I denne video fortæller jeg, hvad jeg fik af vide, da jeg var til tjek hos min hudlæge, for første gang, siden jeg begyndte at tage isotretionoin. Og han fortalte mig faktisk, at jeg var blevet ramt, af en ret sjælden bivirkning! I må se videoen, for at finde ud af, hvad det er, hehe. Derudover fortæller jeg lidt om, hvordan jeg vil passe på min, nu ret følsomme, hud i forårssolen.

I må meget gerne trykke subscribe på min kanal, så I kan følge lidt mere med i, hvad der foregår, og faktisk så kommer videoerne på Youtube et par dage før, jeg offentliggøre dem her på bloggen. Så hvis I vil tage lidt forskud på glæderne, så er det altså en god idé at subscribe.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

I dag har jeg valgt en lidt større lejlighed, end dem jeg normalt har med i de her indlæg, men da jeg f.eks. selv står overfor at skal købe lejlighed, frem for at leje, er det også en lidt mere realistisk størrelse, ihvertfald for mig. Den her lejlighed er på 64 kvm, og har simpelthen de flotteste gamle detaljer, som virkelig er med til at give lejligheden noget sjæl og karakter. Det er klart sådan en bolig jeg drømmer om at finde. Og igen - Så er der jo de flotteste metrofliser.

Kilde: alvhem.com


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Jeg elsker når man finder en god blog. En som man kan sidde og browse i flere timer ad gangen, og som man efterfølgende, næsten ikke kan vente på, bliver opdateret. På Bloglovin' følger jeg et hav af forskellige blogs, og der er nogen jeg næsten aldrig klikker ind på, og så er der dem, jeg klikker ind på hver gang. Fordi jeg ved at det er velskrevet og godt indhold, og hvor man virkelig fornemmer personligheden på bloggeren, igennem deres skrevne ord. Og i dag, vil jeg dele mine ynglingsblogs med jer, nogle af dem kender I nok, og ellers så kan I godt begynde at glæde jer - for jeg elsker dem!


1. ROCK PAPER DRESSES

Jeg har nævnt Cathrine før, i mine Instagram anbefalinger, men hun er altså genial. Jeg er vild med hendes blog, og efter at hun er gået all in på den, er den kun blevet bedre. Hun skriver om mode, rejser, livet generelt - hende og hendes kæreste er begyndt i fertilitetsbehandling, og det er så ærligt og ægte, at man ikke kan andet end at elske hende lidt.


2. EMMA MARTINY

Når jeg besøger Emmas blog, bliver jeg altid vildt inspireret! Hun laver ugentlige indlæg under titlen "Små Ting", hvor hun deler snapshots fra hendes uge, og det er altid vildt hyggeligt at læse med. Derudover er hun forfatter til efterhånden en bunke kogebøger - Den nyeste hedder "Fabelagtige Fristelser", og jeg ønskede mig den vildt meget i fødselsdagsgave, men uden held... Kig forbi hendes blog, hvis du mangler inspiration til lækker, sund og lidt anderledes mad.


3. NUTRITION STRIPPED

Jeg læser normalt ikke særligt mange udenlandske blogs, men den her er altså god! Det er diætist/ernæringsekspert McKel Hill, der står bag, og hele hendes site er bare så smukt! Det er egentlig både en blog, en shop, og kogebogsopslagsværk. Hun skriver hver uge et indlæg omkring nye tendenser og nyheder indenfor sundhed, og deler lækre opskrifter, madplaner og gode råd til en sund livsstil. Et virkelig lækkert site, som man kan bruge laaaang tid på at surfe igennem.


5. BLOG BY SANDRA

Hende her kender vi vidst allesammen. @BLOGBYSANDRA a.k.a. Sandra Willer er dronningen i blogland, og alle forstår hvorfor. Jeg overraskes gang på gang af hendes opfindsomhed og gode idéer til indlæg, som jeg får lyst til at tyvstjæle til mit eget lille domæne, haha. Hun er en evig inspiration og virkelig en bosslady, der har formået at opnå det, alle os små hobbybloggere går og drømmer om. Jeg elsker hendes univers, som bare er så gennemført og lækkert, at man ikke kan undgå at være vild med det.


6. COPENHAGEN WILDERNESS

En bolig/interiør blog i den allerbedste klasse. Så let kan det siges. Copenhagen Wilderness - tidligere kendt som Frk. Overspringshandling, er virkelig en lille perle. Bloggen er et overflødighedshorn af inspiration, DIY's, lækre billeder og masser af smukke planter! Jeg læser hvert eneste indlæg der bliver kommer herfra, og jeg har ikke fortrudt det en eneste gang.


7. BITTE BITTE

Søde Christina er kvinden bag bloggen Bitte Bitte. Jeg startede egentlig med at følge hende på Instagram, hvor jeg elskede hendes stories, som altid er sjove, uhøjtidelige og ligetil. Da jeg så begyndte at følge lidt med i hendes blog også, blev det bare endnu bedre! Her finder man som læser en masse om mode, en masse personlighed, og så har Christina lige været igennem et forløb med en personlig træner, som man også har kunnet følge med i - Hvilket jeg har elsket! Virkelig spændende og inspirerende!


8. VANLØSE BLUES

Endnu en madblog - Denne er dog 100% vegansk og har kæmpe fokus på grøntsager. Ikke fordi jeg hverken er veganer eller vegetar, men igen, så er det bare en sindssygt gennemarbejdet og gennemført blog, hvor alt virker lækkert og professionelt. Jeg har flere gange kastet mig ud i nogle af Marias opskrifter, og de har altså været brandlækre hver gang! Et godt input, hvis du prøver at skære lidt ned på dit kødforbrug, og måske også gerne vil undgå mælkeprodukter eller andre animalske madvarer.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Jeg har gang i et projekt i denne uge. I påskeferien har jeg simpelthen fået så meget sukker i alle mulige former, at jeg følte mig virkelig usund, træt og bare overfyldt. Så for at få nulstillet min krop en smule, er jeg altså på en lille sukker-detox i denne her uge. Det går ud på, at jeg simpelthen fuldstændig udelukker sukker fra min kost - Både slik, kage, sodavand, saftevand, juice, is osv.

Indtil videre går det rigtig fint, og jeg har ikke fået et gram sukker siden mandag (Jeg havde jo fødselsdag i mandags, med gæster og hele pivetøjet, så der fik jeg altså sukker). Mit projekt har været kørende siden tirsdag, og her er en lille oversigt over, hvordan det er gået:

TIRSDAG:

- Havde faktisk overhovedet ikke lyst til sukker

- Ingen "abstinenser" som træthed, irritation eller lignede, som man ellers godt kan opleve

- Sagde nej til kage, påskeæg og chokolade


ONSDAG:

- Stadig ikke en overvældende lyst til sukker, men blev fristet, da der stod snolder på lærerværelset

- En smule træthed og hovedpine da jeg kom hjem, efter arbejde

- Sagde nej til kage, slik, flødeboller, is, chips (godt nok ikke sukker), og en kage til


TORSDAG:

- Jeg har lyst til sukker, men ikke så meget, at jeg ikke kan holde det nede

- Rimelig træt efter et morgenhold med Zumba, men tror ikke det har så meget med manglende sukker at gøre

- Sagde nej til kage, flødeboller og chokolade


Haha, som I nok kan fornemme, så er der ret tit fristelser på lærerværelset på mit arbejde. Jeg havde selv kage med i tirsdags, fordi jeg havde haft fødselsdag, og så er der en af mine kolleger der har haft fødselsdag, som har haft flødeboller med og så videre, og så videre. Men jeg har holdt stand! Og jeg er mega stolt faktisk, jeg plejer at være så dårlig til at sige fra overfor fristelserne, men denne gang har jeg virkelig været commited til "opgaven", og indtil videre er det lykkedes. Så nu har jeg heller ikke lyst til at smide det hele væk, ved så at spise et eller andet åndssvagt.

Jeg har sørget for at drikke masser af vand, da man godt kan komme til at forveksle tørst med lækkersult. Så jeg har haft en flaske vand med mig overalt, og drukket omkring 8 flasker vand om dagen - Det er ret meget, men det er altså også med til at få skyllet alle affaldsstofferne ud af kroppen, hvilket jo er mit mål med hele den her detox. Jeg håber selvfølgelig at jeg efterfølgende vil blive bedre til at styre min søde tand, og kunne begrænse sukkerindtaget til en eller måske to gange om ugen. Men nu må vi se! Jeg tror ihvertfald at det er rigtig sundt for min krop, at få en lille sukkerpause, efter et totalt påskeoverload haha! Tænker jeg kommer med en opdatering senere, på hvordan resten af ugen kommer til at gå.


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Som opfølgning til mit indlæg DE GRIMMESTE TRENDS LIGE NU , tænkte jeg, at det ville være meget passende med et indlæg, hvor jeg fortæller lidt om de trends, som jeg er ret vild med lige nu. Det er sjovt, hvordan mode udvikler sig, og "gamle" trends opstår igen. Hele 90'er bølgen og den 00'er bølge der er ved at overtage nu, er jo alle ting vi har set før, og som vi har lagt bag os. Jeg synes det er fedt at nogle elementer fra forskellige tidsperioder bliver taget op, og nyfortolket. Men anyway - Her er altså mine ynglings trends lige p.t.:


1. FISHNETS

Jeg er vild med det! Jeg synes det ser så sejt ud, når man har bukser på, der stumper en smule, og at man så lige kan se en fiskenetsbeklædt ankel. Det fungerer både med jeans med huller på knæerne og lidt pænere suit-bukser.


2. CULOTTES

I det hele taget bare bukser med vidde. Jeg synes virkelig det er pænt, og de giver altså også bare en rimelig flot bagdel, hehe. De kan styles på så mange forskellige måder, og bruges til alle anledninger. Jeg er fan, for de er både enormt behagelige og så synes jeg bare det er forfriskende med andet end jeans.


3. HOODIES

For ikke så længe siden, var hoodies lig med slackertøj, og ikke noget man tog på, når man sådan skulle ud i den virkelige verden. Men nu er den tilbage! Hold kæft der findes mange virkelig flotte hoodies! Jeg elsker især når selve motivet eller farven på hoodien er feminin. Dét og så at det kombineres med den ret maskuline silhuet, er jeg kæmpe fan af! (Den skal bare aldrig sættes sammen med en nederdel, og slet ikke en maxi nederdel!)


4. STATEMENTS

Statements overalt! Jeg synes det er mega fedt, hvis man har en t-shirt med et fedt slogan, citat eller en holdning til et eller andet. Jeg ved ikke rigtig hvad det er, men det er bare sejt! Og så meget bedre end en helt basic hvid t-shirt! Det giver noget kant på en helt casual måde.


5. SNEAKERS

Her kan man virkelig snakke om, at der er opstået en hel kultur omkring sneakers. Jeg elsker at sneakers er begyndt at være fuldt acceptabelt, uanset hvilken begivenhed man skal til. Da jeg var yngre, kunne jeg slet ikke forestille mig, at man kunne tage til en fest eller gå i byen, med mindre man har hæle på. Thank god for at det har ændret sig! Jeg går aldrig i andet, og er vild med, at der er så uendelige muligheder, og at der ikke rigtig længere er en enkelt "it-sneak".


6. FARVER

Jeg er først selv for ganske nyligt hoppet med på den her. Og når der står farver, mener jeg altså ikke navyblå, flaskegrøn og bordeauxrød. Jeg mener rigtige farver. Lyserød, orange, lyseblå, rød, gul - nærmest hvad som helst man kan komme i nærheden af, af vibrante farver. Jeg er ikke helt modig nok til at gå fuldstændig amok med farver, men jeg sidder da lige nu i mine nye lyseblå mom-jeans og en rød-hvid-og-blå-stribet Nørgaard bluse. Crazy, I know, men det er altså også lidt fedt.


7. INDIVIDUALITET

Jeg synes at det er skæppeskønt, at der ikke længere ligesom er ét look, der er skidesmart lige nu. Det er næsten ligegyldigt, hvordan din stil er, alle accepterer det bare. Der bliver overhovedet ikke set skævt til nogen, heller ikke dem der eksperimenterer vildt og voldsomt med deres stil. Alle er bare ret afslappede omkring det. Og det fedeste er, at man konstant bliver inspireret af forskellige menneskers måde at klæde sig på. Jeg elsker det!


Husk at følge bloggen på Facebook og Bloglovin'!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

YouTube
Marie Iversen
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw