Mina mål

- börja med en ny kost
- klaga mindre och vara mer positiv
- hitta fokus i tillvaron
- hitta ett jobb
- fixa allt inför student & bal

Det är svårt att få allt på min lista att gå ihop, allt liksom hänger ihop på något vis och vänster. Det kvittar hur mycket man försöker med kosten så är det fortfarande svårt när man lever med andra människor som inte vill det man själv vill. Det är svårt att hitta fokus i skolan och på alla inlämningar, prov och arbeten som ska göras när allt annat cirkulerar runt i hjärnsystemet HELA tiden, kan vi studenter någonsin koppla av?
Att hitta en jobb är fanken inte lätt, jag sa upp mig på mitt förra jobb för ett tag sedan och sen dess har det varit avkopplande att få en paus men nu börjar mina utgifter bli allt för många medans inkomsterna är för få, ingen bra kombo. Skolan, plugg och planering om framtiden är vad mitt liv kretsar runt just nu, är jag ensam? Att försöka hålla fokus i och på plugget, dessutom fixa och trixa inför kommande student och bal, de flesta som också ska på tillställningar som de vet nog vad som ska fixas med. Suck, vad ska jag ta mig till?...

En plats i solen just nu med en tjock bok vore inte helt dumt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckoschema - Granit

Hej på er! Har städat mitt rum och möblerat om lite, skulle säga att möblera om är min nya hobby. Skämt åt sido, men hur kul är det inte att få in lite förändring i vardagen?
Eftersom jag är väldigt dålig på att hålla ordning och reda på saker jag ska göra så är detta självhäftande veckoschema en perfekt hjälpreda i min vardag. Ett tips för de som känner att en almanacka eller sin mobil inte räcker.

Likes

Comments

Nytt från MAC

Införskaffade mig lite nytt när jag var i Göteborg. En utav nackdelarna att bo i en mindre stad är att utbudet är sämre än sämst...
Jag köpte en ny concealer, highlighter och ett nytt läppsift.

Likes

Comments

Vapianos cesarsallad

I fredags var jag ledig från skolan och tog tåget till Göteborg för en helg med Lovisa, en tjej jag lärde känna under mitt utbytesår i London. Eftersom vi inte träffats sen dagen efter skolavslutningen (9 månader sen) så var det på tiden att ses igen, det kändes som igår tro mig. Eftersom hon bor längst ned (jag menar längst ned) i Sverige så blir det svårt att ses, tyvärr.
Vi har bara pratat gamla minnen från toden i London, ätit god mat och druckit gott vin samt shoppat en hel del... Opps!

Ni som har lov nu, njut ordentligt och ta vara på dagarna!

Likes

Comments

Morgonens brunch med mina gamla arbetskamrater

Hur kommer det sig att det bara blivit en massa matbilder på sista tiden? Nu inför veckan har jag lite planer på andra inlägg, so stay tuned.
Hoppas helgen varit bra, jag har haft en bra och skön helg, mycket plugg bland annat.

Ta vara på det sista av denna söndag!

Likes

Comments

Pyttipanna, en klassiker

Vaknade hyfsat tidigt idag med tanke på allt plugg som ska checkas av... En vecka kvar till ledighet så det är bara att hålla ut och få det gjort.
Vad har ni för er idag?

Likes

Comments

Feta & cashewsallad köpt i stan

Tog svängen förbi stan och köpte en sallad innan jag åkte hem. Skoldagen har varit lång, matteprov och engelskaseminarie så det var skönt när det var över.

Likes

Comments

Broccolisoppa är min favorit

Tog en halvtimme till att strukturera upp mitt skolarbete och liv, det är lite av en kaosartad period i mitt liv just nu. Mycket som ska göras, hit och dit upp och ned. Plugget ersätter större delar av min fritid och jag tror att många som går i gymnasiet känner igen sig. Varje gång någon påminner mig om hur kort det är kvar i skolan fram till studenten får jag lite extra energi men det varar bara tills att jag sätter mig ned framför datorn och ska ta tag i allt skolarbete.
Är det fler som känner igen sig?

Likes

Comments

Måndagens födelsedagsbrunch för min syster

Brunchen jag och en kompis överraskade min syster med i måndags, lyckat blev det verkligen.

Likes

Comments

Maché i Karlstad

Ett matställe med stil, det är Maché. Älskar deras inredning, industriellt med en mysigt touch.

Likes

Comments