Header

  • 0 readers

Likes

Comments

Jag har problem och svårt med att lita på folk. Det gäller både nya människor som kommer in i mitt liv men också människor som redan finns här och såklart så tycker jag att det är lättare att lita på människor jag känt ett tag men jag frågar ändå mig själv om jag verkligen kan göra det. Jag har blivit så sjukt sårad flera gånger av både människor som stått bland dom närmaste intill mig och utav människor som jag inte känt alls lika länge. Allt mer och mer så känns det som om jag tar avstånd till nya människor i mitt liv och som om det är svårt för mig att låta dom lära känna mig.
Jag vill inte bli sårad för det är bland det jobbigaste jag vet. Många vet inte detta och det kan säkert vara svårt att förstå för många men jag är alltid rädd för att bli så sårad igen så att jag har tagit flera stora avstånd ifrån vissa människor som jag brukade träffa dagligen innan. Jag vill inte känna så här utan jag vill vara den avslappnade tjejen som jag brukade, hon som till och med litade på människor som hon mött samma kväll för när jag idag berättar något som för mig är väldigt stort och som för mig kan vara väldigt jobbigt att bära runt på själv så känns det som om jag inte kan berätta en sån sak för lika många människor som jag tidigare känt att jag har kunnat berätta för.
När jag idag berättar en sån sak ångar jag mig oftast direkt för att jag känner att den personen antingen kommer berätta det för någon annan eller för att jag inte tror att den personen kommer finnas där för mig.
Om det finns intresse och om ni vill att jag ska gå mer in på en speciell gång jag blivit riktigt sårad så låt mig veta.

Likes

Comments

När jag vaknade i morse så var det fortfarande lika grått som det varit under hela vår tid här uppe. Nu här på tåget ser man inget annat genom fönstren än samma gråa men jag hoppas att vädret är lite roligare i Göteborg. Jag längtar hem, längtar till vänner, rutiner och till mina kattisar där hemma i Göteborg. Just nu spelas Macklemore and Ryan Lewis i mina hörlurar och jag ska bara försöka blunda och stänga ute alla ljud resten utav resan hem.

Likes

Comments

Imorse så var vi ute på isen och gick. Jag älskar is både för att det är så extremt fint och för alla ljud som isen brukar göra men också för att det finns ju alltid en viss rädsla med att gå ut på isen även fast hur tjock den än är. Efter det så åkte vi bort mot Sätra.
Dem gula husen på bilderna tillhör Sätra herrgård där min mammas bror ska börja jobba som kökschef och där finns allt från bastu till konferensrum.
Efter vi varit där åkte vi längre ut i skogen och gick till en grillplats precis vid vattnet.

Likes

Comments

Idag när jag vakna var jag hungrig vilket jag inte brukar vara på morgonen och en ciabatta med kronärtskockspure från igår och med ost ovan på var helt perfekt.

Likes

Comments

Nu står maten klar och efter vi ätit middag så ska vi sätta på någon film och fortsätta ha det mysigt resten utav kvällen. Efter det ska vi troligtvis försöka lägga oss i tid för att imorgon gå upp tidigt för att hinna äta frukost innan vi ska iväg. Om vart och varför får ni svar på då imorgon.

På taltiken ligger quornbitar stekta med olika kryddor, friterade potatisar, bröd med kronärtskockspure och en couscous sallad med persilja och tomat.

Likes

Comments

När vi var framme i Karlsborg blev vi hämtade i Skövde utav mammas bror och stannade till och handlade lite tills ikväll innan vi åt lunch. Efter vi ätit gick vi ut på en promenad vid sjön med deras hund och nu har vi precis kommit hem till dem igen.

Vi har inte mer planer för dagen utan har bara bestämt att vi ska laga middag och äta tillsammans senare ikväll.

Likes

Comments

Nu har vi klivit på tåget mot Skövde och kommer där på stationen möta upp mammas bror och hans sambo. Här på tåget är det tyst, bara några få hostningar hörs ibland och eftersom det för första gången när jag åker tåg är tyst så ska jag försöka sova lite under resan.

Likes

Comments