Skulle göra om denna helg alla dagar i veckan ! Älskar mina aussies <3

Vi turistade runt LA mestadels av tiden, hängde på stranden, cyklade från Venice till santa Monica och tillbaka, åt god mat och festade. Kan inte bli så mycket bättre! Älskar verkligen södra Californien

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som rubriken säger så har jag bestämt mig för att inte förlänga och för att komma hem när mitt år är slut. Jag är redo att börja ett nytt kapitel i livet nu och ska jag vara ärlig så längtar jag hem till Sverige haha.

Alla har vi olika upplevelser av aupair året och mina har mestadels varit bra. Jag har verkligen växt som människa och ser livet från en helt annan vinkel. Jag har fått en ny familj i mitt liv som består av de närmsta vänner jag fått här. Jag är så glad att jag gjort detta och jag vet att jag kommer åka tillbaka till USA och bo här någon mer gång i livet.

Mitt år avslutas i Januari så det är bara 3,5 månad kvar och jag känner på mig att det kommer gå fort! Kommer sakna min bebis något oerhört <3

Likes

Comments

I söndags spenderade jag hela dagen i SF. Det var så mysigt! Äntligen börjar det bli varmt i SF då juli är den kallaste månaden haha! Vi hängde i marine area vilket är ett väldigt mysigt ställe!

Likes

Comments

I onsdags förra veckan åkte jag och två andra tyska aupairer på Ed Sheeran konsert. Han va så fantastisk och jag tjöt igenom mesta dels av konserten. Man har varit med om så mycket med hans låtar. Har gjorde en jätte bra show med tanke på att han bara använde hans röst och olika gitarrer. James Blunt va förband också så det var en jätte rolig överraskning! Jag älskar hans nya låtar.

Likes

Comments

När min syrra var här och hälsade på så bestämde vi oss för att göra en hike. Vi åkte ca 1,5 h norr om där jag bor. Detta var verkligen det roligaste på hela tiden hon var här!!
Det testade verkligen på vårat systerskap haha. Hela hiken skulle varit 10k men det slutade med att vi gick dubbelt så långt då vi missade genvägen Hahah! Efter många om och men kom vi fram till vattenfallet och hem kom vi med.
Är super glad att vi gjorde detta!!

Verkliga kontraster med vädret.

Likes

Comments

Bay to breakers är ett lopp genom San Francisco från east to west vissa springer loppet som är 12 k men den stora grejen är att många går loppet iklädda i olika kostymer. Det är som en stor fest och typ hus och lägenheter kring loppen har fester och djs så det var som 12 k med enbart fest!
Det va super kul! Vi gick dock bara typ hälften som va mer än nog ahaha!

Likes

Comments

I maj kom mina föräldrar hit. Det va såå kul att se dom även fast det blev en kortis. Vi hann dock med väldigt mycket och det va kul att visa dom runt i mitt "nya" liv.

Likes

Comments

Sååå fint! Första gången jag hikeade barfota i lera haha. Mina flippflopps gick sönder..
En upplevelse

Likes

Comments

Instagram@johannasaventyr