Header

Hej allesammen! Jeg stornyder allerede december måned og kan slet ikke få armene ned over at det er jul, haha. I går var jeg sammen med en bunke af mine veninder til en gang julehygge, som vi har gjort til en fast tradition hvert år. Det er altså bare den hyggeligste måde at starte december på, hvis I spørger mig :) Så der blev klippet og klistret til den helt store guldmedalje, hvilket jeg elsker - jeg går totalt i barndom, haha. Som I måske har set på min Instagram er en af mine veninder alvorlig syg og i øjeblikket indlagt. Så vi bestemte os for at lave en masse fint julepynt til hende, så hendes hospitalsstue kunne blive julet og forhåbentligt lidt mere hyggelig end den slags nu er - især i juletiden og nu hvor hun skal være der i nogle uger. Julen er jo miraklernes tid, så vi håber alle, at hun må blive HELT sygdomsfri efter denne omgang og at 2017 bliver hendes år!

Jeg har på billederne ovenover lavet mit bud på, hvordan et julebord til enten en af de mange julefrokoster her i december eller selve juleaften kunne se ud. Forleden var jeg nemlig ude og juleshoppe med min mor, hvor jeg købte en masse nyt julepynt og det skulle da lige udnyttes her :) Hvad synes I om det?


Hi everybody! I'm really enjoying December already and are just so excited about this month and the fact that it's christmas soon, haha. Yesterday I met up with some of my girlfriends for some christmas decoration, which we've made into a tradition every year. It's just the best way to kick-start December, if you ask me :) As you've made seen on my Instagram, one of my girlfriends are really sick and at the moment in the hospital, where she has to stay for some weeks. So we decided to make a lot of decoration for her, so her room there could get in the christmas spirit and hopefully look a bit more cozy then they normally do - especially during christmas. Christmas is really the time of miracles, so we're all hoping she will get TOTALLY well after this and that 2017 will be her year!

I have on the pictures above made an example to how the christmas table could look like this year. The other day I was out shopping with my mom, where I bought a lot of new decorations, so of course I had to try it out :) What do you think about it?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Så er det endelig 1. søndag i advent og det betyder også, at det meget snart er jul! Jeg elsker virkelig ALT ved julen, og står det til mig, kan man slet ikke få for meget julemad, julepynt og tid med dem man holder allermest af - dét er bare den hyggeligste tid på året :) Som en fast tradition i min familie er den 1. søndag i advent blevet brugt på at pynte lidt op, men jeg er dog slet ikke færdig endnu, så jeg ved, hvad jeg skal lave resten af aftenen, haha.

Julen handler jo også om at give og derfor skal én af jer forkæles :) Jeg har nemlig i samarbejde med Kähler sammensat en skøn giveaway! I kan nu vinde disse flotte nyheder fra deres hvide Nobili serie - træ 24,5 cm, træ 18 cm og en lyskugle 12 cm. Det eneste I skal gøre for at deltage er at svare på 'Hvem har designet Nobili serien?' i en kommentar herunder - I kan finde svaret på www.kahlerdesign.dk ;) I kan også deltage på min Instagram @byhuilui. Jeg finder en heldig vinder næste søndag d.04.12.16.
Nu vil jeg gå ud og lave soya risengrød, som faktisk bliver lidt spændende, da jeg aldrig har spist det lavet på andet end almindelig mælk. Men eftersom jeg har skåret alle mælkeprodukter fra i min kost, så skal det prøves, da jeg ikke vil undvære min risengrød, haha.
Rigtig god 1. søndag i advent, allesammen!


KONKURRENCEN ER SLUT!! Vinderen blev Marlene Sagi - stort tillykke!! :) (Vinderen er blevet kontaktet) 

Likes

Comments

Boots, here // Shirt, here // Bag, here // Watch, here // Whiskeyglas, here // Goggles, here // Headphones, here // Keychain, here // GoPro camera, here // Gloves, here


Hej piger! Nu er der jo virkelig ikke længe til jul og jeg føler bare det sidste halve år er fløjet afsted, så det er sgu lidt surrealistisk, at det allerede er december lige om lidt. Men jeg er KÆMPE fan af julen og elsker alt ved den - lige fra maden til pynten, det er altså bare den hyggeligste tid på året. Jeg kan se på Instagram, at der allerede er mange, der er begyndt at pynte op, men i min familie er det en tradition, at man først pynter op i 1. søndag i advent weekenden, så jeg venter liiige lidt endnu, selvom det kribler i fingrene. Men indtil da tænkte jeg, at jeg kunne begynde at kigge lidt på julegaver. Jeg både elsker at få, men især også at give gaver. Der er bare noget specielt over, at se ens kære blive så glade for noget man har købt til dem. Men som så mange andre fyre, kan J dog godt være lidt svær at købe gaver til - han er nemlig typen, der mest kun ønsker sig praktiske ting, som f.eks. H&M's 5-pak sokker eller boxershorts - og det synes jeg bare er noget af det kedeligste - ikke fordi det behøver være dyre ting eller noget, men det er sådan nogle ting, han selv altid kan købe. HVIS han så endelig finder noget lidt mere spændende, køber han det bare selv inden jul og siger, at han ønsker sig det, sådan så han altså ved, hvad han får juleaften. Det synes jeg, som elsker at overraske, bare slet ikke er sjovt, haha. Jeg prøver derfor, at være lidt kreativ hvert år og finde noget, som jeg ved, han godt kunne tænke sig, men som han enten ikke har tænkt på eller på et tidspunkt nævnt hurtigt, at han kan godt kunne tænke sig - det gælder altså om altid at være opmærksom med ham og klar til at notere på mobilen uden han ser det, skulle han nævne nogle ting, haha. Måske I kender til det, så derfor har jeg fundet nogle ting her, som måske også kunne inspirere jer, hvis I heller ikke ved, hvad I skal give jeres kæreste :)

Rigtig god dag, allesammen!


Hi girls! I just love everything about christmas and before we know it, it's December. I can see on Instagram, that many have already started to decorated there homes, but in my family it's a tradition, that we wait until the 1. sunday before december - even though it's really hard for me to wait :) But until then, I thought, I could begin on planning some of my christmas gifts. I both love to receive and especially give gifts - there's just something special about seeing your lovedones getting so happy for something you got them. However J, like many other guys I think, can be really difficult finding something for. He's the type that mostly wishes for practical stuff like socks or boxers, and I just don't think that's so much fun - not that it needs to be something expensive or anything, but I just think that he can always buy that himself. And IF he finally finds something more exciting, he buys it before christmas and wants people to give him that, so he knows what he's getting. In my book, that's just not fun at all, haha. Therefore I try to be a little creative every year and think of something that he could use, that he just haven't thought of himself or something he's mentioned a long time ago, which I have writing down. So with J you always have to be on your toes and ready to take notes without him seeing it, haha. Maybe you recognize some of it, so I have found some things, that maybe could inspire you, if you, like me, don't know what to get your boyfriend :)

Have a great day, everyone!

Likes

Comments

Hej piger!
Endelig fik jeg lavet dette indlæg færdigt - var egentligt meningen, det skulle have været oppe igår, men pludselig fik jeg en besked om, at vores nye opvaskemaskine var klar til afhentning. Så thuhaj det gik med at få lejet bil og få båret den gamle ud. Jeg har ventet længe på at få en ny, da vores gamle har været i stykker i mange måneder - jeg hader virkelig at vaske op i hånden, haha.

Nå, men som I ved, var vi i starten af ugen på Ystad Saltsjöbad og nød det lækreste ophold. Det var første gang, vi besøgte stedet, men bestemt ikke sidste for hold nu op, hvor er der skønt. Alt er bare så gennemført lige fra interiøret til omgivelserne - og det er altså top lækkert for sådan en interiør-freak som mig, haha. Som I kan se på de mange billederne ovenfor var vi super heldige og få et lækkert stort værelse, der var indrettet i bedste badehotelsstil, lige ud til havet og med eget jacuzzi - det fik vi dog slet ikke brugt, da vi var i hotellets spa stort set hele tiden, haha.
Vi ankom mandag eftermiddag, og skyndte os at iføre os badekåberne med det samme, så vi kunne komme ned i hotellets spa. Lige fra man træder ind i spa området, mødes man af en hel særlig og rolig atmosfære. Der er stille musik i baggrunden over det hele og i hvert et rum er der lagt op til ren afslapning - jeg var især fan af det udendørs opvarmet basin og rummet med den store pejs i midten af rummet og glasparti hele vejen rundt, så man havde udsigt til stranden.
Om aftenen nød vi en lækker 3 retters middag og et par drinks, inden vi faldt omkuld til lyden af bølgerne - hvilket var fantastisk! Vi havde sat uret til tidligt tirsdag morgen, så vi kunne nå at nyde den store morgenmadsbuffet inden vi skulle prøve 'The Creek Experience'. Jeg har hørt rigtig godt om denne og det levede også fuldt op til forventningerne. Man bliver ført igennem forskellige steps, der bl.a. består af fodbad med salt fra Det Døde Hav, hudpleje med marrokansk ler og bokse med forskellige dufte, hvor det er vigtigt man slutter af med den, man bedst kunne lide. Både J og jeg var efterfølgende mere afslappet end vi nogensinde har været, det var bare så skønt. Så som I måske nu efter dette lange indlæg kan fornemme, havde vi et fantastisk døgn i Ystad og tiden gik alt for hurtigt :)

Nu vil jeg gå ud og lave mig noget mad - J er atter tilbage på arbejde og studiet, så jeg er alene endnu en gang, men i morgen skal jeg fejre en af mine veninder i anledning af hendes fødselsdag, så det glæder jeg mig til :) Håber I alle får en skøn fredag!Hi girls! I finally made this blogpost - actually it was suppose to be up on the blog yesterday, but I suddenly received a message about our new dishwasher, which was ready to be picked up. So I had to hurry in with renting a car and get the old one out of the apartment, and that took some time. I've waited a long time on getting a new one, since our old haven't work for several months - and I really hate washing the dishes by hand, haha.

Anyway, as I wrote the other day we were at Ystad Saltsjöbad where we enjoyed a lovely stay. It was the first time we visit the place but certainly not the last. Everything was so beautiful! As you can see in the pictures, we were lucky to get a big and gorgeous room with sea view and own jacuzzi - but we didn't use this, since we were at the hotel spa most of the time, haha. As soon as we had arrived we hurried down to the spa where there is a very special relaxing feeling. There is quiet music everywhere and every room is all about relaxation. I especially like the heated outdoor pool and the big room with the big fireplace and the sea view - it was so nice! Later we enjoyed a 3 course menu and some drinks, before we went to bed and fell asleep to the sound of the ocean, which was the best! We had set the alarm very early Tuesday morning so we had time to enjoy the big breakfast buffet before heading down to the spa where we were gonna try out 'The Creek Experience'. I've heard only good things about that and it really delivered. The treatment is divided into different steps - from footbath with salt from the Dead Sea to skincare with Moroccan clay and boxes with different scents, were it was important, that you ended with the scent you liked the most. J and I were more relaxed afterwards then we have ever been. So as you might can tell after this long post, we had a great time in Ystad and the time went by way to fast :)

Now it's dinnertime - J is back at work and school, so I'm alone once again, but I'm looking forward till tomorrow where I'm going to celebrate one of my girlfriends birthday :) Hope you all have a lovely friday evening!

Likes

Comments

Hej piger!
Lige nu sidder jeg i toget på vej til Sverige. Vi skal nemlig til Ystad Saltsjöbad, hvor vi skal nyde det næste døgn og jeg glæder mig såååå meget. Vi skal bare slappe af, nyde de skønne omgivelser, spise god mad og i spa, ahhh. Jeg har aldrig været der før, men jeg har set en masse billeder derfra og har altid godt kunne tænke mig at komme dertil - det ser jo SÅ lækkert og hyggeligt ud :) Det bliver virkelig også bare dejligt lige at komme lidt væk fra alt, selvom det bare er ét døgn - J har nemlig stadig super travlt med sin kandidatafhandling, så han er lidt stresset og presset for tiden, og jeg har får mere og mere travlt med min bachelor. Så vi synes, vi trængte til en lille get-away. Har I været på Ystad Saltsjöbad? :)

Hi girls!

I'm on my way to Sweden right now, because J and are going to Ystad Saltsjöbad, where we are gonna enjoy the next 24 hours. I'm really looking forward to it since I have never been there before and it just looks so nice! :) J are really busy with his master and soon I will be the same with my bachelor - so we decided that we needed a little getaway from everything :) Have you ever visit the Ystad Saltsjöbad?

Likes

Comments


Hej piger!
Jeg føler virkelig dagene bare flyver afsted - det skyldes nok, at vi er blevet en del forsinket med vores bachelor , da en aftale faldt igennem, så nu er det back to the drawing board - men forhåbentligt løser det sig i starten af næste uge, så vi kan komme videre :)
Forleden var jeg inde for at få lavet mine vipper hos søde Eva (@lashartbypiil) i LaLa Lounge i København. Jeg har egentligt været heldig fra naturens side med mine egne vipper som er meget lange, men jeg synes ikke, de er så fyldige. Så derfor bestemte jeg mig for at prøve volume extensions - de skulle nemlig være mere skånsomme mod ens egne vipper, da de er tyndere og lettere, vil jo ligesom ikke miste mine egne i processen, haha. Min mor får det faktisk lavet fast hver måned hos Eva, så det var hende, der anbefalede mig hende. Og jeg må indrømme, at jeg er allerede SÅ glad for dem og total afhængig af, at det ikke er nødvendigt at bruge mascara hver dag - så meget tid man sparer om morgenen nu, haha :) Hvad synes I om dem?

På mandag skal vi noget, som jeg har glædet mig længe til - mere om det en af de kommende dage ;)Hi girls!

The time is just flying by these days and it's probably because of our bachelor project that has been delayed - but hopefully we will get it fixed next week, so we can continue with it :)

The other day I decided to get my lashes done by sweet Eva (@lashartbypiil) at LaLa Lounge in Copenhagen. Even though my own lashes are very long, I was missing some volume, so I choose to try the volume extensions, which is much lighter and therefor better for your own lashes, so you don't loose them. My mum is a big fan of it and is getting her lashes done every month, so she recommended Eva. And I must admit, I'm already SO addicted and in love with them, and the best thing is, I don't have to apply mascara every day :) What do you think?

Can't wait till Monday where we're going somewhere I've been looking forward to for a long time - more about that later ;)

Likes

Comments

Hej piger.

Jeg håber, I alle har haft en skøn weekend - min har stået på afslapning og lidt forskellige projekter i lejligheden.
I den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville vise jer mit nyeste diy projekt. Jeg synes, Halloween er total hyggelig og det er bl.a. også en fast tradition i min familie at tage i Tivoli til Halloween og hygge - og J og jeg går også i total barndom og laver græskar med lys i :) MEN jeg synes bare ikke rigtigt, at de orange græskar passer ind herhjemme. Så hvad gør man så, man køber noget maling og en pensel i Søstrene Grene og laver dem hvide :) Tror jeg skal prøve det med et stort også, som jeg så vil skære et motiv i. Jeg synes faktisk, de er blevet ret fine - hvad synes I?

Likes

Comments

Hej piger!
Vi har nu været hjemme i nogle dage, men jeg længes allerede tilbage til Mallorca, solen og ikke mindst de 27 grader hver dag - for hold nu op, hvor er det blevet koldt i løbet af den ene lille uge, vi var væk. Jeg fryser faktisk stort set altid, men er en uge i varmen er det ekstra slemt nu - især også fordi der endnu ikke er blevet åbnet helt op for varmen i vores ejendom, så jeg render rundt indenfor med kæmpe striktrøjer, sutsko og er kun et par dage fra også at iføre mig vanter, haha.
Noget der dog altid varmer lidt ekstra er shopping, har jeg ret? ;)
Jeg er virkelig en sucker for marmor for tiden, som jeg også snart vil vise jer, da jeg har erhvervet mig noget mere af det til boligen. Så da jeg fandt dette lækre marmor cover fra Richmond and Finch, måtte jeg bare have det - det findes også i hvidt, bordeaux, gråt, brunt og grønt. Men de har også mange andre fine, hvis man ikke er til marmor - jeg synes virkelig, de laver nogle fine covers af god kvalitet og de laver både til Samsung og iPhone - også den nye iPhone 7 ;) Lige nu kan I spare 20% på www.richmondfinch.com ved at benytte rabatkoden byhuilui20 - så tjek det ud!

Nu vil jeg skynde mig hjem og holde en velfortjent weekend - håber I får en skøn en af slagsen!


Hi girls!

We've been home for some days now but I'm already missing Mallorca, the sun and 27 degrees soooo much! It's so cold in Copenhagen now, but actually I'm always feeling cold, so it doesn't help that they haven't opened up for the heat in our building yet - hope that happens soon. Until then what's better then a little shopping? ;) I really love everything in marble at the moment, so when I found this gorgeous cover from Richmond and Finch, I had to have it - it also comes in white, bordeaux, grey, brown and green. They have so many great covers for both Samsung and iPhone (also the new iPhone 7 ;)), so there is really something for everyone and I'm a big fan of the quality and the look. Right now you can save 20% onwww.richmondfinch.com by using the code byhuilui20 - so check it out! 

Now I will hurry home and start enjoy the weekend - hope you all have a great one!

Likes

Comments

Hej piger! Vi har i dag ligget ved den skønneste pool på Mallorca og nydt 27 grader og solen fra en skyfri himmel - det er virkelig bare så lækkert at komme lidt væk hjemmefra og ikke mindst nyde så godt vejr i oktober måned :) 

Til gengæld startede vores ferie rigtigt ærgerligt. Jeg formåede nemlig at ødelægge skærmen på min Mac, da jeg desværre tabte min taske med den i på et hårdt stengulv, så nu flimrer den fuldstændig, når man tænder den. Jeg håber bare, at det er skærmen, den er galt med og den dermed kan fikses, så jeg kan få alle mine billeder, dokumenter og programmer igen - jeg har selvfølgelig ikke taget backup af noget som helst, flot Louise, haha. 
I dag er jo dagen, hvor en vinder skulle trækkes af min lækre giveaway i samarbejde med @iversen_h på Instagram! Hold nu op, hvor har der været mange deltagere, men desværre kan der jo kun være én vinder, selvom jeg ville ønske, jeg kunne forære en vase til hver og én af jer. MEN den heldige vinder blev @__heidi_larsen__ på Instagram (vinderen er blevet kontaktet) Jeg håber, I er klar igen, når jeg disker op med en ny giveaway :)
Nu vil vi gå ned og få noget lækkert mad og nyde en smuk solnedgang - ha' en skøn aften! 

Likes

Comments

Hej piger! J og jeg har virkelig længe talt om, at vi rigtig gerne ville på ferie, men enten så synes vi, det har været lidt for dyrt eller også har det ikke passet i forhold til J's arbejde og mit studie. MEN i dag gjorde vi noget spontant og bookede en rejse til Mallorca, yeah! Så hele næste uge står den bare på ren afslapning, kolde drinks, sol og pool! Og jeg glæder mig SÅ meget! Vi var også på Mallorca sidste år, faktisk for første gang, og vi forelskede os fuldstændig i øen og ikke mindst den lækre strand. Så det bliver super skønt at komme tilbage og opleve endnu mere af øen - jeg vil naturligvis ligge billeder op på bloggen :)

Ha' en skøn aften!


Hi girls! J and I have now for a long time been talking about we really want to go on a vacation, but the timing just hasen't been there. BUT today we booked a trip to Mallorca, yeah! So next week is all about relaxing, cold drinks, sun and pool, and I'm SO excited! Actually we were at Mallorca last year for the first time, and we fell right in love with the beautiful island, so I can't wait to go back and se even more of it! I will of course show you guys pictures from our trip here on the blog :) 

Have a great evening!

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw