Bay to breakers är ett lopp genom San Francisco från east to west vissa springer loppet som är 12 k men den stora grejen är att många går loppet iklädda i olika kostymer. Det är som en stor fest och typ hus och lägenheter kring loppen har fester och djs så det var som 12 k med enbart fest!
Det va super kul! Vi gick dock bara typ hälften som va mer än nog ahaha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I maj kom mina föräldrar hit. Det va såå kul att se dom även fast det blev en kortis. Vi hann dock med väldigt mycket och det va kul att visa dom runt i mitt "nya" liv.

Likes

Comments

Sååå fint! Första gången jag hikeade barfota i lera haha. Mina flippflopps gick sönder..
En upplevelse

Likes

Comments

Igår så tillbringade vi sista dagen på Maui. Vi var bara 4 dagar på Maui och ska nu tillbringa en hel vecka på Kauai. Det är lite mer regnskogs klimat på denna ön.
Det ska bli kul att kunna jämföra och se vilken ö jag tyckte bäst om sen!

Likes

Comments

Första ön som vi flög till heter Maui. Detta är utsikten från våran lägenhet och det är såå vackert. Både stränderna och lilla downtown.

Vi har varit här i 3 dagar och har mestadels chillat vid poolen eller besökt olika stränder. Härom dagen tog vi också en stros i downtown vilket va väldigt mysigt. Dock är det så varmt och fuktigt i luften att du bara vill ligga vid vattnet hela dagen haha!

Idag flyger vi till Kauai!

Likes

Comments

Hmmm jag vet inte ens vart jag ska börja. Det var ett tag sen jag skrev.
Livet här har rullat på riktigt bra på senaste tiden och jag börjar känna mig riktigt hemma här nu.
Emma var här förra veckan och hälsade på vilket va så roligt och jag uppskattar verkligen den människan mer än nått annat vilket gjorde att när hon lämnade så fick jag sån otrolig hemlängtan, jag har rent ut sagt mått piss!
Men jag tror att det är bra att jag låtit mig själv vara ledsen och nu känns det mycket bättre!
Är så taggad på Hawaii nästa vecka!!

Likes

Comments

Denna vecka har varit väldigt lugn och jag har inte jobbat så jätte mycket. Dock tycker jag om att hänga med min värdfamilj även fast jag inte jobbar! Så i fredags åkte jag och min värdmamma på bröllop, dock missade vi ceremonin men det verkar inte vara en jätte big deal här jämfört vad det hade varit i Sverige haha!
Det känns super bra att ha klarat körkortet och jag känner mycket mer frihet. Känner mig gladare och känner mig faktiskt mer upptagen och har mer saker att göra.
Livet rullar på ganska bra just nu!

Likes

Comments

Instagram@johannasaventyr