Denna helgen har spenderats i Göteborg med @BYAMILIA.

Med denna tjejen kan ingenting bli tråkigt. Har aldrig skrattat så mycket som jag gör tillsammans med henne. Alla borde få uppleva en sådan vän.

Var på summerburst förra året också men då pendlade vi hela helgen, vilket jag inte var så jätte förtjust i. Så i år gjorde vi om och gjorde rätt. Därav bokade vi hotellrum på Radisson Hotel. Ett grymt bra hotel. Något att rekommendera för er som ska till SB nästa år. Nära till både Ullevi och Avenyn. Samt hotellrummet var grymt. Kommer boka rum där nästa år med. Men nästa år blir det premiumbiljett. Vi ville haft det i år med men eftersom det är 20 års gräns på premium och jag inte fyllt 20 ännu så var det bara att glömma och drömma och ta igen nästa år.

Likes

Comments

Denna lägenheten i Borås är ju en enda stor dröm. Ni som bor i borås eller i närheten vet förmodligen om att dem byggt ett köpcentrum i centrum (Pallashuset). Högst upp på byggnaden hittar du denna underbara lägenheten med en utsikt som heter duga!!

Hade ju vart en dröm om man fick bli ägare till denna lägenheten.

Mer bilder och info hittar du HÄR .

Likes

Comments

I fredags var jag äntligen ledig. Är egentligen ledig varje fredag men har fått hoppa in och jobbade det senaste fredagarna. Men nu äntligen fick jag mig en ledig fredag och den spenderades på bästa sätt med @BYAMILIA.

Vi gjorde lite ärenden, gymmade och åt goaste salladen på skräddan. Det kallar jag ändå är bättre fredag.
Resten av kvällen bestod av mys med min älskade familj. Vi åt tapas, kolla Lets Dance och hade det bara allmänt trevligt.

Likes

Comments

En utekväll med tjejerna för några helger sedan!! Livets tjejer är det! Är så tacksam för mina fina vänner.

Likes

Comments

​Att ha ett brustet hjärta gör så jävla ont och man känner en sådan stark saknad efter honom. Ställer sig frågan dagligen "vad gör han nu", "undra om jag kommer stötta på han igen", "undra om han har någon annan jämte sig nu" osv. Man hoppas och önskar dagligen att det ska bli jag och han. Saknaden att få vakna upp jämte honom, känslan han gav mig när han omfamna mig i hans armar. Saknaden gör så jävla ont. 

Alla försök man gör för att kunna gå vidare och glömma honom, men man lyckas alltid falla tillbaka till honom i tankarna. Kommer jag någonsin komma över han är en frågan man ställer sig själv varje dag. Den där klumpen i magen sitter där konstant. Man känner hur det riktigt bränner bakom ögonlocken av tårar som man kämpar med att hålla inne dagligen. Trodde inte man kunde känna såhär starkt för en människa. Men har fått mig ett klart svar på att man verkligen kan det. Men trodde heller inte att man kunde må såhär dåligt över ett brustet hjärta och jag trodde heller inte att det kunde hålla i sig såhär starkt och va såhär svårt att komma över någon. Men det är de verkligen. 

Likes

Comments

Hörni hur tuffa är inte dessa klackarna. Har haft ett litet öga på dem ett tag men aldrig slått till men funderar starkt på det. Dem är så snygga!

Lite smått udda, vilket jag bara tycker gör dem ännu mer köpvilliga.

Likes

Comments