Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Resturang Folk - Olof Palmes plats, Göteborg - vegetariskt

Likes

Comments

Det snöar för fullt här ute. Jag vill inte bara sitta inne idag. Vänta ätandes sushi. Jag vill gå ut men bara vägrar att dra på mig alla kläder jag har för att inte dö av all snö och kyla. Idag önskar jag att det kunde vara sommar året om.

Jag har varit borta härifrån ett tag, ett långt tag. Det beror inte på någon speciell anledning och jag har ingen bra ursäkt än att jag inte varit motiverad eller haft lust till att synas mer än vad jag behöver.
Men jag mår bättre nu och vill fortsätta synas här ett tag till.

Likes

Comments

Det gör så ont att tänka på dig men jag tänker på dig ändå.
För att det gör så ont att veta att du inte bryr dig men det spelar ingen roll.

Jag har tänkt på att jag tänker för mycket men att sluta med något jag inte ens kan kontrollera själv går helt enkelt inte. Glöm. Ordet som jag önskar att min hjärna kunde förstå. För ingenting skulle kunna få mig mer lättad och tacksam än att en dag äntligen låtas glömma dig.

Men han gör det lättare. Hans perfekta hårlockar som lägger sig i början utav hans panna och hans perfekta leende med skrattgroparna fast i kinderna längtar jag till att få se igen. För när jag ser honom kan jag äntligen slappna av och för någon minut låtas glömma dig.


Likes

Comments

Söndags lunchen åt vi på Da Matteo med mamma. Det blev en soyabönssallad med örtkräm och en getost pizza med honung, super gott.

När vi kom hem efter att ha spenderat vår dag inne i stan så gjorde vi vegansk tryffelpasta med trattkantareller, pinjenötter och med parmesan till middag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Söndags lunch med katt och Oskar Linnros, helt underbart. Blickar tillbaka på helgens alla höjdpunkter och vill verkligen tacka er som gjorde insparken till den bästa i fredags.

Likes

Comments

Taverna Averna - Tredje Långgatan, Göteborg.

Likes

Comments

Efter skolan förra fredagen så satte jag mig på bussen mot färjan till Hönö direkt. Jag fick äntligen tid att se Lisas nya boende och dem bor så himla fint.

Klippklättring, solnedgång och film fyllde vi fredags kvällen med. Lördagen spenderades inne i stan och vi fönster shoppade både vid domkyrkan och Linné.

Likes

Comments