Header

Det går inte en ända sekund utan att jag tänker på honom men jag vill kunna stänga av. Jag gillar förändringar men när förändringen sker från att allt är perfekt till att allt tillslut slutar ännu sämre än vad det var från början gillar jag det inte. Det känns som något gått sönder i mig ibland, som om det fattas en bit som troligtvis aldrig kommer kunna sättas tillbaka. Men det jobbigaste är att inte veta, att alltid gå runt och undra vad han tänker och känner. Jag skulle ge allt för att gå tillbaka till hur det var.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags mötte jag upp Lisa inne i stan och vi gick runt i butiker men kikade mest. Vi gick även till Barista och tog varsin islatte to go som vi gick runt med i solen. Vädret var perfekt och solglasögonen var på, inget mer kunde man önska sig.
Sedan gick vi in i den ny öppnade Monki och jag hittade ett super fint linne men det bästa var ju den spaceade butiks inredningen.
Efter det gick vi upp till magasinsgatan och in på Grandpa's där jag köpte en anteckningsbok och där vi kollade runt lite på balklänningar.

Sen gick vi ner till Carlings där både jag och Lisa gick loss. Vi provade verkligen mycket, t-shirts, hoodies och jag provade jackan som kom att bli den bästa.

Alpha industries bomber jacka i svart har jag länge kollat på om jag ska köpa men aldrig provat. Dam storlekarna satt inte som jag ville men när dom tillslut tog fram en från herr så passade den precis som jag ville. Den är inte ännu införskaffad med det ska nog lösas in mot veckan tillsammans med lite saker från Superdry.

På söndags morgonen bestämde sig jag och Lisa för att göra våfflor och sätta oss ute i solen. Värmen låg på och på vår baksida utav huset är det helt vindstilla så det var verkligen varmt.
Sen åkte vi ut med moppen i det fina vädret och åkte och fikade innan vi båda skulle iväg åt olika håll.

Likes

Comments

Vädret är just nu inte något man kan lita på över huvudtaget. När jag kom hem från Stockholm där solen lös och där man nästan bara kunde gå i t-shirt så möttes jag här i Göteborg utan snö och nu bara någon dag efter så lyser solen igen. Jag hoppas verkligen att det kan hålla i sig denna gången. Ikväll så ska jag först till pappa och sen träna igen och hoppas att det ska gå bättre nu än förra veckan då jag mådde illa så fort fysen satte igång. Imorgon har jag bara lektioner fram till lunch vilket ska bli skönt, resten utav veckan kommer också bli lugn med bara någon enstaka prov. Helgen är än så länge oplanerad men det skulle verkligen vara kul att bara släppa loss och slippa tänka på allt som mitt huvud fylls utav.

  • 11 readers

Likes

Comments

Jag mår inte bra och när jag för en stund sen vaknade så ville jag inte lämna sängen alls. Känslan i mitt bröst gör mig stressad och det känns som jag har panik till och från. Jag är en människa som vill ha koll, jag vill se alla kort och kunna tolka dom hela tiden. Jag vill kunna läsa av alla och när jag inte kan läsa av en människa känns det jobbigt direkt. Jag vill veta om det du säger är sant eller om du tröttnat, jag vill inte behöva gå runt och gissa för det är då allt börjar byggas upp. Det räcker med att du inte svarar eller inte ringer och jag börjar bygga upp en rad och hittar på flera anledningar om varför du inte gör det just då. Kan det vara för att hon skrivit till dig igen eller orkar du bara inte svara för att du hellre lägger den tiden på annat än på mig. Listorna kan göras långa och när dem inte bevisas vara fel känns det som dem hängs upp och tas fram sen igen. Jag vill inte behöva känna såhär med jag har så svårt att lita på människor. Jag vill bara att det ska vara du och jag själva, utan media, utan andra människor och problem. Bara du och jag så att jag slipper tänka.
Morgonljuset som tas in i mitt rum genom fönstret får mig att må illa. Jag vill inte möta verkligheten. Jag vill att allt ska rulla på i skolan och privat men det känns som hjulet har stannat. När allt gick så bra mellan oss så gick allt så fort, hjulet rullade på som aldrig för och jag var så glad över att allt gick så bra men nu är allt tvärt om.
Du är den som kan få mig att känna mig som den bästa men också att känna mig som den sämsta.

Likes

Comments

Nu är helgen snart slut och jag sitter på tåget invirad i min jacka för det är så kallt. Idag har varit den finaste dagen på länge med sol och till och med värme så innan min tåg gick dödade vi lite tid inne i stan.

Igår så startade vi dagen med att åka till Högdalen. Många av er undrar säkert varför och kan nog gissa det på bilderna men det var ju såklart för att tatueringsstudion "salong betong" ligger där. Så vi var en stund i Högdalens centrum och sedan gick vi vidare dit. Som vi redan innan visste så var studion stängd men vi satt utanför en stund och gick runt lite i området. Innan vi lämnade så skrev jag med stenar något som troligtvis redan sparkades bort precis efter vi gått. Studion var en utav dom få som på riktigt fick mig att få intresse för tatueringskonsten och för det är jag mycket tacksam. Deras gamla tv serie "från ingenting till någonting" fick mig att verkligen vilja jobba så som dom gör och någon tag så ska jag inte bara stå utanför utan också gå in.

Efter vi varit i Högdalen åkte vi och tog ut våra biobiljetter på söderbion och åkte sen vidare för att äta middag innan bion skulle börja.

Även fast helgen inte blev som jag tänkt mig så var den underbar och hem tar jag med mig många fina minnen.

Likes

Comments

Imorgon lämnar jag Göteborg och tar tåget upp till Stockholm precis som jag nämt i tidigare inlägg. Tåget går från Göteborgs central på eftermiddagen så jag kommer ha gott om tid innan jag ska åka efter dem nationella proven vi ska ha i svenska.

Efter skolan så är det raka vägen hem för att packa ner det sista och sen åka vidare direkt till centralen för att köpa något att äta och dricka på tåget.
Jag ska vara borta hela helgen och längtar verkligen till att få träffa honom igen.

Likes

Comments

Igår gick jag och Lisa ner och köpte middag till oss själva. Vi stannade också på hemmakväll och laddade upp kvällen med godis och chips.
Efter vi ätit så väckte vi liv i Lisas gamla telefon och tittade vi på gamla bilder från vår resa till Los Angeles. Så många bra minnen som vi delade där som igår blev ihågkomna lite starkare.

Likes

Comments

Nu är dem äntligen mina och att dem invigs en sån här dag är ju verkligen perfekt. Snart kommer Lisa och vi ska ut i det fina vädret igen och ta en promenad runt sjön. Idag är det verkligen ingen dag att sitta inne på och jag skulle nästan vilja hälsa våren välkommen men vågar man verkligen göra det än?
Det var snötäcka gator här utanför för bara några dagar sen så man kanske ska vara lite försiktig och inte få upp hoppet allt för högt.

Solglasögonen är köpta på wos egna butik i Haga här i Göteborg.

Likes

Comments

Idag skämde vi bort oss med en riktig vårfika på prinsgatan. Varsin soya-latte och en delad mozzarella baguette. Super trevlig personal och är härligt litet ställe.

  • Tips
  • 23 readers

Likes

Comments

I min kropp så finns nu inte längre samma stress och osäkerhet som jag tidigare känt att jag haft. Jag visste att jag ville hitta någon som du och nu när du finns i mitt liv och håller upp mig så känns det så skönt men jag vill att du ska vara här hela tiden.
Jag vill inte vänta, det har blivit bland dom värsta sakerna jag vet nu när jag träffat dig.

Just nu sitter jag i min lilla säng med lakan uppvärmda av solen och tänker såklart på dig. Det gör jag alltid. Mina vänner börjar tröttna på att jag alltid pratar om dig men du är ju det bästa jag vet. Albumet som vi lyssnade på tillsammans och som jag nu kallar vårt spelas i mina öron hela tiden.

Likes

Comments