Header

Det gör så ont att tänka på dig men jag tänker på dig ändå.
För att det gör så ont att veta att du inte bryr dig men det spelar ingen roll.

Jag har tänkt på att jag tänker för mycket men att sluta med något jag inte ens kan kontrollera själv går helt enkelt inte. Glöm. Ordet som jag önskar att min hjärna kunde förstå. För ingenting skulle kunna få mig mer lättad och tacksam än att en dag äntligen låtas glömma dig.

Men han gör det lättare. Hans perfekta hårlockar som lägger sig i början utav hans panna och hans perfekta leende med skrattgroparna fast i kinderna längtar jag till att få se igen. För när jag ser honom kan jag äntligen slappna av och för någon minut låtas glömma dig.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndags lunchen åt vi på Da Matteo med mamma. Det blev en soyabönssallad med örtkräm och en getost pizza med honung, super gott.

När vi kom hem efter att ha spenderat vår dag inne i stan så gjorde vi vegansk tryffelpasta med trattkantareller, pinjenötter och med parmesan till middag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Söndags lunch med katt och Oskar Linnros, helt underbart. Blickar tillbaka på helgens alla höjdpunkter och vill verkligen tacka er som gjorde insparken till den bästa i fredags.

Likes

Comments

Taverna Averna - Tredje Långgatan, Göteborg.

Likes

Comments

Efter skolan förra fredagen så satte jag mig på bussen mot färjan till Hönö direkt. Jag fick äntligen tid att se Lisas nya boende och dem bor så himla fint.

Klippklättring, solnedgång och film fyllde vi fredags kvällen med. Lördagen spenderades inne i stan och vi fönster shoppade både vid domkyrkan och Linné.

Likes

Comments

Det var som orden knöt sig runt mina lungor och även fast andningssvårigheterna blev stora så gick det inte en ända sekund utan att jag tänkte på det.

Orden som jag hade fått höra via telefonen gick nästan inte att förstå. Det var som en bekräftelse på det jag anade men inte viljat tro på. En bekräftelse på det jag undvikit att både tänka på och prata om. Det som jag bara önskade att mina tankar kunde
vänta med.

Jag tittar på mig själv i spegeln och orden som nu snurrar runt i min hjärna får mig att slita bort min blick från mig själv.
Jag frågar mig gång på gång hur jag kunde låta mig själv tro att jag var speciell för honom.

Jag lät dig bli min lycka och det var där allt gick snett.

Likes

Comments

St: Agnes på Teatergatan, Göteborg.

Idag gick jag på en tidig lunch efter att ha hämtat ut min nya dator. Resten av skoldagen innehöll brevskrivning till mitt tre år framtida jag följt av samhällsdiskussioner och sedan på 2:an mot Mölndal ännu en gång.
Ett par mjukisbyxor, en varm kopp te och en ansiktsmask var något jag verkligen behövde efter en dag som denna.
Nu ligger jag i min säng med Bente och ska redigera det sista med datorn innan mamma kommer hem och vi ska äta middag.

Likes

Comments

Efter två riktigt händelserika dagar så är det riktigt skönt att kunna slappna av och ta det lugnt nu lite innan skolan.
I måndags träffade jag både min nya klass och min nya tränings grupp. Som tur var så hade all nervositet byggts upp i onödan och dagen slutade med att jag gick och la mig med samma leende som jag mött alla dem nya personerna med.
I tisdags var det ennu mer tid men klassen vilket behövdes. Dem negativa intrycken man samlat på sig dagen innan byttes helt ut mot nya positiva när man pratade mer med alla.

Idag ska vi gå runt i stan med klassen. Vi ska börja med Vasa, sedan gå vidare till Haga och avsluta med att fika på stadsbiblioteket.
Efter det ska vi börja följa vårt riktiga schema för första gången och direkt efter skolan så åker jag och tränar.

Likes

Comments

Likes

Comments