Header

.. Ja det är frågan. Jag har haft en rejäl dipp på senaste tiden. Haft oerhört mycket att göra men ändå inte ett dugg. Ni förstår? Förstår om ni inte gör det haha.. Har lagt fokus på så mycket onödigt men nu ska jag verkligen ta tag i bloggandet för jag tycker ju att det är så kul! Blir även så glad att mina läsarsiffror på bloggen legat KVAR (!!) senaste dagarna så ni är verkligen inne och kollar. Ni är bäst!

Idag är det fredag och jag har en hel del planerat. Först ska jag träffa mamma på stan och sedan följer stallet och bio eller bowling (oklart) senare på kvällen. Uppdatering av Flave är inte heller så positiv. Han har vilat ganska mycket senaste veckan då jag verkligen inte har haft motivation till något. Ska bita tag i mig själv och komma tillbaka på banan. Har haft så mycket på senaste tiden så har omedvetet lagt undan massor omedvetet. Stallet, gym, plugg och vänner men framförallt skola. Känns som om alla problem skulle lösa sig med längre dagar haha..

Hör av mig senare när jag kommit hem från skolan och antagligen från stallet också. Ha det bäst, puss!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej underbara ni! Startade morgonen med att åka till stallet och red Flave. Shiit vad fin han har blivit. Så himla mjuk och härlig idag. Börjar verkligen kunna lufta mer i steget, så kul! Sitter just nu i skolan och kollar igenom matteboken och har snart föreläsning. Planen för idag är att dra till gymmet direkt efter skolan för att sedan åka hem och lägga resterande tid på allt som behöver göras haha..


Likes

Comments

Godmorgon underbara ni. Hoppas att ni har startat dagen på ett skönt och lugnt sätt, jag gick upp vid nio och åkte till stallet och fixade allt där. Verkligen skönt att ha stallet klart tidigt. Igår träffade jag Emilia och körde ett hårt gympass. Verkligen så skönt att gymma med henne, vilken power hon har. Idag är planen att träffa Ebba och åka in till stan faktiskt. Har haft en väldigt fullproppad helg så ikväll blir det plugg och bara ta det lugnt.

Skriv och berätta om något som gör dig unik LOVE YOURSELF-CHALLENGE DAY 5

Vad gör mig unik.. Vet inte riktigt helt ärligt. Alla är ju oerhört unika i sig, jag har mycket olika sidor. Är nog en väldigt speciell person och ibland svår för mig själv men lätt inför andra. Jag skulle nog säga att det är min styrka att dels våga säga emot men att även våga sticka ut. Jag är väldigt öppen inför folk och har väldigt lätt att prata. Dock så har jag ganska stark vilja. Jag känner ifall något känns fel och jag ger mig tusan på att jag alltid kommer klara det jag vill uppnå. Jag sätter nog så pass höga mål för att jag litar på mig själv och min vilja. Jag vet att jag umgås med dom jag tycker om och jag är säker på saker jag gör. Blir väldigt fort glad och är verkligen överlycklig för det mesta. Sen när jag blir sur är väll en annan sida haha.. Men ja, jag har mål. Jag är inte rädd för att satsa. Jag misslyckas hellre än att inte försöka, så fungerar jag.

XOXO

Likes

Comments

Hej alla underbara ni!
Idag vaknade jag sju, gick upp och åkte till skolan. Idag fick Vendela idéen att vi skulle ut och ta några outfit bilder vilket verkligen behövdes. Åkte direkt till stallet efter skolan och red Flave. Shit vilken häst han är, han börjar bli så följsam och fin. Verkligen rolig att jobba med och vi hittar varandra mer och mer för varje dag!

Efter stallet drog jag till Krister för matte och kan nog inte vara mer tacksam för något än det. Har verkligen så mycket i dagsläget och idag är verkligen en sån dag när hjärnan la av. Hade ingen ork och kände verkligen att allt sög. Ni vet känslan? Känns som vad jag än försöker med så ställs allt emot mig. Hur som, ny dag imorgon och nya tag.

LOVE YORSELF CHALLENGE-DAY 3
Berätta om en förebild.
Har ändå många små saker att leva upp till. Har nog inte direkt en person som jag vill bli som. Jag vill mer bli den bästa versionen av mig själv. Men om jag ska säga någon jag ser upp till så är det nog faktiskt Peder Fredricson. Shit vilken power och känsla för hästen. Drar hem jerringspriset och får så många emot sig. Tror verkligen få fattar vad ridsporten innebär, skäms. Men jo, han är grym. Honom tycker jag om, honom ser jag upp till. Sen är det självklart att mamma alltid kommer vara en förebild, alltid.

Puss på er nu, XOXO me.

Väska Louis Vuitton// Skor Isabel Marant// Tröja WFSS// Kjol HM// Jacka Tommy Hilfiger

Likes

Comments

Ja.. LM-challenge day 2.. inte riktigt dag två men har verkligen haft så mycket att göra senaste dagarna. Inte en minut vila. Ja vad gör mig lycklig? Det är så många faktorer i mitt liv som faktiskt spelar så mycket roll. Hästar, vänner, familj, pojkvän och sååå mycket mer.

Det jag väljer att lyfta idag är faktiskt ridningen, ridningen i sig. Tror nog inte ens att jag själv vet och förstår hur mycket den påverkar mig varje dag. Är jag inte i stallet beter jag mig annorlunda, när Fidell var sjuk och saker och ting fortsatte att endast gå åt pipan inom ridningen så var hela jag nere. Inget fungerade. Inte stallet eller plugget vilket gjorde att jag började bli sur i mig själv. Är verkligen så oerhört glad nu med Favve. Vilken häst och vilken känsla. Jag älskar utmaningar, att få jobba med en helt egen individ och försöka få honom att förstå mig utan ord. Ni vet ju hur svårt det är att försöka förklara något utan att kunna prata? Ja, det är ungefär så men även 10000 gånger svårare. Hästar och stallet är min egen terapi, det är stunden jag stänger av och är där. Helt själv ofta och verkligen få rensa tankarna. Att ha framgångar som motgångar men att alltid försöka hitta en väg ut det. Att känna känslan "yes, jag klarade det, jag klarade det folk skrattade åt mig när jag sa". Ridning är en förj*vlig sport ibland (ursäkta uttrycket). Så mycket avundssjuka och jämförelse. Men det får mig att brinna för det extra mycket. Att visa framgång och lycka. Att visa att det går, att samspela med en individ på ett halvt ton. Att alltid ha någon att åka till. Att ibland få ge andra en knäpp på näsan och visa att vi kunde. Att vi klarade det.

Ridning är nog en sport som är svår att förstå innebörden på, att förstå hur mycket slit, tid, pengar, svett, tårar och skador som ligger bakom allt arbete. Lär aldrig tröttna på denna sport, den ger mig verkligen lycka varje dag.

Här har ni en bild på mig och Favve från i förrgår, kommer ett inlägg om mina mål och tankar inför 2017 imorgon.

Likes

Comments

Godmorgon alla härliga, fredag den 13:e vilket är en dag då man ska köra extra hårt! Jag är i skolan just nu och ska snart ha sista lektionen i detta underbara väder. Ska sen skynda mig hem till stallet för att rida och göra det klart. Älskar verkligen när solen är framme. Allt känns så mycket bättre ellerhur?

Som sagt ska jag till stallet och få det klart, sedan in till stan med mamma och träffa Emilia. Ska börja gymma i stan istället. Har känt att jag inte haft tiden att åka in till stan innan men får helt enkelt göra upp bättre scheman för mig (kan ju tro det ialafall). Är en ganska spontan och oplanerad människa av mig så kanske dags att börja strukturera upp lite.. Ajja, har ganska mycket att styra med just nu. Jag lovar att jag ska filma Flave idag och ialafall bjuda er på lite bilder från idag! Igår var han så fin, verkligen känslig och så följsam. Så himla rolig att jobba med. Hör av mig senare som sagt!
XOXO

Likes

Comments

Dag 1 - Skriv och berätta om ett av dina favoritcitat.

I survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me.

Vet inte riktigt varför den berör mig så djupt. Är väll för att den kännetecknar så mycket styrka och medvetande i sig själv. Den avspeglar mig och min styrka, den avspeglar min tacksamhet att till ha kunnat ställa mig upp på skakiga ben när dom mest har velat vika. Många säger att den som en gång fallit och ställt sig upp är starkare än den som aldrig föll. Jag håller med mycket i även den meningen och det är därför jag så ofta vill lyfta upp så viktiga saker. Det spelar ingen roll om du är på botten och kravlar, så länge du har "a fire" på insidan av dig så kan du ställa dig upp och visa din framgång. Jag vet att om man vill nå sitt mål kan man inte längre ta hissen, man får helt enkelt ta trappan. Jag tror på människan jag vill bli. Jag vet att hon väntar på mig att nå mitt mål. I många situationer så handlar det om vilja mot lathet, haha. Då om du har en vilja som driver dig och är starkare än viljorna utifrån som inte gör dig nytta, så kan du nå så mycket längre. Du kan plötsligt sätta högre mål och har även fått en vardag där du är bossen över dina val. Därför lyfter jag detta citat, för det är precis vad det handlar om. Så länge du bär din vilja och styrka inom dig, så spelar det ingen som helst roll vad andra tycker. Kör ditt race och sätt dina mål. Låt inte någon eller något vara din begränsning.

Love, me


Likes

Comments

Satt på nätet och bläddrade lite på syrrans blogg. Såg att hon höll på med en "Love yourself challenge" och tänkte direkt att jag skulle göra samma sak! Ibland är det viktigaste att även våga lyfta sig själv. Vi offrar oss ofta för våra nära och skulle ibland själva ramla ner i isvaken för att lyfta upp någon annan. Ibland måste man sätta sig tillbaka och våga lyfta upp sina egna mål, sin egen dröm och prioritera sina egna positiva egenskaper. Idag finns det en vriden bild av att det är egoistiskt att vara glad för sin egen framgång, vilket är något som sticker i mina ögon. Bara för att en person ex. får bra betyg på ett prov och är stolt över det, så betyder inte det att hon/han ser ner på personer som inte fått det. Vi måste våga glädjas åt andra och våga lyfta oss själva. Därför gör jag nu denna challenge. Visa att det är så oerhört rätt att våga vara stolt och glad över just min prestation. Jag ska våga lyfta tjejen som under 2016 kämpade med en sjuk häst, sjuk förälder, svåra beslut och tankar som ville dra ner henne i ett svart hål. Jag ska lyfta tjejen som vågar stå emot det, ändå vågar le mededvetandet om att en dag blir det bra. För det är vi alla värda, att lyfta oss själva och berömma oss, våra vänner och våra andra nära och icke nära. För att dom varje dag kanske kämpar med något som vi inte ser.

Love, me.

Likes

Comments

Ny termin, ny årstid och ett nytt halvår. Vi börjar gå mot ljusare tider och med det även ljusare kläder! Jag är en person som är mycket för ljusgrått, vet inte varför.. Har helt enkelt fått en riktig nojje på det. För mig är våren ljusrosa, ljusgrå, lite roliga och glada mönster, färger, skinnbyxor/shorts, senare jeansjacka. Vårens nya trender är vitt: en klockren och ljus färg. Bär du plagget så tycker jag att man ser lite gladare och lite piggare ut. Förstår ni? Svart kan ibland vara en lite uttryckande och kaxig färg som jag också älskar. Men ni vet, våren, trender, ja vitt hör därtill right? En till sak som jag känner är väldigt inne just nu är som sagt det ljusrosa och ljusgråa, båda är så fina till både vitt och svart och vissa färger tycker jag inte riktigt håller det måttet.

För mig är rosé även en så fin färg på smycken. Har massvis av smycken med stenarna i denna underbara kulör vilket också är väldigt vårigt. Ta till härliga detaljer, just nu är jag inne i silver igen så det är min färg so jag tycker passar mig bäst. Men det är helt individuellt. Ett till tips är FÄRGER! Våga stå ut och ha roliga färger, gult är en stark färg på vårvisningarna i Paris hitils och börjar även bli en hit i affärerna så varför inte testa? Ge dig själv en utmaning! Våga vara lite färgstark när solens strålar börjar komma fram!

För mig kan även plaggets material ge effekt på årstid, ljus silke är ju bara för härlig. Men även marinblå och andra klara färger. Tänk er en marinblå sidenblus tillsammans med vita jeans tillhörande en vit väska med marinblå detaljer. MUMS. Siden i sig är både så skönt och snyggt! Lätt plagg som sällan blir varm och lägger sig mjukt på huden. Verkligen en rekommendation att inte tacka nej till ett sånt plagg i nästa butik.

Sen vidare till vårens dekorationer. För mig är det som sagt mycket smycken, armband, halsband och broscher. Våga testa lite roliga smycken, ta lite nya plagg och rocka dom. Ännu en detalj som egentligen inte är en detalj men gör sig till en är volanger. Härliga och luftiga volanger på blusen. Även smådetaljer som knyten och dragkedjor på plaggen. Även ljusa blusar med detaljer ex. rosetter mm. Jag är en person som inte gillar att vara mainstream. Jag tar verkligen inte på mig samma tröja som de andra och ställer mig i samma led som dom. Jag älskar att få uttrycka mig i kläder och få rocka det jag vill!

Även skor utgör din outfit, vi som lever i ett land med mycket skask i denna årstid vet att skorna bör tåla det. Tycker att vi snart ska lägga våra over-knee på hyllan och våga testa nästa trend, vad sägs? Personligen tycker jag att det är så snyggt med sneakers men även korta boots av olika slag och färger. Stilrena skor som utstickande, båda faller mig i smaken. Jag gillar det mesta faktiskt och alla plagg har ju potential till en passande outfit. Personligen så tycker jag verkligen att mina basic-plagg jag har kommer nog från Zara. En butik som jag verkligen gillar stark, de har de mesta lugna och enfärgade plagg som man vill ha till en detaljstark outfit där man verkligen vill låta detaljerna lyfta outfiten. Jag gillar som sagt detaljer och definitivt till våren då det är mycket silversmycken och stenar som kan synas på uppkavlade ärmar. Sen finns de så oerhört många roliga färgstarka plagg från andra butiker och märken som jag rekommenderar i den frågan. Ett av de märken jag verkligen älskar och som verkligen sticker ut är Versace. Hur snygga och kaxiga kläder har dom inte? Verkligen min stil och de är så färgstarka. JUST LOVE.

Nertill gillar jag skinn och jeans. Utmana kjolen med ett par skinnshorts eller en snygg jeanskjol. Våga utmana din stil och sätta på lite tuffa vårtrender. Har du skinnshorts så tycker jag definitivt att de ska våras till med en ljusare blus så att det svarta inte blir den röda tråden i din outfit, huh?

Hoppas ni fått lite inspiration till denna vår och jag hoppas att ni kämpar på med nyårslöften mm. Ha det bäst! XOXO


Likes

Comments

Hi alla mina härliga ni!! Hoppas alla mår super och har vaknar på helt rätt sida haha.. sitter nu i skolan och idag är verkligen en seg dag, segt att gå upp, snön är borta så det känns så mycket mörkare ute också. Idag ska jag rida Flave för första gången hemma. Känns så bra, han är verkligen så härlig. Ikväll kommer ett mode inspirerat inlägg så glöm inte att kolla in då! Förövrigt tycker jag verkligen att ni ska satsa på att göra något i eftermiddag. Ta en PW med eran vän eller bestäm er för en springtur!

Hörs senare finisar, XOXO!

Likes

Comments