Grådagen, jag firade Emmas student och därefter hängde jag med killarna ovanför. Var längesen och super skönt att få snacka igen allt som hänt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åkte till London för några veckor sedan. Är min nya favorit storstad! Fick resan som 20års present av mamma, jag kan inte tacka henne nog. Vi var riktiga turister. Vi åkte London Eye, strosade runt i Westminster Abbey, tog foton av Big Ben, gick på brittiska pubar och så gick vi och kollade på musikalen Wicked på Victoria Apollo Theater. Den var magisk. Jag kom hem en erfarenhet rikare och med mycket ny, materiell lycka i form av kläder.

Likes

Comments

Helgen bestod dels av plockning och rensning av kantareller då lördagen och söndagen spenderades på familjens internet fria fritidshus.

Likes

Comments

Testade blomkålspizza häromdagen. Godaste jag ätit på länge.

Likes

Comments

Den 13:e maj träffade jag min mamma och faster efter 4 månader isär. Vi möttes upp i NYC och spenderande en fantastisk vecka där. Vi var riktiga turister och förutom det på bilderna så var vi på opera, var uppe i Top of the Rock, besökte Rockefeller Center,  9/11 Memorial Museum och Ground Zero, Central Park, American Museum of Natural History, Ellis Immigration Island och massor av anna sightseeing. Nu har jag hunnit spendera några dagar i Sverige och jag tar var dag som den kommer.

Likes

Comments