Header

​Nu när det är höst så ville jag köpa en helt ny parfym och denna magiska kommer ifrån märket Giorgio Armani. Jag älskar verkligen doften!


(inlägget innehåller adlinks)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det går aldrig att hoppa över måndags kaffet... 

Likes

Comments

Borta bra men hemma bäst. Igår var jag hemma runt tio i förmiddag, kasta ner mig direkt i sängen och sov fram till eftermiddag. Mycket behövligt då jag reste hela natten. Det känns extra skönt att få vara tillbaka i Stockholm då det är måndag idag, vilket betyder nya möjligheter. Då var det dags att ta tag med att boka tid i tvätten, tömma resväskorna, gå igenom posten och städa här hemma. Nu när det är höst ska jag iväg på jakt efter doftljus och blommor i höstens färger.

Hoppas att eran vecka börjar bra!

Coffee please!

Likes

Comments

En hel vecka har nu gått förbi här i Turkiet. Jag måste bara säga att jag njöt av varenda sekund av min semester. Inatt lyfter planet hem till Stockholm. Den här resan var precis vad jag behövde, balsam för själen. Här nedanför kan ni njuta av några snapshots från min mobil. Kameran fick stanna kvar hemma!

Rosé vin på en av mina favorit restauranger i Turkiet!

Det blev en hel del bilder på mat, ni som följer mig på snapchat ni vet. Men denna middagen var magisk god!

Uteserveringar, sol och vin. Tack livet!

Efterrätter här i Turkiet är så himla goda, ren kärlek i munnen!

Ostbricka med tjejerna och en helt ny Chanel väska. Jag kommer att skriva ett annat inlägg om väskan när jag är tillbaka i Stockholm.

Likes

Comments