Hej bloggen

I dag har jeg været til fødselsdag hos en veninde, hvor der faktisk blev stillet et ret “fornuftigt” spørgsmål og som udviklede sig til et taleemne i flere timer;

hvorfor er der så få i Aalborg der skiller sig ud og hvorfor går VI ikke bare i det tøj, som falder os ind?

Vi kom alle til den konklusion, at når vi besøger andre byer, i dk eller udlandet, finder vi sommetider noget vi falder pladask for, noget man føler sig tilpas i, der hvor man nu end er. Men lige så snart du træder ind over grænsen til Aalborg, benytter du det aldrig mere igen. Men HVORFOR?

Min svoger griner sommetider af mig - forleden havde jeg trukket i mine absolut yndlings bukser, blå velour trousers. Han var stensikker på, at jeg havde stjålet svigermors dug og havde været igang med symaskinen. Jeg elsker de bukser, jeg synes de er såååå cool, men ikke nok med det, så er de så lækre at have på.

Jeg siger ikke jeg selv er speciel, for det er jeg på ingen måder - jeg går som oftest altid kun i sort, min vinterjakke er den alle andre også har lige så vel som 50% af mit klædeskab, jeg vil også gerne have langt mørkt hår og jeg kan blive ved. Men hvornår er nok, nok? Hvornår kommer Aalborg på banen? I flere år har overskriften været, at vi er en stor basic by. Vi ligner alle hinanden! Hvorfor mon, at alle de store fashion blogger flytter til kbh, når de kan få lov at være sig selv 100%.

“ FASHION HAS TO REFLECT WHO U ARE,

WHAT U FEEL IN THE MOMENT,

WHERE YOU’RE GOING ”

Pharrel Williams


ByHolk

Likes

Comments

Hej bloggen,

så blev det onsdag aften og jeg har hermed sagt på gensyn til manden min.. Jeg siger ikke at jeg er en tudeprinsesse, men 24nordjyske har gjort det ret klart på tv, at jeg altså kæmpede med tårerne imorges - havde nu ellers håbet på, at jeg fik klemt de sidste tåre ud imorges inden vi kørte. Sådan endte det ikke. Fornemmede de fleste af kvinderne var rutineret og var bedre til, at skjule deres følelser på kamera end jeg 🙄.

Da jeg kom hjem, lå Z stadig i sengen og snorkede - som nogen af jer nok har læst på instagram, så står Z ALDRIG op før kl 12, sommetider meget senere. Han er altid et stort mess, forvirret og fuldstændig udkørt?! Crazy dog

I stedet for, at jeg gik i seng igen, begyndte jeg på punkt 1:

Oprydning og sortering

Jeg har nemlig lavet en lang to do liste, jeg skal nå igennem inden M vender hjem.

Derefter tog min veninde og jeg på en hyggelig café-tur efterfulgt af besøg hos webshoppen modernroom.dk - man skal jo holde sig opdateret på det nye når man nu har muligheden. Det eneste jeg kom efter var 3 lysestager fra Stoff nagel stager, men kom hjem med meget meget mere..

Følg med på instagram her, hvor jeg de næste par dage vil vise hvad jeg fik med hjem.

Til aften har jeg været en lille tur på job med en af mine unge, hvor vi for første gang gik over den "nye" gangbro via Limfjorden - såååå hyggelig en tur og sikke en fantastisk udsigt, desværre super ærgerligt, at broen ikke er på modsatte side af togskinnerne, så man gik med den gode udsigt ved sin side.

Nu vil jeg sove - sleep tight !


Byholk

Likes

Comments

Hej & velkommen til!

Først og fremmest, tak fordi i læser med, jeg håber at kunne tilfredsstille jeres læsebehov og interesser. I skal være velkommen til at dele nogle inputs og ideer!

Et nyt kapitel for M og jeg er hermed startet - hvis i følger med på Instagram ( hvis ikke kan i se med Her) , så ved i allerede nu hvad jeg mener - jo ser i, vi gik ind i 2018 med et brag, en fantastisk aften med nogle fantastiske mennesker. Det blev hverdag igen og jobbet kaldte, eller i hvert fald for mig.. M skal nemlig udsendes , så han har haft ferie til nu - han skal udsendes til Estland, Dont u worry, det er ikke noget farligt, men det er lang tid. ALT FOR LANG TID! Vi startede på 8 måneder, men det blev HELDIGVIS forkortet til 6. Han rejser faktisk i dag, d. 10. Januar klokken 6.00, hvor vi som pårørende er inviteret ud på flyvestationen til “på gensyn” og rundstykker - hvilken kombi ?! Klenix er nok.. - Det har været hans drøm lige siden han startede derinde som værnepligtig og det er selvfølgelig en drøm jeg ikke vil tage fra ham.


Når vi snakker herhjemme om turen, har det været med en masse blandede følelser. M kommer uden tvivl til, at få den fedeste oplevelse. Men når Herkules letter i dag, går M’s liv på stand-by herhjemme, men mit og alle andres fortsætter som det sædvanlige. Det har følelsesmæssigt været en vanvittig karrusel. Men vi holder hovedet højt, for når M er hjemme igen forkæler han sig med en motorcykel og jeg får en romantisk rejse, fair deal! Han ved jo slet ikke hvad han gik ind til, ha ha ;-).


Ikke at mit liv bliver mere spændende når han tager afsted, men jeg vil forsøge at holde gejsten! Jeg har heldigvis en masse dejlige veninder og en fantastisk familie samt svigerfamilie, så mon ikke jeg får mindst lige så meget at se til ;-).


kan i ha’ en fantastisk dag

ByHolk.

Likes

Comments