Dem der følger mig på Instagram har nok opdaget at jeg lige har været i Californien i 14 dages tid.

I år havde jeg faktisk ikke regnet med en sommerferie tur, da jeg ville planlægge en tur til vinter. For det første fordi jeg er i praktik og for det andet gør den danske sommer mig intet. Vil meget hellere rejse væk fra vinter depressionen.

Meeeeen. En dejlig fødselsdags gave senere og jeg sad på flyet mod cali og en god veninde!

Det har været en helt igennem fantastisk ferie. Jeg fik endelig set min veninde Kate, som bor derovre. Samtidig med det, fik jeg vist min bedre halvdel et sted der betyder meget for mig.

Californien har et helt specielt plads i mit hjerte. Jeg har så mange fantastiske minder derfor og utroligt mange gode ture med mennesker der står mig nært.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Gud hvor har jeg glemt alt om blog og blogindlæg, til fordel for at finde en hverdag og nyde de små øjeblikke.

Hvad er der dog sker siden sidst?

- Jeg er startet i en 6 måneders praktik i Vanløse i et felt jeg konstant skal argumenterer for. (Mere og det en anden dag)

- Jeg prøver derfor også at få en hverdag op og kører med samme rutiner næsten hver dag.

- Jeg har set ALLE blacklist sæsoner! (Seriøst en god serie)

- Jeg er blevet 25!!!!!!!!!

- Jeg prøver stadig at skabe vores lejlighed til et rigtigt hjem. VORES HJEM..

- Jeg har købt planter

- Jeg har været ude og spise på de skønneste restauranter i København

- Brugt kvalitetstid med mennesker der står mig nært.

- Nydt alle moments med Albert (kæft hvor giver han en livsglæde)


Nu hvor jeg har brug for bloggen lidt igen, tænker jeg på at skrive om hverdagen struggles men samtidig, om de små glæder der er at finde i en presset hverdag!

Jeg glæder mig helt vildt til at gå igang igen. Og efter min søde venindes forespørgsel på, at gå igang igen så er det nok også på tide. Derudover har hun kæmpet for at, jeg en gang imellem smider en opskrift op eller 2 på noget nyt og godt jeg laver herhjemme!

Stay tuned

Likes

Comments

Hello guys.

Tænkte jeg ville skrive 10 ting om hvem jeg er. Det er noget jeg kommer til at gøre engang imellem om forskellige ting. Så kan i lærer mig bedre af kende

- Jeg er 24 år men fylder snart 25

- Bor sammen med min fantastiske kæreste på Frederiksberg. I en lejlighed han selv har lavet.

- har en lille hundehvalp der hedder Albert (en fransk bulldog)

- Jeg er gammel elite udøver.

- Spillede professionelt volley i et par år. Karrieren stoppe da jeg blev alvorligt skadet og har aldrig kunne komme tilbage.

- Jeg elsker vin

- Jeg elsker at rejse (især til nye lande)

- Positiv og energisk (til tider for meget)

- Er addicted af serier. Nørder gerne en sæson af gangen ved at låse mig inde i mærket indtil den er færdig.

- sidst men ikke mindst så elsker jeg mad!!!!! Elsker at lave mad, spise mad, se på mad, dufte til mad og få en ny oplevelse hver gang jeg prøver noget nyt.


GOD WEEKEND 🌸💐

Likes

Comments

Hello guys.

Weekenden blev brugt på massere hygge med venner og familie. Derudover havde jeg et lille 'do it yourself project'. Vi købte for nogle uger siden den store reol fra søstrene grene. Mange af jer har nok set den. Super billig og god størrelse.
Meeeen. Den der kedelige nye træ farve gjorder intet godt for os eller vores hjem. Så jeg fik olieret og farvet pladerne og helt ærligt så ser det bare 100000000 gange bedre ud.
Det var første gang jeg har prøvet det men det gav væggen og reolen helt nyt liv.

Næste projekt er at male soveværelses bagvæggen tror jeg 😊 Det håber jeg virkelig bliver godt. Glæder mig lidt

Er reolen ikke bare pæn??

Likes

Comments

Hello guys.

Nøj hvor var det bare en mandags følelse igår... det var gråt, og kedelig udenfor plus det regnede.

Dagene som igår giver en lyst til at rejse. Jeg er så klar til sommer og drømmer om sol, strand og lækre drinks.

I år har jeg desværre ikke sommerferie grundet en 6 måneders praktik periode. Men jeg har dog lige 2 uger i slutningen af maj. Uhhhhh - Where to next???

Jeg drømmer om LA, men det er nok mere pga. mine gode veninder der bor der. Den ene har lige født tvillinger og kæft de er søde og jeg glæder mig mega meget til at møde dem! Jeg kan aldrig få nok af LA. Det er lidt blevet som et andet hjem for mig.

Meeeen.. samtidig elsker jeg at opleve nye steder!

Min kæreste og jeg er vilde med vin og vi kunne godt tænke os og rejse rundt i Europa og besøge de bedste vin byer og bare nyde livet inden det bliver sommer i DK!

P.S jeg drømmer mig stadig tilbage til alle stederne på billederne. Thailand, Santa Monica, Beverly Hills og Nice


Likes

Comments

Dagen igår var begivenhedsrig.
Dagen kom endelig hvor hele familien skulle komme til middag - eller min kærestes tætteste og mine tætteste.
Jeg havde brugt 3 dage på at lave mad, gøre klar og sørge for at det hele bare skulle gå ih og åh så godt.
Familien kom ved 13 tiden. Det er forresten første gang de skulle møde hinanden. Der blev hilst og derefter satte vi os til bords hvor jeg serverede et traditionelt påskebord.

Efter frokosten blev der serveret kaffe og hjemmelavet påskeæg. - man må aldrig gå ned på mad nemlig. Efter al den mad, fik vi hele familien med ud og gå en hyggelig tur i Frederiksberg have. Vi var 2 hunde i lejligheden så de skulle selvfølgelig også lige ud og luftes.

Da min kærestes familie kom hele vejen fra jylland, blev det til et heldags arrangement. Så der skulle selvfølgelig også serveres lækker aftensmad.

Meeeen. Selvfølgelig skulle aftenen ikke være helt så perfekt som jeg håbede. Jeg skulle til at skære lidt brød og vælger derefter at skære i min finger i stedet. Det betyder at jeg må en hurtig tur på skadestuen og få tjekket den. Det var rimelig dybt så måtte lige være sikker på om jeg skulle syes eller ej.
Jeg får fixet situationen og skal nu have forbinding på (eller en fingerkondom som jeg kalder det) og må ikke være i kontakt med vand de næste 5 dage.

Heldigvis tog det kun en lille time og jeg var tilbage hos gæsterne inden desserten skulle serveres.
Aftenen endte helt perfekt med en spil HINT og massere af hygge med drinks.

Håber i andre har en skøn påske og nyder fridagene 😊

P.S. det skal siges at jeg har været sygt begejstret over påskefrokosten da det var den eneste tradition i min familie vi aldrig har holdt. Jeg tænkte derfor det kunne blive min tradition og har egentlig glædet mig i flere år til at muligheden bød sig.

Likes

Comments

I dag er det mandag, og det betyder selvfølgelig en frisk start på en ny uge. Denne uge bliver dog lidt anderledes en andre uger.

For det første så har jeg påskeferie 🐥

For det andet så holder min kæreste og jeg påskefrokost for vores familier og derfor skal denne uge bestå af forberedelser inden torsdag.
Det lyder måske lidt voldsomt at man skal forberede sig i en flere dage.
Meeeen... Vi flyttede ind i en ny renoveret lejlighed - eller, en vi selv har renoveret og da den bare var lidt indflytningsklar flyttede vi ind med det samme. Det gjorder bare at, de sidste små ting aldrig rigtigt er blevet færdige. Derfor er der konstant små projekter undervejs. Vi mangler nemlig stadig utroligt mange ting. (Og ja vi har en liste og er SÅÅÅÅ glade når vi sætter det ene flueben efter det andet)
Sidste uge blev der endelig lavet det indbygget skab på badeværelset men hold nu kæft et projekt. Det skulle males 5 gange. På ALLE sider. Nu er det overstået, og der mangler kun et par små detaljer. Så skal der males dørkarme og sætte de sidste lister rundt omkring inden onsdag.

Så er vi klar! 🙌🏼

Derefter skal der selvfølgelig handles ind, ryddes op og gøres rent!

Jeg glæder mig 😍🐥

Likes

Comments

Contains affiliate links

Velkommen til min nye blog.

Nu er det sådan så mit liv har ændret sig gevaldigt indenfor de sidste par år. JEG har ændret mig gevaldigt de sidste par år. Derfor har jeg valgt at åbne denne blog for at komme ud med en masse, og skabe mit eget lille frirum til at skrive whatever i want, whenever i want.

Det er lidt spændende.. så gå endelig på opdagelse!

Jer der læser dette nu, er jo sjovt nok fordi i enten kender mig og læser dette fordi i er nogle gode venner. haha... eller fordi i faldt tilfældigt over den. men til jer der ikke kender mig så får i lige en lille update.

Jeg hedder Julie, og jeg er 24 år gammel. (snart 25). Jeg er gammel elite sports udøver men da livet tog en drejning stoppede det hele drastisk. Jeg kom tilbage til Danmark og har siden da prøvet at skabe et nyt liv for mig.

Når man lever i de her lukket samfund som en sports verden tit er, så skaber man sig en identitet i form af den atlet man nu er.. Når dette så ændre sig går man igennem en slags identitetskrise. Jeg måtte til at finde ud af hvem jeg var, hvad jeg havde lyst til og hvad jeg nu havde af mål i mit liv.

Nu studerer jeg, er flyttet i ny lejlighed, fået den dejligste hund og er glad.

Dette kan i få alt af vide om løbende på bloggen da det er hverdags livet der bliver skrevet om.

Velkommen endnu engang.

og forresten..... jeg er skide sjov. så stay tuned :)

see yaa suckers!

Likes

Comments