Hörni hur tuffa är inte dessa klackarna. Har haft ett litet öga på dem ett tag men aldrig slått till men funderar starkt på det. Dem är så snygga!

Lite smått udda, vilket jag bara tycker gör dem ännu mer köpvilliga.

Likes

Comments

Igår efter jobbet vart det julbord som stod på schemat. Jag och bea begav oss hem till mig för att göra i ordning oss inför kvällens bravader efter vi hade slutat. Därefter började färden mot Istorp och julbordet tillsammans med alla förskolorna i Fritsla. Självklart körde jag och Bea vilse trots hjälp av gps. Vi skulle till ett ställe ute i skogen som hette Skogens Hus men det vi ej visste va att det låg 5km rakt in i skogen, världens ödemark. Vägen var hur smal som helst och kolsvart. Ett tag trodde vi att vi aldrig skulle hitta fram, men sen efter ett riktigt bra tag på den här äckligt smala och läskiga vägen kom vi såg vi äntligen ett litet ljus. Det var så mysigt ställe, men hade aldrig hört talas om det tidigare.
Men värt att besöka igen.

Likes

Comments

Drömmig 1a i Göteborg

Hur dröm är inte denna 1an i Göteborg. Vill haaaa!!

Sitter nästan dagligen och surfar runt på hemnet och kikar lägenhet i götet. Längtar så otroligt till den dagen då jag skaffar eget. Få inreda precis som man vill osv.

Direkt länk till lägenheten hittar du HÄR

.

Likes

Comments

Denna lördagen stod det trerätters och fin besök av moster och kusinen på schemat.

Vi började kvällen med en jätte fräsch och god förrätt som bestod av räkor, avokado, mango, citron. Vet inte om de va i något mer då jag ej stod för maten denna afton.

Därefter åt vi en supergod varmrätt och till sist en fruktig efterrätt, som även den var jättegod.

Efter fem mätta magar drog vi på oss badkläderna och gick ut till jacuzzin. Så härligt var det.

Likes

Comments

Fyra från första halloween firandet. Kvällen började hos Linnea där det bjöds på god mat, efterrätt och annat smått och gott!! Därefter begav vi oss alla in till centrum för att fortsätta kvällen på Kinna Krog. En mycket lyckad kväll blev det.

Två från andra halloweenfirandet helgen därpå. Kvällen startade med förfest hos Felicia, som hade fixat i ordning små plock och oj vad hon hade lyckats med allt! Riktigt bra värd!!
Därefter begav vi oss vidare. Även denna kvällen blev rätt lyckad.

Likes

Comments

När jag vakna imorse så låg jag kvar en liten stund och drog mig lite. Tycket det är så skönt att bara kunna ligga kvar och inte ha några måsten att skynda upp till osv.

Men kikade runt lite på mobilen, kollade igenom mina sociala medier m.m. men väl inne på Nouw fick jag syn på denna krönikan som Olivia Hageus har skrivit.

Denna krönikan gjorde verkligen min morgon och fick man att känna att det kanske finns någon där ute för mig trots allt. Efter gårkvällens "brustna hjärta" så behövde jag verkligen en sådan här krönika för att kunna gå vidare.

Direktlänk till inlägget HÄR.

Man springer in i någon på en fest. Sitter i någons knä men en billig öl i handen. Man får en vänförfrågan på Facebook och accepterar trots att man inte riktigt vet vem människan är.

Man tappar alla sina grejer på gatan och en främling stannar till och hjälper än att plocka upp dem och man har sällskap till tunnelbanan. Man hälsar på en bekants kompis och pratar hela kvällen trots att man egentligen inte alls har något gemensamt.

Man hittar någon. Man smsar trots att man inte gillar att göra det. Man ringer långa samtal, går ut och röker och sitter med telefonen tryckt mot örat och balanserar på trottoarkanten och ramlar nästan omkull när han säger något roligt. Man döljer ett löjligt fnissande med ena handen och man låtsas vara sur och man lägger på och inser att man stått ute i minus 15 grader i 45 minuter. Man bryr sig inte. Man går upp och in på sitt rum och lägger sig på sängen och somnar, inte förrän fyra timmar senare för att hjärtat dunkar så hårt i bröstet att det nästan gör ont.

Man hittar någon. Man ses för att kolla på film. Man väljer filmen tillsammans, är löjligt diplomatisk, krånglar lite med HDMI-sladden ett tag och slår sig sedan ner i soffan med chips och godis och popcorn som ingen av er rör. Man tittar koncentrerat på filmen och hör inte ett enda ord. Man rullar axlarna bakåt och lutar sig nonchalant mot soffryggen och råkar stöta till den andres ben och han drar upp knäna och när två timmar och femton minuter har gått kan ingen av er komma på vad filmen handlade om men ni kan i detalj beskriva ljudet av den andres andetag.

Man säger hejdå i dörren. Stannar kvar en millisekund för länge och tvekar. Kommer av sig. Och sedan kysser man varandra fumligt i sekunden mellan två hjärtslag och blodet exploderar som om det var bensin som tändes på och man snubblar bakåt in i hissen ut i entrén ut på gatan och hela vägen hem brinner man. Man brinner och brinner och brinneroch från fönstret på tredje våningen följer någon en med blicken och brinner lika mycket.

Man hittar någon. Man går på stan och ramlar in i varandras armar och hånglar och pussas så att omgivningen skriker att man ska hitta ett rum och man skrattar och pekar finger och hånglar lite mer för vad fan har dom med det att göra, fattar de inte att hela världen kretsar kring oss? Hela universum med alla dess planeter finns till för att vi två ska kunna hålla handen på drottninggran och hela jorden existerar bara för att jag ska få se dig skratta.

Man hittar någon. En dag gör man det bara. Helt plötsligt står man där med sin hittade person och plötsligt blir allting så rimligt. Allting blir så jäkla vettigt för där står man med sin alldeles egna människa.

Man gör det. Man hittar någon.

Likes

Comments