Visst känns det otroligt härligt att bara kunna sitta och njuta av solen? Här i halland har vi haft över 20 grader redan såhär tidigt i maj! Tänk bara på att skydda dig ordentligt. Själv är jag rödhårig och har därför väldigt känslig hy och bränner mig lätt. Satt ute häromdan i någon timme och hade redan bränt mig. Låt dig inte luras av att det fortfarande är vårmånad. Tänk också på att även under moln tränger solens strålar igenom.

Sen skulle jag vilja påminner er om att var inte rädda för att använda för hög solskyddafaktor. Den förhindrar inte dig att få färg, den bara skyddar dig ännu mer från att bränna dig.

Har du någon favorit bland solkrämer? Om inte har jag några att rekommendera!

http://emmi.cosmopharmas.com/produkter/473-Anti-Aging-Sun-Lotion-SPF-25

http://www.apotea.se/avivir-aloe-vera-sun-lotion-spf-30-150-ml

Skulle du ha bränt dig redan och vill ha tips på något att smörja in med så skulle jag säga ren alove vera är det bästa alternativet! Det svalkar och påskyndar läkningen. Tyvärr har vi ingen ren aloe vera i sverige men finns att köpa på apotea.se som innehåller 98% aloe vera. Finns även en after sun från Cosmopharma som innehåller mycket aloe vera, havsmineraler och havstornolja.

http://www.apotea.se/avivir-aloe-vera-gel-150-ml

http://emmi.cosmopharmas.com/produkter/474-Rehydrating-After-Sun

Ha det!Likes

Comments

Hej kära läsare!

Vad roligt att just du hittat hit! Som det redan står i min blogg så älskar jag ekologisk skönhet. Många har fått upp ögonen för detta ämne så idag finns de otroligt många olika märken. Något ekologiskt märke du själv använder och inte kan vara utan? Dela gärna med dig! 

Hur som helst, eftersom jag jag tycker naturliga och ekologiska produkter gör så mycket bra för kroppen så valde jag nu att bli konsulent för ett märke som heter Cosmopharma. Det är ett märke som gör naturliga produkter inom skönhet och har även kommit ut med en ny serie som är helt ekologisk. Skulle du vara lite nyfiken så är du välkommen att besöka min webshop http://www.cosmopharma.se/Emmi

Ha det!

Likes

Comments