Uteområde

Den 1.februar 2016 kjøpte vi huset vårt, så vi har snart bodd her i 1 år. På den tiden har vi gjort ferdig flere rom, men vi har fortsatt veldig mye igjen.

Vi begynte litt ute sommeren som var, fjerna mye gjengrodde busker og ugress. Vi skal fjerne enda mer for å få rydda ordentlig opp her, da det som har stått her er veldig gammelt og ikke ser så fint ut lengre. Vi skal ordne med litt blomster også, men ikke så veldig mye. Har ikke så veldig grønne fingre, så greit å ha det litt lettvint.

Utvendig på huset skal vi også bytte tak, få en annen farge på huset + garasjen og ordne ordentlig til på verandaen. Vi skal også ordne med en platting i hagen, da det som er det nå ikke er så mye å skryte av. Drømmer om å ordne en ordentlig grillplass ettervert også.

Vi har mange store planer og ønsker, men vi må ta litt og litt ettersom hva vi ha råd til å gjøre også. Det er utrulig dyrt å pusse opp å gjør om på huset.

Jeg har tatt noen bilder utvendig av huset nå som det er snø ute. Er så koselig når alt er dekt i hvitt. (Da ser det ikke så ille ut med alt som skulle vært gjort heller, haha) Disse bildene tok jeg igår, og det er kommet myyye mer snø i dag!

Likes

Comments

:-)

Tidligere i uka fikk jeg ei koselig melding fra ei på Instagram som lurte på om jeg hadde lyst til å bli med på noe sammen med 9 andre interiør frelste, og det kunne jeg jo ikke takke nei til!

Vi har gått sammen 10 stykker som har laget en snapchat som heter --> Instahomes <--. Der kommer vi til å bytte på hvem som har den, og vi har den en dag hver. Vi kommer til å fortelle litt om oss selv, så folk kan bli litt bedre kjent med hvem som står bak kontoene på instagram som ellers kun er interiør bilder på. Vi viser også litt av vår hverdag og deler interiør relaterte ting med dere.

Jeg gleder meg iallefall til å bli bedre kjent med de andre jente og til å vise frem litt av mitt!

Så kom igjen å følg oss på >>>>>>>>> Instahomes <<<<<<<<<

Likes

Comments

Interiør favoritter

I høst oppdaget jeg en nettbutikk via Instagram som heter Mio Stile Design, og det har blitt en av mine absolutt favorittbutikker innen interiør på nett. De har utrulig mye fint å velge i og har interiør dekor, kjøkkenartikler, puter og de fineste møblene!! Drømmer meg bort når jeg sitter å ser på nettsiden på alt det fine interiøret, akkurat sånn stil jeg liker. Det blir nok ikke lenge til neste bestilling tikker inn fra meg iallefall :)

En annen grunn for at de ligger på lista over en av mine favoritt nettbutikker er at de er utrulig gode på å gi GOD SERVICE. Noe som selvfølgelig er veldig viktig, og noe jeg trur hun setter høyt. Jeg får alltid god hjelp og raskt svar om jeg har noen spørsmål.

Så jeg vil anbefale alle å gå inn i nettbutikken og se på det gode utvalget de har. Legger ved noen bilder under av noen av mine favoritter.

(Hvis du følger henne på Snapchat så får du en rabattkode på hele 50% på det dyreste i handlekurven din! Snap: veronicanjensen)

----> www.miostile-design.no <----

Likes

Comments

Før og etter

Ett av rommene vi er ferdige med å pusse opp siden vi kjøpte huset, er stua. Det er helt utrulig stor forskjell og veldig mye lysere og luftigere synes jeg.

Før gikk hele stua i samme fargetone. Vegger, tak og gulv var akkurat det samme, noe som gjorde at det ble veldig mørkt og kjedelig etter min mening. Vi valgte å beholde veggene, bare male over de for å beholde noe fra sånn det var i utgangspunktet. Synes det er kjekt og viktig å ta vare på noe av det som er i huset fra før. Liker ikke at alt er helt nymoderne og glatt, og da passet veggene perfekt akkurat sånn de var bare i en annen fargetone.

Taket var ikke helt sånn vi ville ha det, så der valgte vi å legge gipsplater, sparkle, pusse og male for å få ønsket resultat. For å få bedre lys endte vi opp med spotter i taket, noe jeg er veldig glad for at vi valgte da det var veldig lite lys fra før i stua. Gulvet vi valgte er i en gråtone som også taes igjen i bjelkene i taket. Hele stua går egentlig igjen i grålige, hvite og beige toner.

Det er litt småpjask igjen, noen brytere vi må fikse på og sånn i "gangen" mot soverommet og kjøkkenet. Og det skal vi fikse så raskt som mulig.

(Som dere ser på noen av bildene har de som bodde her før oss begynt og malt veggene, men ikke fullført.)

Da kommer det et stort bildedryss med før og etter bilder av stua. Enjoy!


Likes

Comments

Interiør og inspirasjon

Det var utrulig godt å starte ett nytt år og være tilbake til det normale med interiør og alt annet. Her går det i beige, brun, grå og lyse toner. Rett og slett mye naturtoner og innslag av natur synes jeg er så utrulig fint og gir et lunt og hjemmekoselig inntrykk, noe jeg liker veldig godt.

Beis går også igjen her, synes det virkelig gjør seg. Få litt farge på treverket samtidig som det skinner litt igjennom og viser strukturen i treverket. Kommer nok til å gå igjen i flere rom i huset vårt ettersom vi pusser opp flere rom. Legger ved noen bilder av soverommet vårt som vi er utrulig fornøyd med!

Likes

Comments

Jul

Her kommer enda litt flere julebilder fra hjemmet vårt.

Første jul i huset og vi måtte selvfølgelig ha ekte juletre. Vi bodde i leilighet tidligere og da har vi ikke orka å tenkt så mye på å ha ekte, men i år da måtte edelgran komme i hus. Synes de er de fineste og fyldigste trærne.


Likes

Comments

Jul

Desember måneden har virkelig gått unna! Synes ikke det var lenge siden jeg telte ned til første advent og nå er det snart nyttårsaften allerede. Og denne gangen er den litt ekstra spesiell siden det er vår første jul vi pynter til her, da vi tok over huset 1 februar i år. Vi har nesten hatt huset 1 år allerede, tiden flyr!

Desember er en av mine favoritter, akkurat fordi jeg synes den er så stemningfull. Noe av det jeg forbinder med desember og juletid er mørket ute, snø, koselige tv programmer + filmer, masse lys, mye familietid, spillkvelder med venner og familie, kakao med krem og ikke minst MYE lekkert interiør, nisser og det som virkelig gir meg stemning JULETRE!

Legger ved noen bilder av hvordan vår første jul her har vært. Jeg er vertfall veldig fornøyd med vår første jul her. Noen småting jeg vet jeg skal kjøpe til neste år, kan jo ikke kjøpe alt på engang.


Likes

Comments

Borddekking og høstinspirasjon

Jeg har fått veldig sansen for å dekorere ordentlig borddekorasjoner og pynte middagsbordet litt ekstra. Morsomt å gjøre litt mer ut av det enn å bare slenge på et fat som det veldig lett blir. Jeg syns det er viktig med små detaljer, det er virkelig det som gjør prikken over i'en.

Høsten og juletiden er den absolutt beste tiden og dekorere med interiør og borddekking i mine øyne. Koser meg skikkelig når jeg får ordne til å gjøre ting til mitt eget. Kongler, granbar, lys, hjorter, lyng og naturtoner er veldig meg på høsten, og passer perfekt hos oss! Legger ved noen bilder av stua og litt detaljer fra interiør og borddekking.

Likes

Comments

Interiør og inspirasjon

Elsker denne tiden vi er inne i nå. Syns vi går mot den beste tiden nå med tanke på interiør og pynting i hjemmet. Det er så mye fint som kommer nå på høsten, jul og mot vinteren.

En grunn til at jeg liker ekstra god denne tiden er at det blir fortere mørkt ute og da er det ekstra koselig å sitte inne med tente lys og fyre i peisen under et varmt pledd. Elsker å sitte å lese i interiørblad og se på inspirerende bilder nå på denne tiden. Det finnes så utrulig mange fine hjem der ute.

Og når en snakker om fint interiør mot høsten, må jeg bare legge ved noen bilder av mine favoritt innkjøp fra Sofies Villa. De er så utrulig lekre og gir veldig fint lys. Helt perfekt!

Likes

Comments

Før og etter

Jeg og min samboer kjøpte vårt første hus sammen helt i starten av 2016. Huset er arkitekttegnet fra slutten av 1970 tallet, og ble bygd på igjen rundt slutten av 80 tallet. Vi har et stort hus med mange store rom og har absolutt alt vi trenger. 

Det er heldigvis mange rom vi kan bruke til oppbevaring og gjemme unna litt rot, noe jeg er veldig glad for. Hater at oppholdsrommene er fulle av ting, så veldig greit med egne rom til det som ikke står fremme.

Så over til overskriften. Det første vi begynte å pusse opp etter vi tok over huset var soverommet vårt. Før var det lyseblå tapet av noe slag med litt frynser i tapeten, om jeg kan kalle det for frynser. Og parkett på gulvet + et klesskap inntil ene veggen. Vi valgte å rive ned alt å starte helt på nytt på soverommet, noe som var veldig moro faktisk! Vi fant blant annet en tapet under den som var, djup gul/oransje med katter på. Haha, virkelig mye spesielt som har vært tidligere.

Vi ble utrulig fornøyd med resultatet på soverommet. Kunne ikke gjort noe annerledes. Føles godt å være så fornøyd! Det er veldig lunt og godt å være der, noe jeg synes er utrulig viktig i et rom. Er opptatt av at det skal være en plass hvor man kan slappe av og virkelig vil være.

Likes

Comments