Halla!

For ca. 2 uger siden, modtog jeg en mail fra smykkefirmaet Hvisk, der skrev, at jeg var blevet accepteret som stylist for deres brand. Som stylist for Hvisk, får man en "stylist-profil" på deres hjemmeside. Se min lige her. På hjemmesiden, kan man så vælge frit fra ders "Jewellery Box", som er en udlåningsportal, hvorigennem man kan låne op til 5 forskellige smykker ad gangen, som kommer med posten. Når man modtager smykkerne, skal man style dem på en personlig og lækker måde, og dokumentere det på Instagram. Når man gør det, optjener man point, som man enten kan bruge til at købe smykkerne fra Hvisk, eller bruge dem i deres "Stylist Shop". Her er der flere hundrede forskellige items, heriblandt designertasker, tøj, makeup osv.

I går modtog jeg så mine første smykker. Jeg havde udvalgt tre forskellige items, som jeg synes matcher min stil fint. Jeg går altid med guldsmykker, da de klart komplimenterer min hud- og hårfarve pænest.

Jeg havde valgt Honeycomb Tusk halskæden, Cross Ring og Darling Hoop øreringene - allesammen i guld. Jeg er især vild med ringen, da den er ret minimalistisk, men ser så smuk ud, hvis man har den på sammen med andre smykker, som f.eks. mit lille Michael Kors ur.

Faktisk kan alle blive stylist for Hvisk, ved at ansøge gennem deres hjemmeside. Så vil deres team kigge på bl.a. din Instagram profil, og udfra den afgøre, om de synes du kan accepteres som stylist. Jeg synes det er enormt spændende, og booster min kreativitet, hvilket jeg elsker!

Det var alt for nu, 

Klem fra mig

Likes

Comments

Hey girls!

Tænkte at det var på tide med noget bolig-inspiration her på bloggen. Det betyder enormt meget for mig at bo pænt. At folk føler sig velkomne, og hygger sig, når de besøger mig. Derfor tænker jeg også enormt meget over, hvad jeg indretter mit hjem med, og hvilke udtryk jeg gerne vil have at min bolig skal udtrykke. Når vi til næste år, flytter til Århus, glæder jeg mig utrolig meget til at indrette vores hjem, lige efter mit hoved, og at jeg kan gøre hvad jeg vil. Det har jeg skrevet mere om i dette indlæg. Læs om mine største boligønsker, lige her;

Da jeg for nylig har fundet ud af, at jeg er allergisk overfor en række ting, heriblandt husstøvmider, som basically er i alt tekstil - altså gulvtæpper, seng, sengetøj og sofaer, har jeg fundet ud af, at jeg skal have en lædersofa. Det har jeg egentlig ikke noget imod, da jeg synes lædersofaer er virkelig lækre! Det eneste minus er, at jeg også er ret vild med modul sofaer. Store lækre sofaer med chaiselong, hvor man rigtig kan slænge sig. Dem findes der bare ikke virkelig mange af, i læder. Hvis en lædersofa skal være lækker, ser den typisk ud som på ovenstående billeder. Modulsofaen med chaiselongen er fra IKEA, og er fremstillet af tekstil. Så det jeg ønsker mig, er en den helt perfekt læder-modul-chaiselong sofa, haha!

​Åh, det her er virkelig mit bløde punkt. Jeg ​elsker​ planter! Er ikke rigtig til blomster, men grønne planter - ej, hvor jeg er vild med dem! Herhjemme i vores lille Lemvig-lejlighed har jeg 13-15 planter fordelt på de små 57 kvadratmeter. Jeg har allerede en ret stor monstera (billedet til højre), og en stor pilea (billedet til venstre). Men jeg drømmer om et flot gummitræ (billedet i midten) og ihvertfald også en palme af en art. Synes det er vildt hyggeligt at gå og passe mine planter, se dem gro og udvikle sig. Når vi flytter, skal jeg have alle mine planter med, og forhåbentlig får jeg plads til nogle flere... 

Kasper og jeg har faktisk planer om, at lave vores eget spisebord. Vi har selv lavet vores sofa-bord og havemøbler, så er ret sikker på, at vi kan lave et ret fint spisebord, også. Lige nu har vi et lille spisebord med plads til fire personer. Det er fint nok til hverdag, men når vi har gæster, er det altså rart at have plads til flere. Jeg ønsker mig derfor et stort bord med stel, som på det første billede. Bordpladen må gerne være lavet af store, brede planker. Gerne lidt i stil med dem på billedet i øverste højre hjørne. Glæder mig så meget til, at få et bord med plads til både familie og venner!


Det var tre hurtige boligønsker fra mig, håber I synes om dem. I slipper nok ikke for lignende indlæg i fremtiden, hehe.

Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Godmorgen chicks!

Hvis der er en ting, der virkelig hjemsøger mig lige nu, er det pyjamas-tendensen. Jeg synes det ser så drønlækkert ud! På den der meget casual, men virkelig smukke måde. Jeg går og drømmer om at købe mig en lækker pyjamas, som jeg også kan bruge udenfor lejlighedens fire vægge. ASOS er jo mit evige go-to, når jeg skal have mit fashion-fix, og heller ikke når det gælder fine pyjamasser, skuffer ASOS. Har fundet tre pyjamasser, som jeg gerne ville eje, alle tre! Hvis jeg havde masser af penge, havde jeg købt dem allesammen, og aldrig gået i andet.

Bukser: Asos - Kimono: Asos

Meget classy og stilfuld. Tænker den er helt perfekt, hvis man skal til en form for event, hvor man gerne må være lidt mere fancy. Synes det ser drittkult ud, med strappy stilletter til, og håret i nakken. Synes i det hele taget bare, at det spiller. Farverne, materialet, længden på kimonoen og bukserne - er bare vild med det, haha!

Skjorte: VERO MODA - Bukser: VERO MODA

Lidt mere girly og feminim pyjamas, men samtidig ret minimalistisk synes jeg. Kan virkelig godt lide den sarte blå farve og lilje-mønsteret. Kunne sagtens forestille mig, at bruge skjorten og bukserne hver for sig, for et lidt mere nedtonet look. Det er rimelig out-there at komme i et helt sæt, og det her, synes jeg sagtens kan splittes op.

Skjorte: Gestuz - Buker: Gestuz

Det lidt dyrere alternativ, fra Gestuz. Kan faktisk ret godt lide at det er culotte-bukser, selvom jeg normalt ikke er så vild med den type bukser. Lige præcis i denne sammenhæng, synes jeg det ser super cool ud - igen, meget afslappet. Synes klart at dette sæt, er det, der afspejler den skandinaviske stil, der er meget minimalistisk, og hvor netop striber, er et key-word.


Det var alt for i dag,

Klem fra mig

Likes

Comments

Halla!

I dag får I den første opskrift på bloggen, nogensinde! Det er en opskrift jeg har brugt et par gange herhjemme. Mine forventninger var ikke så høje, da jeg bestemte mig for at prøve dem, men WOW! De er sindssygt gode! De smager virkelig godt, og fuldstændigt som rigtigt slik, man kan slet ikke smage at det bare er dadler, nødder og kakao, hehe.

Opskriften stammer fra "Sundt Sødt" af Pia Krøyer, men jeg har selv freestylet en del på den. Selve basisopskriften er vigtig at holde sig til, men ellers kan man virkelig bare bruge de ting man godt kan lide. Denne gang gik jeg efter en nutella-ish smag, med ristede hasselnødder og mørkt chokolade - mums! Synes I skal prøve opskriften af derhjemme, det er vildt nemt, og kræver ikke det store udstyr. Her får I opskriften:


Opskrift på dadel/chokolade konfekt kugler

- ca. 300 g dadler, uden sten

- 3 spsk. kakaopulver

- ca. 50 g mørk hakket chokolade

- 2 spsk kokosolie

- 1 knsp. havsalt

- hasselnødder og mørk chokolade til overtræk og drys

Alle ingredienser, inden vi går i gang med selve tilberedningen af dadel-kuglerne. Har hakket chokoladen groft, da den alligvel skal i blenderen senere.

1: Det første der skal gøres, er, at vi skal have afskallet hasselnødderne. Det gør vi, ved at sætte dem i ovnen, ved 200 grader, og vente til de ser ud, som på billedet i midten. Når de ser sådan ud, er de klar til at blive "nulret", så hinderne falder af. Det gør, at nødderne ikke er nær så bitre, og får en lækker ristet smag.

2: Alle ingredienserne blendes sammen. Jeg gjorde det med min stavblender, da jeg troede det ville være den bedste idé. Jeg endte dog med at hælde massen over i min minihakker, for at være sikker på at hele massen var jævn og blød.

TIP! Hvis dine dadler er lidt tørre, kan man hælde kogene vand over dem, og lade det stå i 10 minutter. Derefter vil de være bløde og meget nemme at blende sammen.

3: Massen er klar til at komme på køl! Når din dadel-masse er lind og blød, hælder du den over i en skål, og sætter den i køleskabet (fryseren, hvis det skal gå hurtigt), og lad den stå, til den begynder at størkne lidt - det gør den nemmere at forme til kugler.

4: Når massen er kold og fast, formes den til små kugler. Jeg brugte en teske, til at måle op, hvor store kuglerne skulle være. Hvis din masse stadig er meget blød og klistret, kan det være en god idé at smøre noget smagsneutral olie på hænderne, det gør det meget nemmere at gøre dem nogenlunde runde.

5: Nu kommer det sjove! Jeg havde sat noget mørk chokolade (ca. 150 gram) over et vandbad, så det kunne smelte. Som drys havde jeg valgt at hakke nogle af mine ristede hasselnøder. Man kan også rulle kuglerne i f.eks. kakaopulver, andre slags nødder, havregryn, müsli, eller hvad man lige har lyst til. Når man har dyppet og trillet kuglerne, skal de sættes på en tallerken beklædt med bagepapir, og på køl.

6: Færdige! Efter ca. 30 minutter på køl (i fryseren), har chokoladen sat sig, og kuglerne er klar til at blive serveret! Husk, at det altid er kokken, der har førsteret, haha!


Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Jeg flyttede hjemmefra i april 2015, da jeg var 18 år gammel. Jeg flyttede sammen med min kæreste, Kasper, efter vi havde været kærester i lige godt 5 måneder. Det var ret tidligt i vores forhold, men vi havde begge to lyst til at flytte hjemmefra, så det ville næsten være åndssvagt at vi flyttede til samme by, og så boede i hver vores lejlighed, istedet for at bo sammen og så spare nogle penge.

Der er to sider, af at flytte hjemmefra. Den ene side, er den meget praktiske del, hvor man skal have styr på en masse ting, købe møbler, flytte adresse osv. Men en anden del af det, er at man pludselig ikke ser sin familie hver dag. Man skal vænne sig til, at nogen gange sidder man alene, og spiser aftensmad. Jeg flyttede godt nok sammen med min kæreste, hvilket jeg virkelig er glad for! Men det kræver stadig noget tilvænning at dem, man har set stort set hver eneste dag i 18 år, pludselig ikke er der længere. Det var, og er, stadig svært for mig. Jeg har især behov for at snakke med min mor ofte, og ringer tit til hende, bare lige for at snakke, eller fortælle om noget der er sket for mig. Hvis der går lang tid imellem vi snakker sammen, kan jeg virkelig savne hende (og min far og lillebror, for den sags skyld). Jeg kan ihvertfald mærke, at jeg er rigtig glad for, at jeg kun flyttede til Lemvig, som ligger ca. 15 minutter fra mit barndomshjem, fremfor til Århus med det samme. Det ville have været for hårdt, at man ikke bare lige kan køre hjem for en enkelt aften.

Og så står man jo også med alting selv. Der er ingen kære mor. Hvis du ikke laver aftensmad, er der ingen aftensmad. Hvis du ikke vasker tøj, har du ikke noget rent at tage på, osv. Især når man flytter sammen, skal man finde sin egen rolle, og have delt opgaverne op, så den ene ikke står med det hele selv. Herhjemme er det godt nok mest mig der ordner de huslige ting, men det har jeg også været vant til hjemmefra. Jeg har altid hjulpet med aftensmad, opvask, har selv vasket mit tøj osv., mens Kasper har været vant til at hans mor ordnede det hele. Det kan godt være lidt frustrerende, at han overhovedet ikke selv tager initiativ til at ordne nogle af de huslige pligter, men på den anden side, har det jo aldrig før været krævet af ham. Det er først efter han er flyttet sammen med den her strigle, haha! Jeg arbejder stadig på, at vi skal fordele opgaverne mere ligeligt, og Kasper er rigtig sød til at prøve at hjælpe mere til. Tror bare generelt, at det altid er svært, når man flytter sammen med en kæreste. Kasper og jeg havde ikke været sammen i særlig lang tid, inden vi flyttede sammen, så pludselig kom vi også meget tættere på hinanden, da man ser hinanden uden nogle parader og mere intime. Det kan helt klart både være en god ting og en skidt ting. Heldigvis er både Kasper og jeg meget rolige af sind, og tog en dag ad gangen. Det har resulteret i, at jeg slet ikke kan undvære ham længere, og har savnet ham helt vildt imens jeg var i Barcelona. Kan ikke forestille mig, at bo med nogen anden, end ham.

Jeg tog chancen og flyttede hjemmefra, før jeg egentlig havde forestillet mig det, men ved nu, at det var den helt rigtige beslutning. Hvis der er noget man vil, skal man gøre det. Selvom der vil være udfordringer, skal det hele nok falde på plads, hvis det er det man ønsker.

Det var alt for nu,

Klem fra mig

Likes

Comments

Godmorgen!

Så er jeg hjemme i grå Danmark igen - hold fast, hvor er her blevet koldt! Jeg fik noget af et chok, da jeg kom ud af lufthavnen, haha. Anyway, jeg tænkte, at det ville være bedst, at lave et samlet indlæg, om dagene i Barcelona, istedet for at lave indlæg dag for dag. I har dog allerede fået et indlæg om den første dag. De ting jeg skriver om i dette indlæg, er de mest relevante, synes jeg. Vi havde en helt vidunderlig tur, med lange veninde-snakke, lækker mad og hygge. Barcelona er en virkelig dejlig by, og synes det er en rigtig god by at tage til med sine veninder, da der er masser af muligheder, uanset om man er til seværdigheder, shopping eller god mad. Vi var ikke ude og se seværdigheder, da det ikke rigtigt var grunden til, at vi tog til Barcelona. Vi tog derned for at have nogle rigtig dejlige dage sammen, som veninder. Hvis vi får muligheden, kunne vi sagtens finde på at tage tilbage, på en forlænget weekend. Håber I får noget ud af mine små tips.


Shopping

Selvfølgelig skulle vi ud og shoppe! Celina og jeg havde jo været ude og udforske området, hvor Louise bor - Plaça de Francesc Macía, hvor vi fandt mange små hyggelige butikker, men dem kan man finde i stort set alle små sidegader i Barcelona. Vi boede et sted, der ikke var så turistet, så generelt var der flere lokale butikker, og ikke så mange store high-street kæder. Ingen af os havde flere tusinde kroner at bruge, men vi var i El Corte Ingles, som er store shoppingcenter, der er overalt i Barcelona, og resten af Spanien. Det minder meget om Salling og Magasin, med mange "stande", og forskellige etager med forskellige kategorier. Derudover, var vi selvfølgelig også på La Rambla, som er hoved-shopping-gaden i Barcelona. Der var vanvittig mange mennesker! Det hænger selvfølgelig også sammen med, at der kommer rigtig mange turister, og dermed også mange lommetyve. Hvis man skal en tur på La Rambla, så hav lige styr på tasken, og hold godt fast i den, så man ikke risikerer noget.


Eating

Vi spiste ude stort set hver dag. Til frokost snuppede vi ofte bare noget på vejen, men ellers havde vi en klar tendens til at smutte på italienske restaurant, haha. Pasta, pizza og tomatsalat er bare altid en vinder! Den sidste dag, var vi på El Racó, som var et enormt lækkert sted! Virkelig god service, søde tjenere og sindssyg lækker mad! Super lækre pasta-retter, der bare smager fuldstændig som det skal, og perfekte pizzaer - tynd, sprød bund, lækkert fyld og mulighed for selv at vælge fyld. Bestemt anbefalelsesværdigt!


Om aftenen tog vi typisk ud og spise omkring kl. 22-23, da man bare normalt spiser meget senere i Spanien. Om aftenen var tapas ofte vores go-to, da vi jo var i Barcelona, og gerne ville have rigtig autentisk tapas. Den første aften var vi på Chéri, hvor vi sad udenfor og fik lækker, traditionel tapas og daiquiris. Stemningen var rigtig god, da vi jo sad ude på gaden, og der kom mange mennesker forbi. Der var i det hele taget meget mere liv, end hjemme i Danmark.

Lørdag aften, havde vi bestemt at vi skulle på El Nacional, som er en stor restaurant, med flere mindre restauranter indeni. Man kan så vælge, om man gerne vil have tapas, fisk, bøffer, eller noget andet. Der er også barer, hvor man kan få en drink efter maden. Vi var på tapas-restauranten, da vi ikke var i humør til et kæmpe måltid, men hellere bare sidde og småspise lidt. Der var så flot derinde, og bestemt et besøg værd. Det var ikke bare et spisested, men også en oplevelse, som man husker bagefter.


Tips

Tænkte, at det ville være fint med nogle små tips, til hvis I selv skal til Barcelona. Jeg var ihvertfald glad for, at have Louise, som jo bor i Barcelona, da hun jo ved en masse om byen. F.eks. at alt er lukket om søndagen! Man kan ikke handle ind, ingen butikker har åbent, det eneste der er åbent, er spisesteder. Men hvis man gerne vil ud og opleve lidt, på trods af, at det er søndag, skal man tage ned på havnen. Den er kæmpestor, og man sagtens bruge nogle timer, på at gå langs vandet og bare se på både, mennesker osv. Da vi var dernede var der også loppemarked, med mange boder. Derudover er der også et stort shoppingcenter dernede - Maremagnum. Der er både butikker og nogle fine restauranter med udsigt over havnen. Hvis det ikke er søndag, kan man besøge Mercado de la Boqueria, som er et kæmpe marked inde ved Rambla'en. Der er hundredvis af boder med frugt, smoothies (fik en med kiwi og kokos - mums!), kød, fisk, små barer, slik, bagerier og alt muligt andet! Helt sikkert også et sted, hvor man kan gå rundt og kigge længe!

Det var så mit lille recap af turen til Barcelona. Det var en virkelig god tur, og hvis I får muligheden for at købe nogle billige billetter, er det bare om at komme afsted! Klem fra mig. 

Likes

Comments

Som jeg skrev i et tidligere "Want to Wear"-indlæg, omkring mine eterårs-garderobe-ønsker, så er jeg for tiden på udkig efter den perfekt crossbody taske. Jeg har i lang tid været til bæltetasker, især efter jeg fik en af min bedstefar i den lækreste læder-kvalitet, har det været min go-to taske. Men jeg må indrømme, at jeg efterhånden føler at jeg er ved at være vokset fra den. Jeg er voksen nu, og så må jeg også have mig en rigtig voksen taske. Det eneste problem er, at der findes så mange lækre tasker i verden, og jeg vil egentlig gerne have dem allesammen.

Dog, har jeg nogle drømme, der er større end andre. Og som jeg ved, at der kommer til at gå riiiiigtig lang tid, inden jeg kan realisere. Dyre designertasker. Jeg har virkelig en svaghed. Kvaliteten, det luksuriøse, udseendet og den brand værdi de forskellige store modehuse har, gør virkelig, at jeg sukker dybt efter deres lækre tasker. Mange af de tasker jeg er vild med, er de "mainstream" modeller, som man ser på mange store fashion-blogs. Det betyder dog ikke, at de bliver grimmere af den grund. Ihvertfald ikke for mig.


Valentino Crossbody Bag

Valentino laver generelt de smukkeste ting! Jeg elsker deres karakteristiske nitter, og på Chain Crossbody Bag'en, synes jeg at den nude version er så fin! Specielt er jeg vild med det guldfarvede hardware, da jeg altid har været mest til guld - både mht. smykker og accessories. Prisen ligger på omkring 12.000 kr.


Chloé Faye

Faye tasken er en af mine nyere taske-ønsker. Kombien af læder, ruskind og det meget karakteristiske hardware, synes jeg er ret unikt i forhold til mange af de andre designertasker, man ser lige for tiden. Der er noget innovativt over den, som jeg er ret vild med. Jeg synes faktisk at Faye er enormt smuk, i stort set alle de farver den fåes i. Sort er selvfølgelig altid det klassiske og mest oplagte valg, men den grønne har altså også noget helt specielt over sig. Især fordi at grøn og guld, spiller så godt sammen. Jeg synes den er vanvittig smuk. Prisen ligger på ca. 8.000 kr.


Stella McCartney Falabella

Det er en klassiker! Falabella ses enormt tit i gadebilledet, og min fornemmelse er, at det klart er blevet mere og mere et "alle-mands-eje". Grunden hertil, tror jeg, er fordi at den ikke er så vanvittigt dyr, som nogle af de andre designertasker, man ser i øjeblikket. Jeg er især vild med, at der findes så mange forskellige versioner af Falabella tasken - et hav af materialer, hardware og udtryk. Prisen ligger omkring 4.500-5.000 kr.


Chanel Boy 

Denne taske behøver jeg vidst næsten ikke at introducere. Gud, hvor er den smuk altså! En tidløs klassiker, som virkelig gerne måtte flytte ind hos mig. Jeg er vild med både den quiltede (klassisk Chanel), og Chevron modellen, med de "skrå" syninger, som jeg synes er lidt mere moderne og nytænkende. Kan slet ikke komme mig over, hvor pæn den er, og hvor inderligt jeg ønsker mig den. Jeg har aftalt med mig selv, at jeg skal have en Chanel Boy taske, inden jeg dør. Så nu er spørgsmålet bare, hvornår jeg får råd til den... Priserne ligger på omkring 25.000-30.000 kr (suk).


Gucci Dionysus

Endnu en legende. Er overalt på Instagram, Pinterest, blogs og i gadebilledet. Dionysus må virkelig være en af 2016's største tendenser. Ikke, at jeg ikke forstår, hvorfor så mange har købt den, for det gør jeg! I den grad! Som før nævnt, er jeg jo vild med en kæde-rem. Derudover, er selve spændet på Dionysus tasken, jo et helt kunstværk i sig selv. Jeg er så vild med tasken, især den lækre nude farve, som jeg synes gør ruskindet ekstra pænt. Lige præcis på denne taske, synes jeg faktisk at det er lidt ligemeget, om "the hardware" er i guld eller sølv, for begge dele ser bare virkelig flot ud. Prisen ligger på ca. 12.000 kr.


​Som I nok har lagt mærke til, indgår der kæder, enten i form af rem eller som en del af selve tasken, på alle mine favoritter. Men jeg synes bare virkelig at det ser lækkert ud! Det giver en perfekt kontrast mellem det bløde skind og det hårde metal, som jeg er helt vild med! Ih, hvor ville jeg ønske jeg bare kunne vinde i lotto, så jeg snart kunne få indfriet nogle af alle mine ønsker...

Det var alt for nu, klem fra mig!

Likes

Comments

Hola chicas!

Jeg blogger nu direkte fra min venindes mega lækre lejlighed i Barcelona. I går formiddags, startede jeg min lille solo-roadtrip fra Lemvig til København. Celina, den ene af mine efterskole-roomies, bor i København nu, og jeg skulle over og se hendes lejlighed, inden vi senere tog metroen til Københavns Lufthavn. Vi havde i forvejen bestemt, at vi ville komme tidligt, så vi kunne nå at checke ind osv., i god tid, så vi også kunne hygge lidt inden boarding. Vi skulle flyve kl. 20:30 fra København, og ville så være i Barcelona omkring kl. 23:30. Flyet var dog forsinket en halv time, hvilket jo resulterede i, at vi først var i Barcelona omkring midnat. Vi skulle så tage en taxa ind til Louise, den anden af mine efterskole-roomies, som vi jo så skulle besøge og bo hos.

Celina og jeg vågnede i morgen omkring kl. 9, da Louise skulle på arbejde. Vi startede med at sidde i vindueskarmen i en halv times tid, og overvære morgentrafikken i Barcelona. Louise bor ret centralt, så der er virkelig meget liv omkring os, og konstant dytten nede fra vejene, men det er nærmest det, der er det mest charmerende ved det. Er helt vild med følelsen af, at være i en storby, hvor der hele tiden sker noget.


Efter vi var kommet os over, hvor fedt et sted, vi boede, begyndte vi på noget morgenmad. Vi endte med at spise omkring kl. 11, hvilket faktisk var fint, da spistetiderne i det hele taget er meget senere i Spanien. Derefter begav vi os udenfor, for at udforske det område vi bor i. Vi bor på Plaça de Francesc Marcía, som egentlig er en stor rundkørsel. Derfra går der mange små gader, både med butikker, caféer, restauranter og små lækre patissérier. Det var enormt hyggeligt, og det endte faktisk med, at vi var inde og få en manicure i en ægte spansk frisørsalon, med damer der råbte højt, gav kindkys og gik rundt i morgenkåber.


Da Louise kom hjem fra arbejde, havde vi spa-dag, noget vi jævnligt gjorde da vi gik på efterskole, med facescrub, forskellige ansigtsmasker, og rigtig pige hygge. Senere gjorde vi os klar til at komme ned i byen, for at få tapas og drinks. Vi endte på en rigtig hyggelig restaurant, der hed Chéri. Vi fik tomatbrød, croquetter og patatas bravas, som er meget typiske tapasretter. Vi fik desuden også strawberry daiquiris, og var ude til omkring kl 01:30. Det var enormt hyggeligt, men vi var også virkelig trætte, da vi kom hjem i seng!


Opdaterer senere, med resten af turen og masser af billeder! Det var alt for nu, klem fra mig!

Likes

Comments

Når min kæreste Kasper og jeg, flytter til Århus til næste år, skal vi ud og købe vores egen lejlighed. Det har vi besluttet os for, da det er enormt dyrt at skulle leje en lejlighed i de ca. 5 år det tager for mig, at tage min uddannelse til mediegrafiker. Faktisk så dyrt, at det vil give nogenlunde det samme for os, at skulle betale tilbage på et løn, vi skal tage i banken, for at få råd til en lejlighed, som vi ville skulle give for at betale leje i en lejlighed. Derudover, kan vi jo sælge lejligheden igen, når vi eventuelt vil flytte igen. På den måde får vi jo en del af pengene tilbage igen, så for os, er det helt klart den mulighed, der giver mest mening for os.

Jeg er jo selvfølgelig allerede begyndt at fantasere om, hvordan det bliver at have vores egen lejlighed, og gøre mig en masse tanker om, hvordan jeg gerne vil have det. Herunder er de 5 ting, jeg glæder mig allermest til, ved at få egen lejlighed!


Se lige hvor dejlige de er! Jeg kan virkelig slet ikke stå for de her små basser!

1: Vi kan få en hund! Det er virkelig på toppen af listen over, hvorfor jeg glæder mig vanvittig meget til at få egen lejlighed. Både Kasper og jeg kommer fra hjem, hvor en hund altid har været en del af familien, så det føles næsten tomt, at vi ikke har en nu. Desværre er det bare sådan, at man ikke må have hund (eller andre husdyr), i den ejendom vi bor i nu. Vi har allerede snakket om, hvilken race vi skal have, og er kommet frem til en Boston Terrier. De minder lidt om en Fransk Bulldog, men uden at have de samme problemer med at trække vejret, fordi næsen er så flad.

2: At jeg selv bestemmer alt! En anden rigtig lækker ting, ved at købe sin egen lejlighed er, at vi selv bestemmer, hvilket gulv, hvilket tapet, og hvilke farver vi vil have i lejligheden. Vi kan sågar vælte en væg, hvis det er det vi vil!


En af de ting jeg bare ved, at jeg skal have i mit køkken, så er det metrofliser! Jeg synes de er så seje, og giver et mega fedt udtryk!

3: At få mit eget køkken! Det her hænger også en smule sammen med punkt 2, men det bliver virkelig fedt, at jeg selv bestemmer hvordan mit køkken ser ud! Lige nu har jeg et rigtig grimt køkken, med laminatgulv, brunt træ og mønstrede klinker. Det er sgu ikke ligefrem lækkert. Så kan man bruge tusindvis af kroner, på at købe lækkert køkkeninteriør, men køkkenet vil altid ende med at skinne igennem, og give et lidt træls indtryk. Glæder mig til at få et køkken, som jeg selv kan bestemme, hvordan skal se ud, og kan lave om på, hvis jeg har lyst!

4: At få min vaskemaskine ind i selve lejligheden. Jeg synes virkelig ikke det er fedt, når jeg har sat en vask igang, fordi jeg har skulle bruge et par bukser til noget specielt, og så har glemt alt om, at den vask var sat over, hvornår den var færdig, og ikke har hørt hyletonen, der signalerer, at vasken er færdig - fordi vaskemaskinen står i vaskerummet, i kælderen, alt for langt væk fra mig. Jeg glæder mig til at få en vaskesøjle, med både vaskemaskine og tørretumbler, så jeg ikke behøver fylde hele lejligheden med fugtigt vasketøj, og have et grimt tørrestativ stående. Haha, har virkelig nogle kedelige drømme!

5: Ikke at have vores udlejere rendende, på de mest irriterende tidspunkter. Noget af det, der virkelig er øv, er at når jeg f.eks. har fri fra arbejde, eller skal møde sent, bliver jeg vækket tidligt om morgenen af, at vores udlejer er gået igang med at slå græs, lige ude foran mit vindue. Jeg har også oplevet, at der lige pludselig har siddet 4 håndværkere ude ved vores havebord, igang med at spise deres madpakker, fordi de åbenbart har skulle fikse et eller andet. For ikke at nævne, at jeg engang kom hjem til en lejlighed, hvor jeg ikke kunne bruge nogle vandhaner, opvaskemaskinen eller lignende, da vores udlejer, lige var kommet til at ødelægge vandforsyningen...

Som I kan se, er der mange ting, jeg ser frem til, ved at vi får vores egen lejlighed. Kan næsten kun se fordele ved, at vi køber egen lejlighed, selvom det selvfølgelig er en stor investering, når man er så unge som vi er. Men jeg tror på, at det er det hele værd, og at vi ikke kommer til at fortryde det, én eneste gang.

Det var alt for nu, hav det godt!

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Noget af det bedste jeg ved, er at browse igennem forskellige webshops, finde favoritter, og gemme dem til jeg engang har råd til at klikke tingene hjem. Lige for tiden, har især ASOS.COM været min foretrukne platform, da stedet har et kæmpe udvalg, og man kan virkelig bruge timer på siden, og konstant få ny inspiration. Derudover har ASOS også meget budgetvenlige items, der virkelig fanger de trends der er helt nye, men som man måske ikke føler sig helt sikker på. Så er det fedt at man kan købe en "prøve-version", der er billig, og måske ikke holder så længe, men hvis det så er et item, man elsker, kan man gå ud og købe the real deal i en lækker kvalitet, der holder i flere sæsoner.

På det sidste, har især en af ASOS' egen kollektioner, nemlig ASOS White, fanget mit øje, og jeg må indrømme at en del fra netop denne kollektion, er landet i mine Saved Items. Jeg har linket nogle af tingene ovenfor, både fra ASOS White, men også bare fra det "almindelige" sortiment. Nogle af tingene er faktisk allerede på vej hjem til mig, da de skal med mig til Barcelona på torsdag! Læs mere om turen lige her. De ting jeg har klikket hjem, er de hvide Lacoste sneakers - jeg synes de er ​så ​lækre! Derudover kom den tynde strik også med i kurven, samt et par andre lækre efterårs-items. Elsker når man skal begynde at forberede garderoben på en ny sæson. Især når vi går fra sommer til efterår, da man egentlig ikke behøver forfærdelig mange ting, især ikke når vejret har været så mildt, som det har indtil nu. Jeg går p.t. og crusher på en ny lækker overgangsfrakke - især den virkelig smukke duster coat på collagen. Jeg synes hele dens udtryk er meget eksklusivt og lækkert, og tror virkelig den kan tilføje noget helt specielt til et outfit! Derudover, skal jeg virkelig snart have købt en ordentlig cross-body, da jeg hidtil bare ikke har set det som en nødvendighed. Den tid er i den grad ovre! Der kommer snart indlæg, om mine drømme tasker, så I kan savle lidt sammen med mig, haha. 

Det var alt for denne gang - Klem fra mig! 


Likes

Comments