MY DIARY, STUDIELIVET

Hej med dig..

Så er der igen gået en lille uge hvor der har været stille på bloggen, men der sker en masse ting i mit liv i øjeblikket og jeg har derfor valgt, at priortere min tid på hvad der føles vigtigst.

Jeg har i dag været så heldig at få tilbudt en lejlighed i Herning og jeg har sagt ja tak.

Det er en lille studiebolig på 32 kvm, med eget køkken og bad. Det er ikke meget plads, men jeg kommer ikke rigtig til at være der så meget da jeg skal bruge en masse tid på studie og job. Lejligheden er udlejet af boligselskabet Fruehøjgaard, som ligger i Herning. De udlejer en masse studieboliger rundt omkring i byen og Børglumparken bliver mit nye hjem.

Lejligheden er til indflytning i midten af oktober måned, så det betyder at jeg i den første gode måneds tid skal pendle fra Aarhus til Herning. Dette gør heldigvis ikke alverden da jeg i første omgang har fået lov til at beholde min lille bil, så det gør det nemmere at komme frem og tilbage.

Så tænker du måske hvorfor flytte til Herning, det er jo ikke ligefrem en by man flytter til, men pga. priserne på lejligheder i Aarhus og jeg helst ikke vil gå på kompromis med at have mit eget bad og køkken, så kommer en lejlighed til at koste det hvide ud af øjnene for mig og derfor vælger jeg Herning.

Jeg har for nogle år siden boet i Silkeborg og har stadig mange bekendtskaber, så jeg bliver ikke alene.

Derudover er jeg en person, som godt kan lide at der sker lidt forandring i mit liv af og til, så at flytte til Herning er noget jeg ser meget frem til og jeg håber på at det bliver endnu et spændende og positivt kapitel, som jeg kan indskrive i mit liv og her på bloggen.

Glæder mig til at fortælle mere når vi nærmer os september.. 

@BYKOLLING

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

MY DIARY, STUDIELIVET

God søndag morgen..

Der har været lidt stille på bloggen de sidste 2 ugers tid, men med start på arbejde efter 3 ugers ferie og en meget travl hverdag, så har tiden og overskuddet ikke været der.

Men nu er jeg tilbage..

Der er sket rigtig mange ting de sidste par uger og jeg kan slet ikke forstå, at så mange positive oplevelser har fundet min vej. Jeg er meget glad men også meget overvældet, man siger jo at de positive ting sker når man mindst venter det.


Jeg havde i marts 2017 taget beslutning om at søge ind som Designteknolog på VIA University College i Herning.

Det var en meget stor beslutning for mig og jeg har også måtte undersøge en masse ting, da man ikke går fra et fuldtidsjob til et liv som studerende. Det er ikke kun det økonomisk der skal fungere, men også det praktiske.

Grunden til at jeg har valgt at bygge videre på min uddannelse som butiksassistent med speciale, er ikke fordi jeg ikke er glad for mit nuværende arbejde eller at arbejde i branchen, det er af fysiske årsager. Jeg har en hofte som har givet mig mange smerter og jeg har været til scanninger og utallige besøg hos min læge for at finde en løsning. Jeg må konstatere at fuldtids butiksjob ikke er noget jeg kan holde til længere. Dette resultat blev ikke det jeg havde håbet på, men jeg har stadig mange år på arbejdsmarkedet og det er min krop som skal bære mig igennem.

Jeg har de sidste 6 år af mit liv arbejdet fuldtid i butik og jeg har på ingen måde forestillet mig, at jeg skal skulle tilbage på skolebænken.

Sidste gang jeg var studerende var i 2011 hvor jeg tog nogle enkeltfag på VUC, så studielivet bliver en stor omvæltning, men jeg glæder mig meget. Dog kommer jeg til at savne min nuværende arbejdsplads med alle mine søde og fantastiske kollegaer.

Fortsættes...

@BYKOLLING

Likes

Comments

MY DIARY

Hej med dig..

Da jeg gjorde mine overvejelser om at blive blogger, blev jeg ved med at tænke på, om folk virkelig synes at mit liv og min hverdag kunne være spændende at følge. Min blog er nu lidt over 14 dage gammel og jeg har fået meget ros og mange siger, at jeg skriver godt og bare skal blive ved. Jeg er meget glad og havde aldrig drømt om at det ville starte sådan.

Derfor vil jeg gerne fortælle lidt mere om mig selv.

Du har set lidt forskellige billeder af mig og min sommerferie, men nu kan du lære mig lidt bedre at kende.


1. Jeg har spillet basketball i 10 år. Jeg har altid været meget aktiv og jeg er det stadig i form af fitness træning, med henblik på at jeg bliver stærkere og jeg gør noget godt for mig selv.

2. Jeg elsker chips og måske nok lidt afhængig ( Rema1000 chips er jeg meget glad for ).

3. Flyttede hjemmefra som 17 årig.

4. Er uddannet butiksassistent med speciale i lingeri. Har 6 års erfaring indenfor lingeribranchen og jeg har været Store Manager for bl.a. Calvin Klein Underwear og Triumph International.

5. Jeg er født på valentinsdag, men jeg fejrer den aldrig.

6. Jeg er 180 cm høj.

7. Jeg kan hækle.

8. Jeg fik briller som 17 årig og i dag er jeg kan jeg ikke undvære dem. Jeg er nærsynet og har bygningsfejl på begge øjne.

9. Jeg har været single i over 5 år.

10. Jeg er et hundemenneske.

@BYKOLLING

Likes

Comments

MY DIARY

Søndag.. og min sidste feriedag er begyndt.

Jeg kom hjem fra Grenå i nat og har sovet 10 timer, så det har nok været tiltrængt.

Det var en super hyggelig weekend i dejlige menneskers selskab, der blev festet, drukket et glas hvidvin eller to og danset til en masse fede kunstnere. Stranden i Grenå var fyldt med festglade mennesker og alle havde en fest. Solen skinnede hele dagen og det gjorde at stemningen på pladsen blev endnu bedre.

Jeg er glad for at jeg kørte hjem i nat og kan få noget ud af søndagen. I morgen starter jeg på arbejde igen og jeg glæder mig rigtig til at se mine kollegaer og få min hverdag igen.

Mine 3 ugers ferie har været meget produktive og jeg har fået lavet en hel masse, men jeg har også givet mig selv lov til at få slappet godt af og stresse ned fra hverdagen.

- En tur til Rom blev byttet ud med klargøring af gammel lejlighed

- Shopping med mor

- Masser af kaffe er blevet drukket på terrassen i sommerhuset

- Søskende tid med lillebror

- Fitness træning

- Hygge med familie og venner

Nu vil jeg nyde min sidste feriedag, så jeg er frisk og klar til en ny uge.

@BYKOLLINGLikes

Comments

MY DIARY

Hej søde mennesker..

Så blev det fredag og weekenden er lige så stille begyndt. Jeg render rundt herhjemme for at pakke og gøre mig klar til at skulle på "camping" i weekenden, nok også kaldet jeg-drikker-mig-i-hegnet-med-alle-de-18-årige..

Jeg er blevet overtalt af nogle kammerater til at tage med til ABC Beach Party i Grenå her i weekenden.

HAHAHAHAHA...

Hvad er det jeg har sagt ja til!!!

Jeg går stort set ikke i byen mere og alkohol er virkelig ikke en særlig god venner, efter jeg har rundet de 30. Jeg får jo nærmest tømmermænd efter et glas hvin og jeg har det dårligt i 4 dage efter, men selvom jeg er nærmest har afsagt min egen dødsdom så tager jeg med alligevel. Jeg har ikke set mine kammerater længe og lige meget hvad, er det altid en fest når man er sammen med dem.

Jeg skal overnatte i en campingvogn hvilket jeg faktisk aldrig har prøvet, så det bliver lidt grænseoverskridende, men jeg tager det som en udfordring og prøver at se positivt på det.


HUSKESEDDEL...

Forsættelse følger...

@BYKOLLING

Likes

Comments

MY DIARY, HOME DECORATION

Hej søde mennesker..

Tusind tak til alle jer der har været inde og kigge på min blog, jeg havde aldrig drømt om, at der var så mange der ville kigge forbi min virtuelle dagbog.

For mig handler det her blogger eventyr ikke om at få mange følgere eller likes, det handler om at jeg kan få beskrevet nogle ting udfra mit liv, som jeg til tider har svært ved at se eller forstå. Jeg ønsker ikke at virke arrogant eller hævet over andre, for det er slet ikke min person at være sådan.

Min intention med denne blog; at jeg kan vise mig selv, hvem jeg i virkeligheden er og at jeg er god nok.

Jeg synes at billeder siger mere end tusind ord, så jeg vil til tider lade billederne tale for sig selv.

HUSK HUSK HUSK

- at følge med på instagram @BYKOLLING


Jeg er jo som sagt flyttet ind i mit barndomshjem. Det betyder at stort set hele mit liv er pakket ned og bliver opbevaret på 5 km2 i en stor lagerbygning.

Jeg har nogle ting i min hverdag som jeg ikke kan undvære, så dem har jeg selvfølgelig taget med. Jeg har valgt at flytte ind på min lillebrors gamle værelse og indrette det med mine egne ting, hvilket gør det mere personligt og jeg føler mig mere hjemme.

I mit barndomshjem er der stadig nogle ting som jeg kan huske og som altid har været der.

Min far har før jeg blev født, altid gået meget på jagt, og det har været i mange forskellige lande. Det betyder at jeg er vokset op med en anerledes udsmykning på væggene i hjemmet, men det er jo helt normalt i min verden. Disse trofæer eller opsatser betyder meget for min far og derfor har de altid haft en naturlig synlighed i huset.

Jagt har altid været en del af mit liv. Jeg holder meget af, når man min far fortæller om hans mange rejser og oplevelser. Jeg glemmer aldrig da han ringede hjem en tidlig morgen for mange år siden og fortalte, at han havde skudt en bjørn eller da han havde været på jagt i afrika.

Når man er født ind i en jægerfamilie, så vokser man op med en viden omkring nogle bestemte ting. Jeg kunne vælge at følge i min fars fodspor og tage et jagttegn, ligesom min lillebror, men det har jeg ikke gjort. Derimod er drømmen om at starte til skydning igen, noget jeg længe har tænkt over.

Disse billder er fra min tur til Los Angeles, for 3 år siden hvor vi var på en indendørs skydebane.

@BYKOLLING

Likes

Comments

MY DIARY, TATTOOS

Hejsa..

Så er min sommerferie uge 3 godt igang.

Vejret indbyder ikke til en strand tur, men er gråt og regnfuldt. Jeg sidder i stuen og kigger ud af vinduet, og jeg kan se regnen pisker ind mod ruderne. Jeg tager en slurk af min kaffe og overvejer hvad jeg skal skrive på bloggen i dag. Nogen vil nok mene at sådan et vejr indbyder til at ligge på sofaen med dynen og se HBO hele dagen, det er også super hyggeligt, men jeg bliver så rastløs af det.

Dagens træning er overstået...

Vasketøjet er klaret..

Køleskabet er fyldt...

Snapchat filtrerne er også blevet tjekket ud..

Nye negle..

.. hvad skal der så ske nu..


Jeg har den sidste tid gået og tænkt på at begynde at tegne igen, da jeg måske for brug mine kreative evner på studie (hvis jeg selvfølgelig kommer ind), så jeg var forbi min mor i går og fik lånt lidt forskellige materialer til dette.

Da jeg var teenager og studerede på HG elskede jeg at tegne. Alle mine notesbøger og papirer var overfyldt med tegninger og jeg elskede at lave grafitti tekster, jeg var ret dygtig til det, men som årerne gik stoppede jeg lige så langsomt og jeg har ikke rigtig kommet igang igen.


Tirsdagen skal bruges på at tegne og jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå, fortsættelse følger...


@BYKOLLING

Min første tegning i 10 år, så du må lige bære over med mig..

Likes

Comments

MY DIARY

Hej med dig..

Her midt på formiddagen sidder jeg og drikker en kop kaffe og tænker lidt på dagen igår.

Dagen var lidt speciel og det er stadig ikke gået helt op for mig, at jeg har taget det første skridt i retning af mit nye eventyr.

Jeg kunne i går aflevere nøglerne til min gamle lejlighed på Rundhøj Alle i Højbjerg. Det var lidt specielt og give nøglerne til min udlejer og sætte min underskrift på, at dette kapitel var slut.

Jeg har derfor ikke noget sted at bo, men jeg har heldigvis mine forældre, som gør alt hvad de kan for at hjælpe mig, så jeg har fået lov til at flytte hjem til min far. Det er måske ikke lige det jeg havde regnet med at jeg skulle i en alder af 30 år, men det er jo ligegyldigt, for jeg ved at det kun er for periode, da jeg snart får besked på hvad der skal ske med min fremtid.

Min far bor stadig i mit barndomshjem i Malling så jeg kender huset. Jeg kender alle duftene og lydene og det bringer minder frem fra min barndom. Jeg tror det er meget sundt, at man bliver mindet om hvor man kommer fra og hvordan er vokset op.

Mit barndomshjem er 3 etager så der er plads nok. Min far er ikke ret meget hjemme da han er meget ved hans kæreste, så jeg har til tider hele huset for mig selv. Så alt i alt er det ikke nogen dårlig beslutning at være flyttet hjem igen.

Min fremtid vil blive fastlagt d. 28 juli 2017. Jeg venter på svar fra Via University Colleget, Herning.

Designteknolog, Retail Design & Management

@BYKOLLING

Likes

Comments

TATTOOS

Hej...

Så er endnu en dejlig dag i sommerhuset snart forbi. Solens stråler er blevet nydt på terrassen med en god bog og jeg har tænkt lidt over, hvad mit næste blog indlæg skulle handle om.

Det starter sådan her...

Jeg glemmer aldrig d. 11.04.2012. Denne dag mistede jeg min mormor.

Hun havde fået et ildebefindende og havde intet mærket sagde de på plejehjemmet. Min mor ringede til mig og gav mig den sørgelig besked, så min lillebror og jeg hastede til Mårslet Plejehjem og nået at sige farvel til vores elskede "Mor Karen".

Hun var en lille dame med gråt hår og briller. Hun havde knogleskørhed, men dette holdte hende ikke fra at lave alle hverdagens gøremål. Hun var en meget bestemt dame og hun var meget viljestærk og stædig. Hun holdte meget af hendes have, som altid var flot og velholdt og der voksede altid de aller smukkeste blomster.

Nogle uger efter at min mormors begravelse, snakkede min mor og jeg omkring min mormor og jeg begyndte og kunne se nogle ligheder mellem mig og hende. Min mor fortalte mig, at jeg havde arvet min mormors viljestyrke og stædighed, det havde hun kunne se, lige fra jeg var helt lille.

Jeg var på det her tidspunkt i en periode i mit liv, som var fyldt med mange negative oplevelser og jeg følte, at jeg havde svært ved at holde ved mit positive jeg. Jeg havde længe gået med tanken omkring, at få lavet en tatovering og nu vidste jeg hvad motivet skulle være.

En lilje som er min ynglingsblomst og en tekst som skulle give mig styrke hver gang jeg havde en negativ oplevelse. "TÆNK TILBAGE PÅ DIN FORTID, GRÆD EN TÅRE, MEN GLEM ALDRIG DIN STÆDIGHED"

Blomsten minder mig om min mormors smukke have og teksten minder om hendes stædighed, som jeg har arvet og som gør mig stærk. Tatoveringen har jeg på min højre hofte og den kan dækkes så man slet ikke kan se den. Dette var meget vigtigt, da jeg var meget bange for at min far skulle finde ud af, at jeg havde en tatovering.

I dag ser min tatovering dog lidt anerledes ud, men den historie skriver jeg en anden dag.


@BYKOLLING


Likes

Comments

MY DIARY

Hej med dig <3

Min sommerferie uge 2 startede i mandags. Jeg skulle egentlig have været 10 dage i Rom, men det blev aflyst, så jeg skulle finde på noget andet.. Jeg overvejede og tage en afbudsrejse, men da jeg ikke havde lyst til at rejse alene, valgte jeg at blive herhjemme i Danmark.

Jeg er så heldig, at min far ejer et dejligt sommerhus tæt på Norsminde i det sydlige Aarhus som jeg fik lov til at låne i 14 dage. Vejret har ikke været særlig varmt og slet ikke strandvejr, men det har ikke stoppet mig i at nyde de få solstråler som har faldt på terrassen. Jeg ELSKER at holde ferie i Danmark og jeg kan ikke finde andre steder jeg hellere vil være, når vejret er varmt og dejligt i vores lille land.

Sommerhuset er bygget af min far og jeg kan huske da jeg var 10 år gammel og at jeg en maj morgen, sad på terrassen ved det gamle sommerhus og spiste min morgenmad. Der kom den her cementlastbil som skulle støbe soklen til det nye sommerhus.

Nu sidder jeg så 15 år efter i det færdigbyggede sommerhus og drikker min morgenkaffe.

Jeg vil i dag bruge dagen på at slå græsplænen og ellers skal jeg slappe af med en god bog i solens stråler. Vejret skulle blive 20 grader og solskin uden skyer.

Jeg håber du får en dejlig onsdag.

@BYKOLLINGLikes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw