Hey Guys!
Så er anden weekend i 2018 ved at være gået, så i morgen står den igen på skole.. Heldigvis er mit skema her efter jul ret godt, og ikke så anstrengende som før jul. Thumbs up for that!

Denne weekend har stået på lidt forskelligt, fredag stod på skole og fest om aftenen. Festen blev afholdt ude på min skole, hvilket jo så er en gymnasiefest. Jeg var primært afsted med Kat og Tenna, og så nogle af Tennas veninder. Resten af pigerne fra klassen havde ikke mulighed for at komme, super nederen, but life. Før vi tog ud på skolen var vi hos Tenna og holde for fest. Der var vi 7, vi var fem piger og to drenge og det var vildt hyggeligt! For mit vedkommende behøver der ikke altid være vildt mange mennesker, for jeg føler bare at det hurtigt bliver uoverskueligt, for jeg kan godt lide at snakke med folk og at man kender folk osv.

Lørdag brugte jeg primært på at slappe af, for jeg kom sent hjem og var derfor vildt træt.. Derudover fik jeg også påbegyndt en aflevering, hvilket jo også skal gøres 😅
Det meste af dagen var jeg alene hjemme, fordi min familie var ude og se mine søstre spille fodbold.

I dag har jeg været ude og se min bror spille fodbold, og ellers bare lavet lektier. Resten af dagen skal gå med at jeg skal i bad, og gøre klar til skole i morgen.

Jeg håber i har haft en god weekend!
xx Louise

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey Guys!

Jeg har her i det nye år bare haft brug for noget forandring på mit værelse. Så jeg besluttede mi for at rykke helt om herinde. I julegave har jeg nemlig fået et nyt skrivebord og et gulv spejl af mine forældre, så det skulle gøres ordetligt, med nye møbler. Jeg har byttet rundt på mine tøj møbler og min seng, og det har virkelig givet mit værelse nyt liv! Kender i det? Når nogle små ændringer bare får alt til at blive så anderledes, på den gode måde. Jeg er i hvert fald glad for at jeg har gjort det her, men jeg er også en person som elsker at indrette på nye måder og bruge nye kombinationer i rum. Så det sker en gang i mellem at jeg flytter rundt på mit værelse. Jeg ser helt vildt meget frem til at skulle indrette mit eget, lejlighed eller hus, når jeg flytter hjemmefra engang.

Her er lidt billeder fra mit "nye" værelse

Mit værelse er dog ikke 100% færdigt, jeg har stadig baby gardiner, med prinsesser på.. Jeg skal også have nogle hylder til mine sko op over mit tøj stativ. Derudover vil jeg også købe mig en ny stol til mit bord, for den jeg har lige nu, er super gammel og ikke specielt god at sidde i.. Så der er nogle forbedringer i sigte, de kræver dog penge og tid, men de skal nok komme i mål.

Thumbs up til forandring i indretningen!

xx Louise

Likes

Comments

Hey Guys!

Så blev det 2018 og det betyder nytårsfortsæt. Ikke at jeg nogensinde har fulgt et ordenligt, eller hvad man siger, men det stopper mig ikke i altid at lave nogen. Indlægget i dag kommer, selvfølgelig, til at handle om mine tanker for det nye år.
Jeg har ikke som sådan nogle nytårsforsæt, men jeg har gjort mig nogle tanker omkring det nye år.
Skole:
Først og fremmest skal jeg fokusere på skole.. Jeg har det sådan at, når jeg kommer hjem, så er jeg hjemme og skal koble fra.. Sådan fungere ting bare ikke. Jeg skal lære at jeg først kan slappe af og koble fra når lektierne er lavet. Derudover så betyder karakterer rigtig meget for mig og mit humør ændre sig hurtigt alt efter hvilke karakterer jeg får.. Hvilket jo strider mod hinanden.. Så dette er en ting jeg skal arbejde på, så ikke jeg lader mig slå ud af modgang og et par dårlige karakterer..
Selvværd:
Dette bringer mig videre til næste tankepunkt, selvværd. Nogle dage er jeg vildt glad, og andre kan jeg ikke holde ud at være mig. Men alt i alt, så er der jo intet galt i ikke at være perfekt. Jeg er ikke en af de vildt smukke modeller og andre influensers der er. Jeg er bare mig og det skal jeg blive bedre til at acceptere. Jeg skal hvile meget mere i mig selv, og være glad for at være. Den bedste måde at blive gladere og få mere overskud, er ved at være mig, og ikke tænke på hvad alle andre siger og mener. For jeg er mig uanset hvad, det kan der ikke rigtig laves om på.
Selvforkælelse:
Jeg er ret nærig, har jeg fundet ud af. Jeg vil vildt gerne blive bedre til at give mig selv lov til at bruge lidt flere penge, end normalt, på de ting jeg ønsker mig. Eksempelvis ønsker jeg mig et par nye sneakers, men jeg er for nærig til at købe dem jeg sådan virkelig har ønsket mig længe..
Ferie:
Sidste punkt er ferie. Hvis ting går som planlagt skal jeg på udenlandsferie 3-4 gange i år. Hvilket jeg ser meget frem til! Ferie er noget alle holder af, og jeg er ikke en undtagelse. Vi plejer kun at tage afsted én, maks to gange om året, men fordi jeg skal på studietur også kravler det op på 3. Den ene bliver en tur til Italien el. Kroatien, med min familie. Hvis jeg er heldig skal jeg også med N og hans familie, vi ved ikke hvor endnu, men håber det bliver til noget. Dernæst skal jeg på studietur til Milano, hvor fedt bliver det ikke lige!! Glæder mig vildt meget! Sidst, men ikke mindst skal mine søstre spille fodbold i Barcelona, så efterårs familietur til Barcelona bliver perfekt!

Har i nogle planer for året? Gjort nogle tanker?

xx Louise

Likes

Comments

Hey Guys!

Long time, no see..

Jeg er ked af, at bloggen har været så død her gennem julen.. Men som jeg skrev i mit sidste indlæg, har jeg bare haft brug for noget tid til at tænke, over hvad jeg vil med mit liv, og i den process var der ikke helt plads til bloggen.. Desværre..
Det skal der laves om på nu! Jeg har savnet at skrive på bloggen, men har ikke helt vidst hvordan jeg skulle komme igang igen, og hvad jeg skulle skrive. Jeg er nu kommet frem til dette indlæg, og føler at det er en god måde at “komme tilbage” på.

Så new year, new me. Som man siger haha..
Jeg håber bare at dette år bringer flere glæder end sorger.
Selvfølgelig har jeg også nogle mål for 2018, og jeg glæder mig til at komme igang med det nye år!

Jeg håber i alle har haft en god jul og et godt nytår, og ønsker jer alle et fantastisk 2018!

xx Louise

Likes

Comments