Hej!

Jeg er ikke særlig god til det her, så jeg er vel kommet her for at øve mig. Jeg vil gerne være bedre til at sige min egen mening, uden at jeg er bange for, at dem jeg kender googler mig og finder det her. Derfor har jeg valgt ikke at gøre det anonymt, som jeg normalt foretrækker.

Okay, jeg vil gerne starte med at sige, at jeg er feminist. Selvfølgelig har alle forskellige meninger, og det kan jeg godt forstå, men det er det, jeg synes er rigtigt. Jeg kan ikke forstå, hvorfor kvinder der bliver voldtaget i Mexico, og bliver sendt i fængsel, fordi de så "udfordrende ud". Og hvis du synes jeg overdriver, så stiller jeg dig lige et spørgsmål: Synes du, at mænd og kvinder skal være lige? Hvis du gør, så er du feminist. Det er definitionen af en feminist.

Noget andet jeg gerne vil skrive om, er venner. Lige nu står jeg selv i et dilemma, hvor jeg er med i en vennegruppe, som jeg har været med i, i snart et halvt år. Jeg er en meget social person, og hvis der går for længe uden at jeg er sammen med nogen, så bliver jeg lidt mut. Jeg skal starte i 9. klasse efter sommerferien, så det vil sige jeg kun har et år tilbage af skolen, og jeg kender ligesom alle, og der er ikke nogen, jeg synes der er søde. Problemet er, at dem jeg er sammen med nu, er helt klart ikke "ride or die". De er ikke specielt søde, og virker bare ikke særlige interesserede i mig. De vil kun være sammen med mig, når der ikke er andre, og inkluderer mig ikke altid i det de laver, selvom de siger de "elsker" mig. Jeg har ikke tænkt mig, at være sammen med dem efter 9., når de alligevel alle sammen skal på efterskole. Det skal siges, at de er de "populære". Men lige nu er det dem, jeg er med, for ellers skal jeg gå tilbage til en lille gruppe på to, hvor de godt nok griner ad mine jokes, men de er ikke særlig udadvendte, i modsætning til mig, og har ikke rigtigt andre venner.Jeg føler det er mine eneste valg, selvom jeg jo godt ved, at det er det ikke. Jeg har prøvet at hænge ud med drengene, men det går ikke. De er meget overfladiske.

Jeg var forleden på en camp for intelligente børn, og det var bare som om vi alle sammen klikkede. Det er sådan noget jeg mangler.

Nåh, nu jeg læser det igennem igen, så bliver den her blog nok mere et sted, hvor jeg kan skrive mine tanker ned.

Det kan være jeg skal gøre den anonym alligevel.


XOXO Gossip girl

Jk

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments