Header

Tänkte starta igång denna vecka med en giveaway för er som inte fått chansen att vinna något ännu! Jag tänkte lotta ut två stycken som kommer att vinna var sin påse fylld med produkter. Hoppas ni är taggade på att vara med!

Det enda du behöver göra är:

1. Följa mig HÄR på nouw.

2. Sedan är det bara att kommentera att du är med! (glöm inte att skriva din mailadress).

Tävlingen avslutas 26/2, lycka till! <3

Likes

Comments

Några ord om hur kärleken helt plötsligt försvann ofrivilligt, hur man fortfarande är kär men omöjligt kan fly ifrån det. Hur man kunde vara så blind, så blind för att se att vi tog varandra för givet.

Jag vet hur det är när man går igenom en tuff period i sitt liv, den där perioden i livet då man gör allt för att slippa tänka. Man träffar kompisarna betydligt mycket oftare än vanligt. Man uppskattar dagarna i skolan för då vet man att man aldrig kommer behöva vara ensam. Man kanske börjar med en ny aktivitet, tar en fika ute på stan allt oftare, men när kvällen väl kommer och tystnaden smyger sig på kan man inte längre gömma sig. Det gå inte längre att fly, fly från alla tankar, fly från han. 

I sängen under täcket strömmar det tårar och tankarna bara väller in. Alla dom tankar man har försökt att tysta med hjälp av full aktivering på dagarna, alla dom tankar jag har gjort allt i min makt för att försöka kväva, de måste ut. Det är en fruktansvärt hjälplös situationen man hamnar i när man är i en depression. När det bara är du själv som finns där ensam och det är du själv som måste lära dig att kriga mot dina tankar. Tankar som bara vill dra dig längre och längre ner.

Jag minns hur jag brukade uppskatta söndagar när man bara får vara och det är okej, mer än okej, det är ju söndag. Men just den där morgonen kom söndags ångesten som en våg som svepte över mig och den där drömmen, drömmen som var så verklig så när jag vaknade kändes det som den var sann. Jag hade drömt om honom, igen… och verkligheten var inte långt där ifrån. Känslorna som uppkom i drömmen tog vid igen även när jag var vaken. Man har ingen kontroll över det överhuvudtaget, man bara låter det vara.

Om jag bara hade vetat hur sårad han var inombords men framförallt om jag bara hade vetat att detta var sista morgonen tillsammans. Jag önskar att jag hade vetat att bomben i hans bröst snart skulle få nog och explodera. Då hade jag nog antagligen inte varit så självupptagen.

Hur allt som till en början vart något fint helt plötsligt kunde bli så olyckligt.

Han kollade inte ens på mig den där söndagsmorgonen. Han visste väl att jag förväntade mig att han skulle göra frukost till mig. Så som han alltid gjort och som jag helt plötsligt tog för givet. Vilken idiot jag var som tog något så fint och omtänksamt för givet. Vi som brukade vara så kära och nu tar vi varandra förgivet. Han gick till köket direkt och gjorde iordning frukost. Jag, självupptagen som vanligt satte mig direkt och började spåna ideér till bloggen medans jag väntade på att frukosten skulle bli klar.

Om jag bara hade vetat hur sårad han var inombords men framförallt om jag bara hade vetat att detta var vår sista morgonen tillsammans. Jag önskar att jag hade vetat att bomben i hans bröst snart skulle få nog och explodera. Då hade jag nog antagligen inte varit så självupptagen just den där morgonen, en söndag.

Jag minns hur jag brukar uppskatta söndagarna. Ni vet när man bara får vara och det är okej, mer än okej, det är ju söndag. Att bara få tillbringa en hel dag i sängen tillsammans med honom brukade göra mig knäsvag. Nu är jag helt enkelt för blind för att se, se att vår kärlek hade blivit olycklig.

Likes

Comments

Igår var jag och fixade naglarna, det var på tiden! Alltså fick skämmas för mina tunna naglar så sjukt mycket men nu är dom fixade och jag är redo för utgång ikväll!

Hoppas ni får en super mysig Fredag, det är ni värda!

Likes

Comments

Klassisk kristallkrona

Jag fick förfrågan här om dagen om att tipsa om lite kristallkronor, eftersom jag är helt besatt av inredning så tackade jag såklart ja till detta!

Är du ute efter en snygg kristallkrona eller kanske bara vill köpa tillbehör till en gammal? Då kan jag tipsa om Krebs.se som jag även skriver detta inlägg tillsammans med. Den klassiska kristallkronan måste jag nog ändå säga är min favorit. Jag älskar den lite mer retro känslan och att de är så maffiga på något sätt. Själv kommer jag definitivt införskaffa mig en klassisk kristallkrona när jag flyttar till eget.

Modern kristallkrona

Morderna kristallkronor tycker jag är snyggt om man vill ha något som sticker ut lite i hemmet. Kristallkronor generellt tycker jag stärker rummets intryck och ger en mysigare känsla . Det ser exklusivt ut och det är kul att köpa sig en kristallkrona som inte ser ut som dom "brukar" göra.

Likes

Comments

Golden Rose...

Hoppas alla hade en super mysig dag igår! Jag fick världens gulligaste överraskning av D, en ros täkt av 24k guld!! Jag som trodde jag hade fixat iordning världens bästa överraskning då jag hade lagt ett paket på sängen som var tänkt med en massa hjärtan men nej. Alltså åh han skämmer bort mig!!

Likes

Comments

Kappa - Missäy / Väska - Chiquelle / Top - Gina Tricot / Skor - Alley / Jeans - Boohoo

Gjorde ett tappert försök här om dagen att fota lite outfit bilder i kylan. Kanske inte dom bästa jag lagt ut men de får duga för nu helt enkelt. Jag älskar att klä mig i nude/rosa tillsammans med grått, så stilrent och snyggt! Har även på mig ett par nya jeans från Boohoo, bruna? Var till en början lite tveksam på om jag skulle klicka hem dom just för att dom var bruna men nu såhär i efterhand ser det kanske inte så tokigt ut ändå, eller?

Likes

Comments

DUBAI

Dubai verkar vara en sån otroligt vacker men framförallt häftig stad. Denna stad är något som jag skulle vilja besöka just för att få se alla otroliga skyskrapor, shoppa, fota och bara leva livet helt enkelt!

MALDIVERNA

Alltså så sjukt hur fint Maldiverna är!? Detta ställe är typsikt ett sådant resmål man åker till bara för att få besöka tropiska platser, sola och bada. Skulle gärna vilja bo typ i en bungalow vid vattnet, dröm!

BAHAMAS

Bahamas är också en otroligt vacker plats att besöka. Ser så härligt ut på alla bilder man ser från just detta ställe. Skulle vilja besöka pink beach och varför inte simma med grisar?

Vilka ställen har ni besökt/vill besöka?

// Jag älskar att resa, det är det bästa som finns! Jag har besökt platser som jag aldrig trott att jag någonsin skulle hunnit med att göra redan i så ung ålder. Jag har besök platser så som Thailand, Tanzania, Egypten, Zanzibar, Kina, Las Vegas och New York mm vilket för mig var det häftigaste ställena jag besökt! Jag har åkt helikopter över otroliga New York, badat på tropiska ställen, åkt på safari, suttit på en tiger, hjälp fattiga barn till ett bättre liv. Jag är så otroligt glad över att jag har haft möjligheterna till att göra allt detta och jag hade önskat att alla kunde ha den turen som jag har haft för tro mig, det finns inget så lärorikt som att besöka platser utanför vårt trygga lilla Sverige så som jag gjort. Man växer dessutom otroligt mycket som person. Trots allt detta så har jag fortfarande några guld platser kvar att besöka.

Likes

Comments

Ni hittar byxorna - HÄR

Alltså ja vill bara att det ska bli vår nu så man kan få lite bättre väder. Det gör det inte enkelt när man bloggar om mode och det är skit kallt ute. Försökte i helgen att fota lite outfit bilder till er men det slutade med att vi var tvungna att avbryta för att det var så sjukt kallt ute, alltså vad är detta?

Jag måste bara få visa er mina nya byxor iallafall så hoppas dessa bilder duger! Har ni sett serien skam? Har ni inte det så gör det! En sjukt bra serie och jag blev så inspirerad av en av karaktärerna i serien, nämligen Noora. Tycker byxorna påminner lite om hennes stil så var bara tvungen att klicka hem dom. Dom sitter sjukt snyggt på och dom ser sådär retro ut vilket jag gillar!

Likes

Comments