Header
View tracker

Vi lever i en värld med mycket krav. Krav på oss själva och krav från andra. Vi vill leva upp till alla förväntningar folk har om oss. Alla peppar om att det är vackert att vara unik. Men min fråga är, när man är unik.. varför blir man då annorlunda bemött? Om man inte vill ha den gråa tröjan utan väljer en skrikande rosa, varför är det den personen som blir bemött fel?

Jag tycker det är vackert, verkligen vackert, att vara unik. Våga stå ut. Våga ha nya kläder, testa utmaningar som ingen tror du klarar. Ibland är det segt. Vi har skapat oss ett samhälle med väldigt många krav, många tankar om hur saker och ting ska uppnås och det finns bara en väg att komma dit. Men för mig finns det alltid fler. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är jag en person som faktiskt tror att jag kan klara det mesta, det är inte egoistiskt, det är positivt. Våga vara DIG. Våga vara tjejen eller killen som inte ställer sig i ledet utan hittar sin egen väg. Var inte alltid som alla andra utan testa nytt. Vi alla har varit nere någon gång, känt oss helt förstörda och lämnade ensamma i en svart oändligt hål. Men våga kom upp. Du misslyckas endast när du slutar försöka, det är slutspurten som brukar vara det som spelar roll. Det som avgör om du ställer dig upp igen eller fortsätter att knuffas ner.

Många i min ålder behöver förstå att det är så mycket mer runt hörnet än vad dom tror. Nöj dig inte. DU kan så mycket, så ge dig bara den på att göra det. Vi alla har våra drömmar och vi människor måste lära oss att våga se dom tydligt. Vi viftar ofta bort dom som att dom inte finns. Klart att det är långa vägar till våra mål, men ett mål är uppsatt för att du vill dit, så vad hindrar dig?

Enligt mig är det lättare att nå ett mål genom att lära sig kontrollera sig själv. Inte alltid ta dom lätta vägarna och inte alltid vara som alla andra. Nå dina mål genom att vara den du är och bli bekväm i dina skor. Dagen du uppnår en klockren ro i din sinne så kommer du steg för steg veta din väg till ditt mål. Jämför dig inte. Var självsäker, vi slösar allt för många dagar timmar och minuter på att jämföra oss med andra och vi önskar att vi var någon vi inte är. Vi alla har våra egna styrkor och svagheter och det är endast när du accepterar allt du är och inte är som du kan lyckas. Du lär dig då att se vart du är, du lär dig då att veta vad som krävs för det du vill bli.

Så våga nu stå ut, våga sikta mot dina mål och se dom inte för höga. Saker och ting tar tid men för att avsluta till rubriken "don´t stop when you are tired, stop when you are done.

Love from ME, sprid kärlek och peppa varandra. Det behövs.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hi all my lovers, idag har jag gjort mycket. Missa buss, skola, stall, ut och springa, plugga, till ica. Ja alt har helt enkelt tagit tid och nu sitter jag här 22.13 och börjar skriva mitt inlägg.

Idag när jag var ute och sprang så riktigt brände det i halsen i början, usch vad kallt det var. Men vad är det man säger, spring i kylan tills kroppen är varm eller vad det är haha.. Ialafall så lyckades jag, älskar att vara ute själv och springa. Knappt en människa på gatorna och bara få flyta på i sitt eget tempo, ren terapi för själen.

Tror verkligen att det är så oerhört viktigt att ha något som ger en terapi, idag är man så stressad över så mycket man inte ens är medveten om. Man sitter och anser att man inte är stressad samtidigt som man är orolig för pressen i skolan dagen efter eller prestationsångesten över att man vill nå toppen. Hur som helst så behöver nog alla en stund att få koppla av och lyssna nu på mig när jag skriver detta, att sova är inte lösningen haha. Kroppen mår så mycket bättre av att få gå ut och röra på sig. Jag behöver ibland sätta mig ner och tänka igenom vad som verkligen är inspirerande för mig och oj vad jag märker på mig själv när något av dom ballar ur.

Men för mig är det inte bara träning, oj vad en bra outfit också kan få mig att må toppen. Alla vi är olika men som sagt så är det så viktigt att hitta det lilla i just DIG som får det att lugnas ner och ladda om dina batterier. Vi alla behöver ibland våran egen terapi för själen. Tänk en liten stund, vad är din? Vad kan den bli?

Natti. Love, me

Likes

Comments

View tracker

Godkväll på er!

Idag vaknade jag vid åtta bredvid Anton och blev som alltid rastlös av att bara ligga still så jag ville såklart ta tag i dagen. Jag bestämde mig för en skön trappträningsdag idag vilket behövdes! Sprang trapporna upp för berget sex gånger, riktigt skönt efter! Sen var det bara att komma hem för att börja göra mig iordning för skolan. Jag började vid klockan ett idag (superskönt), samt slutade två.

Skulle ha ridit idag men kände mig verkligen så hängig och helt utan energi när jag kom till stallet så det blev en vilodag för Fidell. Ni vet denhär känslan av att bara dra upp ärmarna så svider det på armen, så är rädd för att det är feber som är på G.. Äsch, det försvinner snart och det är bara att ta nya tag! Ikväll är det plugg samt lite mer plugg som står på schemat vilket jag bör ta tag i NU haha.

LOVE

Byxor FilippaK// Skärp D&G// Skjorta Zara// Kappa Burberry// Väska Louis Vuitton// Skor Zara.

Likes

Comments

Rubriken beskriver mig, jag ger mig inte. Det är en seg årstid just nu. Kallt och halt, inte samma motivation till träning utan man ligger hellre hemma och kollar på en film än att ta tag i sig själv att gå ut och röra på sig. Men det är så värt det, sätt upp mål du ska uppnå så kommer du nå dom. Pressa fram din vilja så blir det din styrka. För mig är träningen allt, min terapi, min tid att tänka samt det som får mig att må bra. Jag har alltid mål, ofta för höga. Jag ska bli det och komma dit, jag ska klara detta inom två veckor. Ofta orimliga saker men i många fall klarar jag dom ändå. För mig fungerar inte yoga eller olika lugna stunder, det kliar i kroppen och jag vill bara upp och göra saker. Därför exempelvis provade jag på boxning vilket jag tyckte var så sjukt kul! Att känna hur kroppen verkligen tar i och svettet rinner, det är då jag mår bra. Ett gympass där benen bränner och flåset är på topp, då mår jag bra. Jag är en sån person, ett "såntdär träningsfreak", jag älskar även att kolla på motiverande klipp och bilder.

Men att komma till stadiet att ta tag i sig själv är ibland svårt, särskilt nu på vintern men det är då jag tycker det krävs mest! Så här har jag några ideer på att komma i form! YOU GO!


  1. Fråga först dig själv varför. Varför ska just jag börja träna och hur kommer det hjälpa dig? Personligen så hjälper det mig i skolan för mer fokus men även hemma så mitt humör ofta avspeglas av min träning. Men svaret på denna fråga är självklart olika för alla. Men som vi tjejer, vi har ju alla en förebild ellerhur? Varför inte bli våran egen? Min är verkligen Adriana Lima. hon är nog den mest motiverande människan jag vet, henne och Eminem haha.
  2. Sätt mål, våga utmana dig själv. Du VET själv vart du vill komma, kör på och NÅ DET! Enligt mig finns inga för höga mål, bara för kort tid, right? ;)
  3. Gör en liten inverstering till dig själv, köp träningskläder, låt dig känna dig snygg när du tränar för det är klart att du vill få använda det du köpt!
  4. Planera! Gör upp en planering för i början är det segt att ta tag i sig själv varje dag för att börja igen. Bestäm med dina kompisar att träna, då blir det av!
  5. MUSIK! För mig har musiken en sjukt stor roll när jag springer.. Ja den baserar nog det mesta! Ha en egen lista, alla har sin egna smak. Glöm inte att testa olika stilar. Jag sprang och gymmade alltid i början till en sommar/tropisk lista men det är inte riktigt min smak när det blir mörkt och kallt, inte sommarn heller till träningen faktiskt. Jag tränar mest till rapp eller "hård musik". Jag blir peppad, vill boxas, haha ja så går hela jag igång. MUSIKEN SPELAR ROLL!
  6. PEPP! Peppa dig själv och beröm dig själv. Var inte tyst, var alltid stolt och låt ingen försöka rubba den du är. Jag lovar att om du tränar får man på något konstigt vis bättre självkänsla. Ialafall jag, jag blir motiverad och vill mer! Jag vill visa att jag kan!
  7. KÖR! Kör, kör, kör! Skillnad sker inte på en vecka. Variera din träning mellan gym vissa dagar, löpning vissa och ta allt steg för steg! Never give up.
    GO GO GO!!!!

Likes

Comments

Hello my dear readers! Idag vaknade jag ganska sent och stallet stod sedan direkt på listan. Sis är ju påväg till New York idag och jag hade inte velat något annat än att följa med. HUR SOM HELST..Idag blev det att rida ut så överlag har min dag varit precis som mina söndagar brukar vara.l Vakna sen stall haha. Nu står ut och springa på schemat. Älskar att springa när det är mörkt och kallt, måste verkligen vara en på miljonen.. Överlag blir kvällen ganska lugn, behöver ha en riktig tänkarkväll idag. Tankar om ridning, lägga upp planer och strategier samt nu inför jul och nyår hur allt blir samt hur det ska gå ihop. Vill endast ha jullov nu och behöver verkligen en paus för att fokusera på allt!

Planerna lär få komma lite senare, just nu är allt ett "öppet sår" och som sagt så behövs det en kväll att tänka igenom.

XO

Världens bästa syster, så stolt över dig i allt du gör!

Likes

Comments

Yes, tillbaka här igen. Nu ska det hålla i sig, lovar!

Det lär komma mycket outfit bilder, update om ridningen och mycket mycket mer! Känner för att jag vill dela med mig om min vardag så enjoyyyy mina vänner!

Love,

//Skor Isabel Marant// Väska Tory Burch// Kappa Zara//

Likes

Comments

Hello och godmorgon kära läsare säger jag nu från stallet!
Var i stallet klockan sju och sitter nu och dricker te med Malin o fiket. Hästarna käkar frulle och gör sig redo för ett hopp pass. Jag gör mig redo för att hoppa jb, sedan vidare och rida två andra. Kommer en BIG update senare så får ni något antingen kul eller mindre kul att läsa haha..

MEN hur som helst så red jag och Malin ut igår, så himla underbart när vädret var perfekt! Premiär att rida i SSC skorna, oj vad jag behöver sommar alltså. Både Guizmo och JB tyckte det var underbart att komma ut i skogen efter mycket hårdträning på banan denna vecka. Men båda skötte sig toppen.
Men hörni, vi hörs senare!
XX

Saknar sommaren och uteträningarna något enormt

Likes

Comments

Godmorgon alla mysisar.

Sitter just nu i soffan och har precis ätit brunch med Cajsa. Mmmmmmmm. Nu ska jag snart byta om och Malin kommer även snart och då ska vi dra till stallet. En heldag i stallet helt enkelt, perfekt. Ikväll blir det mellomys med Malin och imorgon händer det spännande saker ;)

Igår så red jag JB på ridbanan och han var verkligen hur fin som helst. Sjukt stadig och villig verkligen. Allt börjar falla på plats nu, SÅ SKÖNT! Sen på kvällen åt jag och Cajsa tacos med min syster och hennes kompis. Efter det kollade vi på Let´s dance och jag har redan favoriter..

Men hörrnnniii nu ska jag ta och byta om så hörs vi senare!

XOXO// ME

Likes

Comments

Kollade in på GANT´s hemsida för att kollade senaste nyheterna och hittade verkligen några fina basic plagg. Kollade även in på NA-KD då jag har hört så mycket bra om dom och även där hittade jag riktigt härliga plagg. Dom har ju deras egna märke men också FilippaK och många mer fina märken!
Min färg till våren/sommaren kommer nog vara vit, beige, ljusrsosa. Fina och ljusa färger. Men kommer nog inte kunna släppa min älskade ljusgråa heller haha.. Men men, vi får se till sommaren. Denna sommaren ska ROCKA!

HÄR hittar ni till NA-KD hemsida!
XOXO// me

MINA FAVVVSSS

Likes

Comments

Hejsan alla kära läsare!
Ursäktar verkligen den kassa uppdateringen men mitt liv är verkligen fullproppat just nu.. Upp klockan sju för att gå till skolan, direkt efter skolan ska jag fort till stallet, efter stallet plugga och efter plugget hinna träna, äta samt duscha.. Allt tar verkligen helt galet lång tid och tiden bara flyger iväg.
MEN nu kära ni så ska jag verkligen ta tag i det. Ska fixa mer tid åt bloggen nu.

Hur som helst, update.
Vad har jag gjort de senaste dagarna? Jo, måndags var schemat precis som ovan.. Skyndade till stallet för att rida och ta hand om JB, även tisdagen och även idag haha.. Outfiterna har varit varierande. Idag hade jag mina beiga feddy till en svart polo, chanel brooch och svarta Stuart Waitzman. Classic, skönt. Har precis kommit hem från en löptur och nu är klockan fem över halv tio, ska hinna duscha och ska även bada Bus också haha..

Men på söndag kommer ett till djupare inlägg så ha koll då. Har fått väldigt många som skrivit till mig efter det senaste inlägget privat och vilken av historierna jag än fått så vill jag bara säga till DIG som läser detta att du ALDRIG ALDRIG ALRIG ska låta någon gå över din gräns. Alla är vi olika, got different limits. And well, that´s the thing that makes us different.

Nu ska jag lägga mig och sova faktiskt. Godnatt alla pärlor out there. XOXO me


​Två bilder från Chanel spring/summer collection 2016. Life Life Life.

Likes

Comments