Header

Jag har gjort klart mina ärenden, gått till banken och skickat iväg post. Snart kan jag ta helg, vädret är precis sådär mysig för en ostbricka och rött vin till ikväll. Så jag längtar. Nu ska jag dricka klart min latte och sedan gå iväg och handla till middagen.

Önskar er alla trevlig helg!

Likes

Comments

Fredagsbuketten är inhandlad, check! Jag valde nyanser av höstens fina färger, hur magisk är den inte? Jag älskar hur mycket en bukett kan lysa igenom en hel lägenhet. Nu blir det en sen lunch!

Likes

Comments

Jag har precis vaknat, slagit ner mig i soffan med en kopp kaffe och ser på Nyhetsmorgon. Jag ska snart äta frukost och sedan göra mig i ordning för att börja dagen på riktigt. Hörni, veckans bästa dag är här! Helgbuketten ska köpas och det är en fredags rutin, ni vet. Och jag har redan börjat längta till ikväll, det ska mysas i soffan med charkisar, ostar och vin. Ser verkligen fram emot det. Vi hörs senare!

Såhär såg jag ut igår. Kappa - Max Mara och cashmere tröja från Davida cashmere.

Likes

Comments

Contains affiliate links
I oktober ska jag och familjen resa till Tyskland för bröllop. Himla kul! Jag är alltid snabb med att tänka ut en fin outfit för sådana tillfällen. Jag vill helst ha en klänning som jag inte ska tröttna på eftersom att det väntas en bröllop i April 2018 också. Den ska helst vara tidlös och väldigt vacker. Jag älskar verkligen varumärket By Malina och Ida Sjöstedt så det kommer definitivt bli något av dessa. Smyckena kommer vara från Caroline Svedbom och skorna från Flattered. Jag älskar ballerina och jag har kollat igenom Flattered hemsida och föll redan för dom vita som är i samarbete med Lars Wallin. Jag har iallafall slagit ihop en collage som går runt just nu i min hjärna, det är svårt att välja. Men det här kommer bli himla kul.
Inlägget innehåller adlinks.

Likes

Comments