Morgon ✨
Långt,sent möte igår. Självklart intressant men när vi börjar närma oss 5 timmar tar energin slut. I februari strax innan min operation slutade jag sova hela nätterna, då av nervositet nu vet jag inte. Jag kan vara riktigt trött men så fort jag lägger mig i sängen försvinner den känslan och jag blir helt tom, tänker inte på något men kan inte komma till ro.Två dagar i rad nu har jag sovit hela nätterna jag vart lycklig över att det hade vänt och tog ut segern i förskott men inatt var allt som vanligt svårt att somna och vaknar varannan timme. Känns som jag prövat det mest nu från teer till lugnande växter men det kanske vänder igen om ett tag. Så känner mig helt överkörd idag. Än så länge lugn morgon på jobbet om en stund ska vi båda åka och till skolan. Jag har tur som kan kombinera mitt studerande med jobbet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godförmiddag!

I fredags hade jag en telefon intervju som gick mindre bra, ni vet när den som ringer frågar Har du tid att prata en stund? Och man borde säga nej för man har nog med att jobba,köra bil och tänka samtidigt men är man drottningen av efterklok så är man. Sagt och gjord gjorde jag den rörigaste intervjun någonsin, till råga på det så hade jag sökt ca 5 jobb och jag hade ingen aning om vilket utav dem hon ringde ifrån. Igår ringde hon igen med inledningen - Klienten ville förvånansvärt nog träffa dig, är du ledig imorgon? Ni märker själva hur bra det måste samtalet måste ha varit haha! Så dags för intervju och jag har ingen aning om för vad men en utmaning är alltid kul!

Ha en toppen dag🌸

​Inser efter den här bilden hur sktiga mina skor va, men kan inte få allt! Haha

Likes

Comments

Tog en paus i all uppackning och åkte in till Stockholm och NK's vårvisning med mamma. Dubbla poäng på allt plus en massa erbjudanden kan hända att det vart några kassar... Hemma igen så laddade jag maskinen inför imorgon bitti, gick igenom och fyllde på veckans "att göra" Jag har kommit fram till att en mindre lista som jag fyller på allteftersom är mer effektiv än en stor från början.
Imorgon kommer dem från Anticimex och besiktigar huset så vi kan teckna hemförsäkring, lite nervös faktiskt. Det är ett lite äldre hus så känns som att de kan vara väldigt hårda i sin bedömning.

Likes

Comments

Ungefär lagom till att jag ska på Förbundsstämma och sen till Spanien så har jag fått en släng av mancold. Inte en vanlig förkylning utan den sorten som ger dig en käftsmäll och du ligger ned. (extra bevis; min andra halva har smittat mig och han var nere för räkning så då borde jag också vara det?) Fördelen är att jag har packat och packat om i huvudet ett tiotal gånger så den verkliga packningen kommer gå fort plus att jag hinner sitta och läsa alla handlingar.
Hoppas ni har en bättre dag haha! 🌸

Likes

Comments

Mysmorgon innan jobbet med tända ljus och Nyhetsmorgon. Gick och la mig utan energi,ont överallt och med lågt självförtroende. Sovit riktigt djupt och vaknade med ny energi och lite mer klarhet. Ibland måste man helt enkelt ladda om 🌸

Likes

Comments

Ligger mest i sängen och gör ingenting, jag är en väldigt energifylld människa men känner att jag orkar ingenting just nu. Kanske är bra så man verkligen vilar ut ordentligt. Lillan ska till veterinären om en stund och följa upp blåsljudet på hjärtat de hittade förra veckan. Hoppas att det inte är stort och går att kontrollera. Tror även att mina böcker äntligen kommer idag så jag kan komma igång med pluggandet, har fått uppgiften men inte böckerna vill verkligen komma igång! Delvis för att bli klar men också för att kunna öppna den dörr som sen utbildning är nyckeln till.
Ha en bra dag, kram på er
🌸

Likes

Comments

Höstig! Världens bästa Amanda! Hon håller till på Poze i Södertälje. 💁🏻💕

Likes

Comments

Bland fluffiga sängkläder,nymålade naglar och en kopp te med solen som lyser in känns det lite som en saga men det vittnar om att det här kommer bli en fantastisk dag 💕

Likes

Comments

Vart i Nynäs hos T sen igår så min lediga dag fick en tidig start när han åkte till jobbet men tuffade hem med en kaffe i morgonsolen. Älskar att ha måndagar lediga, det blir en skön start på veckan men samtidigt en chans att göra allt som inte hinns med i veckan. Slutar alltid så sent alla andra dagar. Långpromenad, besiktigat bilen,städning och ett kvällsmöte hanns med idag 💕

Hoppas ni haft en toppen start på veckan!

Likes

Comments

På plats i Gävle för konferens, kom hit igår för att hinna landa och ta ett varv på "stan" tyvärr så var utbudet begränsat. Sen var det välkomstmiddag och mingel men gav upp tidigt då påsarna hängde ner på kinderna haha!

Sitter just nu och lyssnar på dagens första tal om hur Gävle har utvecklats som kommun dem senaste åren och deras framtidsplaner.

Likes

Comments