Under mestadels av min barndom växte jag upp med en paket kalender så jag ville ge den upplevelsen till mitt värdbarn. Jag själv kommer ihåg att det var de bästa runt jul, det spelade egentligen ingen roll vad man fick men att vakna upp varje morgon få öppna ett paket och räkna ner till julafton. Hon blev super glad och nu varje morgon frågar hon ”jojo opnan” jag tror det är någon form att swenglish haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Först måste jag bara säga att jag älskar att jag är i princip ett huvud längre än alla andra på sista bilden även fast fotografen bad mig att böja mig haha!

Min födelsedag var fantastisk trots att den hamnade på Thanksgiving! Blev kidnappad på morgonen av mina bästa vänner. Åkte till vår favorit utsiktsplats och drack champagne och åt gott. Firade sedan thanksgiving med min värdfamilj och dom hade fixat en födelsedags tårta vilket var väldigt gulligt!!
På fredagen hade vi fest i vårat hus för vänner och familj och på lördagen blev de utgång. Som grädde på moset vann jag en outfit tävling och fick 200 dollar. Fortfarande i chock!!
Summa kardemumma så vart det underbart och jag är sååå tacksam för alla mina fina vänner!!!

Likes

Comments

Skulle göra om denna helg alla dagar i veckan ! Älskar mina aussies <3

Vi turistade runt LA mestadels av tiden, hängde på stranden, cyklade från Venice till santa Monica och tillbaka, åt god mat och festade. Kan inte bli så mycket bättre! Älskar verkligen södra Californien

Likes

Comments

Som rubriken säger så har jag bestämt mig för att inte förlänga och för att komma hem när mitt år är slut. Jag är redo att börja ett nytt kapitel i livet nu och ska jag vara ärlig så längtar jag hem till Sverige haha.

Alla har vi olika upplevelser av aupair året och mina har mestadels varit bra. Jag har verkligen växt som människa och ser livet från en helt annan vinkel. Jag har fått en ny familj i mitt liv som består av de närmsta vänner jag fått här. Jag är så glad att jag gjort detta och jag vet att jag kommer åka tillbaka till USA och bo här någon mer gång i livet.

Mitt år avslutas i Januari så det är bara 3,5 månad kvar och jag känner på mig att det kommer gå fort! Kommer sakna min bebis något oerhört <3

Likes

Comments

I söndags spenderade jag hela dagen i SF. Det var så mysigt! Äntligen börjar det bli varmt i SF då juli är den kallaste månaden haha! Vi hängde i marine area vilket är ett väldigt mysigt ställe!

Likes

Comments

I onsdags förra veckan åkte jag och två andra tyska aupairer på Ed Sheeran konsert. Han va så fantastisk och jag tjöt igenom mesta dels av konserten. Man har varit med om så mycket med hans låtar. Har gjorde en jätte bra show med tanke på att han bara använde hans röst och olika gitarrer. James Blunt va förband också så det var en jätte rolig överraskning! Jag älskar hans nya låtar.

Likes

Comments

När min syrra var här och hälsade på så bestämde vi oss för att göra en hike. Vi åkte ca 1,5 h norr om där jag bor. Detta var verkligen det roligaste på hela tiden hon var här!!
Det testade verkligen på vårat systerskap haha. Hela hiken skulle varit 10k men det slutade med att vi gick dubbelt så långt då vi missade genvägen Hahah! Efter många om och men kom vi fram till vattenfallet och hem kom vi med.
Är super glad att vi gjorde detta!!

Verkliga kontraster med vädret.

Likes

Comments

Instagram@johannasaventyr