Åkte till London för några veckor sedan. Är min nya favorit storstad! Fick resan som 20års present av mamma, jag kan inte tacka henne nog. Vi var riktiga turister. Vi åkte London Eye, strosade runt i Westminster Abbey, tog foton av Big Ben, gick på brittiska pubar och så gick vi och kollade på musikalen Wicked på Victoria Apollo Theater. Den var magisk. Jag kom hem en erfarenhet rikare och med mycket ny, materiell lycka i form av kläder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helgen bestod dels av plockning och rensning av kantareller då lördagen och söndagen spenderades på familjens internet fria fritidshus.

Likes

Comments

Testade blomkålspizza häromdagen. Godaste jag ätit på länge.

Likes

Comments

Den 13:e maj träffade jag min mamma och faster efter 4 månader isär. Vi möttes upp i NYC och spenderande en fantastisk vecka där. Vi var riktiga turister och förutom det på bilderna så var vi på opera, var uppe i Top of the Rock, besökte Rockefeller Center,  9/11 Memorial Museum och Ground Zero, Central Park, American Museum of Natural History, Ellis Immigration Island och massor av anna sightseeing. Nu har jag hunnit spendera några dagar i Sverige och jag tar var dag som den kommer.

Likes

Comments

SPRING BREAK!! Jag har nu börjat mitt första spring break någonsin! Hjulen på planet stannade i Cancun i fredags natt klockan 11:50pm och vi öppnade vår hotelldörr någon gång runt halv ett. Jag somnade direkt efter att Viktoria och Madde hade käkat pizza och vaknade inte förens halv tio på lördagen. I lördags så bräde sig dom flesta (inklusive mig) så idag har jag legat med sarongen över mig hela dagen och dragit på mig lite solsting eller något liknande. Lördagskvällen var hur grym dom helst!! Efter att ha blivit utslängda från våra kompisars hotell så hittade vi ett nytt hotell att för kröka på. Köpte en Rom flaska för 25 svenska kr ca och så bar kvällen av. Landade i sängen runt halv tre och tvingade mig själv upp klockan halv 10. Oavsett dålig sömn så vet jag att spring break 2016 kommer bli grymt!!!

Likes

Comments