Söndag. En sådan där riktigt lugn en. Jag är hemma hos familjen, i sommarhuset. Det är helt underbart. Ligger i soffan på glasverandan med en kopp kaffe och blickar ut över sjön. Helt fantastiskt avkopplande.

Skjorta Dagmar / Kjol Zara / Sneakers Superga / Väska Louis Vuitton

Här är för övrigt en outfit från förra veckan. Fyndade kjolen på Zara, 139 kronor...?! Njut av vädret och ha en fortsatt skön helg!

Kram

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Hej! Hur mår ni? Idag har vi varit på stranden hela dagen. Så skönt! Hade min nya klänning. Den är så himla fin tycker jag.

Ni hittar den här!

Missa inte heller allt sommarfint som finns här! Klick! 

På fredag åker jag hem igen. Tro det eller ej, men ser fram emot det. Börjar ju mitt nya jobb på måndag. Vart det är och vilken tjänst jag har kommer jag att avslöja då så stay tuned! Men - därinnan ska jag hinna med att njuta av Barcelona lite till.

Inlägget innehåller adlinks.

Gillar

Kommentarer

Hej på er! Hoppas att ni alla mår bra. Själv så är jag i Barcelona. Kom hit igårkväll och alltså det är så underbart. Vi ska bara ta det lugnt och slappa, inga planer på agendan, som det ska vara på semestern helt enkelt.
Med tanke på Sveriges temperaturer de senaste dagarna valde jag idag en något för varm klänning - men jag älskar den. Visst är den snygg?
Mina skor kommer från Superga och är helt ärligt mina nya favoritskor. Wow! Så sköna, så snygga och passar till allt.

Inlägget är i samarbete med Superga.

  • Mode

Gillar

Kommentarer