​Set find it here / Brills find it here / Skor Nelly.com

I helgen var jag tillsammans med Ellen i Göteborg. Vi hade nämligen en plåtning inbokat på eftermiddagen till vårt UF-företag (mer om det kommer) men fördrev tiden på förmiddagen med att fota lite privat till bloggen. Har ni inte besökt Palmhuset i Göteborg tycker jag verkligen ni borde åka dit om ni har vägarna förbi, så otroligt vackert! Vi hade inga som helst problem med att spendera förmiddagen här i denna tropiska miljö!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Detta är ett skitsnyggt exempel på hur man kan kombinera en mörk färg till en i grunden väldigt ljus lägenhet men ändå få det att se fräscht ut!

Tycker även om hel vita lägenheter som använder sig av små kontraster här och var för att skapa lite färg. Har man öga för det bara så kan det se riktigt najs ut!

"Jag finner en sådan enorm glädje av att bara sitta och kolla på inspirerande bilder. Kan sitta i flera timmar ibland och bara kolla på typ olika sorters lägenheter som finns ute till salu just nu. Drömmen är ju att någon dag flytta hemifrån att skaffa sig sitt lilla egna hem att inreda precis så som man vill då, kan det ju va bra att man känner sig redo och har en liten tanke på hur man kan tänka sig att det ska se ut. Förhoppningsvis kanske det blir min tur att kunna inspirera andra med min läghenhet i framtiden!"

Likes

Comments

Jacka köpt vintage / Bootcut byxor Gina Tricot / Linne find it here / Brillor find it here

Alltså åå vad jag älskar denna UCLA bomber jackan!

Som ni kanske ser så har jag även klippt av mig håret! Det var inte alls planerat, ni vet när man blir sådär modig just när man sitter hos frisören och bara, "klipp du en bit till", haha. Nä men det är kul att testa på lite nytt, har aldrig haft så här "kort" hår någonsin innan.

Likes

Comments

Fick för mig att shoppa lite på Boohoo.com då dom just nu har 50 % off på ALLT! Jag har blivit helt kär i hela den här kostym/vida byx trenden så det fick bli två par! Försökte att köpa lite nya höst kläder men det fick bli lite annat också, mer festligare plagg. Om ni inte hittat några höstkläder ännu tycker jag verkligen att ni ska in och fynda nu!

Likes

Comments

1 hel banan
1 halv avokado
1 halv citron
2 nävar spenat
Ett litet glas vatten
En skål fryst mango
(se bild)

Har äntligen hittat en grön smoothie som passar mig! Den är super nyttig och smakar gott, blev riktigt förvånad faktiskt! Perfekt att starta dagen med ifall man har lite bråttom men ändå vill få i sig något bra till frukost!

Likes

Comments

Som ni kanske redan vet så är jag ett freak när det kommer till planering! Jag planerar in ALLT. Det gör livet så mycket enklare om man bara kan slå upp en sida och ha hela sin vecka planerad. På så sätt har man alltid något att göra och man kan enklare skapa en slags balans i sin vardag. Jag har gjort min "Planerare" på Personligalmanacka.se och jag älskar verkligen själva konceptet med att skapa sin egna personliga lifesaver. Jag har bland annat lagt in extra grejer så som dagens träning, to do list, veckans tentor mm, hur smart??

Likes

Comments

 • Paradise

  "​Set  find it here  / Brills  find it here  / Skor  Nelly.com I helgen var jag tillsammans med Elle…"

 • 2 dröm lägenheter

  "Detta är ett skitsnyggt exempel på hur man kan kombinera en mörk färg till en i grunden väldigt lju…"

 • UCLA bomber

  "Jacka köpt vintage / Bootcut byxor Gina Tricot / Linne find it here / Brillor find it here Alltså å…"

 • Instagram
 • Facebook
 • Blogkeen
 • Follow me on Nouw