Olika är inte bra bra, olika är BÄST.

Idag uppmärksammar vi den internationella downs syndrom dagen genom att bära olika strumpor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mango- och passionsfruktsdröm

Mixa kesella ( 1/2 burk ), mango (ca 100g), en halv banan och en passionsfrukt.

Sååå himla enkelt och drömmigt gott !!

Likes

Comments

Jobbigt med träning och motivation? Denna årstiden är den tiden på året då vi i snitt går upp mest i vikt. Snart är julen här och med julen kommer allt gott man kan äta. Några av våra tips som hjälper dig att ta dig igenom julen utan att lägga på onödiga kilon.

  • Ha i tanken att det är under vintern man bygger upp sommar kroppen.
  • Det smakar inte bättre för man äter mer, nöj dig med en lussekatt eller en portion julmat.
  • Det är inte bara i maten kalorierna finns, skippa de flytande kalorierna genom att avstå alkohol.
  • Det är lätt att frukt och grönsaker ersätts av kakor och godis till jul, så glöm inte bort de gröna!


Ta hand om er!

Likes

Comments

Är det bara jag som har problem med att hitta en sport-bh som faktiskt sitter bra och håller mer än 3 tvättar?

Nu efter X antal år träning har jag äntligen hittat min absolut favorit. Det är Nikes dri-fit bh. Den finns i mängder roliga och fina färger och ger ett perfekt stöd för de med lite större bröst.

Likes

Comments

Testade att göra en nyttig variant av jordgubbsmoussè med endast två ingredienser. Det var bus enkelt och blev super gott!

Det enda man behövde var halvt tinade jorggubbar och lättmjölk. Som man bara mixade ihop och voila så var det klart! Perfekt som både snabbt mellanmål och efterrätt.

Ta hand om er, kram!


Likes

Comments

Idag blev det en runda på gymmet där fokus var på ben/rumpa. Körde inget speciellt idag utan bara "vanliga" övningar så som squats, leg curls och utfallssteg med vikt. Har såååå dålig fantasi när det kommer till olika övningar i gymmet. Så har ni tips att dela med er så skicka mer än gärna ett meddelande till oss.

Kram på er, njut av fredagen!

Likes

Comments

Är du ute efter nya träningstights? Missa inte Gina Tricots utbud av träningskläder. Sjukt snygga och det finns oerhört mycket att välja på. 

Dessa tre tightsen är mina favoriter och jag bara älskar färgerna! Men det bästa är att de inte är jätte dyra, mellan 129 -299kr kostar dom. Det är ju helt perfekt för dig om inte har speciellt mycket pengar över efter alla räkningar är betalda men som bara måååste ha ett par nya tights.. Kika in på närmsta Gina tricot butik eller kolla deras hemsida!

Kram på er!

Likes

Comments

Dagens motion idag blev en lång pw bland annat längst havet. Hur underbart är det inte med dessa fina dagarna på hösten?! Fullkomligt älskar det!

Ta hand om er, kram!

Likes

Comments