​Hej! 
Nyåret började bra, 14 personer som åt gott och hade det trevligt. Lugnaste nyåret på länge men det bästa. 

Jobbet är igång och jag trivs. Ska även börja plugga en kurs i retorik- internet baserad. Så jag kommer fortsätta jobba mina 100%. 
Ska bli kul och få plugga igen, jag längtar faktiskt!!

Bra jul och bra nyår så avslutades 2015 och nu kan bara 2016 fortsätta och bli bättre. 
2016 ska även bli året då jag skaffar föhållande… åh vad jag vill träffa kärleken och känna dendär känslan igen!! 

Puss & kram! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite ångest för att jag inte skrivit...

Julen närmar sig, mamma&pappa är hemma... Tufft att bo alla fyra i en trea är väl allt jag behöver säga. Haft en bra jobb vecka annars.

Längtar till jul och nyår som lär bli lugna i år.

Skriver efter nyår igen. Så tackar år 2015 för ett bra år som började i Kina, sedan en flytt till Schweiz hälften av året å sedan börjat jobba med underbara kollegor. Men tyvärr ångest...

Nästa år ska jag ha som mål att börja ta tag i saker å inte låta ångesten/rädslan ta över! & jag ska ta mig framåt och utvecklas!!!


God jul och Gott nytt år! 🎊❤️

Likes

Comments

Här sitter jag och lyssnar på Måndagspepp.. Tyckte det va riktigt bra första avsnitten i första säsongen… Sen har jag (personligen) känt att det blev lite för mycket att säga emot att allt inte ska se så himla bra ut tills att det är det som deras bloggar och flöden visar. Sen förstår jag ju någonstans att de är privatpersoner och jag vet egentligen inte ett skit om hur dem är,,, Precis som ni läser mina ord och tycker jag verkar vara en avundsjuk jävel… så har jag uppfattat de sista avsnitten av S01 på ett annat sätt än hur jag tyckte att dem första va.

Aja, det jag vill komma till är att jag ny lyssnar på s02e02 med Johannes Hansen.., Å herre vad inspirerande!!!
De är duktiga dem tjejerna alltså, så jag får väl ta tillbaka.,,"avundsjukan".

Så skönt… Idag jobbar jag 9-18. Eftersom jag 3 av mina 5 dagar börjar kl 7 så va detta såå skönt. Stiga upp kvart över 7, ta en dusch… snabb enkel sminkning och sedan bara lyssna på podd, äta frukost i sängen och kunna läsa lite bloggar.

Nä, nu måste jag dra… börjar om 30min och ändå sitter jag här med lite panik…. måste alltid va i tid.. lite jobbigt då jag alltid är på jobbet tidigare.. förutom 07 mornar.. då är jag där strax innan.

Luddigt inlägg.. men bara så himla skön morgon… borde alltid stiga upp tidigare när jag börjar senare.. morgonen är underskattad...Likes

Comments

​Hej!
Oj… jag som skulle skriva en gång i veckan.. har glömts bort. 

Har dock fått goda nyheter, jag får jobba kvar!! Känns oerhört skönt.. jag har inte lärt mig allt jag vill och är inte redo att gå och att livet ska ändras igen. 
Måste få en stabilitet i mitt liv känner jag så att jag har lite i ryggsäcken innan jag går vidare.
Hp-provet gick bra men hade hoppats på lite högre poäng, men plugget denna hösten gjorde att jag höjde poängen iallafall. 

Just nu lever jag i nuet, känner att jag måste börja göra det för att inte "stressen" ska bli för stor. 
Sen får vi se när vi kommer en bit på våren, förhoppningsvis har jag mer energi och känner mig redo för att rensa tankarna och faktiskt reda ut vad jag vill göra de kommande åren. 

Min hemska huvudvärk har kommit tillbaka… känns som huvudet ska sprängas och nacken är så stel så när jag lägger huvudet på kudden känns det som att jag ligger på en sten.. 
Hoppas för allt i världen att detta inte ska hålla i som det gjorde sist… 7 månader hade jag konstant huvudvärk och var konstant trött. Får se om det blir bättre annars får jag gå till doktorn för att ta reda på vad det är för något och hur jag ska göra för att lindra smärtan. 
Jag vill inte ha något svar från en läkare att "Jobbet passar inte dig", jag vet att jag sitter vid en dator hela dagarna men det gjorde jag inte i 5 månader då jag hade det.. 

Aja, nu ska jag kolla julkalendern, det är ju 1:a December nu, Oj vad hösten har gått snabbt. 

Kram på er. 
/LR 


Likes

Comments

​Idag var en tuff dag på jobbet.  
Jag hade utvecklingssamtal med två av mina chefer. Jag fick positiva kommentarer, och vi har kommit fram med saker jag ska jobba på/med. 

Min ena chef går ut och jag och min närmsta chef sitter kvar och pratar… Jag tar upp frågan med hur det ser ut.. hur många kommer få gå, hur många får stanna? 

Inget bestämt ännu, säger dem. När min chef sedan säger (förövrigt en riktigt bra chef) tycker du detta är tufft? kunde jag inte hålla mig längre.. tårarna rann och samtidigt som det kändes jobbigt kändes det skönt. Det kändes som att hon förstod mig. 
Samtidigt som jag har hållt den ångesten inom mig länge nu.. men inte vågat ställa frågan.​

Dagen jag får reda på om jag får stanna eller gå kommer vara oerhört jobbig… Jag har redan ställt in mig på att få gå. Men det ska inte få allt det jag byggt upp och lärt mig att bara rasa samman.. jag får lov att vara ledsen… besviken…  däremot besviken för jag har inte visat mitt allt… Jag har legat lågt.. Det är nu jag känner mig tillräckligt trygg för att kunna visa vem jag är.. och vad jag har för mål inom företaget.. vad jag kan bidra med osv. Det kändes dock som mina chefer förstod mig bra. Men som jag va inne på ska de inte få mig att rasa.. det ska få mig att bli starkare och få fler erfarenheter av annat isåfall.


Ha en bra kväll, kram! 
Likes

Comments

Då är det söndag igen. Denna helgen har jag inte gjort ett skit… så skönt! 
Nästa helg bär det av mot Stockholm för att hälsa på min fina vän. Hon har bestämt sig för att flytta hem så de är första/sista gången jag hälsar på henne i hennes lägenhet. 
Lite synd tycker jag då det är min plan B att flytta till Stockholm om jag inte får vara kvar på jobbet efter jul. 

Det är väldigt mycket blandade meningar med att vi behövs men att budgeten kanske inte håller. Jag vet att jag är en av dem första som ryker om budgeten inte håller då cheferna vet att jag vill "vidare". 
Tråkigt för just nu vill jag inte vidare… inte ännu. 

Har utvecklingssamtal på jobbet i morgon. Tänkte fråga hur det ser ut då. Känns lustigt för jag ska skriva mina mål 1,2&3 år framåt men kanske måste gå om 1,5 månad. 

Aja.. som ni märker så vill jag bara få veta,,, väldigt snart så att denhär obehagskänslan som ligger i magen kan släppa. 
Vill bara få ett svar så man vet vad som kommer hända efter jul.
Försöker se det positivt. Får jag gå så är det meningen…. då ska jag hitta på något annat och FAN vad jag ska växa då. Då ska inget få stoppa mig.

Veckan kommer börja tufft.. Ska passa barnen.. så lär jobba till 19 om kvällarna. Men att få dem varma kramarna av barnen ger så mycket än att gå hem och lägga sig i soffan i 3-4 timmar. 

Ha en bra vecka!! 
Likes

Comments

​Ojdå… En vecka sent. 

Högskoleprovet gick väl inte riktigt så bra som jag hade önskat.. Däremot så gjorde jag bra ifrån mig och slår nog mitt "rekord" i poäng. Känns bra att veta att man har något innanför pannbenet för ibland känns det inte riktigt så när man har dåliga dagar. 

Annars rullade veckan på med en massa motgångar så när helgen kom var den mer än önskad. Det behövdes. 
Fredagen var lugn och igår lördag var det fest som gällde. Halloweenfest alltid lika kul när man träffar sina barndomsvänner och svänger loss på golvet. 

Nog om detta… nu ska jag göra de som får mig att varva ner, läsa lite bloggar och inspireras. 
Får alltid en sån boost när jag läser bloggar… Jag vill också bli sådär duktig på att skriva och kunna få ner mina ord i skrift på ett sådant sätt som berör.. De kanske ska bli mitt mål. Börja skriva lite noveller och inte bara om den där första kärleken som det alltid blir när jag skriver. Thinking outside the box…. kanske ska bli mitt nya motto för att nå mot mina mål … 

Om det är någon som läser detta… (skriver för mig själv för att se vart jag är om ett år) så får ni ha en bra dag, och när jag själv läser detta om något år så hoppas jag att jag haft en underbar början på hösten och att jag ser fram emot vintern…. För det gör jag inte nu.. ;) 

/BYLR Likes

Comments

Blir så irriterad när jag tänker på HP-provet. Att det är enda chansen efter gymnasiet om man inte fått betygen man borde ha fått för att komma in på uni.
Det tar mina nerver...
Men ser sååå fram emot lördagkvällen (efter jag fått mitt sammanbrott då jag insett hur dåligt det gått på HP och gråtit lite i besvikelse... Vet att jag ska tro på mig själv men jag är ganska säker på att jag inte kommer nå de siffror jag vill) för då ska jag lägga mig i soffan och bara njuta sedan på söndag ska jag börja läsa i min nya bok som jag köpt... Åh vad jag längtar att inte behöva ha ångest för att göra annat när jag borde plugga.

Sedan ska jag även ta en titt på vad jag ska göra för att nå mina mål i framtiden, är faktiskt otroligt taggad!!

Vi hörs på söndag när mina nerver är i styr och lugnet i magen finns så att jag kan tänka klart.

Natti natti!

Likes

Comments1ÅR! 

Vart är jag om ett år? 

Just nu har jag ingen aning och känner mig inte alls på topp. Allt jag vill är att glömma verkligheten för ett tag. Finns inget bättre än att få försvinna in i min bok eller sova. 

Därför känner jag att jag måste sätta upp lite mål för att få mig själv på fötter för någonstans innerst inne vet jag ju att den enda som kan bestämma hur jag mår/vad jag gör med mitt liv är ju jag själv. 

Vad vill jag? 

Jag vill nå 1,2 på högskoleprovet så att jag kan komma in på universitetet. Men eftersom det är svårt så har jag ett alternativ två. 

Jag vill gå på yrkeshögskola och studera något inom marknadsföring. Innerst inne vill jag ju plugga på universitet och ha sittningar och nollningar och tentor och allt vad det innebär, men yrkeshögskola är kanske inte heller så dumt, där hoppas jag även att jag har en lite större chans.

Har inte något av det funkat för mig inom ett år så ska jag inte deppa ihop utan ha flyttat till en stad. Är det Malmö, Stockholm eller Göteborg vet jag inte än, men där jag hittar ett bra jobb som ja trivs med där jag har en lön som jag klarar mig på. 


Det är slut på att sova på eftermiddagarna eller deppa ihop totalt för att något inte går min väg. Jag ska göra saker som får mig att må bra istället, börja leva livet på riktigt som en vuxen människa och inte någon sur tonåring.

Jag vet ju att jag kan, jag måste börja tro på mig själv när det gäller ALLT annars kommer det aldrig gå. 


Sen till kärlek.. Åh vad mina tankar får mig att göra många misstag. Min hjärna har alltid över analyserat allt och då menar ja allt! När man en gång fått sitt hjärta krossat., speciellt när han va den första killen som såg mig på det sättet... Att han faktiskt va med mig och ingen annan av mina vänner som det alltid varit tidigare. När han sedan lämnade mig utan förvarning eller förklaring krossade han mitt hjärta som gjorde att det fortfarande inte läkt. Jag behandlar andra människor som jag inte borde för att ja själv inte mår bra och detta måste ändras på för jag skadar både mig själv och min omgivning.


Nu börjat jag med minst ett blogginlägg i veckan för att kunna följa min egen utveckling på ett år och faktiskt se vad jag åstadkommer.  

Likes

Comments