​Pitihän se arvata, että karma iskee jällen kerran. Juuri kun luulee olevansa terve ja pääsee hitaasti mutta varmasti uudestaan raiteille, flunnssa iskee takaisin, tupla efektillä. Nenä vuotaa, silmät ovat herkät, yskittää, rähmää ja räkää tulee litran tolkulla, On se kumma kun vastustuskykyä ei ole lainkaan vahvimmista päästä.

Viime aikoina unikin on jäännyt vähemmäksi, vitamiinijen saanti on lähes unohdettu sekä pipo ja hanskat unohdetuu kotiin. Näiden kolmen yhdistelmän tulos on takuuvarma flunnssa. Aj niin, unohdin mainita tärkeimmän, puoli terveenä hikoilemaan ei auta asiaa juuri ollenkaan. Kotia kun kävelee hikisenä, ilman pipoa ja hanskoja, huomaa iltaan mennessä kun kurkku kuivaa ja alkaa yskittää. Seuraavana aamuna sitä sitten herää tukkoisena, silmät kiinni turvonneina ja kaupan päälle kunnon KUIVA yskä. 

Kaksi viikkoa urheilematta tuntui lähes ikuisuudelta. Jos nyt joutuu olemaan vielä toiset kaksi viikkoa tulen hulluksi. Haluan saada tämän taudin POIS POIS POOOOOIS! Ei auta muu kun että syyttää itteänsa huolettomuudesta ja ottaa oppia virheistä ja toivoa että loppuviikosta pääsis liikkumaan. 

Uusi jakso, aivan KAMALAN raskas ja haastava jakso edessä. Paljon stressiä ja tekemistä tulevien 4 viikon aikana. Peukut ylös ja suunnitelma valmiina, joka on vailla toteuttamista. Treenit vähennän (kun taas pääsee treenaamaan) 4 kertaa viikossa. Ennen on ollut 5-6 treeniä yhden viikon aikana, mutta nyt on parasta että ne jää vähemmäksi, hetkeksi aikaa. Koulu menee tällä kertaa eellä,ja ehdin ehkä jopa kuntoutua kunnolla ja TULLA TERVEEKSI!

Psst... Kärsitkö sinäkin kamalasta ja sitkeästä flunnsasta? Tässä sinulle super drinkki resepti:

​Tarvitset:

- tuoretta inktivääriä

-  kokonainen citruunaa

- 2-3 rkl hunajaa

Raasta noin 1/3 inkivääristä. Kiehauta vesi. Sekoita inkivääri ja kokonainen citruuna. Kaada kuuma vesi seoksen päälle ja lisää hunaja. Sekoita. Laita jonkun lainen kansi päälle ja anna hautoa pari tuntia. Siivilöis seos jotta jää ainoastaan mehu jäljelle. Annostele shottilaseihin. Tadaa olet valmistanut ​inkiväärishotin.​ Ole varovainen, inkivääri on nimittäin vahvaa ja voi polttaa hitusen kielenpäällä. 

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

​Erittäin hyvää tiistai päivää! 

Viikko lähti käyntiin mainiosti selkäpumpilla ja HIITillä maannantaina. Tänään vuorossa oli huikea jalkapäivä. Onnistuin saamaan kunnon polton reisiin, juuri sinne minne pitikin. Ellei ole jo tullut muilta fitness asiantuntioilta selväksi että keskittykkää kunnolla siihen liikkeeseen kun treenaatte, kyllä tuntuu paremmin! 

Enään vain yks koe kirjoittamatta ja vuoden ensimmäinen koeviikko takana. Tähän asti kaikki muut kokeet ovat sujuneet hyvin, mutta matikk jäi kyllä vaivaamaan, ihan törkeen vaikee kurssi omasta mielestä joten toivottavasti pääsee läpi, nimittäin pääasia ettäläpi pääse ! 

Huomenna alotellaan harjoittelemaan vanhojen tansseja. APUA kui nopeesti tää aikaa rientää. Olen odottanut tätä päivää jo huikeet 2 vuotta, ja kohokohta päivää, 16.2 olen odottanut jo alanasteesta asti. Ihan huikeeta, tuskin maltan odottaa että pääse tanssahtelemaan!! 


Likes

Comments

Haaveilen huoneeni uudelleen sisustamista ja kaipaan pientä muutosta. Kyllästyn erittäin helposti ja näin synkällä vuodenaikana kehittelen isompia projekteja kesää varten. Aamupäivä on sujahtanut nenän edestä pinterestin selailussa. Pää täynnä huikeita ideoita mitä toivon keväällä toteuttvani, koskien huoneen muodonmuutosta. Uusi sängynpeite, enemmän tauluja, kengille pieni säillytys tila, enemmän kasveja, uuta krijoitus tuolia.... Ja paljon muuta olisi todella kiva saada huoneeseen kevään ja kesän aikana, kun aikaa on enemmän. Tällä hetkellä haluan saada pois kaikki tärkeät koulutyöt sekä löytää vakituisen työpaikan ennenkuin astutaan ikeaan tai muihin sisustus liikkeisiin. Kesän aikana tulen tekemään itse, DIY, tavaraa jota aijon lisätä huoneeseeni.

Lopuksi laitan pinterestistä pinnatut lemppari idea kuvat tähän teillekkin.


​Kuten huomaatte, unelmahuoneeseen olisi ihana saada harmaansävysiä tyynyjä, pusslikanaoita sekä päiväpeitteen. Marmoripinnatut pöydät tai muut alustat olis kans tosi kivaa vaihtelua. Enemmän mustavalkoisia tauluja seinälle olis tosi kiva, joko ostettuja tai piirtämiäni, jos vain inspiraatiota iskisi piirtämiseen. 

Minkälainen on sinun unlema huone?

Likes

Comments

Moikka ja erittäin ihanaa viikonlopun alkua!

Kahden koulupäivän ja kokeen jälkeen on ihanaa taas päästä vähän rentoutumaan. Viikonlopun suunnitelmissa on pelkästään ensiviikon kokeiden kertausta, sarjojen katsomista sekä ilta myöhäiset kävely lenkit. Tämä päivä sujahti nopeasti nenän edestä. Aamulla kouluu kirjoittamaan äidinkielen koetta, koulun jälkeen kirjastoon, ilalla menin perheeni kanssa elokuviin katsomaan elokuvaa 95 ja loppu ilta meni nauraessa Amandan seurassa. Mitä suunnitelmia sinulla on viikonlopulle?

Lopuksi listaan 5 asiaa mitä toivon pääsevani tekemään ensi viikolla.

1. Back to the basics

Kaipaan arkisia rutiineita ja toivon pääseväni niihin kunnolla ensiviikon aikana. Aineenvaihdunta, mieli, aivot, ruokahalu ja motivaatio kärsii huonosta unirytmistä. Vähäisten unien vuoksi myös koulunkäynti kärsii ja alkaa miettimään kaiken negatiivisesti.


En2. Gym and heavy workouts

Melkeinpä kahden viikon sairastelun jälkeen alkaa pikkuhiljaa tökkimään lepo. Onhan lepo erittäin tärkeää, mutta suurin osa jotka treenaavat melko aktiivisesti tietävät tämän levottomuuden olon. Joka päivä sitä ekstra energiaa löytyy jota pitäis saada kulutettuu, mutta, sehän ei sairaisessa kunnossa oikeen onnistu. Pitää skarpata vitamiinien kanssa, että vastustuskyky pysyy vahvempana.


3. Get through all the testes

Ensiviikon kokeista toivon pääsevani hyvin mielin läpi. Toivon muutekin että tulisi hyviä tuloksia. Saa nähdä kuinka käy.

4. Start reading a book

Uuden vuoden lupaus listasta löytyy myös lupaus kuin "Lue vähintään 5 eri kirjaa vuoden aikana". Olen erittäin huono lukemaan kirjoja, joten ehkäpä tänä vuonna motivaatio kirjojen lukemiseen kasvaisi. Tavoitteena ensiviikolle olisi että saisin valittua mieluiseni kirjan, sekä aloittaa lukeminen, kokeiden jälkeen.


5. Coffee date with a friend

Ensiviikolla olisi kiva edes kerran päästä kahvi treffeille hyvän ystävän seurassa. Vain istua alas, jutella ja vitsailla kaikesta maan ja taivaan välillä. Olisiko parempaa tapaa aloittaa tai vaikka lopettaa viikko kahvi treffeillä, hyvässä seurassa? Minun korvissa tämä kuullostaa taivaalliselta.

Likes

Comments

Päädyin alkuviikosta kamerarullaani ja päädyin tutkimaan viime vuoden lemppari asuja. Päätin siis koota parhaimmat ja esitellä ne teille. Ajatuksena olisi myös hieman avata ja kuvailla teille omaa tyyliäni vastaamalla pariin kysymykseen.

Mistä saat inspiraatiota?

Sosiaalisosta medioista. Seurailen muoti blogeja, suomalaisia sekä ulkomaalaisia, josta lähes aina saan jonkunlaista inspiraatiota. Instagramissa seurailen henkilöita joiden tyyli kiinnostaa minua. Välillä jopa vastaantulija kaupungilla voi inspiroida minua. Muotilehdistä voin myös tehdä mielenkiintoisia löytöja. Suuri inspiraation lähteenä toimii tällä hetkellä Rihanna sekä kotimaalainen bloggari Aurora Binder.

Onko sinulla oma tyyli vai kopioitko muiden?

Kehittelen lähes joka päivä omaa tyyliäni yhdistelemällä erinlaisia, mielenkiintoisia ja välillä erikoisija vaatekappaleita. Sekoittelen myös monta erinlaisia tyyli lajeja keskenään. Mietin myös tarkkaan että mikä minun kehonrakenteeseen sopii parhaiten. Kaikki vaatekappaleet eivät välttämättä sovi kehonrakenteeni joten korvaan sen jollain mulla saman tyyppisellä. Välillä saatan hiukan kopioida julkkisten tapaa yhdistelemällä tiettyjä asusteita ja vaatekappaleita mutta suurimmaksi osaksi pyrin oman tyylin kehittämiseen. Monesti saan kuulla ystäviltä kommentteja kun "En ikinä laittais mitään tommosta mun päälle, mutta tuo sopii just sun tyyliin" tai "Tosi siisti outfit, en kyllä ite ostais tommosta". Pidän siitä että erotun joukosta ja pyrin myös siihen, en halua olla kuten kaikki muut.

Mistä ostat vaattesi?

Riippu ihan mitä minulla on mielessä. Suurimmat ostokset tulee kyllä tehtyä Zarassa, sportamoressa ja H&M:ssä. Välillä eksyn second hand storeihin kun mielessä on jotain vintage, sieltä tulee AINA jotain mukaan, oli sitten hakureissu tai ei. Sportamoresta tulee tietty ostettua treenikamat, niissäkin minua näkee HYVIN usein. Kenkiä ostan vähän sieltä sun täältä.

Piste i:n päälle asukokonaisuudessa?

Sormukset, kello ja muut asusteet tuovat sitä extraa aina jokaiseen asukokonaisuuteen. Myös hiukset ja meikki maustaa kokonaisuuden hyvin. Olen kova käyttämään vahvoja, näkyviä värejä luomissa meikatessani joten omasta mielestä se on sekuuluisa piste i:n päälle!EHDOTTOMASTI ykkös lemppari viimevuodelta. Kalaverkko sukkahousut oli erittäin in viimevuonna joten tykkäsin yhdistellä niitä mm mekkojen, leveä lahkeisten housujen tai rikkinäisten farkkuje alla. Hyvin harvoin mitään noin räväkästä väriä tulee ostettua, mutta viime kesällä päätin kokeilla jotain uutta. Oranssin keltainen mekko toi pirtsakkuutta päivään ja yhdistelin sen lähes aina farkku tai nahkatakin kanssa.

Värilliset, läpinäkyvät "aurinkolasit" oli myös villi suosikki viime vuonna. Niitä oli kiva yhdistellä jokaiseen asukokonaisuuten. Kuvassa näkyvät lemppari housuni, leveälahkeiset housut jota löytyy monessa värissä ja on erittäin kovassa käytössä. Kuten ajemmin mainitsin, vaatekaapistani ei löydy paljoakaan värikästä vaatetta, minua nähdään enimmäkseen tummissa vaatteissa. Päälläni oleva paita on minulle henkilökohtaisesti tärkeä, sillä siihen on painettu kaksi erittäin tärkeää ystävääni. Kenelläkään muulla ei ole täälläistä, joten winwin ;)

Tadaa kuvassa näkyy taas leveälahkeiset housut vaaleansinisenä. Syksyllä rakastuin vaalean siniseen väriin ja sitä näky päälläni monessa eri muodossa. Myös kuvassa oleva turkiis näky lähes viikottain jossain asu kokonaisuudessa.

Valkoiset leveälahkeiset housut oli myös keväällä sekä kesällä kovassa käytössä. Crop-toppeja tuli aina käytettyä ja hiukan kirkkaimmissa väreissä missä yleensä on joko raitoja tai kukkia.

Tässä oli minun lemppari asut viimevuodelta. Tänä vuonna jatkuu oman tyylin kehittäminen parempaan suuntaan. Tulette kyllä näkemään tulevaisuduessa leveälahkeisija housuja sekä monen monta erinlaista aurinkolasia ja takkia. Sillä niitä kerääntyy, AINA. Haha.

Likes

Comments

Moikka!

Erittäin hyvää uuttavuotta ystäväiset hyvät, mitä teille kuuluu? Minkälainen uusivuosi sinulla oli? Tuliko juhlittua paljon vai vietitkö ihan rennoissa tunnelmissa? Tuliko taas hirmu määrä uudenvuoden lupauksia josta puoliakaan ei lultavasti tule toteutamaan, vai tuleeko, sinä sen päätät. Kerro ihmeessä kommentti palstass, haluan nimittäin kuulla!

Uudenvuoden lupauksia päätin kirjoittaa ylös listalle. Tulihan niitä parisen kappaletta, ajattelin jakaa kanssanne pari niistä. Olen erittäin laisKa ja aikaansaamaton ihminen joten saa nähä jos puoliakaan lupauksista toteutuu tänäkään vuonna. Teen parhaani, ja pyrin aina tekemään jos kyseessä on järkeviä, terveellisiä tai haastavia valintoja, joten peukut pystyyn.Blogi herättää uuteen uskoon

Kuten otsikosta huomaatte voitte varmaan arvata mikä kyseinen lupaus on. Viime vuotena innostuin taas tästä bloggaamisesta mutta sekin päättyi nopeasti, sillä ideat loppui yksinkertaisesti kesken. Kuviakaan ei tultu paljoa otettua, inhoan nimittäin kuvata tähän aikaan vuodesta, huono valostus sillä en omista mitään teko valaistimia. Selitykset seis ja itse asiaan. Tarkoituksena olisi poostaa parisen kertaa viikossa erinlaisia poostauksia. Poostauksien sisältö luultavasti vaihtelee mutta pääasiassa bloggaan omasta arkielämästäni sekä sinne kuuluviin asioihin. Muoti, meikki, ruoka ja treeni painotteisia poostauksia tulette myös näkemään. Ja nyt ihmiset rakkaat kommentoikaa myös mitä juuri SINÄ/TE siellä ruudun toisella puolella haluatte nähdä tulevan vuoden sisällä!

Vahvempi ihminen sekä elämäntavat tasapainoon.

Kaikkihan aina lupaa istelleen "Tänä vuonna terveellisemmät elämäntavat". Suurin osa lopettaa tammi-helmikuun jälkeen. Salit on tupaten täynnä uusia treenajia jota näkee vain sen tammikuun aikana, harvaa näkee enään helmikuun lopulla. Itse asiaan, tänä vuonna aijon keskittyä enemmän kehonhallintaa sekä kehonpainotteisiin treeneihin. Haave jota olen jo kauan haaveillut, on käsillä seisominen. Siihen vaatii hyvä tasapaino sekä kehonhallinta, joten tavoitetta kohti. Mottona on, "vahva minä" joten vuoden aikana myös vahvistan eri lihasryhmiä. Tästä vuodesa tulee vielä aktiivisempi sekä hauskempi vuosi treenijen parissa!

Älä jahkaile, VAAN TEE!

Olen aikalailla tunnettu jahkailusta sekä aikaansaamattomuudesta, jätän kaiken viimetinkaan ja hikipinnassa kirjoittelen koulutehtäviä viimeisenä päivänä. Joten, omaksi parhaakseni olen päättänyt että nyt alan tekemään asioita edes päivän aikasemmin tai heti tehtävän saatua. Säästyy stressiltä ja pysyy aikataulussa ja jää enemmön aikaa keskittyä muuhuun. Stressi on muutenki erittäin hankala asia minulle, stressaan pienestäkin asiasta ja mietin liikaa ja loppujen lopuksi asiasta ei tule yhtään mitään. Ehkäpä tänä vuonna säästyn liika stressiltä, hope so.

Suurimuutos

Lähes joka vuosi tulee tehtyä jonkulainen suuri muutos ulkonäköäni koskien. Viimevuonna tuli leikattua otsatukka sekä edellisvuonna laitettiin tukka mustaks. Onkohan se sitten hiusten blondaus, ripsie pidennys, tatuointi, lävistys tai jotain muuta vastavaa. Monta vuotta esimerkiksi nenäkorua olen haaveillut sekä tatuoinnista. Joten myös tänäkin vuonna on luvassa jonkunlainen suurimuutos, siitä sitten enemmän kun asia lähestyy!

Matkustaa, MATKUSTAA!!

Viimevuonna matkustaminen jäi aikalailla vähiin. Tänä vuonna toivon paljon enemmän sponttaanisia reissuja. Roadtrips ja ulkomaille on korkealla listalla. Parhaillaan suunnitellaan keväälle ulkomaanmatkaa sekä hiihtolomalle parin päivän matkaa Tukholmaan. Kesälle on haaveillut sponttaanisista reissuista Helsinkiin, Haaparantaan sekä muille paikkakunnille eripuolin suomea, ruotsia ja miksi ei norjaakin. Toivon parasta ja ainahan sitä saa haaveilla, hehe.

Ei ollut läheskään kaikki lupaukset tälle vuodelle, alotellaan nyt näillä. Viime vuosi oli erittäin hauska sekä täynnä hienoja muistoja. Tulevasta vuodesta tehdään ikimuistoinen! Päivä kerrallaan taktiikalla niin hyvää tulee. Oikein hauskaa torstai päivän jatkoa!

- Evelina

Likes

Comments