Hej hjärtan!

Jag har varit borta ett tag nu och det har såklart hänt en hel del saker under den tiden!
Midsommar firades på landstället i Stockholms skärgård med familj och som tur var med fint väder.
Jag har även hunnit med att gå på dop för min systerson! Jag sjöng "handens fem fingrar"
Av Lisa Nilsson och det var både nervöst och spännande såklart.
Under resten av dagarna har jag jobbat/praktiserat för fullt på mäklarbyrån. Mycket intryck på kort tid och jag är så redo att läsa klart på högskolan nu! I onsdags var jag även på ambassadörsdagen för HusmanHagberg och spenderade en heldag på huvudkontoret och på grönalund. Fantastiska människor från hela Sverige som givit mig nya fina vänner.

Vi hörs snart!
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll fina ni!
Idag har det hänt en hel del saker. Dagen började på vårdcentralen med blodprov & sedan EKG för att se om mitt hjärta samarbetar som det ska, vilket det gjorde! Jag har nämligen sedan en tid tillbaka lidit av kontinuerligt illamående. Jag hoppas att testerna ska hjälpa och ge något resultat så att det löser sig snart.
Hursomhelst fortsatte jag hem och när klockan närmade sig 12 gick jag och mötte min äldsta, finaste barndomsvän Emma. Vi spenderade dagen på Mall of Scandinavia. Vi shoppade lite, åt god mat och pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt.
Jag köpte en bikinitopp som jag sett att Molly Rustas haft på som jag bara älskade och nu var den dessutom på rean!
Och tro det eller ej, jag lyckades övertala henne till att följa med till träningen?!? (Emma har nämligen tränat karate med mig men slutade för 5 år sedan för att dansa i stället) Det var så kul att se henne på golvet och hon vill genast tillbaka!

Jag hoppas ni haft en fin dag, dax att packa mer- imorgon bär det av till Köpenhamn!

Kram

Likes

Comments

Sommaren är äntligen här vänner!
Idag har jag spenderat en heldag med min kära vän Kristin. Vi köpte lite sallad, melon, parmaskinka, dricka mm för att ta en lunch vid vattnet. Det har varit sjukt varmt och det har varit en supermysig dag.
Nu ska jag hem och börja packa till fredag då jag åker till Köpenhamn.

Kram

Likes

Comments

KARATE

Som ni nog förstår är karate en av mina stora passioner i livet. Jag har tränat karate sedan jag var sex år gammal och idag är jag snart tjugo. Till att börja med tänkte jag berätta om vad som är så speciellt och varför jag fastnat för sporten, sen även vad det egentligen innebär.

Jag började som sagt väldigt tidigt, med mina föräldrar som tränare och även äldre syskon. Det säger kanske sig självt att jag började när mina förutsättningar såg ut så, men jag blev aldrig tvingad eller dragen in på något sätt. Jag simmade, spelade handboll, red, dansade och mycket mer under mina yngre år för att prova så många aktiviteter som möjligt! Jag fastnade för karaten snabbt och det blev där jag stannade.

Tävling
Jag har tävlats under nästan alla år och gör fortfarande. Det är även en av alla anledningar till varför karaten är en sport som passar mig. Jag är en tävlingsmänniska och älskar att utvecklas. Det viktigaste är såklart att man väljer själv om man vill tävla eller inte!

Träning
Man tränar hela kroppen varje träningspass utan att ens tänka på det. Framförallt utvecklar man sin koordination och koordinationsförmåga något enormt. Träningen är alltid rolig och man lär sig något nytt hela tiden.

Gemenskap
Det låter klyschigt men jag har en fantastisk stark gemenskap med både unga och äldre karateutövare runt om i hela Sverige. Läger öppnar framförallt dörrar för ny vänskap.

Livsstil
Karate är inte bara en sport för mig utan även min livsstil. Jag både tränar, tävlar och undervisar andra. I mars tog jag mitt tredje dan (tredje svarta bälte) och målet som jag siktar på nu är JKS - EM i Belgien som går av stapeln i september.

Kampsport
Många ser kampsport som något aggressivt och hårdhänt vilket tyvärr är fel bild av många liknande kampsporter. Karaten är en icke-kontaktbar sport som inte har något syfte till att varken slå ner eller skada sin motståndare. Dessutom är det viktigaste ledordet inom karaten respekt, kan man inte hantera det har man med andra ord inget i karate-dojon att göra.

Det är fantastiskt att se hur sporten växer och framförallt hur många tjejer som börjar utöva karaten!

Har ni frågor eller är mer nyfikna svarar jag mer än gärna!

Kram

Likes

Comments

Hejsan solstrålar!
Hur skön har inte Sveriges nationaldag varit?! Solen kom som på beställning och ingen blev gladare än jag! Jag spenderade en heldag utomhus men med tentaplugget mitt framför näsan, men allt jag ser är sommar - vilket snart är verklighet.
På eftermiddagen stack jag till gymmet för att träna armar, rygg och mage. Det blev lite olika övningar allt ifrån maskiner till några sparkar på säcken (jag kan ju inte låta bli).

Kram

Likes

Comments

Gokväll på er vänner!
Idag har varit en lugn och fin dag utan några större ansträngningar (förutom ett stenhårt gympass som jag återkommer till snart!). Jag startade dagen med en lite för lång sovmorgon och en god latte. Resten av dagen har spenderats i skolböckerna, inte långt kvar till den sista tentan för terminen och jag är SÅ redo för att ta sommarlov!
Nu på kvällen åkte jag till Sats för att köra ett av mina favoritpass som heter "Bootylicious". Passet har fokus på mage, ben och rumpa. Ett otroligt jobbigt och svettigt pass som är väldigt roligt och intensivt.

Kram på er!

Likes

Comments

Nytt i garderoben, en kappa/jacka i mörkblå färg med fransar både nertill, i armarna och framifrån. Denna är från Malene Birger. Otroligt nöjd och jag ser fram emot att hänga runt i den här!!!

Dagen spenderades inte bara i klädbutiker utan även i inredningsbutiker, hittade otroligt fina vita lädersoffor... på gott och ont - det blir nästa projekt!

Hoppas ni har haft en fin dag, Kram!

Likes

Comments

Bloggen kommer ha fokus på min livsstil, resor och framförallt träning.
Mina stora intressen i livet är att träna karate, teckna och umgås med nära och kära. Medans jag ägnar mig åt mina fritidsintressen läser jag även till fastighetsmäklare!
Välkomna ännu en gång, KRAM

Likes

Comments