Header

Hej piger!
Hold nu op, hvor er det længe siden jeg har fået postet noget her på bloggen! Jeg har bare haft så sindssygt travlt op til afleveringen af BA'en, men nu burde jeg få meget mere tid fremover, da jeg "bare" skal forberede mig til forsvaret af den fra nu af :) De sidste uger har jeg bare siddet med hovedet begravet i computeren, så da min studieveninde og jeg afleverede BA'en forrige fredag, var det så skønt og så kunne jeg endelig nyde lidt ferie! J havde været så heldig at få koncertbilletter til The Weeknd i Oslo for nogle måneder siden. Så da vi alligevel skulle derop for det og J også måtte arbejde et par dage i Oslo, slog vi det hele sammen og lavede en lidt længere tur ud af det. Efter et par dage i Oslo valgte vi torsdag morgen at køre et smut på fjeldet, hvor J's forældre har en lejlighed, så vi kunne stå lidt på ski og snowboard og bare koble helt af. Det var SÅÅÅÅ skønt og ikke mindst tiltrængt efter alt den stress med BA'en og så var det også bare mega fedt at stå på ski igen. Det var to år siden for mit vedkommende, så nu var det på tide. En haj til det bliver jeg nok aldrig, men jeg hverken plovede hele vejen eller faldt og det er jo det vigtigste, haha. Vi blev deroppe til søndag formiddag, hvor vi så kørte tilbage til Oslo for at tage til The Weeknd koncert om aftenen. Jeg har faktisk aldrig været den store koncert nørd og var egentligt lidt i tvivl om jeg gad, da J spurgte mig for flere måneder siden, men hold nu op, hvor er jeg glad for, jeg valgte at tage med! Det var seriøst den fedeste koncert, og en som man bare ville ønske aldrig endte! Bagefter tog vi til afterparty på Radisson hotellet i deres sky bar som havde den flotteste udsigt over hele Oslo by og så lavede de virkelig gode mojitos, skulle jeg hilse og sige ;) Det var en virkelig hyggelig vinterferie, som bare gik alt for hurtigt og nu er det tilbage til hverdagen og BA forsvaret, selvom jeg virkelig ikke har lyst til at åbne for den pandoraæske lige med det samme, haha. Håber I også har haft en skøn vinterferie!

Likes

Comments

Coat, Selected / Scarf, Acne / Sweater, H&M / Jeans, Selected / Boots, Mentor / Bag, Louis Vuitton / Jewelry, Månesten and Jane Kønig


Hej piger! Hold nu op, et skønt vejr det har været i dag, man bliver jo bare i så godt humør, når solen skinner fra en skyfri himmel :) Bare det også havde været lige så godt forleden, hvor J og jeg var ude og skyde lidt outfitbilleder, men i det mindste lå der lidt sne, som jo er mega hyggeligt. Jeg havde iført mig en af mine julegaver, som jeg fik af J's forældre - nemlig det lækre halstørklæde. Jeg har egentligt altid gået mest i sort, gråt og beige, men nu har jeg bestemt mig for, at prøve at udvide farveskalaen lidt i min garderobe. Så derfor blev jeg ret glad, da jeg åbnede gaven og så den indeholdte dette lækre halstørklæde fra Acne Studios. Jeg er helt vild med farven, som jeg synes bringer lidt forårsfornemmelse ind i min vintergarderobe, og så er det derudover også bare så dejligt blødt. Med dette er jeg nu oppe på 4 halstørklæder fra Acne, så man kan vel egentligt godt sige, jeg har startet lidt af en samling, haha. Men når nu man kan få dem i så mange fine farver, så det altså svært ikke at købe flere af dem. Faktisk så går jeg egentligt med halstørklæde stort set hele året rundt, undtagen om dagen i sommer månederne selvfølgelig, så ekstrem er jeg heller ikke, men på de køligere sommeraftener har jeg altid et i nærheden, haha. J driller mig ofte med det, men jeg kan ikke gøre for det, jeg fryser bare ALTID. Den camel farvede bluse fandt jeg i H&M i sidste uge, som jeg bare måtte have med hjem. Den er lidt oversize og så har den en super fin flæse, som jeg synes er en ret fed detalje. Man kan dog ikke rigtig se den på billederne, men hvis I trykker på linket, kan I se den bedre, hvis det er :) Nu vil jeg gå ud og skaffe mig noget aftensmad, som for en gang skyld (NOT) bliver take away - J er nemlig ikke hjemme i aften, så jeg orker ikke at lave det store, når det bare er mig, synes jeg i hvert fald selv er en god undskyldning, haha. Rigtig god aften!

Likes

Comments

Hej piger! Jeg håber, I har haft en dejlig weekend! Min har i hvert fald været skøn - i fredags var jeg til fødselsdag hos en af mine veninder, hvor den stod på god mad, vin og hygge. Igår var planen egentligt bare rugbrødsmadder og se en dårlig film i tv, da J var nødt til at være på studiet. Men så ringede min mor pludselig og spurgte, om vi ikke skulle spise noget sushi sammen og hygge og det kunne jeg da ikke sige nej til! Så min kedelige lørdag blev forvandlet til skøn kvalitetstid med min mor, hvor vi snakkede i flere timer, som man altså bare har brug for nogle gange med sin mor, så man kan få vendt verdenssituationen :) I dag tænkte jeg, at det skulle handle om noget lidt andet end mode eller interiør, som jeg jo indtil nu har postet mest af. Derfor tænkte jeg, det kunne være hyggeligt, at I kunne lære mig lidt bedre at kende, så her får I lige 10 hurtige og lidt underlige om mig, haha:


1. Jeg har endnu ikke set et eneste afsnit af 'SKAM' - alle mine veninder siger, det er for dårligt, især når jeg er kærester med en nordmand, haha.

2. Jeg hader at købe undertøj - for mig er det ligesom at købe strømper: simpelthen bare noget der skal overstås i en fart.

3. Jeg nulrer en tot af mit hår, når jeg bliver nervøs eller har meget at tænke på - det får mig på en eller mærkelig måde til at slappe af.

4. Før jeg mødte J ville jeg slet ikke have børn, som i NOGENSINDE - det ændrede han totalt og nu kan jeg slet ikke vente til det en dag sker.

5. Jeg er ekstrem loyal og kan ikke fordrage illoyale mennesker! Og jeg har den indstilling, at livet er for kort til at omgås den slags.

6. Jeg elsker at bage og lave mad, men hader at rydde op efter det, og prøver ofte at få J til det - det lykkes ind i mellem, haha.

7. Jeg har fået sindssyg tandlægeskræk efter det tog min tidligere tandlæge 2 timer at få en af mine visdomstænder ud, hvilket resulterede i, at min kæbe låste sig totalt i en uge efter og jeg dermed kun kunne indtage flydende mad igennem et sugerør.

8. Drømmer om at få lov til at dekorere vinduerne hos Illums Bolighus en dag - ønsketænkning er jo tilladt :)

9. Jeg er min egen største kritiker, og føler mig aldrig god nok.

10. Jeg har ingen stopklods, når det kommer til chips og slik, men spiser aldrig Mc'D.


Rigtig god aften, piger!

Likes

Comments

1. Louis Vuitton, here / 2. Gucci, here / 3. Zara, here / 4. Zara, here


Hej piger! Jeg har haft en lang dag på studiet, så jeg er virkelig træt her til aften, og min plan er dermed bare at slappe af i sofaen, foran tv'et, hehe. Som jeg skrev igår, sad jeg og netshoppede lidt og jeg kiggede bl.a. efter et par lækre støvler. Nu har jeg jo fundet mig vinterstøvlerne, som jeg lavede et blog indlæd om for nogle dage siden, og de er perfekte, til når det er rigtig koldt udenfor, men jeg kunne også godt tænke mig et par støvler til lidt pænere brug. Jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste, der går og drømmer om alverdens fine sko og støvler, men det er dog bare som om ens konto ikke altid er helt enig, at man skal købe dem ;) MEN så er det jo super fedt, at man kan finde nogle skønne alternativer til designerskoen, som er lidt mere venlige mod pengepungen, hehe. Ovenover har jeg fundet to støvler i den lidt dyrere ende og to i den billigere. Jeg synes faktisk, at de alle 4 er super fede og jeg har allerede skyndt mig at klikke dem nede i højre hjørne hjem. Hvilken er jeres favorit?

Likes

Comments

Hej piger! Jeg er ved at være helt på toppen igen, efter et migræne anfald igår, som desværre var så slemt, at jeg måtte aflyse et event, som jeg ellers havde set rigtig meget frem til. Jeg skulle nemlig have været til lanceringen af Kählers nye forårskollektion, og set næmere på alle deres fine nyheder. Hvis I følger mig på instagram, har I måske set, at jeg især i julen postede en del billeder med deres produkter - jeg var nemlig ret så vild med deres julekollektion! Jeg er derfor super ærgerlig over, at jeg ikke kunne deltage, men sådan er det jo desværre bare nogle gange. Heldigvis var migrænen forsvundet, da jeg vågnede i morges, så jeg har kunnet få ordnet en masse praktiske ting i dag. Nu har jeg omsider smidt mig i sofaen, hvor jeg sidder godt plantet og nyder lidt netshopping - jeg skal bl.a. have købt mig endnu et af disse duftlys, som I ser på billederne, til soveværelset. De dufter simpelthen bare fantastisk og i de her dage, hvor vejret både er koldt, gråt og trist, så skal der altså gang i alle stearinlys i hytten for at skabe lidt hygge. Når det er gjort og J er kommet hjem skal have bestilt flybilletter til en tur vi skal på, som jeg nok skal fortælle mere om senere :) Håber I alle har haft en skøn dag!

Likes

Comments

Bag, Louis Vuitton / Jacket , Zara / Scarf , Acne / Jeans, Selected / Rings, Månesten, Jane Kønig and Maria Black


Hej piger! Jeg håber, I har haft en dejlig weekend :) Min har stået på ren afslapning, hvilket var lige hvad jeg trængte til efter et par lange dage med opgaveskrivning. Lørdag havde J og jeg aftalt at have kærestedag, så det var bare ren hygge hele dagen - det var bare skønt, så vi begge lige kunne få ladet batterierne op! Jeg har jo skrevet flere gange her på bloggen, at jeg gerne ville begynde at lave nogle indlæg med outfit billeder, da jeg elsker tøj og samtidig gerne vil have en mere alsidig blog, der ikke kun handler om interiør eller lignende. Så da J og jeg i lørdags var ude og gå en tur med A, havde vi taget kameraet med, for at vi prøve at skyde et par billeder. Og her er så reslutatet og dermed også de første af forhåbentligt mange outfit billeder, som nok skal blive bedre med tiden ;) Jeg har nogle af mine favorit items for tiden på - tasken er uden tvivl et af de bedste køb, jeg har gjort mig og jakken er vild varm, hvilket jo er skønt i disse kolde vinterdage. Jeg håber, I synes om billederne og ønsker jer alle en dejlig dag :)

Likes

Comments

Boots, here


Hej piger! Yay! I dag fik jeg endelig afleveret endnu en opgave, så nu jeg mangler kun BA'en. Det føles SÅ skønt at kunne tjekke endnu en ting på listen af! Jeg sad oppe og skrev til ret sent i nat og var igen tidligt oppe i morges for at rette det sidste til inden jeg 10 min. før fristen fik afleveret - hvorfor være i god tid, haha. Jeg er derfor ret smadret i dag og jeg tog mig derfor en velfortjent morfar på sofaen, så jeg kan holde mig vågen i aften, når J kommer hjem og vi skal hygge. Nu må jeg dog hellere starte med at gå en tur med A, som heldigvis er i bedring - bliver altid så bekymret, når der er noget med hende, hun er jo min lille baby. Selvom det dog ikke lige frem frister i det her vejr for hold nu op, hvor er det bare blevet koldt! De sidste par dage har jeg dermed nærmest boet i mine nye vinter støvler, som bare er så dejlige varme og perfekte at have på, når det er bidende koldt udenfor. De er fra mærket Inuikii og jeg har faktisk aldrig hørt om det før, men da jeg en dag sad og søgte efter vinterstøvler på nettet poppede de pludselig op og jeg måtte bare have dem. De er lidt pebret i prisen, men virkelig alle pengene værd, hvis I spørger mig - især hvis I ligesom mig også er en frosenpind. De er små i størrelserne pga. det tykke foer, så jeg har taget dem i størrelse større end jeg normalt bruger og de passer perfekt! Hvad synes I om dem?

Likes

Comments

Jeans, here / Grey Knit, here / Boots, here / Scarf, here / Bag, here / Black Knit, here / Cover, here / Ring, here / Coat, here / Knit, here / Shirt, here / Lace bra, here


Hej piger! I dag måtte jeg akut til dyrlæge med A, som desværre ikke har været på toppen siden igår, den stakkel :( Hun har ikke rigtig ville spise og været rimelig sløv - og da jeg så opdagede blod i hendes afføring i morges, skyndte jeg mig at ringe til dyrlægen, som bad mig komme en time efter. Hun skal desværre være på antibiotika og have speciel foder de næste par uger, men så længe det hjælper og hun snart er frisk igen, det er det vigtigste! Dyrlægen sagde, hun skulle have masser af ro og omsorg, så jeg har puttet hende i kurven, hvor hun har stor snorket de sidste par timer, mens jeg lige har taget en pause i opgaveskrivningen for at lave en gang sen frokost og kigge lidt på udsalg på nettet. Der er jo så mange lækre ting og en masse penge at spare - jeg har derfor samlet nogle af mine favoritter herover, som jeg ikke ville have noget imod flyttet ind i min garderobe :) Hvad med jer, har I fået shoppet noget udsalg?

Likes

Comments

Hej Piger, Jeg håber, I alle havde en skøn nytårsaften og er kommet godt ind i 2017. Som jeg skrev i mit forrige indlæg, skulle vi fejre nytår sammen med mine forældre, min søs og hendes veninde. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor vi nød en 4 retters menu, som vi havde bestilt udefra, så det hele var dejlig nemt og hurtigt. Det har vi faktisk gjort de sidste par år og jeg synes, det er en god måde at gære det på, så man stadig får lækker mad uden man skal stå i køkkenet hele dagen. Som hos mange andre er det også en tradition for os, at hoppe fra sofaen ind i det nye år, og skåle i champagne bagefter, inden vi går ud og ser alt fyrværkeriet. Jeg kunne dog ikke helt lade vær med at savne at være sammen med vores venner, da deres mange snaps tikkede ind i løbet af aftenen – til gengæld var jeg dog virkelig glad for, at jeg ingen tømmermænd havde dagen efter, haha ;)

2017 er nu igang og jeg er så klar til det – det bliver et hårdt år, men også et super spændende et af slagsen. Der kommer nemlig til at ske en masse, som jeg glæder mig til at have jer med på sidelinjen i – først skal indspurten til BA afleveringen skydes igang og det bliver så skønt, når den er overstået.

Jeg tænkte, jeg ville starte året på bloggen med at vise jer en af mine julegaver, nemlig de her to fine Jane Kønig ringe. Jeg kan ikke få nok smykker og slet ikke ringe, faktisk har jeg altid omkring 10 ringe på mine fingre, og føler mig næsten nøgen uden, haha. Men jeg har indtil nu mest haft sølv smykker i forvejen, så jeg synes, det var tid til lidt fornyelse, og jeg ønskede mig derfor nogle i forgyldt sølv og var så heldig at få bl.a. disse. Hvad synes I om dem?

Likes

Comments

Hej alle sammen! Jeg håber, I alle har haft en rigtig dejlig jul sammen med jeres familier og har fået spist en masse lækker mad og fået nogle fantastiske gaver. Jeg havde selv en skøn jul, som vi holdte hos mine forældre i Nordsjælland. Det er blevet en fast tradition hvert år efter min mormor blev ældre og ikke kunne gøre det længere. Vi er egentligt en ret lille familie efterhånden, så vi var bare mine forældre, min søs, min mors bror og min fætter og hans kone og barn. J var i år i Norge med hans familie, som han desværre ikke har set så meget det sidste års tid. Det var også var grunden til, at vi i år valgte at holde hver for sig. Vi har ellers de sidste to år holdt jul sammen, men i år ville vi begge rigtig gerne være sammen med vores familier, så sådan måtte det blive :) Det gik jo også fint nok, men man kunne da ikke lade vær med at savne den anden lidt og føle der ligesom manglet noget. Min mor og jeg gik al in på at pynte julebordet, som I kan se på billeder ovenfor.

Men nu er det jo så nytår om kun et par dage og jeg må altså være ærlig og indrømme, at jeg faktisk ikke er den store fan nytår, hehe. Jeg synes altid, man bygger sine forventninger så store, at man ofte ender med at blive skuffet - sådan har jeg i hvert fald haft det mange år før i tiden. De sidste to år har vi dog bare været i mine forældre hus, mens de har været ude, da vi ikke har kunnet få passet A nogle steder. Hun er SÅ bange for fyrværkeri og bruger faktisk flere dage på bare at sidde og ryste og være skrækslagen, så vi vil ikke lade hende være alene, når der bliver skudt så meget af. Sidste år og i år har mine forældre jo dog selv hund, så nu er de i samme situation, hvilket jeg synes er lidt hyggeligt, hehe. Så i år skal vi faktisk bare hygge med dem og nyde noget god mad og spille nogle spil - ja, jeg ved det godt, jeg lyder som en total olding nu, haha. Vi pynter stadig op og gøre noget ekstra ud af det, men vi dropper bare dødsdrukken ;) Hvad skal I lave?

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw