Header

Vi fattar hela tiden val som leder till olika konsekvenser. Det är helt och hållet vi själva som bestämmer över våra val, vi gör precis som vi vill och därmed är vi också helt ansvariga för konsekvenserna.
Jag är en sådan människa som oftast vet vag jag vill och har då hyfsat lätt att göra val. Små val så som att bestämma vilken te kopp jag vill använda eller vilken låt jag vill ska bli den första jag lyssnar på från min spotify-lista är inte dom ända valen jag gör och säkert inte ni häller. Jag har gjort stora val som förnedrat hela min kompis-krets och stora val om vart och hos vem jag vill leva mitt liv. Vissa utav dessa val är jag glad över att ha gjort då dom gjort mig lyckligare men även fått mig att fortsätta framåt, trots att jag tidigare inte velat. Större och viktigare val väntar men jag kan inte stoppa mig att tänka på hur det skulle vara om jag aldrig gjort dom valen jag gjorde.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Att sitta vid sitt skrivbord med en tjock varm filt runt sig och höra regnet och blåsten utanför fönstret är enligt mig underbart. Sitta och skissa på idéer till mitt rumbyte och göra small notes om vad man ska göra under dagen samtidigt som man dricker en riktig höst kaffe och äter en protein pudding får mig att älska hösten.

  • 2 readers

Likes

Comments

Feels like everyone is doing this kind of tag on their blog this autumn, so why should I not let you know me as well.

your full name? Lowa Liv Lagerquist

favorite color? I love pink, that color goes with everything.

do you have any pets?
yes I have two cats, one at my father's and one at my mother's. But sometimes when my mother goes to work in Stockholm or my dad are away from his home are the cats living together.

favorite food ? I like food, a lot. Everything from sushi and Thai food to Indian and so on.

what do you want to work as when you get older? as a tattoo artist.

do you have any percings our tattoos ? actually I have both. I have a belly button piercing and five total piercings in my ears. My tattoo is sitting on the innermost side of my left wrist and the X symbolizes my family. I personally love tattoos and sees me in the future completely covered in them so I hope the next tattoo isn't far away.

the last show you watched? New girl on Netflix.

favorite holiday? This question I think is really difficult because I like all of the holidays, but if I must say two specific, it is midsummer and Christmas.

loud music or soft music? Loud music because I love to sing along to the songs but I can't sing.

favorite brand ? It varies a lot, but right now I like Eivy, Nike and one teaspoon really much.

you train any sport?
Yes I train usually kickboxing two to four nights a week but since I have now become even worse in the knee I got the stitches in I will not be able to train for another two weeks more.

favorite movie? I like the movie lol. My friend and I watch it often and we can recognize us in many of the scenes in it. I also like the twilight movies and the perks of being a wallflower.

and finally, If you had to describe yourself in three words, what would it be? I think I would say, energetic, social and artistic, a little miss overdose in other words.

now I hope you know me a little better and if you have any other questions, I would just be happy to answer them. I got the inspiration from my friend Lisas blog and from a girl named madison, be sure to check out her blog by clicking on the picture below !

  • 9 readers

Likes

Comments

Just att tänka framåt tror jag är viktigt både när framtiden känns jobbig och underbar. När framtiden känns jobbig får man antingen komma på en lösning på problemen eller bara omfamna dom och låta de kännas jobbigt ett tag. När framtiden känns underbar tror jag att det är extra viktigt att fokusera på den. Då känner iallafall jag mig som mycket mer motiverad och positiv person och kan också då föra över det på andra i min närhet.

Som några utav er vet så är mitt gymnasieval inte särskilt svårt för mig eftersom jag vet vilken linje och troligtvis redan vilken skola jag vill gå på. Jag har då tänkt mig schillerskas bild och form spets klass men mer om det kan jag berätta en annan gång.
Angående den andra bilden på mitt knä så fick jag och lisa åka till akuten och sy ihop mig lite kan man väll säga efter en väjning olycka som hände förra söndagen.
Så inom en vecka ungefär ska jag åka och ta bort stygnen är förhoppningvis kunna börja boxas igen om inte allt för länge.

Just nu ligger jag sjuk hemma och har gjort detta hela dagen, men det har ändå inte stoppat mig från att göra det som egentligen skulle göras. I måndags åkte jag och en tjejkompis Elin fram och tillbaka i Göteborg hela eftermiddagen och lyckades båda skaffa prao-platser.
Min prao plats blev precis som innan sommaren på tatueringsstudion gothia ink och jag ser mycket framemot att få umgås och tillbringa de snart kommande två veckorna i den miljön. Men så idag, även fast kroppen absolut inte ville ta sig upp från sängen så åkte jag och lämnade den i fyllda prao-lappen till vår studie och yrkes handledare på skolan och hämtade några utav skolböckerna. Resten av dagen har alltså gått ut på att plugga kemi även fast näsan rann och jag druckit snart fem koppar te. Morgondagen kommer också spenderas hemma men tyvärr inte häller den i sängen som önskat utan vid skrivbordet den också och med ännu mer plugg..

Likes

Comments

Idag börjar många där ute med en tävling kallad luciaformen. Jag har egentligen ingen aning om hur dem tävlar men vet att alla som har anmält sig och fått en digital pt och massa matråd tävlar mot varann.
Jag antar att det är ganska många som anmält sig men jag är inte en utav dom. Jag har bara valt att kalla min troligtvis nåbara viktnedgång luciaformen eftersom den kommer ut spela sig under samma månader som den "riktiga" luciaformen. Mitt mål är att inte äta något socker fram till lucia och genom att dokumentera allt i appen lifesum blir det mycket lättare att hålla koll.
Appen börjar med att fråga hur många kalorier du vill äta per dag och vilken vikt som är ditt mål.
I appen skriver du in vad du äter och hur mycket du tränar varje dag. Appen räknar dina kalorier du ätit och minskar dom beroende på hur mycket du har tränat.
Jag hoppas att detta kommer fungera för mig !

Likes

Comments

En utav favorit frukostarna enligt mig.
Hackade cashewnötter, solrosfrön, och havre uppe på lite jordgubbs soyghurt.
Snart så hämtar nämligen en kompis mig och sedan sätter vi fart mot Ullared, man vill ju inte gärna sitta i bilen hungrig och även fast jag nästan aldrig brukar äta så här tidigt så är en sån här talrik aldrig svår att få ner.

Likes

Comments