Header

Igår kväll gav jag mig på något hastigt, jag färgade mitt hår. Igen.. Med mitt personliga rekord på 34 färgningar så kan jag nu ''stolt'' säga att det är uppe på 35 färgningar. Haha, asså vad gör jag med mitt liv. Eftersom jag har tre centimeters utväxt så försökte jag att inte färga utväxten vilket gick läskigt bra. Jag hade inte väntat mig något drastiskt resultat eftersom jag har varit rödhårig förut. Anledningen till att jag då färgade igår igen var att färgpigmentet på mitt hår är väldigt matt i längderna eftersom mitt hår är sönderblekt. När vi snackar sönderblekt menar jag det verkligen, så jag har alltså det kallade tuggummi håret. Jag tänkte i slutet av juni åka och klippa mig och få en jämn klippning. Jag är ganska trött på att hålla på med mitt hår nu. Vill bara låta det vara. Under hösten 2015 klippte jag håret flera gånger, från långt jämt, sedan uppklippt, efter det axellångt och sedan direkt på en nästan pixie cut. Så nu planerar jag att klippa mitt hår till hakan för att sedan börja spara pengar till min näsa investering när det gäller mitt hår vilket är att sätta i underbara extensions. Det skulle ha hänt i april men det blev inget så jag ska försöka ordna det under sommarlovet har jag tänkt. Men i alla fall, så här blev resultatet, jag blev ganska nöjd ändå. Glömde ta ur tofsen när jag sov, så mitt hår har en konstig form haha.

Likes

Comments

Godmorgon alla människor! Vad härligt det kändes att vakna till sol idag, en sån där lite stickande känsla i ögonen när man vaknar. (Ja, den är väldigt behaglig) Termometern visar 19,5 grader i skuggan och snapchat säger 21 grader. Eftersom att klockan redan är halv elva så tror jag att jag ska ut och springa lite. Brukar ta min lilla joggingrunda på kvällarna men jag tror jag ska ta den nu. En fin liten springtur i skogen skadar aldrig? Om jag lyckas hålla mig sysselsatt till tolv, halv ett, med lite träning kommer jag känna mig lyckad. Idag är nog dagens träning:

  • 3 km, jogga.
  • Squats uppför backen.
  • Utfall uppför backen.
  • 2 km, intervaller.
  • Basic arm- och ryggövningar.
  • 3 km, jogga.

Det känns väldigt bra efter de här träningarna. Jag har ett mål till varje träning, om jag inte lägger mig på backen av trötthet och känner mig utmattad och svettig har jag inte gjort mitt bästa. Fungerar att tänka så, jag lyckas nå mina resultat snabbare.

Just nu sitter jag och funderar om jag ska leva lite om the edge och använda shorts. Jag tror det blir shorts i vilket fall, för jag vill inte dö av värmeslag när jag tränar. Grejen är ju att man får ju en het bränna efteråt. Ni vet... Jag vill inte tänka på det, haha.

Likes

Comments


Den andra dagen på lovet börjar dra mot sitt slut. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Stressen från skolan har dock ännu inte än släppt. Med ett desperat grepp om mina sommarplaner hoppas jag det släpper snart så jag kan njuta lite av sommarlovet. Kalla mig liten, men jag har nu (stolt) klarat mig igenom åttan. Om jag ska vara ärlig förtjänar jag en klapp på axeln. Det har varit ett tufft år för mig som person. Skolarbetet klarade jag av men det var mina personliga problem som drog ner mig till botten. Men när man har nått botten kan det ju bara bli bättre, eller hur?

Trött som jag nu är slappar jag i sängen med fotbolls-em på TVn. Turen då Tyskland leder med 1-0. När jag lyckas motivera mig själv tillräckligt ska jag resa mig upp, ta något att dricka och ta bort mitt smink. Jag gav mig på en vågad sak och färgade mina ögonbryn. Okej, inte så vågat. Har färgat mina ögonbryn flera gånger förut. Använde mig av Depends ögonbrynsfärg i brunsvart. Älskar resultatet. 

Nu ska jag fortsätta titta lite på TV och ta det lugnt. Morgondagens planer blev ändrade så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, tror det blir en ledig vecka om jag har tur. Tänker jobba lite på en ny låt och baka lite haha. Jag känner mig sugen på pizza, så man vet aldrig vad som kan hända haha. Ha det gött. 

Likes

Comments