Header

Jag ska äntligen börja skapa igen. Många har frågat varför jag inte längre skapar konst och tavlor så som jag gjorde innan och jag vet svaret nu. Det tog tid för mig att inse vad jag gjorde mot mig själv men nu när jag gjort det så faller alla bitarna på plats.
Många människor har under den senaste tiden tryckt ned mig och fått mig att ännu en gång hamnat på botten och där är jag fortfarande just nu.
Jag lär mig nya saker om mig själv varje gång nått sånt här händer och det gläder mig att få reda på vilka som inte är äkta vänner och vilka som inte är det men det gör mig också besviken på mig själv för att jag inte insett och tagit reda på det tidigare innan jag lagt all den tid och all den kraft på just dem personerna.
Jag har som långsamt strypt mig självt och försökt slutat andas och inser nu att det varit denna gångens självskadebeteende, att inte skapat och inte låtit hela jag andas.
Många utav er som precis läst detta kommer inte förstå, du kanske till och med fnissar till eller bara tittar med en konstig min på skärmen men för oss människor som verkligen brinner för något måste vi visa och få uttrycka det. Det jag brinner för är konst och att få skapa och att jag under en lång period stängt av den delen utav mig har fått mig att inte längre varit mig själv.
Under dem andra tider som jag innan varit på botten så har jag bland annat skadat mig själv igenom att sluta äta och skadat mig på andra sätt både psykiskt och fysiskt men denna gången var det något nytt och som tog tid för mig att förstå.
Jag ska nu ta tag och försöka ta mig upp från botten. Jag ska börja göra dem saker som jag älskar och dem saker som får mig att må bra istället för att fortsätta fokusera på dem saker som inte gör det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag älskar mysiga morgnar, och ljudet av varmt kaffe som hälls upp i din favorit mugg och perfekt kokta ägg på din frukost macka gör ju dom lite bättre så som idag.

Idag så ska jag och mamma åka in till stan. Vi ska fika/äta, köpa present till min kusin som fyller år och tar studenten och vi ska åka och köpa nya örhängen till mig från percingstudion barbarella på tredje långgatan.

Men nu så ska jag äta upp min frukost och sen sätta mig i morgonsolen med mitt kaffe innan vi ska åka.

Likes

Comments

Är det sant ?
Många såg min snapstory och undrade men även gratulerade mig förra torsdagen. Det var riktigt länge sen jag var så glad som när jag fick reda på det, att jag ska börja träna i elit-gruppen. Jag har gått i kickboxning i snart tre år och nu klättrat vägen ända upp till toppen.

Ska du börja tävla ?
Ja, det är tanken. Jag vill tävla och gå min första riktiga match mot någon från en annan klubb när nästa Rookie Rumble hålls vilket den troligtvis kommer göra som vanligt nästa år runt mars.

Vad äter du ?
Ända sen jag fick beskedet så har jag ätit bra och använt mig utav appen "Lifesum". Jag har ätit rejäla måltider utan att små äta och inte ätit något med hög halt av kolhydrater som godis, läsk, chips osv.
Jag äter oftast havregrynsgröt till frukost och jag kan verkligen rekommendera att börja äta det istället för en ljus macka med ost. För att den frukosten resulterar i att jag håller mig mätt längre, känner mig piggare och gladare, är god och nyttig och den är snäll mot magen och bra start på dagen.

Hur ofta tränar du ?
Jag tränar just nu kickboxning två kvällar i veckan men promenerar minst 30 minuter varje dag.

Är du nervös ?
Att jag är, jag är så nervös. Jag ska inte sommarträna på klubben i sommar och ska istället fokusera på att gymma och gå ut och springa oftare. Men även fast jag gör det så vet jag inte ifall jag sen ens kan börja jämföras med dem som tränat på elit klass i flera år. Jag hoppas bara att jag kommer komma in i den gruppen bra även fast dem är såpass tighta.

Vad gör du när du känner dig sötsugen ?
Jag har inte känt av sötsuget på länge då jag har börjat känna skillnad på "sötsug" och "hunger" nu när jag äter större portioner regelbundet. Men när jag känner mig sugen eller när andra dricker läsk eller äter något snacks så dricker jag en nocco såsom jag gjorde på bion igår.
Nocco är för er som inte vet en dryck som endast innehåller runt 14 kolhydrater och som finns med koffein och utan och med kolsyra och utan. Deras utbud bara växer men om jag ska säga mina favoriter så är den caribbean, persika och tropical.

Likes

Comments

Snart börjar min sista sparring träning denna veckan och nu är det inte många träningar kvar tills sommarlovet börjar. Jag är extra taggad för kvällens träning ock känner på mig att den kommer bli grym.
Efter träningen ska jag bara hem, duscha och efter det sova så man vaknar upp till ännu en av favorit dagarna i veckan.

  • 11 readers

Likes

Comments

Min vardags look varierar men har varit ungefär den samma under en längre period nu. Jag bär lösögonfransar och på mina riktiga fransar mascara dagligen istället för en riktigt fransförlängning och mer smink än på fransarna använder jag inte ofta. Jag använder varken concealer eller foundation till vardags och fyller sällan i mina ögonbryn då jag oftast färgar dem istället. Det händer att jag använder eyeliner men det kommer och går. Highliter och ögonskugga använder jag också sällan och oftast inte till vardags utan isåfall till fest eller om man ska ut och äta middag på stan eller liknande.

Jag älskar smink och har mer smink än vad jag någonsin trodde att jag skulle behöva. Jag tycker om att skapa och har genom åren lärt mig mycket om vad jag tycker om och om vad jag inte tycker om. Jag har hittat många favoriter som jag starkt kan tipsa om och några produkter som jag aldrig mer kommer köpa igen. Dessa följande produkter är några utav mina favoriter.

Nästan allt min smink köper jag på Sephora i Göteborg eftersom jag gillar deras märken och för att dem har ett stort utbud som passar min smak.

Låt mig gärna veta genom att gilla eller komentera ifall du vill att jag ska visa min smink rutin eller andra rutiner och tips om smink och hudvård.

Likes

Comments

Äntligen så är den ultimata "lilla väskan" hittad och köpt. Jag tänker att jag förmodligen ska använda den tillsammans med mina svarta läder och mocka klackar till balen men också använda den som vardagsväska när jag bara ska springa några ärenden på stan eller när jag bara ska ut och äta middag med en kompis. Den är perfekt storlek enligt mig. Det viktigaste som telefon, nycklar och plånbok får plats tillsammans med ett par solglasögon och ett läppglans eller något annat. Jag är dock väldigt sugen på att addera en sak till väskan, en liten päls detalj.

  • 14 readers

Likes

Comments