Header

Jag har haft en magisk helg, försökt att få ihop allt med bilder från min telefon kamera. Om ni följer mig på snapchat så kommer ni se hur aktiv jag är där mer än i bloggen. Jag heter dilankupeli på snapchat.

Champagne är det bästa jag vet och självklart skålade vi in helgen på bästa sättet här hemma!

Fredagsbuketten, jag får aldrig nog av blommor!

Lördags kvällen spenderades på Tures i Sturegallerian. Det blev några fina drinkar med min storasyster, vi hade det så himla bra. Mycket prat och skratt!

På söndags kvällen promenerade jag och min storasyster till Taverna Brillo för middag och det blev varsin magiska pizzor.

Hoppas att ni har haft en magisk helg!

Likes

Comments

Tog in lite vår hem, blommor är det bästa inredningsdetaljerna när det är så grått utanför mitt fönster.

Tog på mig min favorit armband från Sophie By Sophie och min nya blus från Mango.

Nu ska jag och min fina mamma åka iväg till Ikea och handla lite smått.

Hoppas ni har en fin början på den här veckan, kramis!

Likes

Comments

Ibland är man värd att unna sig något fint. Idag fick denna lyxiga scarfen följa med mig hem. En helt magisk scarf som jag älskar!

Likes

Comments

God förmiddag på er!
Startade dagen med en skål med massa nyttigheter, kefir yoghurt, granola och bär. Mums! Hur många av er laddar inför imorgon? Det gör jag iallafall, idag ska jag bara inhandla lite av det sista som behövs. Det kommer bli en magisk kväll imorgon, varje nyår känns så himla annorlunda för mig. Jag har inte direkt några nyårs löften och har aldrig haft det heller, men jag känner innerst inne att 2017 kommer bli magisk! Det kommer helt enkelt bli mitt år. Redan i februari så ska vi (familjen) flytta in i en nyproduktion lägenhet, redan där börjar det fina med det nya året. Jag har börjat köpa lite smått av inredning. Jag längtar!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag bloggade och var aktiv i mina sociala medier. Jag ville liksom varva ner lite och ge mer tid till det ytliga i mitt privata liv. Som att ha mer tid med min familj och dom allra närmaste fina människor jag har i min omgivning. Jag har verkligen saknat er och att skriva här på bloggen. Jag hoppas verkligen att alla ni har haft en magisk jul. Själv hade jag det hur mysigt som helst med min familj. En massa julklappar och magiskt gott jul mat. Nu väntar en glittrande nyårs fest. Det är ju bara tre dagar kvar. Dessutom försöker jag äta lite mer nyttigt nu efter all jul mat, startade dagen med en härlig grön avokado macka.

Hoppas eran lille lördag blir bäst!

Likes

Comments