Header

Lee and Lani HQ

Andra dagen på kontoret, idag fick jag springa lite ärenden. Kolla upp massa swimwear mässor och fixa saker inför Miami swimsuit fashion week som de ska åka och visa upp sin SS15 kollektion på om några veckor! Idag hade vi också modeller som kom in på casting inför SS15 kampanjen som skall fotas nästa vecka. Jag kan lugnt säga att jag kastats in i den galnaste veckan på året - och jag älskar det! 

Jag fick ta en tjuvkik på den nya SS15 kollektionen som jag fullkomligt ÄLSKAR. Nästa vecka är det som sagt fittings och photoshoots som gäller. Exciting! 

Likes

Comments
Jacket - Zara / T-shirt - HERE / Necklace - Fleamarket Bargain / Jeans - HERE / Shoes - HERE / Bag - H&M

Det började med att jag endast skulle på intervju till en praktikplats i Downtown idag, men igår kväll mejlade hon och frågade om jag ville börja direkt. Förhoppningsvis så gillar de mig och vill ha kvar mig hela sommaren, kanske längre, vad vet jag. Ta tillfällen och vara flexibel med sitt schema är A och O om man vill ta sig någonstans. 

Jag vet att jag varit frånvarande på bloggen, men det är mycket som är igång och händer just nu, ni kommer få veta snart och så fort denna ändring gjorts kommer uppdateringen vara som vanligt igen. 

Likes

Comments

Min nya supersnygga bikini som jag har fått från Triangl, Maju så himla snygg! Vill nog ha en i Mint också. 


Likes

Comments

Sugar For Spike is pleased to announce the release of its debut collection editorial lookbook.

The inspiration behind the lookbook comes from two friends, looking for an escape from the perfectionism and commercialism of their city, where they stumble into a “secret” underground hangout to have a little carefree fun.

Dancing and twirling throughout the night, and forgetting whom they are and what the world deems as appropriate behaviour, they end up discovering that the liberation from the night out will be one of the memories they will treasure about their youth.

The collection is slated to release at select retailers and online at sugarforspike.com on 7th August 2014. The line is also available for pre-order now, with free international shipping. Closing date for pre-orders is 10th July 2014.

URBAN DECAY GIVEAWAY

TÄVLA HÄR

Likes

Comments

Veckans Vinnare hittar ni HÄR

Reglerna är enkla - Kommentera bara att ni är med så väljer jag en blogg som blir länkad nästa vecka!

Plus i kanten om ni följer mig på bloglovin eller trycker på GILLA här under inlägget.

Likes

Comments

Åh vad jag bara älskar denna parfymen! Haft ögonen på den ett tag nu och i veckan kände jag mig bara tvungen att köpa den när jag var inne på Sephora en sväng. Definitivt top tre favoriter jag stött på i mitt liv! Inte bara älskar jag doften utan förpackningen är så himla snygg och smidig också, det är inget lock man behöver plocka bort varje gång man ska använda den och den står snyggt som den är.

Vill i också köpa den kan ni göra det HÄR eller klicka på parfymen på bilden! Jag blev faktiskt förvånad över hur billigt ni kan få den i Sverige, det vad ju billigare än här, haha! 

Likes

Comments

Lördagsmorgon. Här ligger jag vaken halv 7 på morgonen för att jag har så sjukt jävla ont i magen. Det är inte ens kul, jävla mensvärk alltså! Kan du bara försvinna 😔


  • Allmänt
  • 49410 Readers

Likes

Comments