Header

Plocklego/löslego???? Hade dödat för det 12 years back

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haaaai
Just nu sitter jag i bilen på väg hem till metropolen efter ett par spontana och fartfyllda dagar i the Malmö area. Jag och Matilda fick en spontan inlevelse i måndags och bestämde oss för att pysa off till Skåne ett par dagar. Vi har bland annat varit i Köpenhamn och käkat pölse, KFC och lite så. Vi gjorde faktiskt inte så mycket annat än att äta och chilla base på Ströget (shopping och mat är allt).

Förutom att vi glömde svänga av mot Jönköping i Helsingborg och har hamnat i Halland så går roadtrippen bra haha. Vi lever på den vilda sidan av livet. Vi har exempelvis sett Laholm LIVE vilket kändes väldigt givande och spännande. Fint väder är det här också.

Nu ska vi brassa på genom Halland så att vi hinner hem till jag börjar jobba om 4 timmar. Wish us luck.Likes

Comments

Som rubriken lyder. Där satt den😋😋

Likes

Comments

Godmorgon/ god kväll!
Jag har precis återuppstått efter en ganska tung och oskön början på det här dygnet haha.. Igår firade vi Felicia och Elin som har fyllt 20 med en släng alkohol, gott krubb och krog. Riktigt trevligt!!! Mådde dock ganska dåligt till och från under kvällen (man är ju inte 18 längre), jag somnade utomhus och har varit mongofrusen ända sedan dess. Men somsagt, SKÖN kväll!! Tack Fizzy och Elin!
Just nu ligger jag i soffan och kollar på Keeping up with the kardashians och försöker att inte röra mig för mycket. Dricker lite pepsi max mellan varven och dillar mest.
Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något halvproduktivt! Typ gå och hämta några riskakor med baconost. Hallelujah.


PS. Ber om ursäkt till känsliga läsare för snoppen i vänstra hörnet på bilden. Bilden är tagen av Felicia Dolk Fröjd och jag lägger över allt ansvar på henne för detta snuskiga inslag, så det är dit ni ska skicka era hatmail. Xoxo

Likes

Comments

På hannnanilsson.tumblr.com hittar ni en härlig samling pictures!! Jag älskar tumblr och är lite småberoende av det just nu (läs är pissberoende), och det är nog på tumblr jag är som mest aktiv när det gäller los sociala medios.
Ta en kik och ha det gött!!!

Likes

Comments
Träffade Marielle och Julia en snabbsväng på Gail's här i Barnes för en snabbfika innan min babysitting-night började. Så skönt att bara få komma ut och prata av sig!! Kul att prata svenska också eftersom jag bara pratar engelska hela dagarna nu för tiden👍

Idag har varit en väldigt upp-och-ner-dag. Vissa stunder har varit helt okej och andra bara helt usch. Det är inte lätt att bo hos en helt ny främmande familj, med ett annat språk, andra vanor och andra regler. Jag jobbar 24/7 och sover ganska dåligt. Kan nästan aldrig helt slappna av och bara vara heller. Imorgon är jag dock ledig och ska ut på en shopping-spree WOHO!!! Och på kvällen ska vi ut for drinks. Tydligen måste vi vara finklädda också, så imorgon får jag jobba fram en outfirre😏😏
Dock blir det nog en ganska kort kväll med lite drinks för min del då jag börjar jobba klockan 7 ?!?!?!?! ( borde vara olagligt) på lördag. Heja mig.

Sleep tight x

Likes

Comments
Idag på förmiddagen åkte jag, Julia och Marielle till Richmond och gick till butiken Wholefoods. Där köpte jag frukt (aa jag har inte bara flyttat utomlands jag har blivit kanin också) och popcorn (aka the love of my life) som jag käkade vid floden sen. Såååå mysigt. Wholefoods är en sjukt kul butik förresten, massor med frukt, grönsaker, smoothies, ekologiska råvaror osv. Allt för den typiska tumblr/instafrukost-tjejen alltså. Värt ett besök!Soligt här i London idag, ganska kallt, men sålänge det inte regnar är jag more than happy! Om en halvtimme börjar jag jobba, 15-18.30 idag👍
Simma lugnt x

Likes

Comments

Hej!

I am back. Jag är (som de flesta redan vet) livets sämsta bloggare då jag, nummer 1: alltid glömmer av att uppdatera, och nummer 2: aldrig orkar skriva. Men det har varit väldigt mycket tjat från alla håll och kanter om att jag måste börja blogga, så ja, här är den. Min nya, dåliga och tråkiga blogg haha.

Jag har för er som har missat det flyttat till London och bor numera i Barnes, som ligger i Richmond upon Thames, sydvästra London. Här jobbar jag som aupair.
Nu vet jag att endel frågetecken ploppar upp i era huvuden. Aupair????? Japp. Aupair. Jag har alltid velat flytta till London, och jag har alltid gillat utmaningar, så jag kombinerade dessa och nu sitter jag här. Många tror att aupair-livet är enkelt, det är en myt. Ibland är det kul och ibland vill man bara sätta barnen på mute. Men jag tycker att det går riktigt bra än sålänge, och jag tänker fortsätta göra detta så länge jag trivs och är lycklig. Skulle jag känna mig completely miserable och inte trivas eller se någon annan utväg än att sluta så kommer jag göra det. Livet är för kort för att vara olycklig☝️☝️

Iallafall boys and girls, här är min nya och brutalt ärliga London-blogg. Stay tuned x

Likes

Comments