Äntligen kom den!! Ni får se senare vad det är..

Likes

Comments

Hej! Detta var en bättre måndag, började skolan 11.25 och hade inget annat än att vi skrev på en essä i moddan.
For efter "skolan" utan och gick till stranden för att de var verkligen så fint väder! Så skönt när de kommit snö, men dock kommer de ju att smälta bort snart igen...
Kom sedan hem skrev klart essän och läste sedan lite på biologi. För skulle senare på kvällen och skriva biologi prov. Efter att jag varit och skrivit provet så var klockan redan mycket så har efter det bara tagit de lugnt. Har också gått och blivit förkyld.. Hoppas att detta går snabbt förbi!

Likes

Comments

Fredagen började med att klockan ringde 7.00 och 8.00 skulle jag till gymmet. Vi hade eget val från gymnastiken.

Efter gymmet for jag hem och duschade och gjorde inte sedan något speciellt. Sedan 13.15 for jag till frissan. Testade denna gång på MOY. rekommenderar verkligen! Färgade mörkare hår, nu inför hösten/vintern.
När jag var klar där, for jag till Josefina en sväng. Å sedan for jag till sweet vaasa och äta med Sara och Vera. Kul att träffa Vera också när vi så sällan ändå ses. Sedan senare på kvällen var det Vain Elämää mys hos Sara som alltid!

​Chillade bara lördag morgonen. Var till stan en sväng och tittade på nya glasögon och bokade tid till optikern. Sedan for vi en sväng till ishallen med Lotta och Sara. Var och åt med Sara och sedan for jag hem och titta på hockey en stund. 

For sedan halv 8 tiden efter en kompis som jag inte sätt på länge. Körde runt en stund först och sedan for vi till fondis för att sitta och prata bara. 
Efter att jag först honom tillbaka till Gerby sedan så for jag ännu till Marianne en sväng. För att bara prata och timmar gick väl ganska så rätt snabbt. När jag var hemma en halv fyra på natten.. 
Idag har jag verkligen inte gjort något, varit så trött och inte haft riktigt någo krafter idag. Men dessa dagar behövs också! 
Men hoppas ni har haft en bra helg, kram

Likes

Comments

Tjena! idag var det en bättre måndag. Inget speciellt har inte hänt. Men vaknade på rätta foten idag.
Började skolan först 12.50 idag men for redan 12.10 ändå för att äta. Hade endast en timme. Skönt!
Kom hem åt mat och chilla bara en stund, lite efter 16.00 kom Sara och hämta mig så for vi till gymme. Måndag och det betyder inget annat än jalkapäivä! Efter ett bra gympass for vi sedan till skolan på en biologi timme och sedan var den dagen klar. När jag väl kom hem så for jag direkt i sängen och ligga och tv:n på.
Nu börjar klockan redan vara rätt så mycket och börjar skolan imorgon redan 8.05.. Så skall riktigt just krypa ner i sängen!
Men hoppas ni har haft en bra måndag och en bra start på denna nya vecka :)

Likes

Comments

Tröjan ovanför fick jag med mig hem från Tammerfors förra fredagen. 69,90€ kostade den! perfekt

Likes

Comments

Likes

Comments