Helgen bestod dels av plockning och rensning av kantareller då lördagen och söndagen spenderades på familjens internet fria fritidshus.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Testade blomkålspizza häromdagen. Godaste jag ätit på länge.

Likes

Comments

Den 13:e maj träffade jag min mamma och faster efter 4 månader isär. Vi möttes upp i NYC och spenderande en fantastisk vecka där. Vi var riktiga turister och förutom det på bilderna så var vi på opera, var uppe i Top of the Rock, besökte Rockefeller Center,  9/11 Memorial Museum och Ground Zero, Central Park, American Museum of Natural History, Ellis Immigration Island och massor av anna sightseeing. Nu har jag hunnit spendera några dagar i Sverige och jag tar var dag som den kommer.

Likes

Comments

SPRING BREAK!! Jag har nu börjat mitt första spring break någonsin! Hjulen på planet stannade i Cancun i fredags natt klockan 11:50pm och vi öppnade vår hotelldörr någon gång runt halv ett. Jag somnade direkt efter att Viktoria och Madde hade käkat pizza och vaknade inte förens halv tio på lördagen. I lördags så bräde sig dom flesta (inklusive mig) så idag har jag legat med sarongen över mig hela dagen och dragit på mig lite solsting eller något liknande. Lördagskvällen var hur grym dom helst!! Efter att ha blivit utslängda från våra kompisars hotell så hittade vi ett nytt hotell att för kröka på. Köpte en Rom flaska för 25 svenska kr ca och så bar kvällen av. Landade i sängen runt halv tre och tvingade mig själv upp klockan halv 10. Oavsett dålig sömn så vet jag att spring break 2016 kommer bli grymt!!!

Likes

Comments

Åkte till San Francisco i lördags för att möta upp vänner till familjen som är på besök här i staterna. Hade en fantastisk helg då jag fick åka spårvagn, gå på museum, se Golden Gate bron, massor av andra fina broar, shoppa och åka highway 1 hem till Santa Barbra. San Fran var så mysigt. Gulliga, dekorerade hus överallt, backar som gick upp till himmelen och en natur som kan ha varit något utav det finaste jag sett. Tack Cilla, Kjell, Emma och Malin för att jag fick följa med er på en del utav eran roadtrip här i staterna.

Likes

Comments

Idag bestämde vi oss för att dra på bio. Såg Allegiant som inte alls var lika bra som första filmen men ändå rätt rolig. Dessutom så spelar ju Bill Skarsgård i en utav rollerna, eyecandy.

Likes

Comments

​Föregående lördag så åkte vi tillbaka i tiden för en kväll när Pascal ordnade med en 80-tals fest. Även om merparten av alla deltagare konsumerade lite väl mycket alkohol för sitt eget bästa så hade åtminstone jag en väldigt bra kväll. Temafester är ofta de bästa festerna. Idag är det ST. Patrick's Day så blir lite festligheter denna helg med. Livet i Kalifornien är en fest!  

Likes

Comments

Slutsignalen går. Lakers-fanen är besvikna. Vi förlorade med några poäng mot Cleveland Cavaliers. Från mig och Sandra hörs jubel. Vårt lag förlorade men vad gör det? Vi var på vår första NBA match någonsin. Vi fick se Lakers spela. Vi fick se Kobe Bryant spela sin sista match mot Cleveland under hans sista säsong i Lakers. Vi fick se Kobe Bryant spela mot LeBron James. Att Lakers förlorade gjorde ingeting. Kobe spelar sin 20:e och sista säsong professionell basket och vi fick en chans att se han innan han avslutar sin karriär. Livet lekte. Förra torsdagen kan ha varit en av de bästa torsdagarna någonsin.  

Likes

Comments