Godmorgon! Väntar just nu på bussen, skola som vanligt. Tänkte prova att träna ikväll trots foten, vill så gärna spela match i helgen.

Vad tycker ni om min pälsboll (fake såklart) som jag har på väskan? Älskar den, en gullig detalj på en annars bara svart väska. Från Gina Tricot!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bjussar på en selfie som även finns på instagram, byfriberg heter jag där!

Wow, undrar om jag kommer kunna sova ikväll. Druckit för många koppar kaffe för att orka med plugget och är nu helt speedad. Kanske ska passa på att städa rummet nu när jag har energi..eller hoppa in i duschen och sedan kolla PH. Lutar åt alternativ nummer 2 hehe.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag vilade jag från innebandyn, så börjar 11.30. Vill verkligen att min fot ska bli bra nu, blir galen utan träning...

Blir en ganska jobbig dag idag med tre långa pass spanska, historia och matte. Vi har prov i spanska på fredag och i matte på tisdag nästa vecka. Känns inte bra alls inför nåt av dom, och hatar att inte ha kontroll såå.. Blir att plugga stenhårt idag.

Likes

Comments

Sitter just nu i en iskall innebandyhall, jag har en stukad fot så kan ej vara med. Hoppas jag kan träna imorgon för gör ont i hjärtat att inte kunna spela. Första lektionen börjar 11.30, skulle hellre vilja ta bussen hem innan dess och sova men krigare som man är åker man till skolan. Nu ska jag hejja på alla amigos, puss!

Likes

Comments

Hej, hoppas er söndag varit bra! Igår jobbade jag några timmar och åkte direkt till en kompis för att fira henne. Hade jättetrevligt och sov sedan över där.
Gick upp ensam medan alla sov idag för att jag skulle jobba, tufft men så är det. Otroligt mycket folk då det är kanelbullens dag och jag jobbar på ett café. Tog med mig hem till familjen och ska nu mumsa på en bulle samtidigt som jag pluggar. Godnatt!

Det här var min lunch idag, avacado med skagenröra och räkor samt en liten sallad till. Väldigt gott!

Likes

Comments

Följ mig gärna på Tumblr, är väldigt aktiv där! Det är på Tumblr jag hittar mycket inspiration i kläder och i citat etc. Klicka på länken nedan så kommer ni dit. Puss!

 byfriberg.


Likes

Comments

ÅH HERRE får rysningar av detta album. Älskade älskade Avicii, du gör det igen. Detta är mina två favoriter än så länge!

Likes

Comments

Älskar min nya blus från H&M!

Hemma! Ikväll blir det tacomys med familjen, länge sedan man spenderade en fredag med just dom. Men innan dess blir det lite engelska och företagsekonomi-plugg. Inte lika kul men det behöver göras! Puss

Likes

Comments

Hejhej! Sitter för närvarande i skolans biblotek, har varit på elevkårsmöte och börjar inte förens halv tolv. Men denna håltimme passar faktiskt riktigt bra, ett perfekt tillfälle att ta igen lite skolarbete..

Nu ska jag försöka få lite kompisar att komma till skolan tidigare hehe, vi hörs!

Två mycket fina ord, puss!!

Likes

Comments