I söndags spenderade jag hela dagen i SF. Det var så mysigt! Äntligen börjar det bli varmt i SF då juli är den kallaste månaden haha! Vi hängde i marine area vilket är ett väldigt mysigt ställe!

Likes

Comments

I onsdags förra veckan åkte jag och två andra tyska aupairer på Ed Sheeran konsert. Han va så fantastisk och jag tjöt igenom mesta dels av konserten. Man har varit med om så mycket med hans låtar. Har gjorde en jätte bra show med tanke på att han bara använde hans röst och olika gitarrer. James Blunt va förband också så det var en jätte rolig överraskning! Jag älskar hans nya låtar.

Likes

Comments

När min syrra var här och hälsade på så bestämde vi oss för att göra en hike. Vi åkte ca 1,5 h norr om där jag bor. Detta var verkligen det roligaste på hela tiden hon var här!!
Det testade verkligen på vårat systerskap haha. Hela hiken skulle varit 10k men det slutade med att vi gick dubbelt så långt då vi missade genvägen Hahah! Efter många om och men kom vi fram till vattenfallet och hem kom vi med.
Är super glad att vi gjorde detta!!

Verkliga kontraster med vädret.

Likes

Comments

Bay to breakers är ett lopp genom San Francisco från east to west vissa springer loppet som är 12 k men den stora grejen är att många går loppet iklädda i olika kostymer. Det är som en stor fest och typ hus och lägenheter kring loppen har fester och djs så det var som 12 k med enbart fest!
Det va super kul! Vi gick dock bara typ hälften som va mer än nog ahaha!

Likes

Comments

I maj kom mina föräldrar hit. Det va såå kul att se dom även fast det blev en kortis. Vi hann dock med väldigt mycket och det va kul att visa dom runt i mitt "nya" liv.

Likes

Comments

Sååå fint! Första gången jag hikeade barfota i lera haha. Mina flippflopps gick sönder..
En upplevelse

Likes

Comments

Igår så tillbringade vi sista dagen på Maui. Vi var bara 4 dagar på Maui och ska nu tillbringa en hel vecka på Kauai. Det är lite mer regnskogs klimat på denna ön.
Det ska bli kul att kunna jämföra och se vilken ö jag tyckte bäst om sen!

Likes

Comments

Första ön som vi flög till heter Maui. Detta är utsikten från våran lägenhet och det är såå vackert. Både stränderna och lilla downtown.

Vi har varit här i 3 dagar och har mestadels chillat vid poolen eller besökt olika stränder. Härom dagen tog vi också en stros i downtown vilket va väldigt mysigt. Dock är det så varmt och fuktigt i luften att du bara vill ligga vid vattnet hela dagen haha!

Idag flyger vi till Kauai!

Likes

Comments

Instagram@johannasaventyr