Förra helgen tillsammans med min pingla

Spontan utgångar är dem roligaste kvällarna. Att sitta och sminka sig samt att göra i ordning sig tillsammans med sina vänner med go musik och vin kan inte bli mycket bättre!! Mycket som inte kan slå det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och underbara Sannis från kvällen. Älskar denna tjejen, hon är grym!

I lördags var det dags att fira Clarre som blev 19!

Jag jobbade till 3 och efter det hade jag ett ärende så det blev lite stressigt. Skulle duscha, sminka och hela den biten, ja ni vet hur det är. Det tar ju sin lilla tid att fixa sig. Men lyckades ändå komma något i tid till Clara, så var inte jätte sen.
Runt 21 tog vi bussen inte till Göteborg för att fortsätta kvällen där. Dock bestämde sig jag och tre andra av tjejerna att ta den tidiga bussen hem pga olika anledningar, men min anledning var att skulle jobba på söndagen så därför valde jag att hoppa utgången. Känner verkligen att jag gjorde helt rätt val. Istället för att komma hem 4 med bussen så var vi på hemmaplan vid 2 tiden.
Tyvärr tog inga bilder under kvällen, mer än den på mig och Sanna ovanför.

Likes

Comments

En fredag helt i min smak!

Förra fredagen bestod av jobb och mys. Kvällen spenderades med två goa vänner, thai, vin och en massa prat om allt mellan himmel och jord. Lite catch up snack. Kände verkligen att en sådan kväll var mer än behövligt!

Likes

Comments

Förra torsdagen fyllde min underbara kusin 40 år. Men innan vi skulle till restaurangen som vi skulle tillbringa kvällen på så satte sig tjocka släkten på mammas sida oss på en pub för att dricka gott och umgås lite.

Efter det gick vi vidare till La Copita där kvällen skulle tillbringas. Alla mötes upp vid entrén av en glad kramandes kusin. Sedan gick vi till vårt fint duckade långbord för att ha en helt underbar middag, kväll samt firande.

Det bjöds på trerätters!! Asså maten var så god! 10/10 helt klart hehe. Man var helt proppmätt, men det blir man ju inprincip alltid när det bjuds på trerätters. Men dessa var verkligen så goda, alla tre rätterna!

Efter vi ätit klart, haft tal m.m. Så minglade vi och drack in på sen timmarna. Man var lagom trött på jobbet dagen efter. Men klarade mig igenom den med.

Likes

Comments

Sverige bjuder på riktigt härligt väder samt hyfsat varmt, hur underbart är inte det!! Utöver det är jag ledig denna veckan vilket inte gör det mycket sämre precis.

Efter att jag hade vart ute på en långpromenad begav vi oss till brorsan som hade fixat ihop våfflor till oss. Så mumsigt!! Det var längesedan jag åt det så då blev det lite extra gott!

Btw. Kolla in brorsan och Jennifers lägenhet. Kan inte annat än att älska den! Finns en massa mer att se av den men tog endast bild från allrummet.
Men är ändå helt förälskad i den.

Efter vi hade vart hos brorsan åkte vi vidare till min kusin på en kopp kaffe. Varken jag eller brorsan hade träffat Nathalie och Johan, samt barnen på ett tag nu så det var lite extra roligt. Kunde dock inte stanna så länge för skulle iväg till gymmet vid halv 7. Är helt slut i hela kroppen idag. Men av en god känsla.

Likes

Comments

Kom hem till detta goda efter jobbet i lördags. Att få komma hem till dukat är ju rena lyxen. Ännu bättre blev det när jag såg vad som stod på bordet. Räkor, revben och vitlöksbröd, en riktig favorit!

Min söndag bestod även den av jobb och resten av dagen spenderades hemma med familjen. Vilket inte är helt fel det heller.

Likes

Comments

I fredags var det sista sommarfredagen i Kinna och eftersom jag nyss fyllt år så hade jag lite firande/förfest här hemma med tjejerna. Tror vi va ca 13 st. Så skoj!

Fick sluta jobbet en halvtimma tidigare så direkt när jag kom hem började jag förberedda inför kvällen. Det bjöds på plockmat vilket jag tycker är så himla gott samt väldigt smidigt. Ett stort tips om ni ska ha lite vänner hemma en kväll.

Har så otroligt fina och underbara vänner. Här står vi och försöker se snygga ut, tycker vi lyckades riktigt bra.

Hade på mig mitt nya set från Rebecca Stella. Är så nöjd med det.

Likes

Comments