​Glædelig mandag! 

Og glædelig første feriedag til dem, der er så heldige, at have ferie! Det har jeg heldigvis, og jeg har simpelthen glædet mig så meget, for den er proppet med en masse dejlige sager. Weekenden har jeg brugt på at se en masse veninder, drikke kaffe og pleje andres tømmermænd, haha. I dag er sådan en dag, hvor der skal ordnes en masse praktiske gøremål, inden jeg i morgen forlader Aarhus og tager på landet - aka. hjem til mine forældre. Så dagen startede med at lave en TO DO liste, og indtil videre har jeg fået vinget "rengøring", "oprydning" og "vaske tøj" af listen. Kasper skal være alene hjemme imens jeg er vestpå, så tænkte det ville være god stil, lige at få styr på alt det huslige, så han kan slappe af, når han kommer hjem fra arbejde. #wifeymaterial

Men tilbage til mine ferieplaner! Egentlig ligger den første gode ting, allerede i aften - Jeg er nemlig inviteret til tartes-aften hos min veninde, og det bliver så godt! Til jer, der måske ikke er så velbevandrede i den halvkiksede gastronomiske verden, så er tartes det cool ord for tarteletter - En gudespise! Og min veninde har lovet at hun laver verdens bedste, så mine forventninger er skyhøje!

Som skrevet, fortsætter de gode ting i morgen, hvor jeg drager hjemad til Bøvling, hvor mine søde forældre og lillebror venter. Og ikke nok med det - Så tager min dejligste veninde, Louise, med! Vi har begge to brug for lidt pusterum, og jeg kan virkelig ikke komme på et bedre pusterum, end hjemme på gården, i Bøvling. Og så er min familie der jo selvfølgelig også, hvilket i dén grad også pynter på det! Jeg glæder mig til at tage til Vesterhavet med hundene, laver græskarmænd, se Den Store Bagedyst (y-program), og slappe af. 

Lidt i forlængelse af turen hjemad, venter der noget ekstragodt, på torsdag. Jeg skal nemlig "på besøg" hos et af de Zumba hold, jeg havde, da jeg boede i Lemvig. Det er en af mine veninder, som også er Zumba instruktør, der har overtaget det, og jeg har fået lov at komme på visit, og måske også undervise en smule, hæhæ. Jeg har ikke danset, siden vi flyttede til Aarhus, og jeg kan i dén grad mærke abstinenserne! Så når det bliver torsdag, og jeg tager mine gamle, udtrådte danse-Vans på, så er det virkelig noget jeg har set frem til i laaaaang tid!

Min efterårsferie slutter med, at min familie tager med tilbage til Aarhus på fredag, hvor vi skal ud og hygge lidt i byen - tænker måske at tage dem med i Botanisk Have, det kunne være ret fint. Min lillebror har heller ikke været herovre, og se lejligheden endnu, så det er vidst også på tide, haha! 


Jeg håber at alle jer, der også har ferie, får den dejligste uge, og at dem der måske ikke lige har fri, alligevel får en lækker uge, og tager revanche i weekenden. 


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Glædelig mandag!

I dag kan I godt forberede jer på at blive forkælede, for jeg har fundet en dødlækker lejlighed frem til jer, bl.a. med de fineste marmor detaljer. Kontrasten mellem det bevarede, som den lille kakkelovn i stuen, den smukke stuk og dørene, og det helt nye, og vildt smukke køkken, er så lækker! Selvom lejligheden er ret lille, har den alt, hvad man har brug for, og tilmed en virkelig fin planløsning. Jeg er kæmpe fan.

Kilde: alvhem.com


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Godmorgen!

Et af de første indlæg jeg lavede her på bloggis, var et udpluk af mine beauty- og make-up favoritter. Siden er der sket en del, og der er flyttet nye favoritter ind i mit badeværelsesskab. Både i beauty- og make-up afdelingen. Mine favoritter bærer især præg af, at jeg siden jeg startede med at tage medicin mod akne, har jeg fået øjnene op for, hvor vigtig den rigtige hudpleje er, for at huden trives.

Rudolph Care "Drops of Summer" + Rudolph Care Body Lotion

Truth be told - jeg er sygt bleg, når jeg ikke gør noget, for at få bare en smule kulør. Så det gør jeg selvfølgelig. Jeg arbejder gerne for det, ingen probs der, men jeg orker simpelthen ikke at bruge "rigtig" selvbruner, som skal tørre i flere timer og man nærmest ikke kan røre ved noget, uden at få streger. Så da jeg prøvede de her selvbrunerdråber fra Rudolph Care, var jeg solgt. Man blander nogle dråber i sin bodylotion, eller ansigtscreme (mega win, at man kan bruge det til begge dele!), smører det på, og så kan man komme videre med sit liv. Derudover er duften fantastisk og emballagerne er så fine at have stående fremme.


Benefit "Gimme Brow"

Jeg elsker bryn. Jeg er tosset med dem. Og det kan virkelig redde min dag, hvis jeg har en god bryn-dag. Og dem er der kommet flere af, efter at jeg anskaffede mig det her produkt. Det er en fiber-gel, som gør ens brynhår tykkere, farver dem og derved får det til at se ud som om, at man faktisk har tættere bryn, end i virkeligheden! Jeg bruger gel'en efter jeg har "tegnet" mine bryn med en brynpudder og en skråpensel, og så "sætter" jeg dem, gel'en. Det giver en ekstra dimension og sørger for, at brynet holder sig lækkert hele dagen - Jeg elsker det her produkt!


Benefit "Better Than Sex" mascara (vandfast)

Benefit er altså bare godt. Og efter jeg havde hørt uendeligt meget godt om den her mascara, tænkte jeg, at jeg da måske nok skulle give den et skud. Da jeg så fandt den i en vandfast version, var jeg klar til at give hele min børneopsparing for den. Jeg ved ikke hvorfor, men almindelig mascara vil bare ikke hænge fast på mine vipper. Så jeg bruger vandfast hver dag, og det duer bare! Og denne her mascara - åh gud. Den er for vild. Når jeg først bukker mine vipper, lægger et tyndt lag mascara og lige børster brynene igennem med en spoolie børste, for lige at skille vipperne ad, og derefter endnu et lag mascara - så bliver vipperne virkelig smukke! Lange, buede og den helt rigtige volumen. Prøv den.


Youngblood Mineral Foundation

Denne foundation viste jeg faktisk også frem i det sidste indlæg. Det er en evig favorit. Jeg tror ikke at jeg kan finde nogen foundation der kan erstatte den. Den er i pudderform, men når man påfører den (jeg bruger en fugtet beautyblender), blender den helt ind i huden, og er næsten som en cushion compact - bortset fra, at man supernemt kan opbygge dækkeevnen, så den matcher ens behov.Makeup Revolution "Blush Palette"

Når jeg skal ud og spille smart, hiver jeg gerne den her palette frem. Jeg elsker alle farverne i den, da man faktisk både kan bruge dem som øjenskygge, contour og highlighter, Hvor fedt er det lige? Jeg bruger den kun, når jeg skal i byen, er ikke så meget til contour/highligt til hverdag, men når jeg skal i byen, må den godt få lidt ekstra. Igen - supernem at bygge op, så man selv bestemmer niveauet.


Tony Moly "Egg Pore Silky Smooth Balm"

Hvis ikke man har en god base, bliver ens make-up shitty. Sådan er det bare. Så en supergod primer er altså guld værd. Og den her - shit den er vild! Konsistensen er helt skør, duften er vildt lækker, og indpakningen er så cute! Den glatter virkelig huden perfekt ud, fylder porerne, og giver et perfekt "lærred", inden krigsmalingen skal på. Jeg bruger den ikke til hverdag, så for mig er den virkelig langtidsholdbar, og er alle pengene værd!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Der er gået en lille måned siden de sidste Små Glimt, og traditionen tro, har jeg gået og sparet billeder op i min kamerarulle, for jeres skyld! Jeg synes det er ret hyggeligt at lave de her små tilbagebliksindlæg, for på den måde bliver man lige mindet om alle de dejlige ting, man har oplevet, også selvom det måske bare har været en ganske almindelig måned.

Here goes!

Kapperen havde fødselsdag d. 14., og jeg elsker fødselsdage! Så selvfølgelig havde jeg sørget for nybagte boller, croissanter og hele molevitten, da han vågnede. Når man har fødselsdag, skal man nemlig forkæles!


Jeg er så heldig at gå på en uddannelse, hvor man f.eks. tager på udflugter til ARoS, og bruger en halv dag på bare at gå rundt og kigge. Udsigten fra toppen er sygt lækker på en solskinsdag (så længe man ikke får for meget højdeskræk, hæ).


Danmarks største fredagsbar bliver afholdt i Universitetsparken, basically lige ved siden af vores lejlighed. Så selvfølgelig var jeg med min klasse derovre. Det hele startede rigtig fint med kolde øl og solskin. At det skulle ende med mudder til knæene, og at jeg skulle stå forrest til Xander koncert (og have hånden langt oppe under hans trøje), havde jeg ikke lige forudset.

Når man lige husker at kigge op, på vej ind ad døren ❤️


Min veninde overtalte mig til at tage med i Dyrehaven en onsdag eftermiddag, og wauw det var fedt! Og så hyggeligt! Vi havde taget gulerødder og æbler med ud, så vi kunne fodre dyrene, og det var virkelig populært!

Hahaha åh det her er mit ynglingsbillede fra den dag! Jeg spurgte min veninde om hun ikke lige kunne tage et cute billede - Det her var resultatet.


Min elskede søndagsrutine. Jeg elsker at vågne tidligt på en søndag, stå op og få krydset en masse af to-do listen. En af de ting jeg altid gør om søndagen, er at ordne mine negle, give dem en ny fin omgang lak, og i det hele taget nusse lidt om mig selv. Så føler jeg mig klar til at tage fat på en ny uge.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvis ikke man allerede har opdaget det, så er der én bestemt farve der har domineret og vil fortsætte med at dominere efterårsmånederne i år - Rød. Og altså ikke sådan en vattet bordeaux rød, vi snakker rigtig pang-postkasserød! Jeg er personligt helt vild med farven, og elsker at efteråret ikke "bare" er flaskegrønt, navyblåt og karrygult.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw