Header

Hej alle sammen

Så er det tid til et månedens råd og denne gang skal det handle om at stå op om morgenen. Nu er vi jo efterhånden alle sammen på vej tilbage til hverdagen efter vores lange sommerferier, så hvordan kan vi hjælpe os selv lidt med at stå op? Jeg har samlet et par råd til jer lige her. Det er dem der virker for mig hvis jeg synes at sengen er lidt svær at slippe om morgenen.

1. Sørg for at lokalet du sover i er varmt. Hvis lokalet er lunt og dejligt når man vågner er det nemmere at stå op fra de varme dyner

2. Hav din alarm/vækkeur et sted hvor du er nødt til at rejse dig fra sengen for at få fat i den når den ringer. Det bedste er at ligge den i et helt andet lokale sådan at du ikke bare ligger dig hurtigt igen og sover videre.

3. Drik et stort glas vand inden du skal i seng, så er du nødt til at rejse dig og gå på toilettet når du skal op.

4. Sørg for at have en lille treat til dig selv om morgenen, så du har noget at glæde dig til når du skal op om. Feks. noget lækkert morgenmad, en skål med frugt eller en god madpakke. På den måde starter du dagen med at glæde dig til noget og vil derfor have nemmere ved at komme op og afsted.

5. Kom i seng til tiden så din krop har fået søvn nok. Hvis man ligger og drejer sig om aftenen og ikke kan falde i søvn så prøv at ligge dig på en helt anden måde i sengen feks. med hovedet i fodenden eller i den anden side af sengen. Ofte når man skifter sove-pladsering får man lagt sig på en ny måde og kroppen slapper hurtigere af.

Hvis i allerede kender de her råd og har erfaret at de ikke virker så får i lige et link til en side her og en her, som også har nogle virkelig gode råd til hvordan man kommer op om morgenen. For mig er det virkelig afgørende for resten af dagen om jeg har en god eller dårlig morgen. Noget der virkelig kan gøre mine dage gode er hvis jeg kommer ud af sengen i godt og friskt humør. Månedens råd for august er altså at vi skal være glade når vi skal op om morgenen. Selvom det til tider er hårdt, så kan man godt gøre noget for at det bliver lidt nemmere.

Hvad gør i for at komme op om morgenen?


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments


Hej alle sammen

En rigtig lækker idé til en hyggelig aften med tøserne er at shake nogle cocktails derhjemme. Det gjorde jeg med Natacha her for leden og det var virkelig sjovt og hyggeligt. Vi lavede forskellige cocktails som jeg fandt i en cocktailbog jeg har stående derhjemme. Jeg fik den i gave for nogle år siden, men fik aldrig brugt den. Jeg fandt den så under flytningen og den viser sig at være virkelig god. I får et link til den her. Men opskrifterne findes jo også på nettet, jeg har fundet et par links til jer her under til de cocktails vi lavede:

Mojito

Strawberry Mojito

Strawberry Caipiroska

Cucumber GT

Tom Collins

Man kan jo vælge at følge opskrifterne eller at lave dem i en virgin version alt hvad man har lyst til og hvad aftenen byder på. Det kan jeg varmt anbefale at gøre til en hyggelig aften. 

Noget andet rigtig lækkert ved den cocktailbog jeg fandt derhjemme er at den har et par sider med adresser til gode klassiske cocktailbare verden rundt. I København anbefales blandt andet Bar 7 og Ruby. Dertil vil jeg lige tilføje at hvis man vil have gode cocktails uden at de koster en formue så ville jeg gå på Dalle Valle eller Cafe Hoppes. 

Hvad er jeres ynglings cocktail? Kender i nogle spændende cocktails?

Likes

Comments

Skærmbillede 2016-07-22 kl. 18.02.551. Comedy Zoo + middag på Giggles Har i set at Comedy Zoo i København har åbnet en café der ligger i samme hus som selve Comedy Zoo? Dvs. at man nu kan  bestille billetter til Dinner & Show hos Comedy Zoo som altså både giver adgang til selve showet og en lækker middag oveni inden showet. Område: København Prisniveau: Fra 225,- inkl. middag Åbningstider: Se program her

2. Strandtur Nu er sommervejret ved at vende tilbage til Danmark igen og det ligger jo op til en masse ture til stranden. Et rigtig hyggeligt foreslag er at pakke både engangsgrill og picnic taske og simpelhent blive til aftensolen begynder at gå ned, det er både virkelig flot og virkelig hyggeligt. Hvor skal man tage hen? Jeg har tre steder jeg vil anbefale 1. Rungsted Havn - gode spisesteder, flot havn, altid god stemning 2. Nivå Strand - super god badestrand, mulighed for f.eks. at spille volly 3. Bellevue Strand - skøn badestrand, ideel hvis man f.eks. vil grille. Prisniveau: Gratis Hvornår: Når vejret er til det

3. Zoologisk Have Hvor længe siden er det at i har været i Zooligsk Have? Det er ikke ret lang tid siden jeg var afsted efter en del år og det var virkelig hyggeligt. Der er blevet lavet rigtig meget om derinde, så jeg kan kun anbefale at tage en tur ind og se hvor flot det er blevet og sige hej til alle de søde dyr. Område: København Prisniveau: Voksen pr. person 170,- Hvornår: Alle dage fra kl. 10-20

4. Drive-in bio Nu er det jo sommer og der giver mulighed for at skifte biografen ud med en Drive-in bio. Har i prøvet det? Hvis ikke så er det en rigtig hyggelig idé her til sommeraftenerne. Det fungerer ligesom en almindelig biograf bare ude i det blå (inde i jeres bil).  Område: Nordsjælland Prisniveau: 95,- pr. billet Åbningstider: Se program her

5. Papirøen Hvis ikke i har været en tur ude på Papirøen og kigge så er det altså en rigtig hyggelig mulighed hvis i keder jer her hen over sommeren. Her ligger blandt andet Copenhagen Street Food og det er altså et besøg værd - specielt hvis i er sultne.   Område: København Prisniveau: Depends Åbningstider: søn-ons 12-21 tors-lørdag 12-22

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 17.41.43

Likes

Comments

IMG_2823

Hej alle sammen

Vi kender det alle sammen, de dage, uger, perioder hvor tiden bare flyver afsted og man overhovedet ikke kan følge med. De dage hvor man ikke når det man bare skal nå. Det kan være man har travlt på arbejdet, på uddannelsen, med gøremål derhjemme, man har lavet for mange aftaler. Det kan også være at man simpelhent bare har brug for at finde en times tid i kalenderen til bare at lave ingenting i. Hvordan skaber man sig så mere tid og overskud i hverdagen til at nå det hele i?

Det handler i bund og grund om motviation. Ikke motivation til at lave de enkelte ting man skal nå, men movtivation til at stå op om morgenen og simpelhent bare kunne nå det hele. Vi skal sætte os selv op til at vi altså skal nå det hele, at vi godt kan nå det hele. Og så skal vi ligge en plan. Om aftenen inden jeg går i seng sørger jeg altid for at have lagt en plan for den næste dag. Jeg stiller mig selv følgende spørgsmål:

  1. Hvornår skal jeg stå op?
    1. Sæt vækkeuret med det samme (er man B-menneske, så sæt alarmen til at ringe ca. 30 min før man har planer om rent faktisk at stå op)
  2. Hvad har jeg af faste aftaler i morgen? (Ting der ikke kan udskydes, ting der har stået i kalenderen i lang tid - f.eks. et møde, en aftale med en veninde, tage på arbejde osv.)
  3. Hvad skal jeg nå udover mine faste aftaler? (Ting der kan udskydes, men som vi egentlig ikke bør udskyde - f.eks. gøre rent, skrive en jobansøgning, ringe til mormor og invitere på frokost osv.)
  4. Sorter opgaverne ud på dagen således at du ved præcis hvilken opgave du skal gå igang med som den første, og som den næste osv.
  5. Vurder hvor lang tid hver enkel opgave tager og sæt derefter ca. 10 minutter længere tid af til at løse den, således at hvis noget går galt eller trækker ud, så har du allerede lidt ekstra tid at tage af.

På den her måde undgår man at stresse over alle de ting man skal nå hele tiden. Man har lagt en plan, man ved præcis hvornår man er færdig med at løse dem og på den måde kan man skabe motivation til at nå det hele hver dag. Det gælder om at holde hovedet højt og gøre alle ens gøremål overskuelige. Hvis dagen i morgen er fuldstændig uoverskuelig for en, så vælter det for os på forhånd, og så når vi hverken det ene eller det andet. Tiden løber fra os, fordi vi ender på sofaen i bare træthed over hvor uoverskueligt det hele er. Vi må ligge en plan og være opsatte på, at den her plan skal følges.

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 17.41.43

Likes

Comments

Hej alle sammen 

For en måneds tid siden skete der noget super spændende. Vi fik lejlighed! Sammen med Mads har jeg kigget efter lejligheden i en rum tid, men nu lykkedes det altså endelig, og vi er nu flyttet. Det betyder også at jeg vil åbne op for nogle interiør indlæg her på bloggen. Så spændende. Jeg har altid elsket at indrette og flytte rundt, så det har jeg glædet mig til at kunne dele med jer.

Vi er stort set færdige med at flytte ind og flytte rundt og sætte på plads, men der mangler stadig lidt hist og her. Noget af det er ting der kommer med tiden, og andet af det skyldes egenligt at vi begge er/skal på SU og derfor ikke har uanede mængder penge at bruge af (det kommer der også et indlæg om på et tidspunkt - hvordan man klare sig godt på SU). I får et lille smugekig på hvordan der ser ud her, og så kommer resten af lejligheden stille og roligt med tiden. Jeg har tænkt mig at tage det sådan lidt rum for rum agtigt. Så i dag får i simpelhent hvad man kan se lige når man kommer ind.

DSC02028

DSC02000

DSC02027

DSC02030

DSC01999

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 17.41.43

Likes

Comments

Hej alle sammen

Lidt ønsker her til juli måned. Jeg håber at solen når at komme tilbage inden jeg har fået opfyldt mine ønsker. Hvad synes i om de nude/beige/rosa sommerfarver? Jeg er helt vild dem lige for tiden. Hvis i er hurtige så er et par af tingene sat ned lige nu, så vi må hellere skynde os. Link til de forskellige ting finder i herunder:

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Skærmbillede 2016-06-11 kl. 20.09.28

Hej alle sammen

Så er det tid til at i skal have et månedens råd. Jeg har fundet en fantastisk app til jer denne gang. Den er til alle jer der bruger rejsekort. Appen hedder Check Udvej og er Rejsekorts måde til at hjælpe os glemsomme kunder på - fantastisk! Den har jeg ønsket mig SÅ længe, fordi jeg er nemlig en af de glemsomme rejsekort kunder der aldrig kan huske at tjekke ud. Appen kan, som det næsten ligger i navnet, hjælpe os med at tjekke ud. Den sørger for at give en notification til dig hvis du glemmer at checke ud og herefter giver den dig mulighed for at gøre det hjemmefra igennem appen, smart!

Simpelhent en fantastisk løsning. Prøv den, det er så smart. Den kan downloades både på App Store og Google Play.

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 17.41.43

Likes

Comments

IMG_2636IMG_2637 IMG_2639 IMG_2638 IMG_2640

Hej alle sammen

Kan i huske det to delte outfit jeg havde på forleden (her)? Jeg vil lige vise jer hvordan jeg  bruger overdelen for sig selv. Med et par højtaljede busker og et par lækre boots er den nemlig perfekt til en sommeraften. Jeg synes det giver et super lækkert og også lidt afslappet look. Hvis man er til at vise en lille smule mave, kan man jo hoppe i et par mere lavtaljede bukser og tage en blazer ud over, og så ser man stadig brænd godt ud. Den kan bruges på mange fede måder (det gælder jo for crop tops generelt).

Har i andre forslag til hvordan den kan bruges?

Busker H&M Støvler Vera Pelle (kig i Scoop på strøget) Top Gina Tricot

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 17.41.43

Likes

Comments

Skærmbillede 2016-06-07 kl. 14.57.58

1. CPH STAGE CPH STAGE er en 10 dages lang festival der handler om at hylde scenekunsten. Festivallen slutter med at prisen for Årets Reumert bliver uddelt (en pris der dækker hele den danske scenekunst). I dagene op til kan man opleve diverse højdepunkter fra årets teatersæson og en masse fede præsentationer af scenekunst - det skulle være et virkelig spændende arrangement. Se program her. Område: København og Frederiksberg Prisniveau: Afhænger af optræden Åbningstider: 1/6 - 12/6

2. Loppemarked på Det Kongelige Teater Så er det tid til at Det Kongelige Teater holder loppemarked, så hvis i leder efter nogle sjove rekvisitter, så kan i helt sikkert finde dem her - og hvis ikke så er det måske bare en sjov oplevelse alligevel? Jeg skal derind og kigge. Område: København Prisniveau: 20,- for indgang Hvornår: fre 10/6 kl. 12-19 lør 11/6 kl. 10-15

3. Copenhagen Photo Festival Copenhagen Photo Festival er en festival der fejre fotografiens kunst. Man kan finde alle de forskellige fotoudstillinger rundt omkring på gader og museer i København - se hele programmet lige her. Festivallen viser både dansk og internation kunst. Jeg er lidt nysgerrig på Canons Insta-walk arrangement lørdag kl. 11-14, måske ses vi? Område: København Prisniveau: Gratis de fleste steder, dog entre på enkelte museer Hvornår: 2/6 - 12/6

4. Frederiksborg slot og Hillerød Loppemarked Hver søndag indtil september bliver der afholdt loppemarked i Hillerød. Det kan være man lige mangler en lille dims derhjemme, som man måske kan finde her? Hillerød er ikke slut endnu, her ligger nemlig også Frederiksborg slot, som også er værd at tage en tur til. Frederiksborg slotspark er virkelig et besøg værd, og det er selve slottet også. Område: Nordsjælland Prisniveau: Entré på Frederiksborg Slot 75,- Åbningstider: Loppemarked søn 9-14 Frederiksbrog Slot alle dage 10-17

5. Ninas Naturcafé På Ninas Naturcafé kan man få skøn mad og de lækreste kager. Caféen ligger i de skønneste mest fredelige omgivelser - virkelig et hyggeligt sted at sidde og få en kop kaffe, lidt kage og bare masser af hygge. Udover kaffe, kage og frokost afholdes der en masse små lækre events såsom velværedag, vinsmagning, små udstilligner mm -  tjek programmet lige her. Område: Nordsjælland Prisniveau: 143,- pr. person for kagebuffet inkl. drikke Åbningstider: ons-søn 12-17

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 17.41.43

Likes

Comments

IMG_2631

Skærmbillede 2016-06-02 kl. 20.26.08           IMG_2634

Hej alle sammen

 Hermed lidt outfit inspiration til en fredag aften i byen. Jeg har fundet den her lækre sag frem fra gemmerne. Det er en af dem der bare har hængt i skabet her hen over vinteren og ventet på at sommervejret skulle komme (hvilket jo egentlig er lidt fjollet eftersom den også kan bruges om vinteren med en varm frakke udover). Kjolen jeg har på er fra Gina Tricot og det er faktisk en to delt model, dvs. det er jo egentlig ikke en kjole, men en top og en nederdel der kan bruges sammen som her eller hver for sig - det viser jeg i et senere indlæg. Jeg er ret vild med et lidt underspillet classy look som alligevel giver lidt wow-effekt, og det synes jeg at den her giver mig. Den har jo som sagt hængt lidt længe og derfor er det heller ikke lykkedes mig at finde den på nettet længere. Til gengæld har jeg fundet et par andre kjoler til jer som jeg bestemt synes bringer det samme lækre look frem.

1Rio Kjole - Gina Tricot 2Polo Collar Sat - Nelly.com 3Pepper dress - Nelly.com

Hvad skal i lave fredag aften?

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 17.41.43

Likes

Comments