Header

Igår åkte vi till Örebro med mormor och morfar.
Vi gick runt hela dagen och tittade på Open Art som fanns på nästan alla gator i stan.
Efter att mina fötter blödde av skoskav och efter att vi sett nästan all konst som staden bjöd på så bestämde vi oss för att äta lunch.

Jag och mamma blev då bjudna på en perfekt födelsedags-sommarlunch, eftersom vi båda fyllt år för inte så längesen. Med halloumiburgare och riktigt mycket efterrätt i magen så kunde vi knappt gå efteråt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag ligger i sängen och kan inte sluta le. Jag drar upp det mjuka täcket med min hårt knutna hand så att det precis täcker nedre delen utav mitt ansikte. Jag använder min andra hand och nyper mig själv på min axel, på just precis samma ställe som du tidigare bitit mig på. Jag insåg nu precis som du tidigare fått mig att inse då att det jag kände var sant och inget får leendet på mina läppar att försvinna.

Det finns bra personer vilket jag flera gånger har tvekat på men jag lovar att dem finns på riktigt.

Personer som bara får dig att må bra, som får dig att skratta så att din mage börjar krampa, som finns för dig när du behöver dem som mest och personer som helt enkelt aldrig får dig att må dåligt.

Tidigare kunde jag inte undvika dem andra, jag tvingades möta dem varje dag i skolan.

Jag gick flera veckor i början utav sommaren och var allmänt lycklig som aldrig förr utan att helt förstå varför. Jag kan inte idag komma på varför det tog mig så lång tid att förstå varför jag var så glad och tacksam över livet men sedan en dag så slog det mig.

Jag möts inte längre utav dem människor som gav mig ont i magen så fort jag hörde deras röster i korridoren och jag möts inte längre utav dem människor som svikit och sårat mig så djupt så att jag fortfarande inte vet om dem såren dem skapat någonsin kommer att läka.

Utan just nu väljer jag själv vilka personer som får fylla mina dagar och det är just det som får mig att vara lycklig.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna släppa min gard och kunna släppa in så många nya människor i mitt liv så som jag nu gjort. För att tidigare trodde jag att just det skulle göra mig själv svagare men det har bara gjort mig starkare och idag kan jag säga att jag mår bra.


Likes

Comments

Jag har varit borta ett bra tag här ifrån nu och det är pågrund utav många olika anledningar.
Anledningar som jag kallar bra denna gången och det känns så bra.
Jag har spenderat mycket tid med vänner och verkligen tagit vara på tiden de senaste.

Jag har haft en utav dom bästa midsomrarna med sol, värme, hästar, bad och god mat.

Jag har haft den bästa födelsedagen i mitt liv tillsammans med många helt underbara vänner. Jag har aldrig blivit så lycklig på min födelsedag utav människor som jag blev då.

Jag har köat en hel dag och stått längst fram till den hittills bästa spelningen jag varit på som var utav min favorit grupp just nu, tjuvjakt.

Jag har tatuerat mig, idag. Min andra tatuering som också är min största just nu gjorde jag idag på studion där jag praktiserat, Gothia Ink i Göteborg.

Nu ska jag åka till min sommarstuga med både vänner och familj. Jag längtar verkligen till att komma dit igen. Jag har längtat så mycket och inte varit där på ett år snart.

Likes

Comments

Idag bestämde vi oss för att åka ner till stan tillsammans och dagen kunde inte blivigt bättre än vad den blev. Till att börja med så fikade och efter det så blev det butiks-tittande i mängder.

Efter att vi varit och köpt nytt konstnärsmatetial på in-ex och varit och kollat på både kläder, böcker och skor så hamnade vi tillbaka på kungsportsplatsen och gick mot NK. Våran tanke var att lukta på parfym men det glömdes bort så fort våra huvuden fylldes med annat.

Vi började med att titta på smycken och väskor där såg iPhone skalet jag länge varit så kär i.
Det stod mellan rosé rosa och i svart men tillslut bestämde jag mig för att välja bort den svarta och gå för det andra.

Just nu så känner jag mig glad för första gången på länge. Jag umgås bara med folk som får mig att må bra och som gör mig lycklig. Jag är tacksam över att jag har era axlar att luta mig emot när det är jobbigt och glad över att ni även har mina.

Likes

Comments

bilder tagna från min snapchat idag

Idag vaknade jag upp till perfekt väder och därmed ett bra humör. Jag slängde snabbt på mig träning kläder och körde ett ben och mag pass på altanen tills solen lockade mig till att spendera förmiddagen i en solstol. Efter klockan tolv så åkte vi och hälsade på en vän på hennes jobb. Hon har ett underbart jobb med flera stycken Islandshästar som hon sköter om och som även vi fick umgås med idag.

Efter att vi flyttat hästar från hagar och lärt känna flera av dem så gick vi ner för att bada. Bryggan var stekhet, det var knappt så att man kunde stå på den men vattnet var inte desamma så att efter vi toppat oss så la vi oss på den och solade oss ytterligare lite innan vi gick tillbaka till stallet.

Efter de sista besöket för dagen i stallet så handlade vi till kvällens hamburger-grillning. Kvällen absolutadress sen med magar fyllda med s'mores och lite spel innan det blev hem till sängen.

snapchat - lowalagerquist

Likes

Comments

Jag måste bara börja med att tala om att jag är så tacksam för dessa åren. Även fast dem har varit dem tre värsta åren i mitt liv så har jag lärt mig så mycket utav er och jag har blivit så mycket starkare. Så till er som gjort dessa åren jobbiga för mig är vill jag bara säga att jag inte är arg utan tacksam. Jag kanske inte växt på längden men som person så har jag verkligen gjort det.

Två timmar innan balens start samlades flera utan niornas tjejer hos Olivia. Där drack vi och åt gott samtidigt som vi tog många fina bilder tillsammans.

Jag kommer sakna många men dessa tre är bland dem jag kommer sakna mest ifrån min klass. Jag vill tacka för dem fina minnen ni från klassen och ni från skolan gett mig och ett stort lycka till och tack till er som fått mig att känna mig glad och lycklig under dessa tre åren.

Balens slut måste varit det absolut bästa. Efter att lärarna visat filmen dem gjort till oss och efter att alla gråtit klart så var det en sista sak som balvärdarna skulle säga.
Balens kung och drottning som under kvällen röstats fram skulle äntligen avslöjas. Först räknades dem tre killar med flest röster upp på scen av balvärdarna och sedan var det tjejerna med flest röster som avslöjades. Jag blev så förvånad när mitt namn räknades upp sist av tjejerna, alla blickar riktades mot mig och jag försökte förstå vad som hänt samtidigt som jag skulle ta mig upp på scenen där den riktiga balkungen och baldrottningen skulle talas om. Jag har aldrig blivit så förvånad när mitt namn hördes i högtalarna efter dem avslöjat balens kung. Sedan fick vi våra kronor och en stor cirkel skapades utav alla niorna så att vi kunde starta valsen. Efter det så kom den riktiga musiken igång. Alla gick loss till låtarna som spelades och all cider som blev över från middagen sprutades över oss som om det vore champagne.

Likes

Comments

Min hårvårdsrutin är något som ändras ganska ofta. Jag har inte hittat alla dom perfekta produkterna för mig än men är på god väg. Länge så har jag använt en hår olja som jag näst intill hatat mer eller mindre. Den fungerade inte alls för mig då den var tjock och nästan inte gick in i mitt hår alls. Varje gång efter att jag använt den så fick jag tvätta bort den från händerna då det lilla som fanns kvar på händerna inte ens ville gå in i huden vilket en bra hårolja gör.

Ett tips är alltså att testa lite av en hårolja på händerna för att se om den överhuvud taget går in i huden, för om den inte gör det så är ju det ett starkt tecken på att den inte häller kommer att lätt gå in och göra vad den ska i ditt hår.

Jag har "skandinaviskt" hår vilket betyder att mitt hår är lite "tunnare" och "finare" i hårstråna och för er andra som också har det och letar efter en bra hårolja just för er så kan jag starkt rekommendera denna hårolja från rapunzel of sweden.
Varje gång jag har klippt mig där så har jag fått prova den och den luktar fantastiskt och gör också gott för mitt hår så förra veckan så bestämmer jag mig för att köpa hem den tillslut.

Skulle du vilja se mer av min hårvårdsrutin i senare inlägg så får du gärna låta mig veta med en kommentar eller en gilla-markering.

Likes

Comments

Efter jag kommit hem så såg jag ett paket som jag verkligen längtat efter ligga på min säng. Mina mungipor höjdes och jag sprang ut till mamma i köket med paketet i famnen.
Jag tog fram saxen och slet upp det.

Efter att ha öppnat locket på den vita lådan sken den rosa färgen fram och mitt leende blev bara ännu större.
Äntligen så har jag fått min peruk och precis i rätt tid så att jag kan ha den på mig till regnbågsparaden imorgon.

Imorgon kommer fler bilder komma upp då jag kommer använda den för första gången och min fulla recension av peruken kommer ni också att få ta del av då men här under får ni en liten tjuvtitt innan dess.

Likes

Comments