Vilka kontraster med träning och semlor haha.

Men iallafall dagen började med ett träningspass vid arenan tillsammans med mamma, Clara och Magnus. Efter det tog jag och mamma bilen ut till Hedda Gretas för att köpa semlor. Sedan åt vi middag med ut hos dem, mina kusiner och vår familj. Alltid lika mysigt!! Väl hemma kollade jag på nya avsnittet av Blindspot (världens bästa serie). Alla ni som ej sett den, MÅSTE se!!!! Resten av kvällen spenderades hos Fanny för bubbelbad och mysigt snack. Nu ska jag sova och ladda upp för ännu en skolvecka! Hoppas ni har haft en bra helg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen började på Maxi där ett nio timmars arbetspass väntade. Dock gick det väldigt fort och hade roligt. Vid sju så gick bilen mot Landsbro där jag och mina tjejer käkade en supergod middag. Åt godis och satt och pratade fram tills halv ett. Nu har jag krupit ner i sängen och ska sova efter en väldigt lång dag, kramiiiis.

Likes

Comments

... och där va skolan igång igen. Sista terminen är här och det går inte riktigt att förstå. Det är så skrämmande men också så fantastiskt. Slutade redan vid 12 och sedan åkte vi direkt för fira början på den absolut bästa terminen med semlor. Finns inget godare på denna planet. Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt och ikväll blir det bara serie och en middag med mamma. Hoppas ni har haft en bra start i skolan!!!

Likes

Comments

Igår gick bilen mot Falkenberg för två härliga dagar här. Vi kom fram runt två tiden och då checkade vi in och fick våra rum. De var helt fantastiska med havsutsikt, alldeles för fint. Sedan bytte vi om och tog på hos våra morgonrockar och gick ner till spat. Väl där låg vi i flera timmar. Badade, bastade, drack bubbel och halvsov i världens skönaste dubbelsängar. När vi var nöjda gick vi upp till rummet och fixade oss inför middagen. Vid halv åtta var vi på plats i restaurangen och jag åt den godaste 3-rätters middagen i hela mitt liv. Vill ha gårdagen på repeat helst nu. Idag har vi bara käkat hotellfrukost som också va så gott och ska strax checka ut. Efter det går bilen till Ullared!

Tack för dessa dagar, en väldigt bra start på året.

Likes

Comments

​GOTT NYTT ÅR!!!!

Jag tänkte faktiskt börja det nya året med att börja blogga igen. Detta året kommer mycket roliga saker att hända. Jag ska ta studenten etc. Därför vill jag blogga detta året så jag kan titta tillbaka senare men även för jag faktiskt lite saknat att göra detta som en rolig grej. 

Igår så firades det nya året in med massa underbara människor. Vi spenderade hela kvällen hemma hos Fanny, massa dans och fyrverkerier i snön med de allra bästa. Hade så himla kul och somnade inte förens klockan 5... Idag har jag bara tagit det lugnt, åkt upp till Jönköping och käkat pizza för imorgon ska jag och hela familjen/släkten på en superrolig och mysig sak, men mer om det imorgon. Nu ska jag titta lite serier och sedan sova. Hoppas erat nyår var lika bra som mitt!!!

Likes

Comments