Denna helgen har jag gjort precis ingenting. Har legat på exakt samma ställe i sängen hela helgen. Jag har inte orkat äta, inte orkat röra mig. Jag har bara legat här, helt still.

Tur det är jobb imorgon så jag får en anledning att resa mig ur sängen om det nu går.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var vi hos mormor, jag syrran och kusinerna för att skära pumpor inför halloween. Det va så mysigt, älskar familjetid!
Ni måste ju erkänna att dom blev väldigt fina?

Likes

Comments

​HE MAY BE THE LOVE OF MY LIFE BUT YOU WILL ALWAYS BE MY SOULMATE

Nu har jag äntligen bokat en resa till New York för att hälsa på min andra halva. Ska bli såå kul och jag längtar redan ihjäl mig!!! Bli inte förvånade om jag börjar packa redan imorgon hehe..

Likes

Comments

Hahaha, ni anar inte hur mycket jag hatar min egen röst efter att ha lyssnat på min video på repeat hela dagen!! Håller just nu på med min aupair video. Idag har jag faktiskt lagt in och redigerat in de mesta, jag har några scener kvar men det får bli i helgen när jag har frisknat till lite.
Jag känner mig jätte vilsen i djungeln med denna video, vad vill en värdfamilj se?

Jag har lagt upp det såhär:
1. Presentation av mig själv (namn, ålder, vart jag bor osv)
2. Presentation av vart jag bor (huset, mina föräldrar, syskon osv)
3. Min körning (hur länge jag haft körkort, vart och hur ofta jag är van att köra osv)
4. Vad jag gillar att göra på min fritid (för min del, vara i stallet, hänga med kompisar oså)
5. Varför jag vill bli aupair och varför dom ska välja mig (lyfta fram mina styrkor)
6. Barnerfarenhet (dels har jag lite filmer men mest berättar jag om hur och vart jag fått min barnerfarenhet)
7. Hejdå ( förklara att man längtar till ni hörs oså)

Säger absolut inte att detta är rätt men det är så jag har lagt upp de. Det kanske kan hjälpa någon.

Skulle ni vilja att jag la ut min video här så ni får se haha?

Likes

Comments

Allt fryser till is.

Jag förstår ju på en gång vad det är jag har sett, vad det är jag läst. På en millisekund har mitt hjärta dött.

Jag blöder inombords.

Ni vet när man bara vet? Det ögonblicket när man ser allt glasklart och ens magkänsla bara hade så jävla rätt. Jag förstod ju att han var otrogen, jag förstod att han troligtvis betett sig såhär tidigare. Då kom sorgen, den största sorgen - Det var slut...

Han var den personen jag varit tillsammans med i flera år och älskat sådär förbehållslöst precis så som man älskar sin första kärlek.

När man bara vet, att i just den där millisekunden när allt bara fryser till is och oavsett vad som händer efter den där millisekunden så är en period av mitt liv och minnet av de förstört för alltid.

Jag trodde han älskade mig, Åtminstone tillräckligt för att respektera mig.

Likes

Comments

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag nu påbörjat min aupair-ansökan. Det är såå mycket frågor att svara på ni anar inte alltså! Fick i alla fall hem lite info som jag ska ta och läsa igenom, andras upplevelser osv.

Jag ska också försöka svara färdigt på alla hundratals frågor för det är ju också en video som ska göras och de tar ju lite tid. Men det är verkligen inte lätt men det är ju super viktigt att svara ärligt och tänka efter eftersom det är en familj som man ska tillbringa en lång tid tillsammans med så ingen idé att stressa med det.

Likes

Comments

I fredags vid lunch bar det iväg i bilen mot Stockholm. Jag, Jossan och Lollo hade som alla andra tjejer för länge sen bokat biljetter till Justin Bieber konserten som var nu 29 och 30 september. När vi efter ett par timmar kom fram till hotellet bytte vi om och gjorde oss redo för konserten. Jag hade inga direkta förväntningar efter recensionerna från torsdagens konsert men såg ändå fram emot att se honom live för andra gången! Vi gick in till stan och satte oss på en resturang för lite god mat innan vi drog oss mot tele2 med tunnelbanan.

Jag ska erkänna att jag blev besviken. Han var liksom inte glad, han hade ingen passion i de han gjorde. Absolut att han var bra när han väl sjöng men det kändes som han hade micken mer som en accessoar än vad han faktiskt sjöng i den. Det kändes sinti som han mådde bra, jag tycker synd om honom! Han borde ta en paus om han känner att han inte orkar.

Vi kom i säng runt 1 tiden då tunnelbanan var helt smockad när vi skulle hem haha.

Vi ställde klockan, avnjöt en super god hotellfrukost och sen drog oss mot social media galan där några stora profiler höll till. Vi lyssnade bland annat på livepodd, gick på lite bloppis och sedan drog in mot stan för lite shopping. Alla var dock tanks trötta så det blev inte jätte mycket shopping utan vi drog oss hem strax efter lunch. Summa kardemumma ändå en super härlig helg i stockholm!

Likes

Comments

Instagram @johannasaventyr