Jeg er nu igennem de første 2 måneder af min akne behandling, og er nærmest flyvende! Det går rent ud sagt, rimelig godt, og jeg mærker ikke nogle større bivirkninger. Jeg filmede i går en video, med update på min hud (NB: Der er seriøse close-ups, så be prepared), hvordan jeg passer på min hud, under den skrappe behandling, og generelt bare, hvordan den seneste måned er gået. Jeg håber I har lyst til at kigge med, og evt. subscribe til min kanal - Der kommer noget virkelig spændende, meget snart, som I nok skal få masser af vide om, så snart det kan lade sig gøre. Men et godt tip er, at følge med på Youtube, hehe.Se de to første videoer i min lille "MIG & MIN AKNE" serie herunder, og læs indlægget omkring hele min akne-historie, i indlægget her.Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

I sidste måned skrev jeg et indlæg, der hed 5 TING JEG ER VIRKELIG DÅRLIG TIL - BLOG EDITION, og jeg syntes egentlig det var meget fedt med lidt selverkendelse, så nu laver jeg en round 2, denne gang i en "kæreste edition". Kasper er min første rigtige kæreste (her tæller børnehave sweethearts altså ikke), og jeg har klart kunne mærke, at der har været mange ting, jeg skulle vænne mig til, som jeg aldrig har tænkt over før.


1. Jeg ved ikke om det bare er mig, men hold kæft, hvor kan jeg hurtigt blive jaloux! Der skal virkelig ikke særlig meget til, før jeg får et lille stik i hjertet, selvom det er fuldstændig åndssvagt. For jeg stoler jo 100% på Kasper, så jeg ved jo godt, at han aldrig kunne finde på at gøre noget, der kunne gøre mig ked af det. Så det arbejder jeg på!

2. Som jeg også før har skrevet om på bloggen, så er jeg lidt en ordensfreak. Det er Kasper bestemt ikke. Og jeg har virkelig svært ved, at acceptere, at han har en anden måde at gøre tingene på, end jeg har. Kasper vil f.eks. hellere lægge sit tøj på gulvet, når han går i seng, så han hurtigt kan tage det på næste dag, og det går mig virkelig på, haha! Hvorfor kan han ikke bare lægge det sammen, og putte det ind i skabet, hvor det ikke roder?

3. Jeg er virkelig dårlig til, slippe ting der går mig på. Så hvis vi f.eks. har været uvenner, eller jeg er blevet ked af noget, så kan jeg virkelig gå og bære nag i længere tid, end der egentlig er nødvendigt. Altså selvfølgelig ikke i flere dage, overhovedet. Jeg ville ønske at jeg var typen, der bare var videre og ovenpå, så snart vi har om det. Men af en eller anden grund, hænger jeg mig i det, og det må være vildt irriterende.

4. Især i starten af vores forhold, var jeg ret dårlig til at sige undskyld. Jeg ved ikke hvorfor, jeg tror bare jeg har en form for indre stolthed, der ikke vil bøje sig, haha. Heldigvis har jeg arbejdet på det, og synes også jeg er blevet bedre til det. Det er jo bare et ord, men af en eller anden grund, så har jeg bare haft virkelig svært ved det. Virkelig åndssvagt!

5. Jeg er vildt dårlig til at tage imod komplimenter. Både sådan generelt, men især fra Kasper. Automatisk tænker jeg altid "Det skal du jo sige, du er min kæreste". Istedet for bare at tage det til mig, og lade det styrke min selvtillid og gøre mit humør bedre, afviser jeg det. Jeg tror dog, at Kasper efterhånden har vænnet sig til det, så nu bliver han bare insisterende, når jeg siger, at han tager fejl. Så kan vi sidde og diskutere, om jeg har flotte ben eller ej, haha.


Kasper og jeg har snart været kærester i 2,5 år, and still going strong! Jeg glæder mig helt vildt, til at starte et "nyt liv", sammen med ham i Århus til sommer, og glæder mig til at se, hvor tiden bringer os hen. Håber I synes om den her slags indlæg.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Glædelig fredag!

Jeg tænkte at jeg lige ville lave en lille life-update, fordi det jo faktisk slet ikke er særlig meget af mit liv, jeg deler ud af på bloggen. Er det en god ting? Jeg ved det ikke helt. Det er måske nok meget forfriskende, men på den anden side, synes jeg også det er lidt underligt, hvis I ikke rigtig ved, hvad jeg går og foretager mig. Så nu får I nogle små snapshots fra mit liv, sat op som plus'er og minus'er.


+

1. Det er sygt snart forår! Forår er ubestridt min ynglingsårstid. Selvom det ikke er lige så varmt som sommer, så er jeg vild med, at alting liver op igen efter vinteren. Så snart at det begynder at ligne forår, vokser smilet frem på mine læber.

2. Jeg har vinterferie lige nu. Som lærervikar, er det jo lidt svært at arbejde i ferierne og helligdagene, så lige nu har jeg ferie. En hel uge, for at det ikke skal være løgn. Sidst jeg havde rigtig ferie, gik jeg på gymnasiet, så det er bare enormt lækkert at stå op, og ikke skulle foretage sig noget. Virkelig afstressende og dejligt.

3. I mandags tog jeg med min mor til Viborg-egnen, for at besøge min moster. Vi mødtes inde i Viborg med både min moster og min kusine, og det var simpelthen så hyggeligt. Jeg kan klart mærke, at jo ældre jeg bliver, jo mere pris sætter jeg på, at bruge tid med min familie. Vi var der indtil tirsdag, og det kan altså anbefales at være sammen med familien i længere tid, end en eftermiddag. Man kommer ligesom til at kende dem, som mere end "bare" ens moster, onkel, bedstefar el.lign.

4. Kasper havde blomster med hjem til mig på valentinsdag. Vi plejer aldrig at fejre sådan nogle dage, fordi vi begge to synes det er åndssvagt. Men ih, hvor blev jeg glad, da han kom hjem med de fineste lyserøde liljer, og et lille fjoget smil. Han er altså sød.


-

1. Jeg har overhovedet ikke trænet i den her uge. Som i ikke det mindste. Og det går mig sgu lidt på. På den ene side tænker jeg at det er helt okay, og at man skal give sig selv lov til, at have en lille pause engang imellem. Men på den anden side, så synes jeg også bare det er for dårligt. Jeg har gået en masse, men det er bare ikke rigtig det samme som en effektiv time i fitness. Jeg tror jeg tager det stille og roligt, og nyder min ferie, og så kører jeg fuld styrke på sundheds-toget i næste uge. Kan ihvertfald mærke motivationen boble!

2. Min mutti og jeg var i Århus i går, fordi vi skulle have en rigtig hygge dag, med start på AROS, lækker frokost, shopping, måske en kop kaffe på en café osv. Desværre fik min mutti det skidt, da vi var på AROS, og det betød selvfølgelig at dagen ikke rigtig blev det samme. Og det er der naturligvis ikke noget at gøre ved, hun kunne jo ikke gøre for, at hun fik det skidt. Men åh, hvor var jeg skuffet da vi kørte hjem. Jeg havde bare sådan glædet mig, og siddet og fundet de bedste steder at spise, drikke kaffe og shoppe. Så jeg var lidt mut i går, og tænkte nok mest på mig selv, selvom det var min mor der var syg. Det nager mig lidt i dag...

3. Solen skinnede for en halv time siden, på den der "Det bliver en skide fin næsten-forårsdag i dag", og jeg blev mega glad, og havde bestemt at jeg skulle ud og cykle med solbriller og min nye rulamsjakke på. Nu er det gråt og kedeligt, og den cykeltur lokker ikke rigtig længere. Øv.


Nå, jeg krydser fingre for, at solen snart kigger frem igen, så jeg kan få rørt mig lidt. Og jo, man kan godt cykle selvom det er overskyet, men jeg gider bare ikke. Jeg håber at der er flest plus'er på jeres konto, og at I får en rigtig dejlig weekend.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Solbriller: ASOS - Tørklæde: Arvestykke - Jakke: Ukendt - Taske: &Copenhagen - Jeans: Noisy May - Guldstømper: Beck Søndergaard - Sneaks: Lacoste

Så skete det sgu! Hvem skulle have troet, at der nogensinde ville blive lagt et outfitpost (hvis man da overhovedet kan kalde det, dét?) op på den her blog. Jeg har ihverfald haft mine tvivl, men nu er det altså sket. Og det er måske faktisk ikke så slemt alligevel... Grunden til, at jeg egentlig kom i tanke om, at jeg skulle lave et outfitpost, var faktisk at jeg bare virkelig gerne ville vise min nye jakke. Den er ældre end mig, og har ikke kostet en krone. Jeg fik den af min moster, da jeg besøgte hende i mandags, og jeg er altså allerede ret vild med den. Det er en rulamsjakke, og er virkelig lækker at have på. Sammen med jakken havde jeg min taske fra &Copenhagen, et halstørklæde, som jeg har arvet efter min Bedstemor, sorte jeans, guldstømper - som virkelig er min nye "thing", og hvide Lacoste sneaks. Jeg følte mig virkelig cool, og er ret sikker på, at jeg kommer til at bruge min nye jakke vildt meget, resten af vinteren.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Af alle sociale medier, er Instagram virkelig min guilty pleasure. Jeg kan bruge timevis på at scrolle gennem mit feed, og blive helt opslugt af forskellige profiler og trends. Jeg følger vildt mange forskellige konti, da jeg elsker at få inspiration og inputs fra en masse mennesker, med forskellige liv og synsvinkler - Har forresten skrevet et indlæg om, netop vigtigtheden af at have alsidighed på sine sociale medier, du kan læse det lige her.

Anyway - Her er mine 3 absolutte ynglings Instagram konti, som jeg virkelig synes I skal tjekke ud, og evt. give et lille follow. Jeg er ret sikker på, at I ikke vil fortryde det.


@ROCKPAPERDRESSES

Cathrine Widunok Wichmand, er en af de sejeste personer jeg kan komme i tanke om. Hun er vært på P3, og står lige nu for programmet "P3's Museum for Kunst", som kører hver eftermiddag. Derudover har hun bloggen Rock Paper Dresses, som jeg elsker at læse! Dén er også helt klart værd at tjekke ud. Cathrines Instagram bugner af fine og feminine outfits, billeder af hendes søde hund Frida og masser af æstetik. Jeg er mildt sagt forelsket i Cathrines univers, og må nok indrømme at @RockPaperDresses er min foretrukne Instagram konto.@COPENHAGENWILDERNESS

Endnu en blogger - Juila (ikke Julia, men Juila), er kvinden bag bloggen Copenhagen Wilderness , tidligere kendt som Frk. Overspringshandling, har en vildt inspirerende Instagram konto. Hendes feed emmer af bolig, interiør og masser af planter! Jeg elsker at følge med i, hvordan hende og hendes kæreste stille og roligt renoverer deres tørreloftslejlighed på Nørrebro. Lige nu er de i gang med at lave en glasvæg, fuldstændig ligesom den jeg drømte om i dette indlæg.@SARAHS_DAY

Hende her er min nye obsession. Sarah er youtuber, og er vildt inspirerende og motiverende. Hun laver mange Instastories, hvor man følger med i hendes dag, hendes træning og kost. Det er fantastisk at få noget inspiration, både til træningen og aftensmaden, og det får man virkelig her. Og altså, prøv lige at tjekke hendes krop ud - Hun er jo så tæske lækker! Og så er hun virkelig sød, og har det dejligste humør, som smitter. Jeg kan virkelig (også) anbefale hendes Youtube konto, hun uploader nye videoer hver 3. dag, og det er altid rigtig godt indhold.Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Da jeg ikke var begyndt på min akne-medicin, elskede at jeg lave ansigtsscrubs og -masker, når jeg skulle forkæle mig selv, og have en lille hjemme-spa. Især ansigtsscrub elskede jeg! Jeg kan ikke tåle at bruge ansgtsscrub længere, da min hud er ultra følsom for tiden - Mere om det i min næste akne video - stay tuned. Hvis min hud havde været lidt "grå" og trist, er der intet der giver gløden tilbage, som en god ansigtsscrub, til at eksfoliere de døde hudceller væk, og så selvfølgelig en masse fugt. Jeg har eksperimenteret mig frem til en opskrift, som jeg synes fungerer vildt godt, og den vil jeg selvfølgelig lige dele med jer!


COFFEE & SUGAR FACE SRUB:

- 1 dl olivenolie eller kokosolie

- 1 dl sukker

- 1 dl kaffepulver eller kaffegrums

- 2 spsk citronsaft

Ingredienserne blandes sammen, fordeles i ansigtet - kan med fordel gøres i badet, da det godt kan være lidt et mess, og skylles af. Alle ingredienserne indeholder virkelig gode stoffer for din hud, kaffebønner er for eksempel anti-inflamatoriske og reducerer rødmen. Derudover er det selvfølgelig også en del "scrub-effekten", der jo giver gløden tilbage til ansigtet. Sukkeret er en naturlig måde, at få huden til nemmere at optage fugten, som man tilfører gennem olien. Citronen er god, hvis du har rødlige ar, eller andre misfarvninger i huden, da den naturligt lysner huden.

Hvis I har noget til overs, så kan det opbevares i en lufttæt beholder i op til en uge, i køleskabet.

Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Når jeg træner, så er det vigtigt for mig, at jeg virkelig får noget ud af hver træning. Det er vigtigt for mig, at jeg virkelig får sved på panden, og kan mærke min krop, gennem hele træningen. Jeg har derfor fundet frem til nogle gode tips og tricks til, hvordan man får det absolut bedste ud af sin træning.

Det skal lige siges, at jeg selvfølgelig ikke er ekspert på området, selvom jeg træner en del. Disse er bare de ting, der virker for mig, og som måske også virker for dig. Læs videre, for at få mine bedste tips til en skidegod træning!


Læg en plan

Uanset om du træner i et fitnesscenter, derhjemme, eller elsker at løbe, så planlæg din workout, inden du går i gang. Bestem f.eks. hvilke muskelgrupper du vil arbejde med, hvor længe du gerne vil træne, og bestem hvilke øvelser du gerne vil lave. Jeg plejer at lave cardio i 20-30 minutter, for rigtigt at få sved på panden, og derefter fokuserer jeg på eksempelvis ben og booty. Hvis man går igang uden en plan, ender man med at gå lidt rundt og kigge, og måske lave enkle øvelser hist og pist, men ikke noget, der virkelig batter.


Lav din perfekte playliste

Man skal altså virkelig ikke undervurdere, hvor meget den rigtige musik kan gøre for ens træning. Hvad enten det er tunge hiphop beats, techno musik eller Beyoncé, der rocker din båd, så brug det! Når jeg forsøger at trække de sidste tunge squats, og er lige ved at give op, så hjælper det altså at Kanye hepper lidt på mig. Der findes et væld af playlister på Spotify, til fri afbenyttelse, så det er bare om, at få testet nogle af dem.


Pres dig selv

Selvom det er hårdt, så er det altså når du presser dig selv, at du virkelig opnår noget. Når det gør ondt, og man næsten ryster, fordi der næsten ikke er mere tilbage, så er det, at man flytter nogle grænser, og virkelig får noget ud af det. Desuden, siger dit hoved stop, lang tid før din krop gør. Så næste gang, at du tror at du er lige ved at dø, så prøv lige at tage 5 gentagelser mere - Jeg er sikker på, at det ikke slår dig ihjel, til gengæld, får du den fedeste følelse bagefter, når du har gjort noget, du ikke troede du kunne.


Sæt nogle mål

Når du stiller dig på løbebåndet, så bestem dig for, hvor længe du gerne vil løbe, og evt. hvor mange kalorier, maskinen skal vise at du har forbrændt. På den måde, kan man presse sig selv en smule ekstra. Hvis jeg bestemmer mig for, at jeg vil løbe i 30 minutter, og gerne vil forbrænde omkring 350 kalorier, så bliver jeg nødt til at få noget fart i fødderne, og måske også sætte stigningen lidt højere, end jeg normalt ville. Det gør også, at jeg giver mig lidt mere i de sidste 10 minutter, for at nå mit mål. Man skal selvfølgelig ikke sætte et fuldstændigt urealistisk mål, som man ikke kan nå hen til. Men sæt det sådan lige på grænsen, så du skal kæmpe for at nå derhen.


Lad proteinbarer og -shakes være

Selvom du har givet dig fuldt ud til en træning, vil du sjældent få noget ud af, at spise en proteinbar bagefter. De indeholder som oftest flere kalorier og mærkelige ingredienser, end proteiner. Efter træning er det en god idé at spise en banan, for at få styr på blodsukkeret, og selvfølgelig at drikke en masse vand både under og efter træningen. For protein, kan man lige så godt spise en portion skyr, der er propfuld af proteiner, og uden alle mulige unødige tilsætningsstoffer.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Når man flytter hjemmefra, tror jeg, at man kan betegnes som voksen. Så står man ligesom på egne ben og med ansvaret for sig selv. Og da jeg snart har boet med min kæreste i 2 år, tænker jeg, at jeg også kan betegnes som voksen. Og selvom det er fedt at kunne bestemme alting selv, er der virkelig også nogle ting jeg godt kunne undvære, ved at være "voksen". I får min top 5, lige her:

1. Det er pisse dyrt at være voksen! De penge man ikke betaler i skat, skal man bruge på husleje, toiletpapir og alt muligt andet kedeligt. Prøver at lade være med at tænke på, hvor mange fine ting, jeg kunne købe for de penge...

2. Alle de ting man skal kunne finde ud af selv. Jeg aner ikke, hvordan det foregår når man skal have en bil til syn, jeg aner ikke, hvordan borger.dk fungerer, og jeg ved da slet ikke, hvordan man opretter et budget på netbank - Someone help me!

3. Man skal gøre alting selv. Der er ikke nogen der kommer og laver aftensmad, eller køber ind, eller gør rent. Jeg skal gøre det hele, og hvis jeg ikke gør det, ender jeg enten med at bo i en beskidt lejlighed, eller sulte. Don't even get me started on vaske tøj - Det er virkelig min hade opgave. Og vasketøjskurven er bare allerede fyldt, inden man når at lægge det sidste nyvaskede tøj på plads.

4. Man er ikke lige så ofte sammen med sin familie, som man var engang. Jeg elsker at komme hjem og besøge mine forældre, og jeg savner dem tit, når jeg ikke ser dem. Da man var barn, var de der hele tiden, og der var altid nogen klar til at trøste, holde om og lytte. Jeg har selvfølgelig Kasper nu, og ham vil jeg heller aldrig undvære. Men nogengange har man bare brug for sine forældre. De har trods alt kendt mig hele mit liv.

5. Man betragtes ikke som et barn længere, hvilket betyder at man ikke får påskeæg, julekalendre, og nogengange holder man også op med at få gaver når man bliver 18! WHAT! Da jeg var lille, havde mine bedsteforældre altid snolder med, til min lillebror og jeg. Nu, er vi åbenbart blevet for gamle. Hvem bliver for gammel til chokolade? Ikke mig.

Haha, ved ikke om det måske blev en stor omgang selvynk, men så må I jo tage det med også. Men lige for at understrege - Der er altså også virkelig mange fede ting, ved at være voksen, og kunne bestemme alting selv. Nogle gange savner man bare de små ting, der netop gjorde ens barndom så bekymringsfri og let.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

På en dejlig søndag morgen, er der ikke noget bedre end pandekager til morgenmad. Når vi bruncher den herhjemme, er de her bananpandekager, vores go-to opskrift. De er nemme, de er hurtige, de er sunde, og så er helt og aldeles clean, for sukker, mejeriprodukter, og gluten kan også sagtens udelades.


Til 1 person:

- 1 banan (des mere moden, des sødere bliver pandekagerne)

- 2 æg

- Ca. 0,5 dl fuldkornsmel, mandelmel, havregrynsmel eller lignende (kan sagtens udelades, det bidrager bare med lidt mere mæthed)

- Evt. lidt ren vanillepulver, kanel, eller usødet kakao


Ingredienserne blendes sammen til en ensartet masse, og der tilføjes evt. lidt mere mel - Jeg kan godt lide, at dejen er tyk, og hvis man også tilføjer en smule bagepulver, bliver de rigtig lækre og fluffy. Varm en pande op, med en smule kokosolie, eller en smagsneutral olie. Dejen placeres på panden med en spiseske, i små klatter. Når der begynder at komme bobler i dejen, er de klar til at blive vendt.

Top pandekagerne med friske eller frosne bær, peanutbutter, hakkede mandler, kokos, kakaonibs, etc., etc.

Jeg garanterer, at I vil elske de her pandekager! Hele min familie er vild med dem, og så længe man ikke overdynger dem med nutella og sukker, så er de altså også ret sunde.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

I anledning af, at det er fredag, får I lige smidt nogle musik-anbefalinger i nakken. De her sange har siddet fast i mit hoved hele ugen, og jeg kan nynner konstant en af dem. Jeg har det desværre sådan, at jeg forelsker mig i få sange af gangen, og så skam-spiller jeg dem, indtil jeg er ved at brække mig over dem. Jeg er ikke blevet træt af de her sange endnu, og håber at I er lige så vilde med dem, som jeg er!

(Seriøse 90'er vibes i den sidste - jeg kan slet ikke sidde stille, når jeg hører den!)Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

YouTube
Marie Iversen
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw