View tracker

I måndags under tiden Emmas värdbarn var i skolan så passade vi på att testa på att baka knäck. Det gick sådär haha då jag tror vi över kokade en aning plus att vi nog inte riktigt hade de ingredienser som vi skulle ha.
Dom går att äta men dom är fasen inte goda Hahah!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

I söndags tog vi bussen in till New York när vi vaknat. Vi strosade mest runt, tittade på Rockefeller tree och åt super god mat på en resturang innan vi drog oss hem till montclair igen. Jetlegged som man var så däckade man snabbt i sängen, haha!

Likes

Comments

Förlåt för dålig update men tiden går fort när man har roligt! Jag landade ju i New York i fredags sent på kvällen så när jag väl efter lite om och men kom fram till Emma så var jag så trött att vi bara snackade lite sen däckade.
På lördagen jobbade Emma så jag fick lov att följa med först till ett pre-party och sen på Fs kompis balettuppvisning, det var super kul men det drog ut lite på tiden så när vi väl kom hem fick vi kasta om kläder ta med smink och en påse bullar och springa till bussen.
Kvällen spenderades på en liten klubb i little italy vilket var skit kul!

Likes

Comments

I onsdags så fyllde lilla jag hela 19 år. Jag har ju dock legat sjuk hela veckan så det blev ett litet kalas ändå!

Detta var min fina tårta som jag fick och är super nöjd med presenterna och sällskapet!

Likes

Comments

Nu börjar jag bli trött på att vara sjuk, har legat med feber hela helgen och halsont. Fick tid på vårdcentralen igår och japp, halsfluss. Tänkte att det skulle bli bättre men nu har jag bröstsmärtor och kramper i magen istället tackvare alla biverkningar...

Allt jag vill just nu är att bli frisk!!! För på fredag nästa vecka åker jag till New York, wihoo

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från uteritten kom dessa tjejer springande mot mig. Det va såå roligt, vilken överraskning! Det är alltså besök från USA, dem jag bodde hos en månad förra året. Såå kul!

Likes

Comments

I går firade jag min fina vän Vickan då hon tillsammans med en anna kille hade sin 20-års fest.

Jag låter bilderna tala för kvällen.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Dagarna för mig rullar på i super fart, om dagarna så jobbar jag både på mitt assistent jobb men också lite på sidan av med mitt egna företag. Alla stunder jag får över fyller jag i papper och skickar papper och ringer helt förvirrad till cultural care. Det är ca 1,5 månad kvar tills jag åker och jag är så taggad med också så redo!
Jag åker dock till New York innan för att träffa min allra bästa vän så det blir min första sak att se fram emot.
Dessutom fyller jag om en vecka, yey!

Likes

Comments

Instagram@johannasaventyr