Header

Hej alla underbara ni!
Idag vaknade jag sju, gick upp och åkte till skolan. Idag fick Vendela idéen att vi skulle ut och ta några outfit bilder vilket verkligen behövdes. Åkte direkt till stallet efter skolan och red Flave. Shit vilken häst han är, han börjar bli så följsam och fin. Verkligen rolig att jobba med och vi hittar varandra mer och mer för varje dag!

Efter stallet drog jag till Krister för matte och kan nog inte vara mer tacksam för något än det. Har verkligen så mycket i dagsläget och idag är verkligen en sån dag när hjärnan la av. Hade ingen ork och kände verkligen att allt sög. Ni vet känslan? Känns som vad jag än försöker med så ställs allt emot mig. Hur som, ny dag imorgon och nya tag.

LOVE YORSELF CHALLENGE-DAY 3
Berätta om en förebild.
Har ändå många små saker att leva upp till. Har nog inte direkt en person som jag vill bli som. Jag vill mer bli den bästa versionen av mig själv. Men om jag ska säga någon jag ser upp till så är det nog faktiskt Peder Fredricson. Shit vilken power och känsla för hästen. Drar hem jerringspriset och får så många emot sig. Tror verkligen få fattar vad ridsporten innebär, skäms. Men jo, han är grym. Honom tycker jag om, honom ser jag upp till. Sen är det självklart att mamma alltid kommer vara en förebild, alltid.

Puss på er nu, XOXO me.

Väska Louis Vuitton// Skor Isabel Marant// Tröja WFSS// Kjol HM// Jacka Tommy Hilfiger

Likes

Comments

Ja.. LM-challenge day 2.. inte riktigt dag två men har verkligen haft så mycket att göra senaste dagarna. Inte en minut vila. Ja vad gör mig lycklig? Det är så många faktorer i mitt liv som faktiskt spelar så mycket roll. Hästar, vänner, familj, pojkvän och sååå mycket mer.

Det jag väljer att lyfta idag är faktiskt ridningen, ridningen i sig. Tror nog inte ens att jag själv vet och förstår hur mycket den påverkar mig varje dag. Är jag inte i stallet beter jag mig annorlunda, när Fidell var sjuk och saker och ting fortsatte att endast gå åt pipan inom ridningen så var hela jag nere. Inget fungerade. Inte stallet eller plugget vilket gjorde att jag började bli sur i mig själv. Är verkligen så oerhört glad nu med Favve. Vilken häst och vilken känsla. Jag älskar utmaningar, att få jobba med en helt egen individ och försöka få honom att förstå mig utan ord. Ni vet ju hur svårt det är att försöka förklara något utan att kunna prata? Ja, det är ungefär så men även 10000 gånger svårare. Hästar och stallet är min egen terapi, det är stunden jag stänger av och är där. Helt själv ofta och verkligen få rensa tankarna. Att ha framgångar som motgångar men att alltid försöka hitta en väg ut det. Att känna känslan "yes, jag klarade det, jag klarade det folk skrattade åt mig när jag sa". Ridning är en förj*vlig sport ibland (ursäkta uttrycket). Så mycket avundssjuka och jämförelse. Men det får mig att brinna för det extra mycket. Att visa framgång och lycka. Att visa att det går, att samspela med en individ på ett halvt ton. Att alltid ha någon att åka till. Att ibland få ge andra en knäpp på näsan och visa att vi kunde. Att vi klarade det.

Ridning är nog en sport som är svår att förstå innebörden på, att förstå hur mycket slit, tid, pengar, svett, tårar och skador som ligger bakom allt arbete. Lär aldrig tröttna på denna sport, den ger mig verkligen lycka varje dag.

Här har ni en bild på mig och Favve från i förrgår, kommer ett inlägg om mina mål och tankar inför 2017 imorgon.

Likes

Comments

Godmorgon alla härliga, fredag den 13:e vilket är en dag då man ska köra extra hårt! Jag är i skolan just nu och ska snart ha sista lektionen i detta underbara väder. Ska sen skynda mig hem till stallet för att rida och göra det klart. Älskar verkligen när solen är framme. Allt känns så mycket bättre ellerhur?

Som sagt ska jag till stallet och få det klart, sedan in till stan med mamma och träffa Emilia. Ska börja gymma i stan istället. Har känt att jag inte haft tiden att åka in till stan innan men får helt enkelt göra upp bättre scheman för mig (kan ju tro det ialafall). Är en ganska spontan och oplanerad människa av mig så kanske dags att börja strukturera upp lite.. Ajja, har ganska mycket att styra med just nu. Jag lovar att jag ska filma Flave idag och ialafall bjuda er på lite bilder från idag! Igår var han så fin, verkligen känslig och så följsam. Så himla rolig att jobba med. Hör av mig senare som sagt!
XOXO

Likes

Comments

Dag 1 - Skriv och berätta om ett av dina favoritcitat.

I survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me.

Vet inte riktigt varför den berör mig så djupt. Är väll för att den kännetecknar så mycket styrka och medvetande i sig själv. Den avspeglar mig och min styrka, den avspeglar min tacksamhet att till ha kunnat ställa mig upp på skakiga ben när dom mest har velat vika. Många säger att den som en gång fallit och ställt sig upp är starkare än den som aldrig föll. Jag håller med mycket i även den meningen och det är därför jag så ofta vill lyfta upp så viktiga saker. Det spelar ingen roll om du är på botten och kravlar, så länge du har "a fire" på insidan av dig så kan du ställa dig upp och visa din framgång. Jag vet att om man vill nå sitt mål kan man inte längre ta hissen, man får helt enkelt ta trappan. Jag tror på människan jag vill bli. Jag vet att hon väntar på mig att nå mitt mål. I många situationer så handlar det om vilja mot lathet, haha. Då om du har en vilja som driver dig och är starkare än viljorna utifrån som inte gör dig nytta, så kan du nå så mycket längre. Du kan plötsligt sätta högre mål och har även fått en vardag där du är bossen över dina val. Därför lyfter jag detta citat, för det är precis vad det handlar om. Så länge du bär din vilja och styrka inom dig, så spelar det ingen som helst roll vad andra tycker. Kör ditt race och sätt dina mål. Låt inte någon eller något vara din begränsning.

Love, me


Likes

Comments

Satt på nätet och bläddrade lite på syrrans blogg. Såg att hon höll på med en "Love yourself challenge" och tänkte direkt att jag skulle göra samma sak! Ibland är det viktigaste att även våga lyfta sig själv. Vi offrar oss ofta för våra nära och skulle ibland själva ramla ner i isvaken för att lyfta upp någon annan. Ibland måste man sätta sig tillbaka och våga lyfta upp sina egna mål, sin egen dröm och prioritera sina egna positiva egenskaper. Idag finns det en vriden bild av att det är egoistiskt att vara glad för sin egen framgång, vilket är något som sticker i mina ögon. Bara för att en person ex. får bra betyg på ett prov och är stolt över det, så betyder inte det att hon/han ser ner på personer som inte fått det. Vi måste våga glädjas åt andra och våga lyfta oss själva. Därför gör jag nu denna challenge. Visa att det är så oerhört rätt att våga vara stolt och glad över just min prestation. Jag ska våga lyfta tjejen som under 2016 kämpade med en sjuk häst, sjuk förälder, svåra beslut och tankar som ville dra ner henne i ett svart hål. Jag ska lyfta tjejen som vågar stå emot det, ändå vågar le mededvetandet om att en dag blir det bra. För det är vi alla värda, att lyfta oss själva och berömma oss, våra vänner och våra andra nära och icke nära. För att dom varje dag kanske kämpar med något som vi inte ser.

Love, me.

Likes

Comments

Ny termin, ny årstid och ett nytt halvår. Vi börjar gå mot ljusare tider och med det även ljusare kläder! Jag är en person som är mycket för ljusgrått, vet inte varför.. Har helt enkelt fått en riktig nojje på det. För mig är våren ljusrosa, ljusgrå, lite roliga och glada mönster, färger, skinnbyxor/shorts, senare jeansjacka. Vårens nya trender är vitt: en klockren och ljus färg. Bär du plagget så tycker jag att man ser lite gladare och lite piggare ut. Förstår ni? Svart kan ibland vara en lite uttryckande och kaxig färg som jag också älskar. Men ni vet, våren, trender, ja vitt hör därtill right? En till sak som jag känner är väldigt inne just nu är som sagt det ljusrosa och ljusgråa, båda är så fina till både vitt och svart och vissa färger tycker jag inte riktigt håller det måttet.

För mig är rosé även en så fin färg på smycken. Har massvis av smycken med stenarna i denna underbara kulör vilket också är väldigt vårigt. Ta till härliga detaljer, just nu är jag inne i silver igen så det är min färg so jag tycker passar mig bäst. Men det är helt individuellt. Ett till tips är FÄRGER! Våga stå ut och ha roliga färger, gult är en stark färg på vårvisningarna i Paris hitils och börjar även bli en hit i affärerna så varför inte testa? Ge dig själv en utmaning! Våga vara lite färgstark när solens strålar börjar komma fram!

För mig kan även plaggets material ge effekt på årstid, ljus silke är ju bara för härlig. Men även marinblå och andra klara färger. Tänk er en marinblå sidenblus tillsammans med vita jeans tillhörande en vit väska med marinblå detaljer. MUMS. Siden i sig är både så skönt och snyggt! Lätt plagg som sällan blir varm och lägger sig mjukt på huden. Verkligen en rekommendation att inte tacka nej till ett sånt plagg i nästa butik.

Sen vidare till vårens dekorationer. För mig är det som sagt mycket smycken, armband, halsband och broscher. Våga testa lite roliga smycken, ta lite nya plagg och rocka dom. Ännu en detalj som egentligen inte är en detalj men gör sig till en är volanger. Härliga och luftiga volanger på blusen. Även smådetaljer som knyten och dragkedjor på plaggen. Även ljusa blusar med detaljer ex. rosetter mm. Jag är en person som inte gillar att vara mainstream. Jag tar verkligen inte på mig samma tröja som de andra och ställer mig i samma led som dom. Jag älskar att få uttrycka mig i kläder och få rocka det jag vill!

Även skor utgör din outfit, vi som lever i ett land med mycket skask i denna årstid vet att skorna bör tåla det. Tycker att vi snart ska lägga våra over-knee på hyllan och våga testa nästa trend, vad sägs? Personligen tycker jag att det är så snyggt med sneakers men även korta boots av olika slag och färger. Stilrena skor som utstickande, båda faller mig i smaken. Jag gillar det mesta faktiskt och alla plagg har ju potential till en passande outfit. Personligen så tycker jag verkligen att mina basic-plagg jag har kommer nog från Zara. En butik som jag verkligen gillar stark, de har de mesta lugna och enfärgade plagg som man vill ha till en detaljstark outfit där man verkligen vill låta detaljerna lyfta outfiten. Jag gillar som sagt detaljer och definitivt till våren då det är mycket silversmycken och stenar som kan synas på uppkavlade ärmar. Sen finns de så oerhört många roliga färgstarka plagg från andra butiker och märken som jag rekommenderar i den frågan. Ett av de märken jag verkligen älskar och som verkligen sticker ut är Versace. Hur snygga och kaxiga kläder har dom inte? Verkligen min stil och de är så färgstarka. JUST LOVE.

Nertill gillar jag skinn och jeans. Utmana kjolen med ett par skinnshorts eller en snygg jeanskjol. Våga utmana din stil och sätta på lite tuffa vårtrender. Har du skinnshorts så tycker jag definitivt att de ska våras till med en ljusare blus så att det svarta inte blir den röda tråden i din outfit, huh?

Hoppas ni fått lite inspiration till denna vår och jag hoppas att ni kämpar på med nyårslöften mm. Ha det bäst! XOXO


Likes

Comments

Hi alla mina härliga ni!! Hoppas alla mår super och har vaknar på helt rätt sida haha.. sitter nu i skolan och idag är verkligen en seg dag, segt att gå upp, snön är borta så det känns så mycket mörkare ute också. Idag ska jag rida Flave för första gången hemma. Känns så bra, han är verkligen så härlig. Ikväll kommer ett mode inspirerat inlägg så glöm inte att kolla in då! Förövrigt tycker jag verkligen att ni ska satsa på att göra något i eftermiddag. Ta en PW med eran vän eller bestäm er för en springtur!

Hörs senare finisar, XOXO!

Likes

Comments

Mål, att sätta mål. Vad är det för ord egentligen? Kan alla ha mål? Måste mål vara så stora? Varje människa, varje individuell människa har sitt mål. En har att nå stjärnorna, en annan att klara sig att gå upp ur sängen den tiden klockan rinner, en har båda, en har att sluta äta, en annan drömmer om att kunna äta något alls. Det finns så många olika beskrivningar av att sätta sitt mål. Jag har många mål i mitt liv, jag vill nå högt. Jag är en individ som sällan viker. Så länge jag har intresse så vet jag att jag kommer nå mitt mål. Mina mål är också olika. Ena dagen kan det vara att lyckas planera upp en stressig dag, en annan att orka gå upp när tankarna kväver mig. Ni förstår? Jag tror att det absolut viktigaste är medvetandet om dina mål. Att du vet att just du satt dom men framförallt att du gör dom för dig. Vi människor är tydliga, det är svårt att dölja många bakvägar. Vi säger mycket för att passa in, för att räcka till. Vi sätter mål efter omgivningen inom saker vi inte bryr oss om, men vi gör det för att andra gör det. Jag tror att det är där problemet sker. Man sätter målet efter vad man hört andra säga. Det viktiga för oss, för oss alla, är att förstå skillnaden på mig och du. På henne och henne, på dom och dom. Vi är olika, föds med olika förutsättningar, går igenom olika perioder. Det är så viktigt att förstå att du ska sätta ditt mål efter vad du vill, det spelar ingen roll vad andra vill. Om dina vänner siktar på ozonlagret måste du våga sikta hela vägen till stjärnorna.

Just det där.. våga sikta så mycket högre, låt inte din rädsla för att misslyckas hindra din vilja till att lyckas. Vill du så kan du. Det spelar ingen roll vad dina vänner vill sålänge du går din egen väg. Släpp deras fötter och testa dina vingar. För beslutet att klara ditt mål och vägen dit kommer aldrig någon annan att måla åt dig. Vägen till mål ska vara tuffa, ofta bergiga och sega. Men du måste våga testa att hitta din egen väg, det betyder inte att du är sämre, eller tror dig vara bättre. Det visar att du tror på dig själv. Det visar att du tror på att du kan, du tror på dig själv, på dina mål. För du kan träna tusen gånger, men sålänge du inte vet vad du tränar för så gör det ingen skillnad. Intresset kommer även in hela tiden. Det handlar om att se din förebild, det handlar om att se ett konkret mål. Du ser att andra kan, då vågar du också. För vi tycker att det är svårt att asfaltera sina egna vägar men det är precis det vi gör när vi har en förebild och vet att vi också vill dit. Vi ser målet men vägen dit vet vi inte. Vi gör våran egen i en tro om något annat. Så enkelt är det. Ta tag i ditt liv, ta tag i din dag. Ta tag i varje sekund i ditt liv och visa vem du är, våga satsa på att folk kommer känna igen ditt namn. Våga satsa på att känslan du hade för din insperationskälla kan en dag vara känslan som en liten kille eller tjej har för dig.

För att våga satsa på sitt mål är det första steget till att uppnå det.

Likes

Comments

Hej mina härliga ni!! Idag började jag dagen med ett härligt och hårt trappträningspass. Sprang upp för berget 5 gånger idag. Var ganska segt men shit vilken feeling jag fick på slutet. Gillar verkligen att träna i snön. Ljust och kylande. Tror träning är det absolut bästa sättet att starta dagen på. Att få ta vara på dom första timmarna av morgonen och inte möta så mycket folk. Veta att jag har hela dagen framför mig. Imorgon åker vi vid sju på morgonen och hämtar Flave. Så nu ska vi in till stan en snabbis och fixa det sista till honom.

Hoppas ni startade dagen direkt, näst sista dagen innan skolan ju. Passa på att starta den på ett härligt sätt. Strunta i sovmorgonen imorgon, KICKA IGÅNG DIN DAG!
XOXO, me

Skor Isabel Marant// tröja FWSS// byxor Ralph Lauren// halsduk Burberry

Likes

Comments

Hi alla mina kära. Idag vaknade jag vid 9 och åkte till stan med mamma. Fick med mig tre tröjor hem och ett par byxor. Fina saker, wie. Alltid lika kul att få hem lite nytt och uppdatera garderoben lite. Mina vardagar känns så tomma. Har ingen häst ju! Men på söndag blir det ändring. Dagarna kommer börja spenderas där dom ska igen, haha. Lovade Siri att följa med till stallet så det lär bli planen för kvällen. Behöver verkligen vara i stallet, det är min terapi. Här kommer lite bilder från kläderna idag samt OOTD.

Ps.. På söndag åker vi som sagt och hämtar nya hästen, tror inte ni förstår hur taggad jag är! JAAAAA!

Superfin marinblå silkeströja ifrån Stenströms. Långärmad och ganska lång. Så himla fin och skön. Knappar på baksidan. Sen en ljusrosa (ser beige ut på bilden..) jättemysig polotröja från herzen´s. Av kashmir så den är varm och mysig.

Simpel tröja från ralph laurel. Byxor från Ida Sjöstedt. Det är som skinntaights. Älska!

Jacka Kenza// Strumpor H&M// Brosch Chanel// Skor Isabel Marant// Stickad polotröja Forever 21//

Likes

Comments