Hej igen, det her er mit 3. opslag. På mit sidste opslag skrev jeg, at jeg skulle begynde på youtubeskole. Det er jeg. Man laver videoer sammen med de andre på holdet, det er ret hyggeligt.

Tøj:
Tracksuit: Bjuti-suit (ingen reklame).

Okay... jeg skal fortælle jer noget scary.
Det er den 16. september 2017 (den dag det sker). Jeg sidder og læser lektier på mit værelse, imens jeg kan høre nogle helikoptere og en masse sirener, min mor tjekker Facebook i sådanne en gruppe hun er med i. En fra den vej vi bor på har skrevet at det bare er en terror øvelse, da der er mange andre der er nervøse og har skrevet på gruppen. Jeg går så ud for at slå græs (så jeg kan tjene penge). Den samme helikopter flyver lige over mig, sådanne virkelig mange gange. Den flyver i et område, så jeg hele tiden kan se den, lige det område hvor jeg bor. Lidt efter, kommer min mor ud til mig for at sige, at det ikke er en øvelse alligevel, og viser mig et opslag fra ekstrabladet. Der står "Landsby spærret af efter skyderi" "der har lydt to skud fra et hus i en landsby syd for Næstved (der hvor jeg bor) siger beboere. Byen er nu mål for en stor politiaktion. Der har også været skyderi i Næstved. Politiet jager gerningsmand, der har truet sig til flugtbiler". Æhhhhh, hvad???... Jeg har virkelig noia på og især fordi, vi skulle hjem til min mormor og morfar, og skulle køre ind der hvor det var sket... Når jeg har noia på, har jeg det med at gå ind på Snapchat og spamme, så der var en masse der skrev "hvad er der sket?" og så videre. Jo det der var sket, var at der var en mand, der var gået fuldstændig amok og havde skudt i huse, kastet tårer-gas og truede folk, så han kunne få deres bil (på den måde kunne han komme frem og slippe væk fra politiet og gerningsstedet). Da vi er kommet sikkert hjem til min mormor og morfar, var jeg stadig helt oprevet over hvad der var sket, men dagen efter faldt jeg lidt til ro. Der stod nemlig at han var blevet fundet på Amager. Så var faren væk.
Der er altså ikke sket noget hos os, men det var virkelig skræmmende.

Mine sociale medier:
Youtube: Freya Madsen
Snapchat: @freyamad
Instagram: @freya.madsen
Facebook-side: Freya Madsen
Twitter: FreyaSMadsen

Kontakt: skriv en kommentar og du kan få min email...

Vi ses...
-byflicka

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Det vi har på:

Nanna:
Bluse = Only
Ur = Daniel Wellington

Flicka:
Bluse = Vero Moda
Solbriller = H&M

For 2 uger siden, var min veninde Nanna, som i kan se på billedet til højre for mig, med mig hjemme. Vi tog nogle billeder med mit kamera, af hinanden. Det her billede tog vi for eksempel...

Mit liv i øjeblikket:

På mandag starter jeg på youtubeskole, med en youtubelærer: Nicolai Mazur. I weekenden var jeg ude på Camp Adventure, med spejderne. I denne weekend, altså imorgen skal jeg sove sammen, med min veninde Josefine, til på lørdag.

  • Flicka...

Likes

Comments

Jeg har tænkt over, at jeg gerne vil skrive lidt mere om mig, som person, så I kan lære mig bedre at kende:

Yndlingsmad/ret: Jeg har et par stykker, men nok mest nachos og and til jul.

Yndlingsfarve: Lidt alle farver, men mest sort, hvid, grå, rosa-guld, sølv og en lys træ-farve.

Fritid: Jeg går til spejder. Interesserer mig for makeup. Youtube kanal: Freya Madsen, som jeg også godt kan lide at lave på.

Kamera: Nikon 5300D.

Redigering og andet: Macbook.

Jeg har en pelsbold som hedder Ziggy, som man kan se på billedet. Jeg er enebarn og bor i hus med min mor og Ziggy. Jeg håber, at I fik noget ud af det, og at I vil tjekke min instagramprofil og min youtube-kanal. I må meget gerne like mit indlæg og skrive spørgsmål, eller bare en kommentar.

Vi ses, Flicka.

Likes

Comments