Hey Guys!

I denne weekend har jeg været på Sjælland. Jeg har skullet en del forskellige ting, som jeg vil dele med jer ;))

Fredag:
fredag tog jeg efter skole til Gentofte, over i vores hus derovre. Der skulle jeg sove med min kæreste til lørdag, men grundet puttefest i Dyrehaven, skulle jeg være alene de første par timer, hvilket ikke gjorde mig det store, når jeg lige fik tænkt det igennem, for den tid kunne jo snildt udnyttes til lektielæsning.. Ikke min yndlings ting, men en nødvendighed!
Min kæreste kom til Gentofte omkring kl 18:30, vi lavede lidt mad, vi var begge utroligt sultne, og så gik vi egentlig bare ind i soveværelset og puttede og snakkede, da vi også var meget trætte efter en lang skoledag.

Lørdag:
lørdag skulle vi rigtig have mødtes med nogle venner inde i København, men grundet lidt problems endte vi med at tage til Refshaleøen, og se min kærestes far og storebror løbe Nordic Race, som, til dem af jer der ikke ved det, er et udfordrings løb der er utroligt hårdt. Vi tog derefter hjem til min kæreste, hvor der blev grillet til aftensmad. MUMS! Vi gik ind i seng efter maden, for vi var simpelthen bare så smadrede!

Søndag:
i dag søndag skulle jeg til København og mødes med mine roomies, V, M & C. Da C fylder 18 i dag. Så vi skulle ind og spise på den bistro hun arbejder på, som kokkelærling. Det var noget seriøst dejlig mad! (billeder længere nede) efter maden gik vi ind til Nørreport, hvor C og hendes kæreste + familie skulle med s-tog hjem. Da V og jeg skulle hjem til Fyn i dag, skulle vi ind til Hovedbanegården for at komme med et tog, og M skulle mødes med sin kæreste. Så vi gik gennem Strøget derhen.

Lige nu sidder V og jeg i toget og er på vej til Fyn. Det er en oplagt mulighed for at få brugt tiden fornuftigt, nemlig at skrive et blogindlæg ;))

(WARNING, LÆKKER MAD INCOMING!)
Den bistro hun arbejder på hedder Pastis og ligger på en lidt mindre gade nær Kgs. Nytorv. Jeg fik den Rib eye steak der er på højre billede og venstre billede viser Ms, Croque monsieur, gratineret sandwich. Dette kan varmt anbefales!

Vi fik selvfølgelig også dessert, men fordi hovedretten mættede så meget blev vi hurtigt enige om ikke at bestille en dessert hver, men derimod dele, hehe. Så vi besluttede os for at bestille en Chocolat og en Profiteroles. Igen kan det varmt anbefales! Shit det var godt!

xx Louise

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey Guys!

I dag har jeg været i skole og til køreprøve.

Jeg stod op kl 6:30 og gjorde mig klar til skole, jeg tog bussen i skole og var der ca 8:05.

I første time stod den på matematik, jeg kunne SLET ikke koncentrere mig..

Anden time var så finansiering, her kunne jeg heller IKKE koncentrere mig..

Kl 11:30 fik jeg spisepause, så jeg prøvede at klemme lidt mad ned, men kunne ikke rigtig få det ned, da jeg var begyndt at blive virkelig nervøs for at skulle til køreprøve.

Da klokken blev 11:50 gik A, B, T og jeg ud for at vente på min kørelærer, som ville hente mig omkring kl 12. Jeg skulle køre ca 45 min inden selve prøven, for lige at "føle" bilen ordentligt inden det rigtig gjaldt.

Da den motorsagkyndige kom, var jeg i starten utroligt nervøs, men efter lidt snak og tjek af bilen, synes jeg ikke det var så slemt og anderledes end bare at køre med min kørelærer. Jeg lavede trepunktsvending, og "slap" derfor for parallelparkering. Happy me!

Vi kørte i lidt over en halv time, så det gik ret hurtigt synes jeg.

Jeg lavede nogle enkelte fejl, så var meget i tvivl da vi kom tilbage til prøvestedet.

Vi holdt så og han spurgte hvordan jeg synes det var gået, jeg turde ikke rigtig sige noget, så jeg sagde bare at jeg ikke turde. Han sagde at han synes det var gået rigtig godt, så at det jo selvfølgelig betød at jeg var bestået! PYHA! Jeg var ovenud lykkelig og kunne slet ikke stoppe med at smile, hehe ;)))

Jeg kørte hele vejen hjem fra min mors arbejde og har kørt en del her til aften også.

Jeg er utrolig træt nu, så jeg skal bare slappe af og tidligt i seng..

Her er lidt billeder af mit outfit, min dejlige hund og mit "kørekort" ;))

Godnat herfra!

xx Louise

Likes

Comments

Hey Guys!

Så har jeg afholdt min damefødselsdagsmiddag, det var mega hyggeligt og jeg havde en god aften med nogen af de piger jeg holder rigtig meget af!
Jeg havde 7 piger på besøg, så vi var 8 piger der bare hyggede og snakkede, om alt og intet.

Vi spiste noget lækker mad. Jeg lavede selv maden, med lidt hjælp fra nogen af de andre.
(Jeg er IKKE en haj i et køkken, hehe, så hjælp var en god ting) men hyggeligt, det var det! ;))

Da klokken blev 21 tog nogle af pigerne hjem, men 4 blev og vi snakkede og hyggede nogle timer mere.

Jeg fik også lidt gaver, som jeg blev virkelig glad for! Pigerne havde bare virkelig ramt plet med deres gaver!

Så her kommer der lidt billeder af gaver og det dejlige selskab ;))

Jeg fik to super flotte bluser, af pigerne fra folkeskolen,med matchende scrunchier. Pigerne fra klassen gav mig en mini Grey goose, fordi den taske de har købt ikke var kommet endnu, jeg kan ikke vente med at se den! Af mine efterskole roomies fik jeg to pyntepuder og et sengetæppe der bare er vild blødt!! Og Af min barndomsveninden fik jeg en mega flot taske, den har en helt perfekt størrelse og er i en af mine yndlingsfarver! WIN!

xx Louise

Likes

Comments

Hey Guys!

Selvom overskriften siger seneste køb, så er det sjovt nok ikke ting jeg har købt selv, men mine fødselsdagsgaver fra min familie på min fødselsdag.

Der vil efter lørdag komme et indlæg mere, omhandlende den fødselsdagsmiddag jeg skal afholde for mine tætteste veninder på lørdag ;))

Jeg fik et smukt smykke sæt fra Pilgrim, som jeg har ønsket mig i sølv, da jeg ellers altid går med guld smykker. Jeg fik også noget hudpleje til ansigtet, fra mærket Plaisir, som er en ny "linje" fra Matas, der er lidt dyrere end striberne, og er specielt lavet til ung hud.

Jeg er mega glad for mine gaver og er super taknemlig for det jeg har og får :)))

xx Louise

Likes

Comments