Köpenhamn bjöd på fantastiskt god mat, fina byggnader, bra shopping och fest. Men även dyra taxiresor och dryga britter, haha! Detta var några månader sedan dock men hade en super mysig helg med min bästis. Trots en väldigt dyr och grå helg så längtar jag tillbaka och kommer definitivt besöka Danmark igen!

Här kommer lite bilder från helgen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Några bilder från halloween med bästis.

Likes

Comments

Och så var min lilla ledighet från jobbet över... nu står jobb på schemat resten av veckan och lite till, tur att jag har vilat ordentligt! Vaknade precis och ligger fortfarande kvar i sängen tänkte gå upp och äta frukost när som, men ville bara kika in och säga godmorgon. Ha en bra dag alla fina!

Likes

Comments

Hur fin är inte min nya blus från bikbok? Kan vara det första jag köpt som inte är svart eller vitt, men älskar den! 

Under blusen bär jag en bralette från NAKD och till det ett par skinnbyxor som också kommer från bikbok. 

Likes

Comments

Bild från dagens outfit samt inköp, fick med mig den blåa tröjan hem från stan tidigare idag som är såå skön och fin. Älskar färgen och perfekt till hösten!

Gick upp tidigt idag för en arbetsintervju som gick bättre än förväntat och blev nämligen direkt med jobb! Sedan hade jag tid på salongen för nya fransar och efter det blev det en lunch med Jocke. Hann även med en fika med Mirjam som jag inte träffat på ca 4 år.. alltid kul att catcha upp med gamla vänner! Imorgon står jobb på schemat. xx

Likes

Comments