Godmorgen babes!

Jeg har efterhånden modtaget en del spørgsmål om, hvilket udstyr jeg bruger, i tilblivelsen af bloggen. Alt fra redigeringsprogrammer, kamera osv., så nu laver jeg simpelthen et samlet indlæg omkring det, så de af jer, der er interesseret i sådan noget, kan få lidt af vide om, hvordan jeg gør. Det bliver måske lidt nørdet, men jeg går rigtig meget op i bloggens visuelle udtryk, og derfor bruger jeg også lidt ekstra midler på det. Det er selvfølgelig slet ikke nødvendigt, at have netop det udstyr jeg har, men det er det, jeg synes fungerer bedst for mig.

Det første, og vigtigste, er selvfølgelig min computer. Jeg har en Macbook Pro 13", fra 2012. Den er ved at være en smule gammel, men stadig tusind gange bedre end enhver PC-computer - i hvert fald ifølge min mening. Den er supergod til netop at lave grafiske ting på, og jeg er i det hele taget bare enormt glad for min Macbook, da den bare fungerer. Jeg har ikke fortrudt mit køb af den, én eneste gang.

Derudover har jeg selvfølgelig også min iPhone 5s, den synger dog på sidste vers. Men indtil nu, har den også været et rigtig godt hjælpemiddel. Især fordi jeg har downloadet Nouw's egen app, så jeg kan opdatere og interagere med jer, selvom jeg er på farten.

Lidt i forbindelse med min computer, vil jeg nu snakke om mit redigerings-program. Jeg bruger Pixelmator, som er en app, man kan hente i Appstore, på en hvilken som helst computer fra Apple. App'en koster omkring 100 kr, og man får virkelig meget for pengene! Jeg har før arbejdet i Photoshop, men synes faktisk, at jeg får mange af de samme features, i Pixelmator, til en meget lavere pris! Jeg er virkelig vild med Pixelmator, fordi programmet har alle de funktioner jeg har brug for, og derudover er det supernemt at downloade nye skrifttyper eller oprette nye brush'es i programmet. Jeg laver alle mine collager i dette program.

Derudover benytter jeg også programmet "Photos", der er et standardprogram på Apple computere. Det er ret godt, til hurtig redigering af diverse billeder, hvor man både kan beskære, rotere, og ændre i f.eks. kontrast, eksponering osv.

Sidst, men bestemt ikke mindst - Mine kameraer. Jeg har lige nu to spejlreflekskameraer, begge fra Canon. Grunden til, at jeg har to, er fordi at det så er meget nemmere hurtigt at tage nogle gode billder. Jeg har lige pt. standard-objektivet på det ene, og et nærbilleds-objektiv på det andet. Nærbilleds-objektivet er virkelig godt til, at tage detaljerede billeder, hvor baggrunden sløres. Det er jeg ret vild med. Derudover, har jeg en lille æske med ekstra objektiver og andet nørdet udstyr, hehe.

Jeg håber at I kunne bruge det her indlæg til noget, hvis I har nogle spørgsmål, må I endelig sige til, så skal jeg nok gøre mit bedste for at besvare dem.


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Glædelig mandag!

Jeg sidder og prøver at vågne, inden endnu en uge begynder. Den kommende uge byder på en smule jule-hygge aftaler, arbejde og afslutning på Zumba sæsonen, nogle af de steder, hvor jeg underviser. Men først og fremmest et tilbageblik på sidste uge, der var en lidt sløv start på december måned.


Down's

1. Jeg har været en smule små-syg siden onsdag eftermiddag. En blanding af, at være snottet, træt og have hovedpine. Det betød desværre at jeg måtte aflyse mit Zumba hold i torsdags, og blive hjemme under dynen. Det blev ved indtil engang lørdag eftermiddag, men fortog sig heldigvis stille og roligt, derefter.

2. Som nogen af jer måske ved, så er jeg kommet i noget af dilemma. Jeg har simpelthen fundet de to fineste nytårskjoler, men jeg kan jo, som bekendt, kun have en af dem på. Og jeg kan virkelig ikke vælge! Hvis I vil se, hvilke to kjoler der er tale om, kan I se dem lige her, og måske stemme på jeres favorit?

3. Det har været planen, at vi skulle have et lille juletræ med lyskæder, til at stå ude ved vores hoveddør, til at byde gæster velkomne. Men vi har ikke fået hentet et endnu! Der har simpelthen ikke været tid, til at tage i skoven og finde et fint lille træ. Så indtil videre, er der kun den krans jeg har bundet, som hænger på døren. Jeg håber vi måske får tid i denne uge, så jeg kan få lidt julestemning udenfor, hehe.


Up's

1. Jeg er så småt begyndt at købe julegaver, og har efterhånden fundet ud af, hvad de forskellige skal have. Så nu skal jeg egentlig bare have købt alle gaverne, og så kan det godt blive jul!

2. Julekalenderne er begyndt! Jeg synes simpelthen at det er så hyggeligt, at følge med i de forskellige julekalendre hver aften. Jeg er dog ikke heeeelt sikker på, hvad jeg synes om den nye, på DR1 - "Den Anden Verden". Indtil videre, har jeg ikke rigtig kunne finde hoved og hale i, hvad der egentlig foregår. Men det er total nostalgi, at der både bliver vist Nissebanden og Pyrus om eftermiddagen, det er jeg totalt fan af!

3. Der er kommet løn! Jeg har både fået løn fra 7-Eleven, og så har jeg fået min betaling for de Zumba-hold jeg har haft. Og så har jeg fået råd til en ny telefon! Så nu er der en splinterny iPhone 7 Plus, på vej til mig! Ej, jeg fatter næsten ikke at jeg har brugt så mange penge på en telefon, men samtidig, er jeg vildt glad for at jeg gjorde det, og nu glæder jeg mig bare til den kommer!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Godmorgen og glædelig 2. søndag i advent!

Nu, hvor det endelig er december, er det også på tide at få pyntet op, enten på værelset eller i dit hjem. Herhjemme, har julepynten været fundet frem siden 1. advent, men jeg er som bekendt, også ret jule-tosset. Når det kommer til julepynt, elsker jeg den hygge det bidrager med. Personligt, er jeg ikke så meget til masser af rødt, og nisser over det hele. Faktisk har jeg overhovedet ingen nisser i lejligheden. Til gengæld har jeg masser af grønt, og fine ornamenter, i form af fine julekugler, hjemme-foldede papirsstjerner og tonsvis af stearinlys! Der er intet så hyggeligt som en stue, der udelukkende er oplyst af stearinlys, ih hvor er det fint!

Jeg tænkte, at jeg ville dele nogle glimt af lejligheden, så I måske selv kan få lidt inspiration, til hvordan I vil pynte op i år. Så I får lidt forskelligt, fra stort set alle rum. Det er vigtigt, at der er et lille stykke jul, i hvert rum. Selv på badeværelset, synes jeg sagtens man kan inkorporere lidt pynt, som jeg har gjort med et lille glas, fyldt af små ornamenter og julekugler, ved siden af mine make-up børster og pensler.


Jeg er klart mest til, at man skaber nogle små stillebens, så der er lidt samling på det hele. Det kan hurtigt virke meget kaotisk, hvis der er spredt julepynt ud over hele hytten. På den her måde, får man samlet det pynt man har, så der er ro for øjet, men der alligvel gemmer sig lidt jul, rundt omkring.


Håber I kan lide min jule-udsmykning, jeg er ihvertfald selv helt vild med den. Her er simpelthen så hyggeligt!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Dette er simpelthen et hurtigt lille panik-indlæg! Jeg har fundet to gude-smukke kjoler, som jeg ville elske at have på nytårsaften... Men hvilken en skal det være? Jeg synes den blå har en super flot udskæring, og det blå velour, ville se smukt ud til mit rød-gyldne hår. Samtidig er jeg lidt bange for, om den mon vil falde lidt ned, når jeg bevæger mig?

Den sorte synes jeg er vildt sexet, med slidsen og off-shoulder looket. Kan egentlig også godt lide at den er midi-længde, men ved ikke om den bliver for kedelig? Som I nok kan høre, har jeg brug for hjælp!

Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Glædelig december!

I dag har jeg (endelig) en ny opskrift til jer! Det er selvfølgelig på en lækker jule-klassiker - havregrynskugler! Jeg elskede dem som barn, og er stadig vild med dem! Men nu, vil jeg samtidig gerne holde en vis form for en slank linje, så derfor har jeg fundet på disse små banditter. Der er tilføjet lidt rom-essens, da jeg synes romkugler smager død-godt! Og de her, har bestemt heller ikke taget skade! Hvis du ikke er til rom-essens, kan det sagtens udelades. Derudover er de uden smør, sukker eller andet "forbudt", men smager alligevel dejlig syndigt, hehe.

Her får I opskriften:

- 150 g udstenede og bløde dadler

- 80 g havregryn - helst den finvalsede variant

- 1/5 tsk ren vanillepulver

- 1 tsk kanel

- 2 tsk rom-essens

- 1 tsk smagsneutral olie (kan også være kokos-olie)

- 1,5 tsk kakao pulver

- evt. lidt vand

Fremgangsmåden er ret simpel. Først stavblendes dadlerne sammen med vanillepulver, kanel, rom-essens og kakaopulver. Derefter blandes havregryn og olie i. Hvis massen er meget hård, kan der tilsættes lidt vand. Når massen er lækker og fast, trilles små kugler, og de trilles derefter i valgfrit krymmel. Jeg brugte kakao-pulver og mandelmel, men man kan også sagtens bruge kokosmel, hakkede nødder, havregryn eller rigtigt sukker-krymmel.

Jeg kan love jer for, at de er lækre, så skynd jer ud i køkkenerne og få bikset dem her sammen, I kommer ikke til at fortryde det!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Halla!

Jeg elsker at give gaver! Men mest, når det er til piger - eller kvinder, om man vil. For de er bare så meget nemmere at finde gode gaver til! Hvis man skal give en lækker gave til en fyr, betyder det som regel, at den kommer til at koste kassen! For mit vedkommende, skal jeg hvert år have fundet en gave til min lillebror på 18 år, min far og min kæreste. Tre "mænd", der betyder alverden for mig, og som jeg rigtig gerne vil forkæle juleaften. Desværre ligner de tre hinanden utrolig meget, når det gælder ønskesedler; "Jeg ønsker mig ikke rigtig noget..." - Ugh!

Så hvis nogle af jer, står overfor samme problem, tænkte jeg, at jeg ville dele nogle af mine tips med jer, så I måske kan blive inspirerede til, hvad I skal give mændene i jeres liv, hehe.


Gaven til brormand

Vi starter med brormand, i mit tilfælde, min lillebror Emil. Han er som sagt, 18 år, og går rimelig meget op i, hvad han har på. Jeg giver ham stort set altid tøj, da jeg har en ret klar idé om, hvad han kan lide, og hvad der umiddelbart rører sig, indenfor mode. Jeg giver for nogenlunde 500-600 kr, med mindre jeg finder et eller andet vildt fedt, som jeg bare købe til ham. I år har Emil ikke ønsket sig andet, end penge. Hvis der er én ting, jeg ikke giver i gave, er det penge - hvor kedeligt er det lige! Så han må finde sig i, at jeg køber en rigtig gave til ham! Tror måske det bliver nogle lækre t-shirts, fra et godt mærke, da det er noget, jeg ved han sætter pris på.

Ellers, har jeg ofte givet ham sportsudstyr, da han elsker at dyrke sport, og går til mange forskellige ting. Det er altid en vinder (pun intended), at give sportsudstyr, til nogen, der virkelig dyrker meget sport, og som ofte har brug for nyt grej. Derudover, er ting som lækre solbriller, gode headsets, sko, noget personligt (gav engang Emil et maleri med hans fødselsdato og tryk efter at have trillet en fodbold, der var dyppet i maling, hen over et lærred. Han har det stadig, og det hænger på hans værelse og pynter), eller måske bare en biograftur eller lignende, for jer to. Jeg ved ihvertfald, at Emil og jeg ikke bruger nær så meget tid sammen, som vi gjorde, før jeg flytter hjemmefra, så det er jeg ret sikker på, ville være en succes.


Gaven til kæresten

Dette er klart den gave, jeg bruger flest penge på. Jeg prioriterer Kaspers gave lidt ekstra, da han jo er min kæreste, og gerne vil vise ham, hvor meget jeg sætter pris på ham. Ikke fordi jeg ikke gerne vil bruge penge, på resten af min familie, men mere fordi, at jeg netop gerne vil give udtryk for, hvor højt jeg elsker ham.

Sidste år, gav jeg ham et ur, som han ofte har brugt, når han skulle være lidt pænere i tøjet. I år tror jeg, at han skal have et par sko, da han har haft det par han bruger nu, i ca. 1,5 år, hvor han ikke har gået i andre sko. Jeg behøver vel ikke at sige, at de ikke ligefrem er særlig flotte længere? Ellers har jeg også tit givet ham skjorter, da han af en eller anden grund, altid formår at vaske dem han har forkert, eller at ødelægge dem, når han er i byen. Ved at købe tøj, kan du også sørge for, at din kæreste går rundt i netop det, som du synes ser godt ud.

Den første julegave jeg gav Kasper, var netop tøj, men for at gøre det personligt, lavede jeg nogle små gavekort, der gav "adgang" til forskellige ting. Bl.a. morgenmad på sengen, en god massage, en lækker middag, eller lignende. Nogle af tingene, kan også være lidt mere x-rated, men så vær lige sikker på, at hans mormor ikke står og kigger ham over skulderen, når han pakker op, haha. Ellers, er et abonnement på et blad, han elsker, også en virkelig god gave, som han får glæde af, i flere måneder efterfølgende!


Gaven til far

Den ultimativt sværeste gave! Hold op, hvor har jeg haft mange grubler over, hvad dælen min far skal have! Jeg kan godt lide, at blande lidt humor ind i gaven til min far, da vi har et helt specielt bånd, der netop bygger meget på vores fælles humor. Min far er en stor chokolade-elsker, og er især vild med Rittersport med nødder i. Så i år, får han Rittersport! Jeg køber simpelthen ét eksemplar, af hver Rittersport-variant der indeholder nødder, og pakker dem fint ind. Selvfølgelig sammen med noget andet, og lidt mere "seriøst". Han har ønsket sig nogle pæne handsker, så tror han skal have et lækkert par læderhandsker, som han kan have på, når det bliver koldt.

Det er i øvrigt også et godt tip, til far-gaver. Lækrere udgaver, af ting han måske allerede har. En lækker pung, handsker, en hat måske, et ur, et flot bælte, eller en personlig nøglering (tjek ByRavn ud, de laver de fineste læder-nøgleringe!). Man kan selvfølgelig også altid gå med klassikeren - strømper og underbukser, men det bliver sgu lidt kedeligt.

I min familie, har vi nogengange gået sammen (min mor, lillebror og jeg ), og givet min far billetter til en koncert, et stand-up show eller andet, som han kan se frem til, efter han har fået gaven. Det er faldet i ret god jord, hver gang vi har gjort det, da det også er en oplevelse, han kan dele med andre.


Jeg håber, at I kunne bruge de her tips til noget, det var ihvertfald mine bedste bud, på de irriterende mande-gaver, haha!

Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Hey!

Efter en lidt travl weekend, runder jeg lige ugen af med et tilbageblik, og nogle kloge ord om, hvad jeg har foretaget mig i de forgangne syv dage. Vi starter, som sædvanlig, med det dårlige, så vi kan slutte med det gode.


Down's

1. Det er godt nok sket i dag. Nærmere sagt, for ca. en times tid siden. Jeg har smadret min kærestes bil. Jeg havde lige fået fri fra arbejde, og på vejen hjem, blev jeg blændet af solen, samtidig med, at hende foran bremsede hårdt op. Bang, så knaldede jeg lige op i hendes anhængertræk. Heldigvis, var det ikke med særlig høj fart, så ingen af os kom noget til. Men hold kæft, hvor er det bare noget lort! Undskyld mit sprog, men ej, hvor jeg hader mig selv for det her. Jeg fik det så dårligt at jeg begyndte at hyle, både fordi jeg havde kørt ind i en anden, men også fordi at Kaspers bil, nu er fuldstændig ødelagt. Skal lige love for, at det er mandag!

2. Med den regning, jeg regner med at få, for at have kørt ind en andens bil, bliver der nok ikke ligefrem råd til særlig store julegaver til min familie, og slet ingenting til mig selv, i den næste måneds tid. Jeg havde ellers glædet mig til, at der endelig ville tikke lidt løn ind på kontoen. Nu når min løn, nærmest ikke engang at se min konto, før den er sendt afsted til en anden... Øv med øv.

3. Min telefon falder mere og mere fra hinanden, for hver dag der går. Den opfatter ikke, når man trykker på en app, man gerne vil åbne, eller hvis jeg trykker på "Hjem"-knappen. Hvis der er én ting, der kan gøre mig frustreret, er det, når sådan noget ikke bare virker!

Up's

1. Jeg er blevet kåret til "Ugens Blogger" på Nouw! Jeg kan godt sige jer, at jeg blev glad, da jeg modtog en mail om, at jeg var blevet valgt. Det har virkelig været noget, jeg har arbejdet mig hen imod længe, og noget jeg har håbet på, kunne blive realiseret. Det er virkelig en anderkendelse af, at det jeg laver er i orden, og at der er andre end mig, der sætter pris på det. I forbindelse med det hele, er jeg blevet interviewet lidt omkring bloggen, og mine inspirationskilder. Hvis I vil læse det, så er det lige her!

2. Det er endelig ved at være acceptabelt at gå lidt jule-amok! Nu har vi rundet den første søndag i advent, så det tager jeg som et tegn på, at nu er det (næsten) officielt december. Der er ihvertfald blevet pyntet op herhjemme i den lille lejlighed, og jeg har kreeret min helt egen adventskrans + matchende dørkrans! Synes simpelthen at det er blevet så hyggeligt! I søndags forkælede jeg Kasper med en lille adventsgave, som han slet ikke vidste noget om. Det er netop dét, julen handler om for mig, at glæde hinanden med små overraskelser, og ting man gør for hinanden.

3. Som jeg også har fortalt lidt om, i mit interview med Nouw, begynder jeg mit forløb hos en hudklinik i Holstebro, om ikke så længe. Nogle af jer har måske læst det, men hvis ikke, fortæller jeg om min akne i dette indlæg. Jeg glæder mig helt vildt til, at få noget viden om, hvorfor min hud opfører sig, som den gør, og eventuelt også få noget hjælp til den. Kan næsten ikke beskrive, hvor vildt det ville være, hvis jeg kan få en fin og glat hud, det virker fuldstændig utopisk for mig. Så det er jeg lidt spændt på, og på en måde også lidt nervøs over... Håber jeg får gode nyheder med hjem!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Indlægget er lavet i samarbejde med Moodings.com

Hey guys,

Jeg vil lige hurtigt checke ind, og fortælle jer, at jeg har fået en eksklusiv Black Friday rabatkode til jer, til webshoppen moodings.com , hvor I får hele 25% rabat på alt! Moodings er en af mine favorit interiør-shops, da de har så mange lækre sager, fra virkelig gode brands! Der er gode sager fra bl.a. HAY, Meraki, Nomess Copenhagen, Nicolas Vahé osv. Hvis I vil forkæle jeres mor, jer selv eller andre med fine interiørsager, så er det altså nu, I skal slå til!


Rabatkode: mariethorsager25

Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Godmorgen!

Så er det Black Friday, der er nok ikke længere nogen der er i tvivl om, eftersom der har været vildt mange reklamer, for de forskellige tilbud, og rabatter, der er at hente. Så jeg tænkte, at jeg ville lave en lille guide til jer, der måske er en smule forvirret over alle de her tilbud.

Jeg skal i hvert fald have købt nogle af mine julegaver, med en god rabat på! Det giver altså lidt ekstra mønter til selvforkælelse - måske endda en julegave til en selv? Hehe.


&Copenhagen

&Copenhagen er Chrichri,dk's webshop, som har masser af lækre accesory items, som jeg elsker! Derudover har de også nogle fine fashion- og boligitems, som jeg helt sikkert, skal have kigget på!


ASOS
Som nogle af jer nok ved, så knuselsker jeg ASOS , og er inde og tjekke siden flere gange om ugen. Så selvfølgelig får I også lige lidt ASOS goodies i dette indlæg, alle disse items bliver nedsat med 20% med koden GOGOGO - Det er sgu da for lækkert!
Boozt

Boozt, er der rig mulighed, for at finde nogle af de lidt dyrere items til en god pris, i dag. Jeg har ihvertfald et øje på de nye glimmer-trøjer fra Mads Nørgaard, og de fine Ganni støvler, som jeg også nævnte i dette indlæg.


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Hey chicas!

I min familie, er der begyndt at komme krav om, at min bror og jeg godt snart må få lavet ønskesedler, så vores søde familiemedlemmer kan købe julegaver til os. Det er jo altid virkelig dejligt med gaver, men jeg synes virkelig man skal passe på, med ikke bare at gå blindt efter en ønskeseddel. I år har jeg f.eks. fundet en helt perfekt gave til min mor, engang i september måned, som jeg vidste hun ville elske! Jeg købte den til hende, og selvom den ikke står på hendes ønskeseddel, er jeg 100% sikker på, at hun bliver glad for den!

Som I nok har fået indtryk af, elsker jeg at give gaver! Jeg synes simpelthen at det er så hyggeligt, at gå og fundere over, hvad der ville glæde én bestemt person. Jeg bruger gerne flere penge på en gave, end der egentlig var budgetteret, hvis jeg ved, at det vil gøre modtageren ekstra glad. Der er noget helt specielt over, at give en gave, som man har lagt energi i, pakket smukt ind, og igennem hele december måned, har gået og glædet sig til at give. Sådan er det selvfølgelig ikke alle der har det, jeg ved f.eks. at Kasper stresser totalt over, at skulle købe en gave til mig, og han aner ikke hvad han skal give mig. Så derfor, har jeg selvfølgelig lavet en ønskeseddel, både for at hjælpe ham, og andre fortvivlede gave-givere.

Og nu deler jeg nogle af mine ønsker med jer, så I måske kan få lidt inspiration. Der er både bolig-, fashion- og beauty-ønsker.Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw