Header

Kolla vad som landade i brevlådan idag!! Är helt förälskad i den, den runda stora metallringen i midjan gör hela klänningen. Eftersom tyget är lite tjockare är den perfekt till sensommaren

Xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Eftersom solen visade sig idag gick jag och William med Otto och träffade hans mormor och morfar. Vi strosade i fina rothoffsparken och beslutade oss för att gå och äta lite lunch.

Blev detta mysiga ställe vid ån mitt i stan, De andra tog våfflor med räkor medans jag som är en riktig sockerråtta tog deras bananvåffla med nötcreme och grädde <33

Likes

Comments

Man både älskar och hatar söndagar på samma gång... För mig betyder söndag att man ibland Kan passa på att åka till Ikea och bara glo runt. Precis det jag ska göra idag medan sambon ligger bakis efter igår.

Likes

Comments

Blev en sen frukost eftersom jag börjar jobba vid 15. Lite havregrynsgröt med banan och jordnötssmör

mums!

Tur att man kan motstå när Otto försöker leka söt och vill smaka.....

Likes

Comments

Måste bara flika in här och säga att jag kom in på högskolan till hösten!!! Så jäkla lycklig, programmet kommer säkert passa mig som handen i handsken!

KRAM

Likes

Comments

Kan man bli kär i en väska??! I sånt Fall är jag det nu. Har länge suktat efter en mini LV väska men de i butik är en nyare version och tycker Inte de är Lika snygga. Fyndade denna på blocket och den är sådär lagom sliten, att den har varit med på många äventyr.


Likes

Comments

Älskar när man fyndar saker på rean som man velat haft ett tag, som denna klänning från Gina tricot endast 99kr. KAP!

Likes

Comments

Instagram@felliiciaa