Satin Knotted Hem Surplice Blouse - HÄR / Vid plumetiblus - HÄR / Sash Tie Waist Scallop Hem Top - HÄR

Harriet Prince Of Wales Check Ruched Sleeve Top - HÄR / V Neckline Self Tie Waist Blouse - HÄR / Laura Chiffon Ruffle Oversized Blouse - HÄR

Petite Fran Drape Front Lace Panel Blouse - HÄR / Lace Frill Front Blouse - HÄR / Emilie blus - HÄR

Nola Oversized Ruffle Sleeve Blouse - HÄR / Megan blus - HÄR / Long Sleeve Blouse - HÄR

Ett simpelt nyckelplagg​​​ som passar till ALLT. Ett plagg som man definitivt inte kan få för mycket utav. Ovanför har jag plockat ihop lite blusar som alla har det där lilla extra som jag gillar. Vilken är eran favorit?

For my international readers there is a google translator to the left, at the top of the menu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta inlägg är ett samarbete med personlig almanacka

Jag skriver detta inlägget tillsammans med personlig almanacka. Det är nämligen så att jag har sedan länge beställt hem almanackor och anteckningsblock ifrån deras hemsida. Det är så smidigt speciellt för mig som har flera olika jobb, att kunna designa och anpassa en kalender för min alldeles egna vardag. De moduler jag ofta använder när jag designar min almanacka är: veckans tentor, dagens träning, jobb rutor, veckans middagar, anteckningar och veckans att göra.

Några för min del jätte användbara rutor som gör det enkelt för mig att planera och komma ihåg olika saker som måste göras utan att det blir för rörigt när jag ska anteckna allt. Jag har ju berättat för er tidigare att jag är en person med många bollar i luften och är i stort behov av att skriva upp saker för annars skulle jag aldrig komma ihåg allt som ska göra. Har du aldrig hört talas om personlig almanacka förut så tycker jag absolut att du ska kika in deras hemsida. Historien bakom hela affärsidén är helt otrolig, så inspirerande verkligen!

For my international readers there is a google translator to the left, at the top of the menu.

Likes

Comments

BEAUTIFUL PIECES FOR A GREAT CAUSE

Mer än tio miljoner människor får cancer varje år. Tio miljoner!? Förstår ni hur många människor det är. Tyvärr så hör det nu mera till vanligheten att man känner till någon i sin närhet som har gått bort pågrund av cancer. Detta måste få ett slut! Jag brukar ofta bidra med pengar till olika hjälporganisationer när jag känner att jag har möjlighet, dels för att det känns bra att hjälpa de som har de svårt men också viljan att kunna bidra till förändring. Mitt senaste köp är detta armbandet, det är nämligen så att Kappahl säljer just nu armband då en del av summan går till cancerforskning. Ett armband som sätter ett viktigt men även ett vackert uttryck runt handleden. Tillsammans kommer vi någon dag kunna besegra denna hemska sjukdom, det är jag helt säker på.

For my international readers there is a google translator to the left, at the top of the menu.

Likes

Comments

Fotograf: Michaela Zabel

Blus - HÄR / Byxor - HÄR / Skor - HÄR / Halsband - HÄR / Örhängen - HÄR

Hej på er! Usch vilket tråkigt väder man vakna upp till idag, jag vet inte hur det ser ut hos er men här regnar det och är mulet.. Jag gick upp i tid idag trots att jag var ledig, skulle nämligen in och plugga lite matte på campus och efter det hem och svara på lite mail (vilket jag sitter parallellt och gör nu). Ska även försöka mig på att fota lite bilder på ett köp jag gjorde häromdagen som förhoppningsvis kommer upp redan imorgon. På tala om att fota så plåtade fina Michaela mig klädd i dessa ursnygga plaggen för ett tag sedan. Jag älskar verkligen byxorna, volanger ifrån topp till tå verkligen! #nouwoutfit

For my international readers there is a google translator to the left, at the top of the menu.

Likes

Comments

Jag har fått en del frågor angående vad det är för kamera jag använder. Jag lägger väldigt mycket tid på mina bilder så att höra att ni tycker om mina bilder gör mig jätteglad! Det är ni som inspirerat mig till att skriva detta inlägget. Hoppas ni gillar det och att ni får svar på era frågor.

Hur många kameror har du ägt och vad hette de?

Jag har haft 2 stycken "riktiga" systemkameror i mitt liv. Jag köpte min första kamera för min första lön faktiskt haha. Den kameran hette Nikon D3200, jag minns hur glad jag var över att ha en sån där riktigt stor kamera. När jag hade haft den i ca 4 år så bestämde jag mig för att köpa en lite mindre kamera. Den jag köpte hette Nikon 1 j5 och klassades som världens minsta systemkamera. Ni kanske kommer ihåg trenden bland bloggarna när den kameran lanserades, det skrevs om den överallt! Den var absolut bra men det dröjde inte mer än 1 år senare för än jag beslutade att jag ville återgå till en större kamera igen.

Vad använder du för kamera nu?

Just nu har jag en Canon EOS 700D och jag fotar alltid manuellt. Jag är nöjd måste jag säga, bilderna ni ser i detta inlägget är tagna med denna kameran och dom duger absolut!

Vad är det bästa med den?

Det bästa med denna kameran är att den är enkel att förstå sig på och man kan va väldigt kreativ och fota ifrån olika vinklar med kamerans justerbara skärm.

Om du skulle tipsa om ett bra objektiv vilket skulle det vara?

Det beror lite på vad man gillar att fota. För min del så är det ju främst stillebens bilder och då gillar jag objektiv som ger en suddig bakgrund. Tips på ett sådant objektiv är ett 50 mm objektiv, finns att köpa HÄR.

Finns det något annat inom "fotovärlden" värt att investera i?

Softboxar helt klart! Jag köpte mina HÄR och det var det bästa köpet någonsin. Nu på hösten när det börjar bli allt mörkare ute snabbare så är man riktigt glad över att man har två softboxar hemma, med hjälp av dom så kan jag få till ljusa och bra bilder när som på dygnet.

Ditt bästa fototips?

Mitt bästa fototips är att fota i Raw. Det var inte alls längesedan som jag börja använda den funktionen på kameran men jag har varit fast sen dess. Jag kommer aldrig att gå tillbaka till att fota som jag gjorde förut. Raw är alltså en inställning på kameran som gör att all information som finns i bilden bevaras även när man laddar över bilden på din datorn. Detta gör det mycket enklare att redigera bilden sedan och ändra med ljus utan att bildens kvalité försämras.

Vilken är din absoluta drömkamera?

Jag tror inte att jag har någon specifik drömkamera just men jag skulle absolut någon gång vilja investera i en lite dyrare variant med fler funktioner.

Tips till den som vill köpa en kamera/börja fota?

Köp en bra men prisvärld kamera. Lär dig kamerans grunder först alltså vitbalans, ISO ovs. Jag valde att gå en fotokurs men det finns ju även mycket bra material på google för den som vill lära sig på egen hand. Jag har även varit väldigt nyfiken och frågat många fotografer som jag jobbat med om deras tankar och åsikter kring foto. Jag kan väl känna lite att det kvittar hur dyr kamera man köper, har du inte någon typ av kunskap inom foto så kommer du inte få till några bra bilder ändå. Det handlar mycket om ljus och vart man väljer att placera föremålet som man fotar som avgör mycket hur bilden kommer att se ut i slutändan.

For my international readers there is a google translator to the left, at the top of the menu.

Likes

Comments

Georgina Panelled Faux Fur Gilet - HÄR / Fuskpälsväst - HÄR / Grå belle shoes Erika fur vest - HÄR

Faux Fur Vest - HÄR / Vanessa Faux Fur Gilet - HÄR / Georgina Panelled Faux Fur Gilet - HÄR

Ripple väst cream - HÄR / Faux Fur Vest - HÄR / Faux aviator grey - HÄR

Pälsvästar är så snyggt, speciellt över en skinnjacka. Det var inte det lättaste att hitta västar i fake päls men tillslut hittade jag några snygga. Vissa går inte ens att se att det är fake päls så var tvungen att läsa produktbeskrivningen en extra gång. Jag är så inne på att köpa mig en svart faktiskt, jag tror det hade passat bra till de skinnjackor jag har hemma.

Nu ska jag strax dra till jobbet och imorgon ska jag och D till Gekås i Ullared. Vad har ni för planer i helgen?

For my international readers there is a google translator to the left, at the top of the menu.

Likes

Comments

In cooperation with Metapic

Jag har nu under ungefär 3 månaders tid använt mig av två hudvårdsprodukter ifrån Yvonne Ryding. Det måste ju gå ungefär en månad innan man kan utvärdera en produkt och jag måste bara säga att dessa produkter är underbara! "Att ta hand om din hy är en av de bästa investeringar du kan göra i livet" står det på deras hemsida och det kan jag inte annat än att hålla med om. Jag får ganska torr hud speciellt nu på hösten/vintern så att smörja in ansiktet med detta serumet och ögon krämen varje morgon och kväll har verkligen boostat min hy jättemycket.

Detta serumet är en riktigt fuktbomb, ger lyster och är rik på E-vitaminer. Som jag har skrivit tidigare här på bloggen så har jag blivit mycket mer medveten om vad det är för produkter jag använder i ansiktet och framförallt vad de innehåller. Det jag tycker är bra med just Yvonne Ryding serien är att produkterna inte rubbar hudens egna PH-värden.

Jag brukar alltid använda en roller under ögonen efter jag smörja in mitt ansikte med ett serum. Extra viktigt på morgonen just för att man får piggare ögon. Det är även bra ifall man ofta är väldigt torr runt ögonen, man ska ju helst använda en roller eller produkter som är gjorda för att ha runt ögonen eftersom huden är känsligare där än övriga ställen i ansiktet.

​Hur som helst, två produkter värda att tipsa om. Jag ville bara kika in här på bloggen och göra det. Hoppas ni får en fin fredag och trevlig helg! 

For my international readers there is a google translator to the left, at the top of the menu.

Likes

Comments