Interiør og inspirasjon

Jeg har fått veldig sansen for å dekorere ordentlig borddekorasjoner og pynte middagsbordet litt ekstra. Morsomt å gjøre litt mer ut av det enn å bare slenge på et fat som det veldig lett blir. Jeg syns det er viktig med små detaljer, det er virkelig det som gjør prikken over i'en.

Høsten og juletiden er den absolutt beste tiden og dekorere med interiør og borddekking i mine øyne. Koser meg skikkelig når jeg får ordne til å gjøre ting til mitt eget. Kongler, granbar, lys, hjorter, lyng og naturtoner er veldig meg på høsten, og passer perfekt hos oss! Legger ved noen bilder av stua og litt detaljer fra interiør og borddekking.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Interiør og inspirasjon

Elsker denne tiden vi er inne i nå. Syns vi går mot den beste tiden nå med tanke på interiør og pynting i hjemmet. Det er så mye fint som kommer nå på høsten, jul og mot vinteren.

En grunn til at jeg liker ekstra god denne tiden er at det blir fortere mørkt ute og da er det ekstra koselig å sitte inne med tente lys og fyre i peisen under et varmt pledd. Elsker å sitte å lese i interiørblad og se på inspirerende bilder nå på denne tiden. Det finnes så utrulig mange fine hjem der ute.

Og når en snakker om fint interiør mot høsten, må jeg bare legge ved noen bilder av mine favoritt innkjøp fra Sofies Villa. De er så utrulig lekre og gir veldig fint lys. Helt perfekt!

Likes

Comments

Interiør og inspirasjon

Jeg og min samboer kjøpte vårt første hus sammen helt i starten av 2016. Huset er arkitekttegnet fra 1977, og ble bygd på igjen i 1988. Vi har et stort hus med mange store rom og har absolutt alt vi trenger. Det er både kott og mange rom til oppbevaring, noe jeg er veldig glad for. Hater at oppholdsrommene er fulle av ting, så veldig greit med egne rom til det som ikke står fremme.

Så over til overskriften. Det første vi begynte å pusse opp etter vi tok over huset var soverommet vårt. Før var det lyseblå tapet av noe slag med litt frynser i tapeten, om jeg kan kalle det for frynser. Og parkett på gulvet + et klesskap inntil ene veggen. Vi valgte å rive ned alt å starte helt på nytt på soverommet, noe som var veldig moro faktisk! Vi fant blant annet en tapet under den som var, djup gul/oransje med katter på. Haha, virkelig mye spesielt som har vært tidligere.

Vi ble utrulig fornøyd med resultatet på soverommet. Kunne ikke gjort noe annerledes. Føles godt å være så fornøyd! Det er veldig lunt og godt å være der, noe jeg synes er utrulig viktig i et rom. Er opptatt av at det skal være en plass hvor man kan slappe av og virkelig vil være.

Likes

Comments

​Det er nesten farlig for meg som er så interiør interessert å følge nettbutikker på Instagram. De legger alltid ut så mye fint de har i butikkene/nettbutikkene og jeg faller lett for fristelsen av å handle. 

En av mine desidert favoritt butikker er Paradiset interiør, som både har butikk og nettbutikk. Den er ikke så veldig langt unna der jeg bor, men ender ofte opp med å bestille noe via nettbutikken. Nå som vi har fått oss hus og har mange rom og innrede og kjøpe til er vertfall kjøpelysten høy! Elsker utvalget og interiøret alle butikkene har nå på denne tiden og framover. Synes vi går mot den desidert beste tiden med tanke på interiøret butikkene har nå. Her er noen bilder av mitt nyeste innkjøp hos Paradiset interiør.

  • 98 lesere

Likes

Comments

Interiør og inspirasjon

Denne bloggen kommer til å handle mest om interiør og hjemmet vårt, men og andre ting jeg interesserer meg for.

Jeg og min kjære samboer kjøpte vår første bolig i starten av 2016, som vi nå holder på å pusse opp. Jeg er over gjennomsnittet interessert i interiør og elsker å innrede hjemmet vårt.

Har tenkt på å lage en blogg tidligere også, men har ikke blitt noe av før nå. En av grunnene til at jeg ønsker å ha en blogg er for å kunne vise frem litt av hjemmet vårt til andre som er interessert i det samme som meg og ha mange bilder å se tilbake på i senere tid. Du er hjertelig velkommen til å følge oss på veien mot drømmehjemmet vårt!

Likes

Comments