Header

Contains affiliate links

Hej på er finisar!

Nu har jag plockat ut några bilder från kamerarullen i min mobil och vill dela med mig lite av min av njutning jag hade sistone. Och glöm nu inte att följa mig på andra sociala medier där jag är mer aktiv!

Instagram: @dilankupelis

Snapchat: @dilankupeli


Om ni precis som mig älskar att få en massa inspiration av böcker eller mode tidningar så är detta ett måste för dig, jag har inte ångrat att jag köpt denna bok en ända gång. Tusen tack till Emilia De Poret och Ebba Von Sydow!

Och hur fantastiska är inte mina örhängen och lyxiga läppstift? Klicka på en av dom för att komma till direkta sidan!

När solen skiner minsta lilla så slår jag ner mig på en uteservering och helst på Wienercafeét anno på Biblioteksgatan. Dessutom så fyller jag år den 26 Maj så jag har hunnit beställa en tårta från stans bästa cafe. Tänk att Wienercafeéts bagare ska baka min tårta, jag är säker på att den kommer bli saftig. Vilken lyx!

En annan lyxig grej är att pion säsongen är här, mina favorit blommor. Jag får rysningar i hela kroppen, hur fina är inte dessa? Förra fredagens blombukett!

Dagens lilla avslappning, favorit tidningen och doftljus!

Tack livet! ❤

(Inlägget innehåller adlinks)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken härlig fredagskväll vi hade igår, först var jag och min storasyster i Tures och tog varsin dessert och cocktail sedan gick vi vidare till Haymarket och träffade Sara. Det blev mycket champagne och skratt. Magisk kväll igår! Dagens planer idag är att slappa hemma med familjen, jag ska iväg till posten och hämta ut marmorbord som jag beställde på Ellos. Mysig helg vi har här framför oss.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Likes

Comments

Och fredagsbuketten är inhandlad, så himla fina. Jag älskar Ranunkel men mina favorit blommor är Pioner och snart är det säsong för det. Heja fredag!

Hoppas eran fredag blir världsbäst!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er fina ni, veckans härligaste dag är här och jag har fredags feeling i hela kroppen! Idag vill jag vara lite extra fin och ska därför ha mina favorit örhängen från Caroline Svedbom.


Fredagens to do list:

Handla in fredgasbuketten

Tjej middag ikväll

Inlägget innehåller adlinks.

Likes

Comments

Jag älskar enkla och eleganta vardags smycken, dels denna underbara från Sophie By Sophie.

Likes

Comments