Hey girls.Hvis du gerne vil lære at blive selvsikker så læs med. Jeg har selv været meget usikker på mig selv, og jeg hvor hårdt det kan være. Derfor vil jeg nu give dig 5 råd til at blive mere selvsikker.


  1. Hver ligeglad med hvad andre tænker om dig. Det kan være rigtig svært i starten, men når du lære at andres meningen ikke betyder noget så bliver det meget nemmer at være dig.
  2. hvil i dig selv. Hvis du viser folk at du hviler i dig selv og er glad i din smukke krop. Så vil folk straks tænke at du er positiv og selvsikker.
  3. Skriv din tanker ned, hvis du skriver alt det du ikke så kan lide omkring dig selv ned så bruger du ikke energi på det. Dermed bliver der plads til en masse positive tanker.
  4. Glem den hårde tid i dit liv. Jeg ved det er svært at lade den dårlige fortid gå, men det hjælper. Vores hjerner er bygget sådan at vi ofte tænker på det dårlige, men hvis vi lære vores hjerne at det skal den ikke er der mere plads til alt andet.
  5. Omring dig selv med positive selvsikre mennesker. HVis du er meget sammen med positive selvsikre mennesker bliver du påvirket af det. Det hjælper dig med selv at blive selvsikker. Så få de mennesker der er onde eller ikke betyder noget ud af dit liv. Og få nogle der er glade for dig ind i stedet.


Håber på at disse råd kan hjælpe dig. Hav en dejlig dag! XOXO

Likes

Comments