Header

​http://www.shein.com

http://goo.gl/zU9Qjd

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HAHA vet att igen går in på min blogg längre , men om du är en liten söt läsare som fortfarande går in här så kan du nu istället följa mig på min nya youtubkanal! Thanks!


Likes

Comments

Hej bloggen! Som ni märker så händer det inte så mycket med bloggen och just nu för tillfället så orkar jag inte blogga! Måste fokusera på andra saker i mitt liv. Jag älskar att blogga men jag har ingen tid tyvärr. Jag kommer nog tillbaka snart när jag känner att jag är redo och att och har tid  för bloggen. Vi alla vet ju att det inte är kul att läsa en blogg med ett inlägg om dagen. Puss och kram! 

Likes

Comments

 

Hej! Vaknade för inte så länge sen , men är nu tillbaka i sängen efter att ha pluggat och ätit frukost. Idag är det en helt vanlig söndag då det nästan alltid står plugg och träning på schemat.. Jag är en person som hatar ordet vanligt. Jag vill att det ska hända saker hela tiden och att dagarna aldrig ska se likadana ut. Men tråkigt nog är jag bara en helt vanlig tonåring som måste göra vanliga saker. Måste plugga för att kunna få jobb. Måste träna för att inte bli fett. Måste spara pengar för att inte bli fattig... Så ser mitt liv ut och ibland älskar jag det och i bland tycker jag det är hemskt. Sorry för ett så depress inlägg men detta är just det jag har gått och tänkt på hela morgonen. "Vanligt är tråkigt."

Likes

Comments

Såg nyss filmen " if i stay " och idet ända jag får fram är tårar. Kan inte sluta.. Vilken film asså! Den får mig att fundera på himlen , val i livet, kärlek och så mycket mer. Jag kan inte sluta gråta. Har bokstavligen gråtit genom hela filmen. Mycket fina glädjetårar men även så många hemska tårar.  Om ni vill se filmen klicka : HÄR  


Likes

CommentsHej! Hoppas ni mår bra! Själv mår jag helt okej, var uppe redan vid nio för att åka på träning. Mycket ben och armar körde vi i dag och som vanligt är jag väldigt trött efteråt. Mina planer för dagen är faktiskt ganska tråkiga. Jag ska börja göra någonting jag har undvikit hela denna vecka... Plugga! Hela dagen ska gå åt att plugga och så ser även min morgondag ut. Men ni som läser min blogg och känner mig vet att det här aldrig kommer hålla , vi vet alla att det kommer sluta med att jag sitter med datorn i knät och kollar på fifth harmony.. Aja puss!

Likes

Comments

Jacka : SHEINSIDE // Tröja: SOLO // Byxor: Monki //

Likes

Comments

 
Vad tycker ni? Är det kul med snö eller inte? Själv tycker jag det är förjävligt att vara ute i, men när man sitter i skolan och kollar ut kan det se lite mysigt ut faktiskt;) 


Idag har varit en jobbig dag! Började med att jag ramlade med cykeln påväg till skolan. Hela skoldagen var seg och jag hade lust att somna under varje lektion. Efter skolan åkte jag på en låååååång träning som inte allas kändes bra, och nu ligger jag här tillslut i min säng och har verkligen ingen lust att plugga. Så ser mitt liv ut just nu och för mig är det här en bajs dag. Hoppas på att morgondagen bjuder på lite roligare händelser och att det är fredag gör det iallafall lite bättre. Kram

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra. Just nu pratar jag med Hilda om roliga framtidsplaner. Idag var träningen dödande, heheh! Svettades som en liten gris. Vi körde mördarstyrka, och spaning 200meters intervaller. Kunde knappt gå efter träningen så nu ligger jag i sängen och kan inte ta mig upp.. 

Likes

Comments

Nouw Magazine