I fredags var jag äntligen ledig. Är egentligen ledig varje fredag men har fått hoppa in och jobbade det senaste fredagarna. Men nu äntligen fick jag mig en ledig fredag och den spenderades på bästa sätt med @BYAMILIA.

Vi gjorde lite ärenden, gymmade och åt goaste salladen på skräddan. Det kallar jag ändå är bättre fredag.
Resten av kvällen bestod av mys med min älskade familj. Vi åt tapas, kolla Lets Dance och hade det bara allmänt trevligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En utekväll med tjejerna för några helger sedan!! Livets tjejer är det! Är så tacksam för mina fina vänner.

Likes

Comments

​Att ha ett brustet hjärta gör så jävla ont och man känner en sådan stark saknad efter honom. Ställer sig frågan dagligen "vad gör han nu", "undra om jag kommer stötta på han igen", "undra om han har någon annan jämte sig nu" osv. Man hoppas och önskar dagligen att det ska bli jag och han. Saknaden att få vakna upp jämte honom, känslan han gav mig när han omfamna mig i hans armar. Saknaden gör så jävla ont. 

Alla försök man gör för att kunna gå vidare och glömma honom, men man lyckas alltid falla tillbaka till honom i tankarna. Kommer jag någonsin komma över han är en frågan man ställer sig själv varje dag. Den där klumpen i magen sitter där konstant. Man känner hur det riktigt bränner bakom ögonlocken av tårar som man kämpar med att hålla inne dagligen. Trodde inte man kunde känna såhär starkt för en människa. Men har fått mig ett klart svar på att man verkligen kan det. Men trodde heller inte att man kunde må såhär dåligt över ett brustet hjärta och jag trodde heller inte att det kunde hålla i sig såhär starkt och va såhär svårt att komma över någon. Men det är de verkligen. 

Likes

Comments

Hörni hur tuffa är inte dessa klackarna. Har haft ett litet öga på dem ett tag men aldrig slått till men funderar starkt på det. Dem är så snygga!

Lite smått udda, vilket jag bara tycker gör dem ännu mer köpvilliga.

Likes

Comments

Igår efter jobbet vart det julbord som stod på schemat. Jag och bea begav oss hem till mig för att göra i ordning oss inför kvällens bravader efter vi hade slutat. Därefter började färden mot Istorp och julbordet tillsammans med alla förskolorna i Fritsla. Självklart körde jag och Bea vilse trots hjälp av gps. Vi skulle till ett ställe ute i skogen som hette Skogens Hus men det vi ej visste va att det låg 5km rakt in i skogen, världens ödemark. Vägen var hur smal som helst och kolsvart. Ett tag trodde vi att vi aldrig skulle hitta fram, men sen efter ett riktigt bra tag på den här äckligt smala och läskiga vägen kom vi såg vi äntligen ett litet ljus. Det var så mysigt ställe, men hade aldrig hört talas om det tidigare.
Men värt att besöka igen.

Likes

Comments

Drömmig 1a i Göteborg

Hur dröm är inte denna 1an i Göteborg. Vill haaaa!!

Sitter nästan dagligen och surfar runt på hemnet och kikar lägenhet i götet. Längtar så otroligt till den dagen då jag skaffar eget. Få inreda precis som man vill osv.

Direkt länk till lägenheten hittar du HÄR

.

Likes

Comments

Denna lördagen stod det trerätters och fin besök av moster och kusinen på schemat.

Vi började kvällen med en jätte fräsch och god förrätt som bestod av räkor, avokado, mango, citron. Vet inte om de va i något mer då jag ej stod för maten denna afton.

Därefter åt vi en supergod varmrätt och till sist en fruktig efterrätt, som även den var jättegod.

Efter fem mätta magar drog vi på oss badkläderna och gick ut till jacuzzin. Så härligt var det.

Likes

Comments