Tjena readerz!
Just nu ligger jag i sängen och har värkar i knäet. Eftersom att jag inte bloggat så har jag inte kunnat berätta att mitt knä har gått ur led så egentligen ska jag gå på kryckor men jag skippar dem, vet att jag är dum men det är mitt val.
Men går ändå ut och går med mina vänner och så, vilket jag inte borde göra utan kryckor men vad ska man göra?! Fast mina girls hjälper mig när vi är ute så det är ganska lugnt.
Har inte gjort så mycket dem senaste dagarna jag inte bloggat, har bara vilat för det mesta. Ska ut snart och snacka med en vän om vårt bråk för några dagar sedan och försöka lösa det så jag får blogga lite senare och berätta hur det gick. Puss
😘


Likes

Comments

Sitter på en so lektion och jag tror att jag somnar snart, kanske bara för att vi snackar om 2a världskriget och jag vet inte hur många gånger vi gjort det innan, snart så drömmer jag om det, nej men bokstavligen så är det skit tråkigt. 

Igår var jag ute fram till halv 10, och kom hem vid 10, pappa höll på att döda mig. För han tycker inte att jag borde vara ute så ''länge'' när det är skola dagen efter, men lyssnar inte så mycket på det. Dumma mig. Kanske därför jag inte bloggade igår kväll somnade efter jag hade duschat. Imorse vaknade jag kvart i 8 och stressade som alltid till skolan.

Ska tillbaka till lektionen, så får göra update när jag kommer hem. Puss 😘

Likes

Comments

Hej sunshines!

Kunde inte blogga imorse pga att jag var så stressad till skolan, men egentligen vet jag inte varför för att jag trodde att jag började halv 9 så jag gick upp ur sängen vid 8 och stressade som en idiot. Sen så kom jag till skolan, vid halv 9 och då kommer min lärare fram till mig och frågar varför jag är så tidigt. Jag svarade att vi börjar nu och då sa han "nej , ni börjar kl 9 " så sur jag blev haha, ett, för att jag inte fått information och två, för att jag stressade som en idiot.

När jag kom hem så satte jag mig ner i lugn och ro och åt. Var så hungrig. Köpte en baguett från handlaren men den var torr, brödet var hårt så jag åt inte så mycket av den, men nu är jag proppmätt måste jag säga. Lyckad dag iallafall, inga lektioner plus vädret är på topp, glad för det. Vi hade nån workshop och föreläsning så därför gick alla lektioner bort.

Jag gick inte till stan efter skolan då jag ska förlänga mitt pass senare så vi tar det på vägen. Tina skrev till mig innan att hon vill ut så ska gå ut och ta någon runda eller två med henne och sedan iväg med far
san. Puss 😘
Dage
ns outfit!
Likes

Comments

Godkväll readerz!

Som rubriken lyder så har jag precis kommit hem typ, duschade och nu sitter jag vid ipaden och ska kolla serie, vilken har jag inte bestämt mig än, men snart haha.
Varit så jävla lat idag att jag inte stack till stan och lämnade fodralet, och gick ut istället vid halv sju för att spela fotboll, skit kul va det fast jag töjde ut muskeln i benet skånskan knappt gå, hur vet jag inte men jag lyckas alltid med något. Så efter skolan så är det redan planerat att sticka till läkaren, typiskt jag!

Ska lägga mig och sätta på gossip girl, bestämt mig och sedan somna till det. Eftersom att det är bajs skola imorgon så måste lägga mig tidigare och vakna tidigare än vad jag vant mig vid. Så får blogga på morgonen. Puss 😘

Likes

Comments

Godmorgon readerz!

Kanske inte morgon men ändå, haha. Vaknade vid 8 imorse och sen dess har jag bara legat i sängen, måste UFF och fixa mig för kl ska jag träffa en vän och hon ska följa mig till stan för att lämna ett fodral jag köpte men köpte fel storlek, typiskt mig. Sedan ska vi ut och köra lite fotboll, måste träna upp mig för ska snart börja på fotboll igen och min kondition är usel. Får blogga senare när jag kommit hem från stan eller från "träningen" för har inte särskilt mycket tid just nu.

Bilder från igår, på ipaden och min kompis som fyllde år. Puss 😘

Likes

Comments

Vet inte vart jag ska börja...

Det är såhär att jag har haft fullt upp, saker har hänt inom familjen både bra och dåliga. Och har varit väldigt upptagen. Saknat bloggen jävligt mycket och nu är jag tillbaka, känns skönt haha.

Gjorde inget speciellt idag förutom att jag firade min bästa kompis födelsedag med ett par andra vänner. Vi överraskade henne med att gå till en pizzeria sen också att hennes kille bor så långt ifrån henne så vi pratade med honom och han kom hit, han stod mitt i Gustav typ och överraskade henne med present och rosor, så gulligt, hon grät så glad hon blev, blev också skit glad när jag såg henne för har inte sett henne så glad på den sista tiden. Hennes dag blev lyckad och samtidigt min också, snackade med världens bästa kille, hihi! Lägger inte utnämn information än då jag själv inte vet vart jag och han ligger men vi får hoppas på något bra!

Fick nämligen min ipad air idag, som jag väntat. Men min pappa sa då jag bättrar mig i skolan och fixar alla mina F då får jag den. Så har gjort det och ny har jag den. Bloggar nämligen från den nu, hihi. Får ladda upp bilder senare på dagen då jag vaknat för ska nämligen fixa min inför sängs då jag är skit trött. Puss 😘

Likes

Comments


Tjena!
Har haft nationella prov idag, andra delen i svenska. Det var ganska enkelt, skrev en krönika typ på 7 sidor. Fast de andra skrev på datorn och jag skrev förhand. Så hoppas verkligen att jag blir godkänd nu!

Slutade vid 12 tiden och stack till stan direkt för att pröva ett par skor. Ett par Nike freerun. Skit snygga, har tyvärr inte bild på dem. Var i stan fram till 5 sedan sprang jag hem, asså bokstavligen sprang, var så stressad till träningen, men jag kom i tid. Slutade typ nyss så är hemma och ska snart duscha.

Prövat en klänning hemma som jag ska ha på en fest, den är helt grå och ska ha ett par svarta klackar till. puss 😘

Likes

Comments

Tjena!
Som rubriken lyder så har jag precis kommit hem typ, sitter och dricker pepsi max. Skit gott. Ska träna på streetdancen, sedan duscha och lägga mig för jag orkar verkligen inte mer. puss 😘
Likes

Comments