Hej och Glad Påsk! Hoppas verkligen att ni alla får njuta av fint väder under ledigheten. Jag hade glömt hur det kändes att vara ute i solen.
Idag har vi alltså bara glassat i backen, druckit kalla drycker och haft kul. Igår grävde jag ner mig i snön utanför stugan och bara satt där. Det var inte ett enda moln på himlen. Jag tror det är det här som man kallar för vardagslyx. Next up är påskmat följt av en promenad!

Gillar

Kommentarer

Hej från... Sälen! Idag, efter några timmars jobb packade jag väskan och åkte till Sälen. Helt underbart att vara i fjällen. Vädret är dessutom gudomligt. Planerna är att ta det så lugnt som möjligt, åka lite skidor men mestadels bara sitta och glassa i solen. Det låter väl helt rimligt?
/ Fuskpäls från Dry Lake /
Ikväll ska vi äta svamprisotto och ligga i soffan, framför tv:n. Imorgon tänker jag öppna en flaska Champagne och sätta mig i solen. Iallafall vad jag bestämt nu. Ha en bra kväll! Kram.

Gillar

Kommentarer

Hej på er! Hoppas att er dag varit super. Jag var på kontoret 10-17 och gjorde underverk, iallafall enligt mig själv. Invigde mina nya sneakers från Feetfirst/Din Sko som jag har ett samarbete med just nu. Ikväll öppnar jag och Rebecca en flaska Chablis, äter middag och avslutar med gino. Hoppas verkligen att vi kan sitta ute på balkongen. Min vår-feeling är nämnligen på topp och jag hoppas på att få behålla den. Däremot tror jag att det är liite för kallt.

Idag kör jag slitna jeans från Zara, vit skjorta och min favoritjacka från Maje.

Next up: dinner!

  • Mode

Gillar

Kommentarer