Header

Ni hittar dom HÄR

Beställde dessa två supersnygga chokers här om dagen. Det har ju blivit super inne med chokers som är snörade, kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle välja så köpte båda två. Dom finns i massor av olika färger!

Likes

Comments

Min nya favorit färg

Har blivit helt kär i grönt, smaragdgrön om man ska vara helt korrekt, alltså hur snyggt? Jag har nu bestämt mig för att min framtida lägenhet sak vara vit med smaragdgröna detaljer, vad tror ni? Så harmoniskt på nått sätt. Jag är ju inte personen som gillar färgstarka rum, det blir liksom för mycket intryck för mig så jag har ju länge sagt till folk jag känner och även skrivit ut det här på bloggen flera gånger att min framtida lägenhet ska vara HELT vit. tråkigt va? Därför är jag superglad över att jag faktiskt har hittat en färg jag faktiskt skulle kunna tänka mig att inreda med. Såklart så ska det fortfarande vara vitt och stilrent men kanske en soffa i denna färg och några andra små detaljer skadar väl inte?

Likes

Comments

Kappa - HÄR / Väska - River Island

Här är en outfit som jag tycker funkar till allt! Basplagg typ en vit vanligt tischa till ett par svarta jeans och en snygg kappa till. Jag adderar alltid en snygg jacka till en tråkig bas outfit, speciellt nu när det är lite kallare ute men man ändå vill att det ska hända något. Även en snygg väska gör mycket tycker jag. Jag kan verkligen inte ha för många jackor! Börjar redan att tagga våren och köpt på mig två nya snygga kappor redan. En lite längre och denna korta, båda i grått. Just nu är denna kappan på rean också förresten, tips tips! #nouwoutfit

Likes

Comments

x Lära mig min kamera bättre

x Unna mig att åka på weekends oftare (mini semester till annan stad)

x Tattuera ögonbrynen

x Våga vara mer öppen (på bloggen bland annat)

x Börja dra mig mer åt vegan hållet (inte bara när det gäller mat)

x Dela med mig mer av egna texter/krönikor på bloggen

x Skaffa en tatuering (vet inte än vad bara)

x Testa på att bli fotad i studio

x Satsa helhjärtat på bloggen

x Bli grym på photoshop (vill liksom ha en röd tråd i mina bilder)

x Börja skänka pengar regelbundet till djurens rätt

x Börja träna regelbundet (vill få tillbaka mina magrutor)

x Göra nått nytt och annorlunda med mitt hår

x Äta nyttigare

x Lära känna nya intressanta människor

x Bli bättre på att ge komplimanger

Bilder tagna från Pinterest

Nu har jag skrivit klart min bucket list för 2017. Har aldrig tidigare gjort en bucket list men kan tycka att det är väldigt bra att göra en. Hur skönt är det inte när man sedan kan bocka av alla saker och liksom känna sig stolt över sig själv. Detta är inte saker som jag måste ha gjort innan året är slut utan mer saker som jag alltid velat göra men bara aldrig prioriterat helt enkelt. Nu jäklar ska jag ta tag i detta!

Likes

Comments

Det var inte lätt att välja EN vinnare. Det var många fina motiveringar till varför ni ville vinna men tyvärr så kan jag bara välja en vinnare! Grattis till Hannah, du har vunnit denna Giveaway tävling! Jag har kontaktat dig på din blogg mail! Superkul att så många av er var med och deltog, vi får hoppas på fler tävlingar i framtiden! Kram <3

Nu var det äntligen dags för en Giveaway igen! Det var ett tag sedan nu och vad är inte ett bättre sätt att starta det nya året på? Ni har chansen att vinna 24 olika produkter, (se bilden) och för att delta är det enda ni behöver göra:

1. Följ mig HÄR på Nouw.

2. Sedan är det bara att kommentera detta inlägg med varför just du vill vinna! (glöm ej skriva din mail så jag enkelt kan kontakta vinnaren).

(OBS! Bloggar ni någon annanstans kan ni följa mig på Blogkeen eller Instagram istället)!

Lycka till! <3

Tävlingen avslutas på Måndag!

Likes

Comments

Jag får önska alla ett Gott Nytt År!

Nu har jag och D äntligen installerat oss på rummet. Vi bor på hotell Dorsia som ligger väldigt centralt i Göteborg. Än så länge är jag imponerad och mer än nöjd med vårt mysiga rum. Vi ska stanna tills på måndag hade vi tänkt men på två olika hotell just för att vi ska hinna med att träffa vänner och shopping innan vi drar hem igen. Vi hörs 2017!

Likes

Comments

Måste ju kika in här på bloggen och önska alla en riktigt God Jul!

Som jag har längtat! Enligt tradition sov vi som vanligt hos mormor och morfar inatt, jag och D fick dela på en stenhård luftmadrass från 80-talet typ så har lite ont i ryggen idag haha, men vi lever! Nu blir det julbord och massa mys i väntan på julklappsutdelning.

Likes

Comments