal få boller i karry til at se skide lækkert ud...

Faktisk synes jeg det er en smule intimederende at skulle dele ud af mine madvaner, for på et eller andet punkt, er det man spiser jo faktisk ret privat. Det synes jeg i hvert fald. Jeg kan næsten ikke forestille mig, at det ikke kommer til at påvirke mig lidt, at jeg skal uploade alting. Måske jeg så lige snupper et æble, istedet for lidt bland-selv-slik, når jeg er på arbejde. Eller måske jeg tager en lidt mindre portion, når vi spiser aftensmad. Jeg har i hvert fald, lovet mig selv, at jeg ikke må snyde, så alt hvad jeg spiser, kommer til at være på min Instagram, henover de næste dage. Jeg begyndte allerede i går, så de første hverdags-mad billeder, er allerede at finde på min konto: @mariethorsager. Jeg deler alle billederne under hashtagget #detersådanjegspiser, og I meget velkomne til at følge med.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Nu, hvor vi officielt skriver 2017, tænker jeg, at der ikke findes noget bedre tidspunkt at dele gode tips til træning og sund livsstil. Der er jo mange der har nytårsforsæt omkring vægttab, masser af træning og en bedre livsstil. Jeg har, som skrevet i mit seneste indlæg, ikke nogle forsæt, da jeg ikke rigtig kan forholde mig til det. Men jeg er jo stadig (high five til mig!), igang med mit vægttabsprojekt, og har igennem den seneste måned altså fundet nogle gode, lette og hurtige smutveje, til at få træning ind i hverdagen.

Hvis I ikke allerede kender til de fantastiske trænings-guruer der findes på Youtube, så går I seriøst glip af noget. Jeg har virkelig svært ved, at slæbe mig op i fitness om morgenen, inden jeg skal på arbejde, men hvis jeg bare lige skal trille ind i stuen, og sætte en Youtube video på, går det altså meget nemmere! Så skal man heller ikke bekymre sig, om morgenhår eller andre ubehageligheder, haha.

Min absolutte ynglings-trænings-youtuber, er Cassey Ho, som er kvinden bag trænings universet Blogilates. Hun er... Meget entusiastisk, men hvis man kan kapere det, så er der altså god træning i vente. Hendes videoer er ret målrettet mod piger, og derfor er hendes videoer også altid rettet mod lige præcis dét jeg gerne vil træne. Jeg kan btw virkelig anbefale hendes PIIT videoer, hold fast man, hvor kan man mærke dem dagen efter!

Jeg har linket nogle af hendes videoer herunder, men tjek hendes kanal ud, hvis I mangler noget inspiration, og nogle nye øvelser, der kan mærkes!

Udover virkelig gode træningsvideoer, er der også opskrifter på lækre og sunde retter, som er meget nemme at gå til. Jeg kan bl.a. anbefale hendes bananpandekager, lavet af to ingredienser - æg og banan. Det er sunde og gode retter, uden noget hokus pokus, og masser af proteinpulver. Det er nemt at gå til, og selv Kasper kan lide hendes opskrifter. Prøv dem, og gå på opdagelse på hendes kanal, der er så meget dejlig inspiration at komme efter!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Jeg håber I alle har haft en dejlig nytårsaften med masser af champagne og godt humør - Og en 1. januar, uden alt for mange tømmermænd og ømme dansefødder. Kasper og jeg havde en dejlig aften, med vores gode venner og lækker mad.

Når vi kommer til et nyt år, kan jeg godt lide, at reflektere en smule og sætte mig nogle mål for det nye år. Uden at det som sådan, skal være nytårsfortsætter, da det egentlig ikke siger mig så meget, jeg synes de er lidt opreklamerede. Men at sætte mig nogle små mål, og i det hele taget bare gøre mig nogle tanker omkring, hvad jeg gerne vil opnå, synes jeg er en perfekt måde at starte et nyt år.

I 2017, flytter vi jo Århus, og det er noget jeg ved, kommer til at fylde rigtig meget for os begge to. Vi kommer jo fra små landsbyer, og ingen af os har prøvet at bo i en stor by, med masser af mennesker. Jeg håber sådan, at vi begge to vil elske det, og at vi hurtigt falder til. Jeg kan næsten ikke forestille mig noget værre, end hvis jeg f.eks. forelsker mig fuldstændig i byen, og Kasper overhovedet ikke kan lide at være der. Så jeg vil ihvertfald gøre alt, hvad jeg kan, for at det bliver en rigtig god oplevelse for os begge to.

Derudover skal jeg også starte på min uddannelse i 2017, og det er jeg vildt spændt på. Jeg skal uddanne mig til mediegrafiker på Århus Tech, og det at skulle starte et helt nyt sted, fylder enormt meget i mit liv. Jeg tænker på det hver eneste dag, og jeg glæder mig så inderligt til at komme i gang med noget jeg brænder for, og beskæftige mig med noget, hvor jeg ser frem til at vågne om morgenen og tage afsted med et smil på læben. 2017 bliver året, hvor jeg skal gennemgå en kæmpe omvæltning i mit liv, som både skræmmer mig, men som jeg også ser rigtig meget frem til. Og lige præcis af den grund, ønsker jeg, at 2017 skal blive mit år. Og når vi igen sidder med lidt tunge hoveder, d. 1. januar 2018, håber jeg på, at jeg kan sige, at jeg nailede 2017, og at 2018 bare kan komme an!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Så er 2016 snart slut, og 2017 venter på os. I morgen skal det forgangne år fejres med en kæmpe fest, som jeg virkelig ser frem til. Jeg elsker nytårsaften! Jeg elsker at man, denne ene gang om året, kan få lov til at gå hele vejen med sit outfit, og virkelig gøre noget ud af sig selv. Jo vildere, jo bedre! Jeg har en plan om, at jeg forhåbentlig kommer til at se rimelig godt ud i morgen, men det kræver altså forberedelse! Personligt skal jeg på arbejde i morgen tidlig, så en del af forberedelsen skal foregå i dag. Så I får lige 10 ting, du skal have styr på inden i morgen, så du kan tage den lidt med ro, og hygge dig med at lægge din makeup og ordne hår.

1. First of all, hvis du ikke har styr på dit outfit endnu, er i dag sidste chance. Butikkerne har udsalg, så der er god mulighed for, at gøre et kup. Vælg noget der er komfortabelt, og som fremhæver det bedste ved dig. Personligt synes jeg at kjoler hører nytårsaften til, og gerne med nogle lækre sko til.

2. Med hensyn til sko, så tag dem på i dag og gå rundt i dem hele dagen, så du er sikker på de ikke klemmer, skraber eller andet. Især hvis det er nye sko, har de altså virkelig godt af, lige at blive gået til. Personligt sidder jeg lige nu med mine nye sorte stiletter, med guldhæl på. Så er min fod også vant til at gå i høje hæle, inden i morgen aften.

3. Hvis du fornemmer en bums er på vej, er det i dag du skal tage dig af den. I morgen er det for sent, da den så ikke kan nå at hele ordentligt, inden du lægger makeup ovenpå. Og alle ved, at det ligner lort, hvis man prøver at dække et sår eller lignende. Så det er i dag du skal tage dig af din bums, med mindre du tror den kan nå at forsvinde inden i morgen. Sørg for, at få al betændelsen ud - den er ude, når det ikke længere gør ondt, hvis du forsigtig trykker på bumsen. Derefter er det vigtigt, at du bliver ved med at fjerne den væske der kommer bagefter. Bare med en ren vatrondel. Til sidst skal du holde området fugtigt, enten med en god creme, vaseline eller en neutral læbepomade. Fugten fremmer helingsprocessen, og i morgen når du vågner, kan du være så heldig, at man slet ikke kan se, der har været en bums.

4. Det er en god idé, at få styr på dine negle i dag. Uanset om de skal have lak på eller ej, er det altid pænt med rene og vel-filede negle, evt. bare med en klar lak over. Hvis du skal lakere dine negle, så få det gjort i aften, så du heller ikke skal sidde og bøvle med det i morgen, samtidig med, at du skal have tørret dit hår, og lavet en winged liner. Det går altid galt.

5. Hvis du skal lægge en lækker makeup, som du måske ikke er så sikker i, så øv dig i det i dag. På den måde opdager du på forhånd de fejl du måske ville begå, og kan se flawless ud i morgen. Hvis du mangler inspiration til din makeup, så tjek Youtube, der er så mange vildt smukke looks!

6. Prøv også dit outfit i dag, og se, om kjolen sidder præcis som den skal, også efter du har haft den på i lidt tid, eller danset vildt til Beyoncé. Hvis den ikke gør, kan du finde på en løsning, så du ikke ender i en wardrobe malfunction i morgen. Min kjole er f.eks. ret nedringet, og skulle justeres en smule, for at jeg var sikker på, at mine boobs ville blive hvor de skulle. Det er sgu meget rart lige at have styr på det, inden der er 5 minutter til vi skal afsted.

7. Det kan være en god idé at give dit hår en ordentlig omgang i dag, med vask, balsam og hårkur. Hvis du først gør det i morgen, kan du risikere at dit hår bliver helt elektrisk og umuligt at have med at gøre. Især hvis du skal lave en frisure, der ikke "bare" er løst hår. Også hvis det skal krølles, kan nyvasket hår godt have sværere ved at holde "formen".

8. Hvis det er dig der skal holde årets sidste fest, er det i dag de sidste forberedelser skal ordnes. Få gjort rent, købt det sidste ind, og forbered de dele af maden du kan. Så kan du nemlig også slappe en smule af i morgen, og også hygge dig med de sidste forberedelser.

9. Der er ingen tvivl om, at en flot kulør, virkelig er prikken over i'et. Der er intet der kan ødelægge et look, som fuldstændig gennemsigtige ben, der stikker ud under den lækre kjole. Så få styr på din kulør i dag, og få smurt selvbruneren på. Få eventuelt hjælp af din kæreste, mor, søster eller lignende, hvis du også skal have bar ryg, bare skuldre eller andet.

10. Få lagt champagnen på køl, og slap af. Hvis din mascara klumper, dine stiletter gnaver lidt, eller håret slasker, så skal det sgu nok blive sjovt alligevel. Så hav en fest, og nyd årets sidste aften!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Som nogen af jer nok ved, så bestilte jeg for laaang tid siden en ny telefon, da min gamle 5s'er nærmest var ved at falde fra hinanden. Jeg valgte derfor at give mig selv en lille tidlig julegave, og gik all in, med en iPhone 7 Plus, selvfølgelig i guld, hehe. Efter ca. 2 ugers ventetid og en masse bøvl, afbestilte jeg den hos Elgiganten, hvor jeg oprindeligt havde bestilt den, og bestilte direkte fra Apple istedet. Jeg fik den leveret næste dag, og fik det hele til samme pris. Så næste gang, jeg skal have nyt, ved jeg godt, hvor jeg skal bestille fra...

Men anyway! Nu har jeg den, og jeg er vildt glad for den. Den er så lækker og virkelig en kæmpe opgradering fra min gamle 5s'er. Den er jo selvfølgelig ret stor, da den jo hedder Plus til efternavn, men det generer mig faktisk ikke. Jeg kan sagtens bruge den med én hånd, og hvis det skulle være et problem, er der en ret lækker funktion, der gør at skærmen bliver "halveret", så det der før var helt oppe i hjørnet af skærmen, bliver ført ned til midten af skærmen, så man kan nå den med tommelfingeren. Det føles faktisk helt mærkelig for mig nu, at sidde med min kærestes 5s'er. Den virker helt forsvindende lille, og slet ikke til at arbejde med, haha. Man vænner sig lynhurtigt til en større og lækrere skærm, hvor alle de små detaljer kommer med.

Af andre større opgraderinger, vil jeg klart nævne både højtalerne og kamerafunktionerne. Apple har virkelig taget et step op med hensyn til højtalerne. Jeg kan f.eks. sagtens bruge denne telefon, til at spille musik, når jeg er i bad. Min gamle telefon, kunne jeg slet ikke høre, når vandet løb samtidig. Det er altså slet ikke et problem her, og lydkvaliteten er også klart bedre. Kæmpe ja tak herfra.

Kameraet er også blevet markant bedre, især det kamera der sidder bagpå telefonen. På 7 Plus, er der to kameraer, der ligesom arbejder sammen. Det sikrer at man især kan tage vildt gode makro-billeder, hvor man altså går helt tæt på et objekt, som så fremstår knivskarpt, mens resten af billedet, altså baggrunden bliver sløret. Dét er jeg kæmpe fan af!

Kasper havde selvfølgelig været så sød, at købe et lækkert cover til mig, i julegave så jeg nu kan passe rigtig godt på min lille baby. Jeg er helt vild med det fine marmor print, jeg synes det er så fint! Coveret er fra &Copenhagen, og I kan finde det lige her.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

YouTube
Marie Iversen
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw