Kl 2 gick bussen in mot city, när vi kom fram fick vi en tour i bussen runt hela stan typ. Vi åkte förbi frihetsgudinnan, central park, Madison square garden, Chelsea, byggnader från tv-serier, himym baren, world trade center memorial osv!

Efter de blev vi avsläppta på top of the rock där vi åkte upp och såg New York i mörker, det va så häftigt!

Vid klockan halv 7 fick vi fritid och då skattevinst på ett italienskt ställe och åt mat, besökte time square och strosade runt på gatorna.

Klockan 9 gick bussen hemåt och nu har jag precis packat i ordning mina grejer för imorgon ska jag få träffa min värdfamilj!!!

Är så taggad

Likes

Comments

Idag började jag dagen men lite frukost men rutinerna här är väldigt konstiga så det är svårt att få i sig mat för man svälter så magen blir helt upp och ner! Så ska ni åka som aupairer, va beredd på detta!
När alla andra gick till class så gick jag till office för att fixa lite saker och sen åka till doktorn för att ta bort mina stygn i pannan, gick super bra!!

Jag var klar fort så då åkte jag tillbaka till class och hade CPR. Lite hur man ska reagera om något händer om ett barn sätter i halsen, ramlar osv.
Det var bra att höra på men det va inget nytt för mig!
Idag hade vi bara lektioner till 12.40 eftersom eftermiddagen skulle tillbringas i New York, men det får bli ett annat inlägg!

Likes

Comments

Återigen väckt klockan 5 imorse för att någon började duscha... Låg vaken ända fram till frukost och har efter de pinat mig igenom dagen. Var såå trött!
Från 8-5 hade vi vanliga lektioner, typ hur man bygger självförtroende i barn osv. Jag visste dock typ redan allt så det var ganska segt. Mellan 5-6 var det workshop då en polis berättade inte övrigt om brott och självförsvar typ att man ska tänka att man inte kan lita på vem som helst, droger, alcohol osv. Mellan 7-8 hade vi amerikansk körnings info.
Det är min dag! Är super trött nu så ska nog sova snart, imorgon vankas New York city!!!

Likes

Comments

Natten var sådär, dels jet lagged och dels mexikanare som levde rövare i rummet bredvid haha!
Klockan 7 serverades frukost och klockan 8 började lektionerna och sen höll de på hela dagen ända fram till klockan 6!
Lektionerna kändes ganska meningslösa för mig som gått barn och fritid så det är ju nästan bara repetion hela dagarna. Don't shake the baby!

Såhär ser rummen vi bor på ut:
Jag bor tillsammans med en svensk, en colombian och en mexicanare. Rummen är helt okej men toaletterna och maten är såå äckliga!

Nu på kvällen tog jag och två andra tjejer en promenad till ett supermarket för att köpa nått för att inte svälta ihjäl haha. Det var också en candy picknick med godis men det var kaos där nere med alla aupairer så jag och några andra hänger på rummet istället!

Imorgon väntar en annan dag med lektioner hela dagen!

Likes

Comments

Idag tillbringade jag på sjukan för att "operera" bort en liten knöl i min panna. Efter de mötte jag upp Stefan för att träffa honom en sista gång innan jag åker. Vi slappade dock mest hemma hos mig bara eftersom jag fick så ont när bedövningen började släppa!

Efter de kom Lollo så vi skjutsade hem honom och sen åkte och käkade på resturang. Det var super mysigt!
Vi passade även på att sladda lite med bilen nu när det kommit snö, det var vi och alla Volvo raggare haha!!

Likes

Comments

Gör återigen ett tappert försök att packa! Måste säga att det är riktigt svårt att packa för ett år och presenterna till min värdfamilj tar upp nästan halva väskan.
Har dessutom smart nog kastar allt jag inte skulle ha med mig så just nu så har jag verkligen inget att ha på mig då resten är ned packat.. heja mig!
Tänkte lägga upp en packlista som jag följde, är ni sugna på de?

FLYTTAR OM 5 DAGAR!!

Likes

Comments

Det nya året kunde inte ha börjat på ett bättre sätt! Jag var så redo att lämna 2016 då det verkligen inte var ett år i rätt riktning för mig.

Vi började med 3-rätters och förfest i stugan innan vi senare drog ut på klubben för att dansa och shotta in det nya året. Sedan fortsatte kvällen med efterfest och pizza i stugan. Såå avslappnat och härligt!

Hur var eran nyår? Några nyårslöften?

Likes

Comments

I torsdags kväll så begav sig jag och min syrra och sen några kompisar upp mot Sälen för nyår!
Känns så bra, i stan hemma hade det bara känts så tvunget att bli något bra. Här är allt super slappt och jag är hur taggad som helst inför det nya året för det kan bara bli bättre!

Vi har åkt utför både igår och idag eller jag har mest suttit i afterskiin då jag hatar att åka haha! Men det är super mysigt här uppe önskar dock för lite mer snö!

Var även ute en sväng igår vilket va kul, dansade in mot småtimmarna!

Likes

Comments

Beskriv 2016 med 3 ord.
Lärorikt, nytt och berg- och dalbana.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tog studenten, gick balen, festade utomlands, besökte nya länder, åkte på roadtrip och ansökte som aupair.

Vilka länder besökte du?
Jag besökte Grekland (Rhodos) och USA (New York).

Rhodos
New York

Är det något du saknat 2016 som du vill ha 2017?

Inte vara så feg, rensa ut personer som inte är bra för mig!

Vad har du spenderat mest pengar på?

Garanterat mat!

Vilka 3 låtar får dig att tänka på 2016?

1. Powertrip - Bygget 2. One Dance - Drake 3. Ska vi? - Hov1

Årets roligaste fest?

Måste nog säga första förfesten på studentveckan hemma hos Moa!

Vilken var din bästa månad?

Juni! När jag tog studenten och sen drog till Rhodos.

Planer inför 2017?

Åka som aupair!! Planet lyfter 9 Januari och ingen är mer taggad än jag.

Hejdå 2016

Likes

Comments

Instagram@johannasaventyr