Denna helgen har spenderats i Göteborg med @BYAMILIA.

Med denna tjejen kan ingenting bli tråkigt. Har aldrig skrattat så mycket som jag gör tillsammans med henne. Alla borde få uppleva en sådan vän.

Var på summerburst förra året också men då pendlade vi hela helgen, vilket jag inte var så jätte förtjust i. Så i år gjorde vi om och gjorde rätt. Därav bokade vi hotellrum på Radisson Hotel. Ett grymt bra hotel. Något att rekommendera för er som ska till SB nästa år. Nära till både Ullevi och Avenyn. Samt hotellrummet var grymt. Kommer boka rum där nästa år med. Men nästa år blir det premiumbiljett. Vi ville haft det i år med men eftersom det är 20 års gräns på premium och jag inte fyllt 20 ännu så var det bara att glömma och drömma och ta igen nästa år.

Likes

Comments

Denna lägenheten i Borås är ju en enda stor dröm. Ni som bor i borås eller i närheten vet förmodligen om att dem byggt ett köpcentrum i centrum (Pallashuset). Högst upp på byggnaden hittar du denna underbara lägenheten med en utsikt som heter duga!!

Hade ju vart en dröm om man fick bli ägare till denna lägenheten.

Mer bilder och info hittar du HÄR .

Likes

Comments

I fredags var jag äntligen ledig. Är egentligen ledig varje fredag men har fått hoppa in och jobbade det senaste fredagarna. Men nu äntligen fick jag mig en ledig fredag och den spenderades på bästa sätt med @BYAMILIA.

Vi gjorde lite ärenden, gymmade och åt goaste salladen på skräddan. Det kallar jag ändå är bättre fredag.
Resten av kvällen bestod av mys med min älskade familj. Vi åt tapas, kolla Lets Dance och hade det bara allmänt trevligt.

Likes

Comments

En utekväll med tjejerna för några helger sedan!! Livets tjejer är det! Är så tacksam för mina fina vänner.

Likes

Comments

Drömmig 1a i Göteborg

Hur dröm är inte denna 1an i Göteborg. Vill haaaa!!

Sitter nästan dagligen och surfar runt på hemnet och kikar lägenhet i götet. Längtar så otroligt till den dagen då jag skaffar eget. Få inreda precis som man vill osv.

Direkt länk till lägenheten hittar du HÄR

.

Likes

Comments

När jag vakna imorse så låg jag kvar en liten stund och drog mig lite. Tycket det är så skönt att bara kunna ligga kvar och inte ha några måsten att skynda upp till osv.

Men kikade runt lite på mobilen, kollade igenom mina sociala medier m.m. men väl inne på Nouw fick jag syn på denna krönikan som Olivia Hageus har skrivit.

Denna krönikan gjorde verkligen min morgon och fick man att känna att det kanske finns någon där ute för mig trots allt. Efter gårkvällens "brustna hjärta" så behövde jag verkligen en sådan här krönika för att kunna gå vidare.

Direktlänk till inlägget HÄR.

Man springer in i någon på en fest. Sitter i någons knä men en billig öl i handen. Man får en vänförfrågan på Facebook och accepterar trots att man inte riktigt vet vem människan är.

Man tappar alla sina grejer på gatan och en främling stannar till och hjälper än att plocka upp dem och man har sällskap till tunnelbanan. Man hälsar på en bekants kompis och pratar hela kvällen trots att man egentligen inte alls har något gemensamt.

Man hittar någon. Man smsar trots att man inte gillar att göra det. Man ringer långa samtal, går ut och röker och sitter med telefonen tryckt mot örat och balanserar på trottoarkanten och ramlar nästan omkull när han säger något roligt. Man döljer ett löjligt fnissande med ena handen och man låtsas vara sur och man lägger på och inser att man stått ute i minus 15 grader i 45 minuter. Man bryr sig inte. Man går upp och in på sitt rum och lägger sig på sängen och somnar, inte förrän fyra timmar senare för att hjärtat dunkar så hårt i bröstet att det nästan gör ont.

Man hittar någon. Man ses för att kolla på film. Man väljer filmen tillsammans, är löjligt diplomatisk, krånglar lite med HDMI-sladden ett tag och slår sig sedan ner i soffan med chips och godis och popcorn som ingen av er rör. Man tittar koncentrerat på filmen och hör inte ett enda ord. Man rullar axlarna bakåt och lutar sig nonchalant mot soffryggen och råkar stöta till den andres ben och han drar upp knäna och när två timmar och femton minuter har gått kan ingen av er komma på vad filmen handlade om men ni kan i detalj beskriva ljudet av den andres andetag.

Man säger hejdå i dörren. Stannar kvar en millisekund för länge och tvekar. Kommer av sig. Och sedan kysser man varandra fumligt i sekunden mellan två hjärtslag och blodet exploderar som om det var bensin som tändes på och man snubblar bakåt in i hissen ut i entrén ut på gatan och hela vägen hem brinner man. Man brinner och brinner och brinneroch från fönstret på tredje våningen följer någon en med blicken och brinner lika mycket.

Man hittar någon. Man går på stan och ramlar in i varandras armar och hånglar och pussas så att omgivningen skriker att man ska hitta ett rum och man skrattar och pekar finger och hånglar lite mer för vad fan har dom med det att göra, fattar de inte att hela världen kretsar kring oss? Hela universum med alla dess planeter finns till för att vi två ska kunna hålla handen på drottninggran och hela jorden existerar bara för att jag ska få se dig skratta.

Man hittar någon. En dag gör man det bara. Helt plötsligt står man där med sin hittade person och plötsligt blir allting så rimligt. Allting blir så jäkla vettigt för där står man med sin alldeles egna människa.

Man gör det. Man hittar någon.

Likes

Comments