Denna vecka har varit väldigt lugn och jag har inte jobbat så jätte mycket. Dock tycker jag om att hänga med min värdfamilj även fast jag inte jobbar! Så i fredags åkte jag och min värdmamma på bröllop, dock missade vi ceremonin men det verkar inte vara en jätte big deal här jämfört vad det hade varit i Sverige haha!
Det känns super bra att ha klarat körkortet och jag känner mycket mer frihet. Känner mig gladare och känner mig faktiskt mer upptagen och har mer saker att göra.
Livet rullar på ganska bra just nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag började jag inte förnsen kl 12 så jag åkte och tränade Pure Barre på förmiddagen, ett skönt sätt att starta dagen på!
När jag kom hem gjorde jag lite tvätt, duschade och pratade med mammsen och pappsen.
När jag började jobba så skjutsade jag min värdpappa till flygplatsen och resten av dagen har K och jag lekt och ätit haha.
Nu har hon sin eftermiddags nap och jag sköter lite tvätt och städning.

Ikväll kommer kathi hit för lite tv-serie mys!

Side note: JAG ÄLSKAR DESSA acai bowls

Likes

Comments

- Min dator har gått sönder

- Jag har fått min statkörkort, FINALLY

- Jag har fått halsfluss igen

- Ansöker just nu till college (vilket går sådär haha)

- Det är fint väder

Likes

Comments

Jag har nu varit här i 2 månader!! Tiden går både fort och långsamt..

Denna helgen var för en gång skull ganska händelserik, i fredags åkte jag och aline till palo alto för att äta middag och vandra runt i downtown. Vi drog sedan vidare ner till Santa Clara för college fest i ett frathus. Det va kul att träffa lite människor och släppa morsarollen för en stund! Kom hem sent på natten och fick inte mer än 4h sömn tackvare Ks ljuva stämma kl 7.30 på morgonen.

Aline kom o hämta mig och vi åkte ner till parken en stund och sen svängde förbi farmers market som ligger på colleget här i stan. Där tittade vi även på college baseball innan jag och kathi drog vidare till half moon bay för lite vandring.

Bjöd på kvällen tjejerna på svensk tacos!


Söndagen började bra med en timmes Pure Barre och fortsattes sen med en hel dag i city.

Vi besökte Golden Gate Park och stranden där. Vi hade tänkt att se solnedgången där men jag behövde jobba så tyvärr så hann vi inte med de...

Det var verkligen super mysigt!!

Likes

Comments

Det har varit riktigt dålig uppdatering här på sistone men ska försöka bättra mig då detta är ett äventyr som jag kommer vilja titta tillbaka på senare. Just nu går tiden både i 200 och super segt.

Jag har haft två tuffa månader som start här borta. Jag trivs super bra med min familj och dom som personer men det är en sån otrolig omställning så ni anar inte.. Från att gå från ett oerhört socialt liv och fritt liv hemma till att sitta i ett hus med en bebis hela dagarna är en stor omställning för mig. Som jag skrev för några inlägg sen så var jag otroligt stressad över mitt körkort som jag ännu inte fått, haha! Dock har stressen nu snarare gått över till ångest och jag sitter mestadels inne i huset vilket har lett till en hel del hemlängtan.

Tro mig jag har hellre ångest här än hemma haha! Men det jag längtar hem till är det sociala, mina vänner, kollegorna på jobbet och allt intill som man hade på ett annat sätt än när man var hemma.

Jag har träffat några vänner här som jag verkligen tycker om att umgås med. En svensk som jag har jätte kul tillsammans med men jag är väldigt begränsad just nu då det tar nästan 30 min vart jag än ska gå och det mesta leder då till ett heldags projekt. Mina värdföräldrar är väldigt snälla och ställer upp med skjuts men jag tycker det är så jobbigt att fråga om de.


Jag hoppas att det kommer kännas bättre när jag fått mitt körkort och kan ta mig runt lite mer, det har ju trotts allt bara gått 2 månader och det är en stor omställning som tar tid att vänja sig vid!

Likes

Comments

I lördags fyllde denna sötnosen 1 år. Vi hade ett stort kalas för henne och hela 130 personer kom!!!!!?????
Helt sjukt enligt mig haha.
Älskar verkligen mitt jobb, vi har såå roligt om dagarna.

Likes

Comments

Jag älskar er!

När man är här borta såhär från familj och vänner så märker man verkligen vilka som verkligen bryr sig om en. Jag är så tacksam för min fina familj! Tack så jätte mycket för alla fina paket, godis och saker som jag har fått från bla mormor, moster och mamma. Det betyder jätte mycket för mig det ska ni veta. Dagliga samtal och stöttingar från bästa E. Skypesamtal med vännerna där hemma, jag älskar när ni hör av er. BÄSTA NI!

Likes

Comments

I fredags när jag slutade åkte jag och min värdpappa och lämnade ungen hos farmorn och sen åkte vi och handlade.
Dom skulle åka iväg och åka skidor så jag lagade tacos åt mig och kathi kom över. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi tog Ubern ner till bion, vi kollade nämligen 50 shades darker, helt okej! Tycker den var mycket bättre än den första då det var mer av en story i denna film! Summa kardemumma, BRA FREDAG!

Likes

Comments

I söndags var det super bowl, alltså en amerikansk fotbollsmatch mellan de två bästa lagen i ligan. Lita dock inte på allt jag säger haha för jag kan inte mycket om amerikansk fotboll men jag tror att det är så.

Det var super mysigt för vår inneboende hade bjudit över lite kompisar så vi drack cider och öl och åt revben och sallad, så mumsigt! Det var faktiskt en riktigt bra match, så spännande tyvärr tyckte vi att fel lag vann dock..

Likes

Comments

Instagram@johannasaventyr