Header

Hej piger.

Jeg håber, I alle har haft en skøn weekend - min har stået på afslapning og lidt forskellige projekter i lejligheden.
I den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville vise jer mit nyeste diy projekt. Jeg synes, Halloween er total hyggelig og det er bl.a. også en fast tradition i min familie at tage i Tivoli til Halloween og hygge - og J og jeg går også i total barndom og laver græskar med lys i :) MEN jeg synes bare ikke rigtigt, at de orange græskar passer ind herhjemme. Så hvad gør man så, man køber noget maling og en pensel i Søstrene Grene og laver dem hvide :) Tror jeg skal prøve det med et stort også, som jeg så vil skære et motiv i. Jeg synes faktisk, de er blevet ret fine - hvad synes I?

Likes

Comments

Hej piger!
Vi har nu været hjemme i nogle dage, men jeg længes allerede tilbage til Mallorca, solen og ikke mindst de 27 grader hver dag - for hold nu op, hvor er det blevet koldt i løbet af den ene lille uge, vi var væk. Jeg fryser faktisk stort set altid, men er en uge i varmen er det ekstra slemt nu - især også fordi der endnu ikke er blevet åbnet helt op for varmen i vores ejendom, så jeg render rundt indenfor med kæmpe striktrøjer, sutsko og er kun et par dage fra også at iføre mig vanter, haha.
Noget der dog altid varmer lidt ekstra er shopping, har jeg ret? ;)
Jeg er virkelig en sucker for marmor for tiden, som jeg også snart vil vise jer, da jeg har erhvervet mig noget mere af det til boligen. Så da jeg fandt dette lækre marmor cover fra Richmond and Finch, måtte jeg bare have det - det findes også i hvidt, bordeaux, gråt, brunt og grønt. Men de har også mange andre fine, hvis man ikke er til marmor - jeg synes virkelig, de laver nogle fine covers af god kvalitet og de laver både til Samsung og iPhone - også den nye iPhone 7 ;) Lige nu kan I spare 20% på www.richmondfinch.com ved at benytte rabatkoden byhuilui20 - så tjek det ud!

Nu vil jeg skynde mig hjem og holde en velfortjent weekend - håber I får en skøn en af slagsen!


Hi girls!

We've been home for some days now but I'm already missing Mallorca, the sun and 27 degrees soooo much! It's so cold in Copenhagen now, but actually I'm always feeling cold, so it doesn't help that they haven't opened up for the heat in our building yet - hope that happens soon. Until then what's better then a little shopping? ;) I really love everything in marble at the moment, so when I found this gorgeous cover from Richmond and Finch, I had to have it - it also comes in white, bordeaux, grey, brown and green. They have so many great covers for both Samsung and iPhone (also the new iPhone 7 ;)), so there is really something for everyone and I'm a big fan of the quality and the look. Right now you can save 20% onwww.richmondfinch.com by using the code byhuilui20 - so check it out! 

Now I will hurry home and start enjoy the weekend - hope you all have a great one!

Likes

Comments

Hej piger! Vi har i dag ligget ved den skønneste pool på Mallorca og nydt 27 grader og solen fra en skyfri himmel - det er virkelig bare så lækkert at komme lidt væk hjemmefra og ikke mindst nyde så godt vejr i oktober måned :) 

Til gengæld startede vores ferie rigtigt ærgerligt. Jeg formåede nemlig at ødelægge skærmen på min Mac, da jeg desværre tabte min taske med den i på et hårdt stengulv, så nu flimrer den fuldstændig, når man tænder den. Jeg håber bare, at det er skærmen, den er galt med og den dermed kan fikses, så jeg kan få alle mine billeder, dokumenter og programmer igen - jeg har selvfølgelig ikke taget backup af noget som helst, flot Louise, haha. 
I dag er jo dagen, hvor en vinder skulle trækkes af min lækre giveaway i samarbejde med @iversen_h på Instagram! Hold nu op, hvor har der været mange deltagere, men desværre kan der jo kun være én vinder, selvom jeg ville ønske, jeg kunne forære en vase til hver og én af jer. MEN den heldige vinder blev @__heidi_larsen__ på Instagram (vinderen er blevet kontaktet) Jeg håber, I er klar igen, når jeg disker op med en ny giveaway :)
Nu vil vi gå ned og få noget lækkert mad og nyde en smuk solnedgang - ha' en skøn aften! 

Likes

Comments

Hej piger! J og jeg har virkelig længe talt om, at vi rigtig gerne ville på ferie, men enten så synes vi, det har været lidt for dyrt eller også har det ikke passet i forhold til J's arbejde og mit studie. MEN i dag gjorde vi noget spontant og bookede en rejse til Mallorca, yeah! Så hele næste uge står den bare på ren afslapning, kolde drinks, sol og pool! Og jeg glæder mig SÅ meget! Vi var også på Mallorca sidste år, faktisk for første gang, og vi forelskede os fuldstændig i øen og ikke mindst den lækre strand. Så det bliver super skønt at komme tilbage og opleve endnu mere af øen - jeg vil naturligvis ligge billeder op på bloggen :)

Ha' en skøn aften!


Hi girls! J and I have now for a long time been talking about we really want to go on a vacation, but the timing just hasen't been there. BUT today we booked a trip to Mallorca, yeah! So next week is all about relaxing, cold drinks, sun and pool, and I'm SO excited! Actually we were at Mallorca last year for the first time, and we fell right in love with the beautiful island, so I can't wait to go back and se even more of it! I will of course show you guys pictures from our trip here on the blog :) 

Have a great evening!

Likes

Comments

Så er det tid til en lækker giveaway i samarbejde med www.hansiversen.dk, som er en af mine absolut yndlings webshops! Jeg har nemlig fået lov til at forkæle én af jer med en valgfri Royal Copenhagen vase 12 cm, hvor lækkert er det lige :) Alt I skal gøre er, at følge @iversen_h og @byhuilui på Instagram og skrive en kommentar, om I ønsker vasen skal være i 'Musselmalet' eller 'Blå Mega' - I kan deltage både her på bloggen samt Instagram, så der er altså dobbelt vinderchancer ;) Jeg finder en heldig vinder på mandag d.03.10.16 kl.19.00 og indtil da må I deltage alle de gange, I lyster, begge steder. 

Held og lykke, allesammen! 

Likes

Comments

Hej Piger! Jeg er så småt gået igang med min bachelor, og puh, hvor er det dog uoverskueligt, haha. Heldigvis skal jeg skrive den sammen med min gode studieveninde, som jeg også har skrevet de fleste andre opgaver og eksaminer, hvor man har kunne være to, så det er rigtig rart. Vi mødtes i fredags og fik snakket og planlagt lidt, og i dag skal vi så have valgt emne og derefter igang med at finde en masse empiri, så vi meget snart kan komme igang med at skrive. Vi skal aflevere i starten af december, så jeg føler mig allerede stresset - to måneder går mega stærkt og det er jo ikke bare lige en 5 siders opgave, der kan skrives på en weekend (desværre!), haha.

Noget af min weekend har dog også stået lidt i kærlighedens tegn sammen med J. Han har nemlig arbejdet til rigtig sent hele ugen, så vi trængte til lidt kvalitetstid, især fordi han i dag tager til Oslo på forrentningsrejse endnu en gang. Vi havde derfor kærestedag i lørdags, hvor vi startede ud med lækker brunch hos The Union Kitchen, som I kan se på billederne - jeg havde selvfølgelig glemt mit kamera, så de er altså bare taget med telefonen, derfor den ringe kvalitet. Men det var virkelig lækker mad, så kan jeg klart anbefale jer, hvis I ikke kender det i forvejen :) Bagefter gik vi en tur på Strøget og shoppede lidt, hvor jeg bl.a. fik købt mig en skøn oversize jakke og en camel farvet frakke, som jeg har været på jagt efter siden foråret - begge kan I se og finde links til herunder. Jeg tror virkelig, jeg kommer til at bo i begge på skift her i efteråret. Nu vil jeg gå videre med dagens gøremål og få besvaret en masse mails og finde empiri til bachelor - men først KAFFE! ;)

Ha' en dejlig dag :)

Jacket here

Coat here

Likes

Comments


1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here

Hej Piger! Jeg håber I har haft en lige så skøn start på ugen, som jeg - forleden var J og jeg ude at købe nogle lækre nye ting til boligen, som jeg glæder mig meget til at vise jer, når de kommer hjem :) Jeg synes nemlig, vi trænger til lidt fornyelse herhjemme og jeg har fundet en masse, jeg går og sukker efter, så endelig fik jeg overtalt J til nogle af dem, haha. I går havde jeg en hyggedag med min mor, vi var bl.a. ude at spise lækker mad og fik tøsesnakket en masse - dét trænger man altså bare til med sin mor nogle gange :) Jeg nyder med andre ord virkelig mine fridage for tiden, inden jeg meget snart skal igang med at skrive min bachelor, som virker så uoverskueligt, men man skal nok bare lige igang. Men ikke i dag, i dag nyder jeg nemlig det lækre vejr på altanen, mens vi stadig har det :) Så jeg sidder lige nu og netshopper lidt og jeg er bl.a. på udkig efter en ny læderjakke, da det jo er perfekt om aftenen efter en dag med skøn sol og varme. Så jeg har fundet nogle favoritter her ovenover - jeg er især ret vild med den army farvede. Hvilken er jeres favorit?


Hi Girls! I hope you've had as great start on the week as I - a couple of days ago J and I have went out shopping some new things for the apartment, and I'm really looking forward to showing you guys, when I get it home :) I've finally convinced him to make some changes in the apartment, and I can tell you, that was not easy, haha. Yesterday I had a lovely day with my mom where we got nice food and talk A LOT - sometimes you just need to have a long good talk with your mom and get the world situation sorted out :) As you can might tell, I'm really enjoying my days off, while I still can - soon I have to start writing my bachelor, and I think that's going to be a very stressfull time, so it's days like these that are the best.. Today I'm just relaxing in the sun and doing some internet shopping. I'm among other things searching for a new leather jacket - so I've found some of my favorites and I especially like the army one. Which one is your favorite?

Likes

Comments

Så har jeg fundet en tilfældig vinder på min giveaway i samarbejde med Ruggit - den heldige blev Anne Dissing (@annedissing). Stort tillykke! :)

Tusind tak til alle der deltog! :) Håber I alle får en skøn aften! 

Hvis du også kunne tænke dig et kugletæppe, så kig forbi Ruggit og se deres flotte udvalg :) 

Likes

Comments


Som lovet kommer der her et indlæg om vores tur til Stockholm. Jeg vil starte med at sige, at jeg faldt pladask for denne skønne by, som for mig er et miks af New York, Paris og den franske riviera. Ja, det er måske store ord, tænker I og lidt overdrevet, men sådan havde jeg det personligt virkeligt og byen levede fuldstændig op til alle mine forventninger!

Vi var vildt heldige, at have rigtig godt vejr alle tre dage pånær en enkelt regnbyge mandag, men den var så kort, at den ikke tæller med - og vi fik dermed altså rig mulighed for at se byen fra dens bedste side. Vi ankom søndag sidst på eftermiddagen, og efter at have checket ind på hotellet, kunne vi godt mærke, vi havde været social i 4 dage med 60-80 mennesker - jeg især var helt udmattet. Så vi bestemte os derfor for, at slappe af, spise noget lækker mad og derefter hoppe tidligt i seng, så vi kunne få en god natssøvn inden den stod på en masse sightseeing om mandagen. Vi gik ud for at fine noget mad og kom forbi burgerrestauranten Phil's, som servere virkelig gode burgere og bestemte os for at prøve den. Selve stedet minder lidt om en dinner, så man sad lidt tæt, men det styrkede bare endnu mere New York følelsen, så det var virkeligt hyggeligt, så den kan jeg klart anbefale jer. Vi sluttede aftenen af med serier på computeren inden vi faldt omkuld i sengen. Mandag stod en så på sightseeing og da vi kom forbi nogle bycykler, blev J ellevild og var fast besluttet på, at vi skulle se byen på disse. Jeg var dog lidt tøvende først, da jeg hader faktisk at cykle, jeg bliver altid så skide forpustet - alt den motion har aldrig været god for nogen, haha ;) J fik mig dog overtalt og det endte faktisk med at være ret så hyggeligt, selvom det er lidt dyrt at leje dem - så man skal være indstillet på at motionere for at tjene det ind igen. Vi kørte bla. ud til bydelen ’Djurgården’, som er et rigtig fint sted, med skønne grønne områder og et tivoli ala Bakken herhjemme. Der fandt vi en hyggelig cafe ud til en lille havn, hvor vi nød en is og udsigten, total idylisk. Bagefter kørte vi videre til Gamla Stan, men der blev vi virkelig ikke særlig længe for, der var SÅ mange turister, og meget små smalle gader, så man følte sig som sild i en tønde - slet ikke noget for os. Så vi kørte tilbage til centrum og valgte at spise frokost på 'Vapiano', som er en italiensk restaurantkæde, der minder lidt om Mc'd i konceptet med hurtigt mad, men hvor maden bare er SÅ meget bedre og selvfølgelig italiensk. Man vælger selv hvad man vil have f.eks. pasta og så laver de fra bunden, mens man venter. Jeg fik den lækreste risotto, som er et af mine favorit spise, nam! Nå, men derefter gik vi lidt i butikker, inden vi tog tilbage til hotellet for at slappe lidt af inden vi skulle gøre os klar til middag på 'Supper Gården'. Jeg havde, inden vi tog afsted, hørt rigtig godt om den, og jeg må sige, at den levede total op til de rosende ord. Det var SÅ lækkert mad og drinks ikke mindst - hvis man kan servere mig en god Mojito, så er jeg solgt og det formåede de! Der ud over serverede de en masse små sydamerikanske retter, så vi kunne dele, hvilket både J og jeg er stor fan af, så man får lidt af alt - især også fordi vi begge altid har vildt svært ved at vælge kun én ret, når vi er ude at spise, haha - kender I det? Hele atmosfæren og indretningen var også bare så hyggelig - total romantisk med dæmpet belysning og hyggeligt Sydamerikansk musik - for en stund følte jeg, at jeg sad i Mexico igen :) Det var som en lille oase midt i byen, hvor de havde lavet en kæmpe terrasse og udendørs bar og selve restauranten var et stort glasparti - jeg ville slet ikke hjem derfra, men da vi var nogle af de sidste tilbage og de slukkede for musikken og tjenerne begyndte at pakke sammen for alvor, fattede vi godt hentydningen, haha.

Tirsdag var så vores sidste dag inden vi skulle hjem til hverdagen igen og J skulle starte på sit nye arbejde. Den blev brugt på shopping og der er især Birger Jarlsgatan et must, hvis I skal til Stockholm. Her finder man alle de gode butikker lige fra Zara til Chanel, Louis Vuitton osv. Jeg havde faktisk sat mig for at købe noget i Chanel, men det var desværre udsolgt (TYPISK!), så enten må jeg vente til de får det ind igen eller prøve i en af de andre butikker - jeg havde ellers virkelig sat mig op efter det, så blev lidt skuffet. Nå, men inden vi sidst på dagen skulle mod lufthavnen spiste vi på 'Burger & Lobster', som vi faktisk ikke nåede, da vi var i London sidste år. Vi blev dermed svært begejstrede da vi så, den også lå i Stockholm, så vi måtte bare spise der! Og det var SÅ lækkert! Kan jeg også kun anbefale jer, specielt også fordi det ikke var særlig dyrt, i forhold til at man får en hel hummer med tilbehør - HELT for sig selv, nam!

Det var vores tur til skønne Stockholm og jeg kan allerede nu sige, at det bestemt ikke sidste gang, jeg har været der. Faktisk joker både J og jeg lidt med at flytte dertil, så vi på den måde mødes på 'halvvejen', da han gerne vil bo i Norge og jeg i Danmark, så nu må vi se hvad det ender med, haha. Jeg håber, I er blevet hængende og nåede hele vejen til vejs ende - det endte jo med at blive et ret langt indlæg, kan jeg se nu, hehe. Ha' en skøn dag, piger!
As promised, here's a post about our trip to Stockholm. Let me start by saying that I felt head over heels for this city, which to me is a great mix of New York, Paris and the french riviera. Yes, I know, BIG words, but that's really the feeling I got :)

Beside one rainy cloud monday, the sun was out both day which meant we got to see the city from its most beautiful view. We arrived sunday afternoon and after spending a weekend with about 60-80 people at the wedding, we were both pretty tired. So we decided to go out and find some quick and delicious food and then turn in early, so we could be well rested and ready for sightseeing the next day. We found a great burger place named Phil's which I absolutely recommend you, if you're going to Stockholm. On monday we decided to rent a couple of bicycles which was a great way to see the city although it's a bit expensive. We went to 'Djurgården' where there is a lot of beautiful green areas and a carnival. We found a nice little cafe at a harper, where we enjoyed a ice-cream and the gorgeous view. Afterwords we drove into 'Gamla Stan' but we didn't stay very long 'cause of all the turists and so little space. For dinner we had booked a table at 'Supper Gården' which I, before we went, have heard so much good about, so we just had to try that out. And thank God we did - it was SO delicious food and drinks and the hole atmosphere was just perfect, like a little oasis in the center of the city. Because of the popularity we couldn't get a table before 10 pm, but that suited me just fine - that ment more shopping time, haha. They serve a bunch of small south american dishes so everyone at the table can share, which J and I especially loved, since we always want everything from the menu and can't never decide on just one thing, haha.

Thuesday were our last day before heading home again and we spent it on shopping at Birger Jarlsgatan, which you have to visit if you're going to Stockholm. Here you'll find all the good stores from Zara to Chanel, Louis Vuitton etc. I actually decided to buy something at Chanel, but they were sold out of it, so either I have to wait for it or try to find it at another Chanel store. Before heading to the airport we went to get some food at 'Burger & Lobster' which I heard of back when we were in London last year, so we had to try that out. It was so good, so I defiantly recommend that, especially taking the prices in consideration for a hole lobster, yum!

For sure not the last time I have taking a trip to this fantastic city and both J and I are joking about moving there, since J is norwegian and wants to live in Norway, and I want to live in Copenhagen. In that way we meet 'halfway' but let's see what the end result is going to be, haha. I Hope you've liked this post even though it turned out a bit long :) Have a great day!

Likes

Comments

DSC_2979 kopi2 Rings, Månesten / Bag, Louis Vuitton / Sweater, Selected Hej piger! Jeg har haft en virkelig travl uge med forskellige møder, studiet og så har vi passet mine forældres hus og hund i Nordsjælland, mens de har været på ferie. Det har været så dejligt at bo i huset og komme lidt væk fra byen - synes jeg, jeg trænger til en gang i mellem, og så har det ikke mindst også været skøøønt have bil i en uge, som næsten bliver umuligt for mig at give afkald på igen, haha. Der har virkelig været tryk på, hvilket også er grunden til, jeg slet ikke har fået blogget hele ugen, men nu kan jeg endelig fortælle, hvad jeg også har arbejdet på. Jeg har nemlig besluttet at flytte bloggen over til Nouw.com! Yeah! :) Jeg glæder mig så meget, da det bl.a. betyder at jeg får mit eget domæne, så I vil fremover kunne finde mig på www.byhuilui.com. Men bedste af det hele er næsten, at bloggen bliver HELT reklamefri, hvilket er så skønt, så både I og jeg slipper for at se på alle de forstyrrende reklamer, der ofte tager al fokus. Jeg flytter allerede i morgen, så jeg har her på det sidste brugt lidt tid på at få designet et fedt layout, som jeg er blevet super tilfreds med og om jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer - håber I vil synes lige så godt om det :) Mit første indlæg derovre bliver mit total forsinket post om min tur til Stockholm tilbage i midten af juli - men bedre sent end aldrig, er det ikke dét, man siger, haha. Nu vil jeg gå en tur med A og derefter skaffe noget nemt aftensmad. J er nemlig i dag taget på forretningsrejse til Oslo, hvor han bliver til torsdag, så jeg gider ikke lave det store, når det bare er mig - kender I det? :) Rigtig god aften!  
  Hi girls. It's been a really busy week with meetings and studies - and on top of that, we've been at my parents to look after their house and dog, while they were on vacation. Even though we had a lot going on, it was at the same time great to get out of the city for a couple of days and especially to borrow my parents' car, haha. But now I can also finally tell you guys what I have been working on for a while - the blog is moving! I'm going to move to now.com where I will get my own domain, so from now on you will find me at www.byhuilui.com and the best part is that the blog will no longer be filled with annoying advertisements, yeah! I've spent a lot of time designing the new layout and I'm really looking forward to show it to you - which is happening tomorrow :) My first blogpost over there will be the one about my trip to Stockholm back in july - better late then never, isen't that what they are saying, haha. Now I will take A out for a walk and then get some takeout. J went to Oslo today on a business trip where he's gonna stay until thursday, so I'm on my own, and then I don't feel like preparing a big dinner for just me, haha. Have a great night!

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw