Eftersom det er en evighed siden at jeg har udgivet noget som helst her på domænet, tænkte jeg det ville være helt perfekt med en lille update på, hvad jeg har gået og fordrevet tiden med. Siden sidst har jeg...

...Selvfølgelig startet på studie, og er netop begyndt at få en lille-bitte-mikro-smule kendskab til Illustrator, og jeg er pavestolt!

...Begyndt at cykle helt vildt meget! For at komme frem og tilbage fra skolen, cykler jeg hver dag næsten 8 kilometer(!) Det lyder måske ikke af meget, men jeg skal hilse og sige, at hele vejen ud til skolen er op ad bakke, og ikke bare sådan lidt. Virkelig meget. Så meget, at jeg faktisk hver dag har en skiftetrøje med i tasken, og har opgivet alt om, at have lidt concealer eller foundation på, for det er svedt af, når jeg parkerer cyklen i cykelskuret. Men tænker jeg får den vildeste kondi!

...Forelsket mig i Aarhus. Hold kæft her er dejligt. Og jeg glæder mig så meget til at udforske det område jeg bor i, og begynde at kende alle de bedste steder i mit hood. Har været rundt og se mig lidt om, og har allerede fundet nogle små perler.

...Klippet mit hår! Sørme jo! Jeg har faktisk gjort det et par gange før, og det er slet ikke så angstfremkaldende, som det nok lyder. Jeg klipper det egentlig bare lige over, efter jeg har været i bad og det stadig er vådt. Men jeg har også krøllet hår, så når det tørrer, er der alligevel ikke nogen der kan se, om det er monsterskævt, hehe. Der røg ca. 15-20 cm, og det er så dejligt!

...Brugt rigtig mange penge på nye møbler og fine dimser til lejligheden. Og det er helt perfekt. For det er netop dét, jeg har sparet op til de sidste to år, og nu er alt blevet præcis som jeg ville have det. Men det giver altså stadig et lille stik i mit nærige hjerte, når jeg ser hvor meget min opsparing er skrumpet den sidste måneds tid. Godt jeg har SU (suk...)

...Spillet uendeligt mange brætspil herhjemme med Kasper om aftenen. Vi har måtte vente rimelig længe på både internet og TV signal, så aftenerne er gået med at spille 500, Trivial Pursuit og se gamle DVD'er. Egentlig meget hyggeligt, men det var også virkelig rart, da vi havde fået forbindelse!
Det var alt for nu,

Klem fra mig

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Så for søren, hvor er det længe siden jeg har skrevet et indlæg! Sagen er jo den, at Kasper og jeg endelig er flytte til smilets by, og nu har boet her i snart en måned! Det hele endte i ét stort rod, og jeg planlægger at optage en video, hvor jeg fortæller om det hele, da det her indlæg ellers ville blive kilometerlangt! Men for at give en ultra kort version af det, så endte vi med at droppe boligkøb, og istedet leje. Vi fandt lynhurtigt en hammerlækker nyrenoveret lejlighed i Aarhus C, på 70 kvm, hvor man (omg!) må have hund! Så vi slog til, og flyttede ind sidst i juli.

Grunden til, at det ikke lige er blevet til nogle indlæg før nu, så er det altså fordi, at vi først fik internet i sidste uge(!), og så har vi simpelthen haft så travlt med tusind ting, der skulle ordnes både i lejligheden, og i forbindelse med flytningen, så bloggen har altså været lidt på standby.

Men! Nu er vi lige så stille faldet en smule til, Kasper er begyndt på arbejde, jeg er begyndt på studie, og dagene kører bare derudaf. På trods af min panik, da jeg fik mit optagelsesbrev, er jeg virkelig glad for, at jeg valgte mediegrafikeruddannelsen. Jeg startede sidste mandag, og har simpelthen fået den fineste klasse! Det er en god blanding, og jeg synes allerede at jeg er faldet ret godt i hak med en del af dem.

Udover at være på hyttetur er vi lige så stille begyndt på selve læringsdelen, og har bl.a. haft branchesamfundsfag og er blevet introduceret til Illustrator, som er noget helt nyt for mig! Jeg har altid brugt Photoshop, og skiftet mellem de to programmer, har bestemt ikke været smertefrit, haha! Men jeg er fyldt af gåpåmod, og glæder mig virkelig til vi rigtig begynder at kende de forskellig programmer og får stillet nogle opgaver.

Men! Jeg fortæller meget mere omkring både skolen, flytningen og lejligheden, når jeg får optaget den video, jeg har in mind. Desværre strejker mit kamera lige for tiden, så det må vente til jeg lige får fikset det problem... Men indtil da, har jeg været rundt i lejligheden, for at tage en smule billeder til jer, så I kan få en fornemmelse af, hvor fint her er. Vi er så glade for den, og den er virkelig et step-up, i forhold til den lejlighed vi kommer fra!

Så her kommer lidt snapshots, keep in mind, at de altså er taget med min iPhone, og det derfor er lidt dårlig kvali, men ikke desto mindre viser de altså det lille hjem ret fint frem. Resten må I vente med, til jeg måske laver en room tour video, hehe.


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Der har været dødstille herinde i lidt over en uge nu... Og der er faktisk en virkelig god grund! Kasper og jeg er nemlig flyttet til Aarhus! Vi flyttede sidste mandag og har brugt den sidste uge på at køre frem og tilbage til IKEA, indrette lejligheden, gøre rent og nyde Aarhus. Som I kan se på billedet, er Kasper især vild med IKEA delen. Han er heldigvis blevet i bedre humør siden, hehe.
Vi endte faktisk med at leje frem for at købe, selvom det i lang tid var meningen vi skulle købe... Jeg tænker at lave en vlog eller længere indlæg omkring det hele, for det er faktisk en smule forvirrende.
Vi bor nu i en 70 kvm stor lejlighed i Aarhus C, og er vildt glade for det! Vi har ikke internet (eller tv signal for den sags skyld), så derfor ved jeg ikke lige hvor mange indlæg der kommer det næste stykke tid, men jeg lover at opdatere, så snart jeg får mulighed for det.

Men jeg ville lige give lyd fra mig, og dele den dejlige nyhed med jer!
Jeg håber vi snart blogges ved (det betyder nemlig jeg har internet, og så kan jeg også se de nye afsnit af Game of Thrones hehe).

Det var alt for nu,
Klem fra mig

Likes

Comments

Glædelig mandag!

Det er tid til endnu en omgang Monday Flat, og i dag er det med en lejlighed på 50 kvadratmeter, med fine detaljer. Køkkenet er virkelig flot! Jeg elsker at det hverken er klassisk sort eller hvidt, men er i mørkt træ, det giver et helt andet look end man er vant til. Derudover er der jo selvfølgelig det flotte gulv, stukloftet og de fine dørkarme. Men I kan få lov at dømme selv, for I får den lige her!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Som nogen af jer nok ved, så har nu været på Isotretionoin i et halvt år. Til de af jer, som ikke ved det, så er Isotretionoin et stærkt middel mod akne, som man får, såfremt ens egen læge henviser en til en hudlæge, som så afgører, hvilke præparater der skal til, for at man slipper af med ens akne. Læs mere om det, i mit første indlæg om akne, lige her.

Anyway, så er jeg færdig med de 6 måneders behandling, og vil derfor dele mine resultater med jer. I får først før-billederne, som jeg også har delt her på bloggen før.

Som I kan se, er det ikke fordi jeg havde voldsom akne, men jeg havde konstant problemer, og begyndte også at udvikle ar - nogle af dem ret dybe, og var rigtig ked af min hud. Udover det, kan I også se, hvordan jeg ser ud, når mine øjenbryn hverken er farvede eller ordnede, og mine øjenvipper er fuldstændig nøgne, haha. Men nok om det, nu får I mine efter-billeder!

Jeg er så tilfreds! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er, for at jeg tog til læge dengang, og fik en henvisning. Jeg har ikke fortrudt det en eneste gang. Faktisk bliver jeg helt overrasket, når jeg ser billederne overfor hinanden. Der er virkelig sket meget! Hver morgen når jeg ser mig i spejlet, bliver jeg stadig forbløffet over, hvor fin min hud er blevet - der er stadig lidt ar rundt omkring, men det bliver bedre hver dag, og jeg er så taknemmelig! Jeg tror aldrig at jeg kommer til at tage det for givet, at vågne op, uden en kæmpe bums, der er brudt ud, i løbet af natten.

Så hvis nogen af jer, kæmper med akne, så gå til jeres læge og bed om en henvisning, I kommer ikke til at fortryde det! Hvis I vil vide mere om min behandling, så tjek min youtube kanal, hvor jeg har lagt videoer ud, igennem hele forløbet. De er lige her.

Forresten, så fortsætter jeg yderligere tre måneder på pillerne, efter anbefaling af min hudlæge, der siger, at det mindsker risikoen for, at der skulle komme urenheder igen, når jeg stopper på medicinen.

Jeg håber I synes det har været spændende at følge med i mit behandlingsforløb, og hvis I ikke har set mine videoer, så håber jeg at I synes at det her indlæg var spændende, haha.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

YouTube
Marie Iversen
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw