Vardagligt, Helger, Resor

Det är sinnessjukt hur fort denna vecka gick! Helt galet...tidigt skift idag som gick sjukt fort och lugnt dessutom på jobbet! Så nu är det helg som jag har längtat efter denna helgen och allt som händer.

Jag är äntligen på väg till min pojkvän Henke och jag är så oerhört glad att jag har honom. Han är den bäste. Innan det fikade jag lite snabbt med mamsen, hon som alltid vill catcha up lite innan jag far iväg över helgen.

Lägger upp en bild på SKAM - bara för att den serien äger och hoppas verkligen inte att du har missat den! Då är ett TIPS!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nytt, Vardagligt

Varit så mycket denna vecka! Jobb, träning, möten, middag hos mamma & pappa, hundmys och lite shopping denna vecka.

Idag har det varit en intensiv, men givande dag med utflykt med mera. Jag hade däremot migrän som släppte för några timmar sedan, men jobbade till 16:00. Därefter träffade min moster & hennes assistent och man en stund och därefter gick mamma & jag på kungsmässan en sväng. Jag unnande mig lite nytt idag, svarta Dr demin, sminkprodukt och små grejer från The Body Shop & två nya böcker.

Imorgon är det kort pass på jobbet och sedan skall jag till min bästa pojkvän. Helgen där har vi massa planerat, längtar!!❤

Likes

Comments

Helger, Träning, Vänskap

Jag är så nöjd över denna helgen! Igår kom som sagt Annika & Joakim förbi med godis, popcorn & fanta och vi hade det riktigt trevligt och roligt. Alltid kul att träffa er!

Idag åt jag god frukost, gick en promenad och njöt av vädret. Därefter kom min mamma med hundarna och min moster och hennes man och deras hund på en fika. Det var jättemysigt att de kom och alltid trevligt att träffa dem! Fick jättefina tulpaner av min moster och hennes man. Sedan gick mamma och jag en promenad med hundarna och åkte och tränade.

Nu har jag duschat och skall äta middag hos mamma & pappa och sova där (har sent skift 9-18 med pedagogisk måndag så passar på att sova över).

Denna helgen var myshelg och nästa helg blir massa myshelg med min pojkvän! Hörs senare, kanske!

Likes

Comments

Dagens, Helger, Vänskap

Denna dagen gick lite väl fort...dock är den ju inte slut, men känns som det sätt och vis kanske.

Vaknade tidigt och sov hos min mamma & pappa till idag (igår till idag). Fixade frukost och gick en lång härlig vinterpromenad med min bästa hund Alva. Därefter åkte jag hem till min kära lägenhet och städade och tvättade som bara den. Sedan träffade och lunchade jag med Emma E på Kungsmässan som var verkligen väldigt trevligt (ses på måndag igen Emma - då vi har APT tillsammans! Haha). Nu skall jag ta torktumlarna som väntar och fixa lite fix innan Annika och Joakim kommer och tittar på Melodifestivalen med mig! Låter som en lördag i min smak.

Dagens bestod utav 🎀
Poncho från Ester Eleonora
Vit bas t-shirt från H&M
Svarta skinnybyxor från River Island
Stövlar från Din Sko
Armband från Edblad, MarcByMarcJacobs och Hallbergs
Klocka från Marc Jacobs
Halsband som jag har gjort själv
Väska från Mallorca och som mamma har köpt

Likes

Comments

Helger, Tankar

Jadu...jag är en 24 årig tjej (nästan 25år - fast i maj) som arbetar som förskollärare & bor i en etta i Kungsbacka. Gillar att träna, mina hundar, resa, laga mat, fotografera, inspirerar och inspireras av andra, pyssla, pärla, läsa, jobba, måla, göra mål, umgås med pojkvän och kompisar med mera. Är sedan lång tid tillbaka vegetarian och trivs bra med det.

Likes

Comments