En liten bildbomb från världens bästa Aim'n Re-treat!


WOW vilken helg vi hade fylld med träning, välmående, spa, mixologi, GOODIEBAGS så välfyllda att det var galet, världens godaste middagar & frukost, workshops, nattyoga & massvis med mer härligheter!

Är så otroligt tacksam för denna underbara helgen & för att jag fått träffa de tre fantastiska tjejerna på nedersta bilder - TACK FÖR ALLT!

(bilderna som är mindre är lånade från Alexandras eller Anjas bloggar)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I'M BACK!

Världens mysigaste söndagsmiddag i Mölle hos Tove & Jacob med Sara & Monnie! Finaste lägenheten verkligen & åh så fint & mysigt där är!

Likes

Comments

Holy sunday för en månad sedan på Holy Smoke BBQ i Bräcke med världens bästa vän & syster!

Likes

Comments

CELEBRATIONS!

Förra torsdagen firade jag & mina babes finaste Stinis som fyllde 23 med finmiddag på Bara Vara! Så himla mysig kväll med god mat & dryck, massa snack, mys & skratt!

I söndags firade vi att bästa Amanda fyllt 23 med lyxbrunch här hemma hos mig! Väldigt gott & vääääldigt mysigt med massa prat om allt mellan himmel & jord! Du är för jäkla bra du manda! Alla borde ha någon som dig i sina liv!

Kärlek till er alla tre, ni är världsbäst!

Likes

Comments

Hola Amigos!

När vi hikeat fram till den lilla byn Santa Teresa (däribland korsat svängiga broar, ännu mer branta backar upp & ner & åkt en linbana högt över floden för det är den enda vägen att korsa floden) började vi med att bara i varma källor. Det var ganska mycket folk där, & såg inte såååå himla speciellt ut, men det var otroligt skönt att hoppa i det varma vattnet efter elva timmars helvetes-hike! På kvällen åt vi middag & sen begav sig en del av oss till en bar, haha. Det var i princip den ända baren som fanns i ST, & den var otroligt liten, men what a night alltså! Vi dansade & skrattade som aldrig förr & hade så otroligt kul!

Dagen efter (dag tre av fyra) började vi med zipline, som också var sjukt kul! Det var en riktigt bra & lång zipline där man fick åka dels vanligt såklart men även upp&ner & superman, så himla kul!
Sen var det dags för tre timmars hike längs tågrailsen, & det var otroligt jobbigt att gå på de lösa stenarna, så man tröttnade snabbt, men fram till Aguas Calientes kom vi - staden "under" Machu Picchu berget! På kvällen snackade vi & hade hår-flätning i mitt rum (tjejrummet, dumpade Rasmus & skickade in honom i killrummet, haha!)

Morgonen efter stod vi vid grinden under berget kvart i fem. 05:00 öppnades grinden & vi började vår hike upp för trapporna. "Inte så jobbigt" trodde vi... FYFAN! I princip det jobbigaste alltså, men såååå värt. Det blev en otroligt stor del av upplevelsen att hikea istället för att ta bussen upp. 46 minuter senare var jag uppe, döblöt då det ösregnat!
06.00 slogs portarna upp till Machu Picchu & vi var bland de första in då den första bussen anländer 06.00. Vi gick in & tog bilder innan alla människor gick ner i ruinerna, sen gick vi en guidad tur där de förklarade ALLT om staden!
Jag vet inte hur jag ska förklara Machu Picchu, för det var helt magiskt! Att se det i gryningen, & sedan resten av dagen, både nere i ruinerna på nära håll & bland lamorna, & även uppifrån den högsta terrassen. Det känns som att det vilar ett slags lugn över staden, & jag kunde sitta hur länge som helst & titta ut över staden & bergen som omringar, det var så otroligt vackert!

Efter Cusco begav vi oss till Lima. Hängde bara i Miraflores, & det var najs men diggar ju inte storstäder sådär jättejättemycket, så några dagar räckte gott & väl.
Efter Lima åkte vi till party & surfstaden Mancora, där vi bodde på galnaste (men väldigt fina) Loki Hostel, åt god mat, surfade stora (!!) vågor & hängde med goa människor!

Älskade vår Inka Jungle Trek grupp. Bästa vännerna var Spanske Macarena,Danske Louise & Katrine, Franske Sarah, Chilenska Manu, Connie, Fanny, Nico, Sergio & Fernando & Australienske Pete!

Peru alltså, I will be back soon!


Likes

Comments

Hola amigos!

Peru! Mitt favoritland från vår resa i Sydamerika!
Vi kom från Chile med buss direkt till Cusco, & om Peru var favoritlandet så var Cusco definitivt favoritstaden!
Cusco centrum är ganska litet, mysigt & lätt att ta sig runt. Det finns massvis med mysiga caféer, hus med färgglada dörrar & kyrkor eller liknande.

Från Cusco utgick vi när vi började vår 4-dagars Inka Jungle Tour. Detta innebar följande:
Första dagen Mountainbikeade vi i det magiska landskapet, dock bara på asfalterad väg. Andra dagen hikeade vi i 11 (!!!) timmar i de sjukaste förhållandena någonsin! Vi pratar alltså om mellan 3500-5000 meters höjd, i de brantaste backarna så man nästan fick krypa upp! Det var bland det jobbigaste jag någonsin gjort, men det var också något av det bästa jag gjort i livet! Landskapet är magiskt, jag kan verkligen inte förklara det med något annat ord!
Vi fick se Coca leaf plantations, blev målade till Inka warriors/princesses, fick smaka massvis med lokala produkter som de odlar uppe i bergen, däribland Coca leaves, Cocoa beans, Ananas med mera. Vi hade en hund som trogen följde med oss i princip hela hiken, så himla fin var han! Vi fick även offra till Pacha Mama (Mother Earth) vilket var coolt!

Denna dagen var en av de bästa på hela Sydamerikaresan, & faktiskt en av de bästa dagarna av alla jag spenderat någonsin!


Likes

Comments

Namaste!

En helt galen marknad, Red Fort & the one and only Taj Mahal!

Alla bilder är en mix av mina, Moas & Viktorijas.
En bild (på alla) är tagen av Ulla.

Likes

Comments

Namaste!


En mix av Lotustemples, ett av de finaste tempel jag har besökt, hennamålningar, India Gate, skolbesök där jag fick peka ut Sverige på kartan, Tuktuk-åkning, Indisk mat (!!!), mer slumområden & Rinku, den första tjejen som blev räddad av organisationen Stop India som vi jobbade med. Hon gifte sig under tiden vi var där (iklädd bröllopsutstyrsel på bilden) & vi hade äran att få vara med på bröllopet!

Alla bilder är en mix av mina & Moas bilder.
En bild (på oss alla) är tagen av Ulla & en bild är tagen av Emma.

Likes

Comments

​Namaste!


Wow, en riktig throwback idag till bästa Indien! Om jag skulle resa någonstans just precis nu så hade jag åkt
till södra Indien & Sri Lanka i några månader. Vår volontärresa var verkligen magisk nu när jag tänker tillbaka på våra tre veckor! Vi fick se & uppleva så otroligt mycket som jag aldrig ens kunnat föreställa mig.

Dessa bilderna är tagna i slummen som vi besökte en dag. Där besökte vi en skola, en mammagrupp & gick runder & tittade. Det bästa av allt var alla barnen som var så himla glada & fina.

​Alla bilder är en mix av mina & Moas bilder.


Likes

Comments