ByM

Posted i: Undersøgelse, Venner, Skole

Okay så. Jeg kan se jeg gør fremskridt her!
Folk begynder at snakke Til mig, uden at jeg spørger dem. Jeg synes det går super!
Hver gang der er nogle der sidder alene (pige/dreng), går jeg hen og snakker med dem!

De her indlæg bliver ikke så lange, da det kun er statusopdateringer. Jeg lover jeg nok skal skrive om andet.

XOXOXO

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: Undersøgelse, Skole, Venner

Hej igen! Idag var 4. dag i mit eksperiment. Det gik bedre, og de begynder at svare mig 😂. De ignorer mig ikke mere, men de er stadig liiiidt sneglede.

Det begynder at blive spændene, og der er nogen der har gættet sig til, at jeg gerne vil være mere sammen med drengene. Det er forkert gættet. Jeg vil være mere sammen med alle, og se om det er rigtigt, at man bliver populær af det.

Det kan kun gå en vej nu!

XOXOXO

Likes

Comments

Posted i: Skole, Undersøgelse, Venner

Okay. Så altså, det hele startede altså igår, hvor jeg kom hjem, og fortalte min mor om, hvordan det gik i skolen.
Hun sagde, at hun kunne huske en af sine veninder, der var populær, men som også var sød. Ikke sådan en (i ved hvad jeg mener). Hun var sød mod alle, og der var ikke nogen hun helst ville være sammen med.

Så derfor tænkte jeg: Hmm... Hvordan kan jeg også gøre det? Og jeg har fundet et svar.

Jeg laver en undersøgelse, der skal påvise, om man bliver populær af, at snakke til alle, uden at foretrække nogen. Og jeg mener alle.

Okay. I dag var så den første dag, og der skete ikke så meget. Men der var mange der blev overrasket over, at jeg spurgte f.eks. hvordan det gik.

Jeg skriver igen dag 4.

#xoxoxo

Likes

Comments

Posted i: Humør, Musik

Jeg bliver glad af ret forskellige sange. Bare det er nogle med gang i. F.eks. Wild Child - Cisilia, Mercy - Shawn Mendes, og Cold Water - Major Lazer ft. Justin Bieber.

Hvis jeg er lidt ked af det, eller bare ikke er i godt humør, så sætter man da bare lige musik på fuld skrue, så ryger humøret automatisk i top!

For mange betyder det noget, om man har en god højtaler, som kan spille højt med en god bas. Men jeg synes egentlig ikke, at det gør så meget, så længe man kan høre musikken, og det ikke lyder mærkeligt.

#xoxoxo

Likes

Comments

Posted i: Makeup

Når jeg ser mig selv i spejlet, tænker jeg ikke, at der er noget galt med mig. Jeg synes, at jeg er smuk som jeg er. Jeg har ikke brug for makeup. Det er ikke need to have, men nice to have. Man føler sig smukkere, man føler sig mig selvsikker. Men det er man ikke. Det kan godt være, at man bliver smuk af det, men man får altså ikke mere selvtillid, tværtimod.

Men derfor kan det stadig godt være sjovt, at gå med makeup. Det er svært at forklare. Ligesom Julia Sofia siger i en af sine videoer: "Jeg går med makeup fordi det er sjovt". Der er det også. Jeg synes bare det er synd, at der er nogen der går med det, fordi de synes de er grimme uden. Det er du ikke. Du er smuk.

Okay; her kommer en udfordring: prøv at gå en hel dag, uden makeup. For nogen lyder det pærelet, men for andre kommer det an på en prøve. Skriv endelig hvis du prøver!

#duersmuksomduer

Likes

Comments