En baby på vej

I noget tid har jeg gået og holdt på en hemmelighed eller faktisk i lang tid føler jeg. Til maj næste år venter min kæreste og jeg os nemlig en lille baby! Det sindssygt, det vildt, det skræmmende og så det selvfølgelig også dejligt!

Jeg har haft mange tanker omkring det og det skal siges at jeg tænkte vi ser hvad der sker (jeg er sikkert en af dem der har svært ved at få børn osv) men nej bang så skete det, meget hurtigere end jeg lige tænkte og det bare vildt!

Da jeg opdagede det
Omstændighederne omkring hvordan jeg fandt ud af det, var lidt blandende da jeg i slutningen af august pludselig skulle opereres i maven pga smerter. Her tjekkede de også om jeg var gravid og alle prøver viste sig at være negative, men lægerne havde stadig mistanke om, at jeg kunne være gravid og måske udenfor livmorderen. Derfor tog de en blodprøve for at se om den kunne vise noget. Det viste sig så, at jeg havde en del blod i maven og svaret om ovennævnte lod vente på sig. Så mentalt var jeg klar på jeg skulle have fjernet det der end kunne være. Nogle dage efter skulle jeg ind og have taget ekstra prøver bare for at se om jeg var gravid eller ej. Der gik nogle dage og en eftermiddag ringede de ude fra hospitalet og fortalte at mit tal steg og jeg nok højst sandsynligt var gravid, så stod jeg der mit på Valby st. og var lidt i chok (tænkte hva så nu, troede jo egentlig det modsatte skulle ske). Mandag tog jeg ind til scanning men her kunne de næsten ikke se noget, så blev bedt om at komme mandagen efter til endnu en scanning. Denne gang kunne de se mere og noget der lå og blinkede, men for at være sikre ville de gerne have mig ind endnu engang til scanning mandagen efter. Denne mandag blev det endnu tydeligere at der var et lille hjerte der blinkede og de var meget sikre på jeg var gravid, dog havde de svært ved at vurdere hvor langt henne.
Det jo en helt ny verden, bare det med at tælle hvor langt man er henne er stadig en by i Rusland. Lægerne har fra start været usikre på hvor langt jeg egentlig var henne, eftersom de ikke kunne se så meget de første par gange jeg var inde til scanning. Dermed anslog de at jeg var tidligere henne end først antaget. Så jeg har bare gået og ventet på nakkefoldsscanningen for rigtigt at angive hvor langt jeg er henne :) Det har vi så været nu og derfor har jeg også kunne afsløre denne noget store hemmelighed!

Mange baby tanker og kram herfra

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Vil gerne tage jer med til en tid med fest, farver, fyre, grin, Skagenture, ferier og venskaber jeg stadig har gennem Jensens Bøfhus.

Bøffen og jeneren, kært barn har mange navne. I over 8 år var jeg bøfpige på Jensens Bøfhus og det en tid jeg aldrig glemmer. Alle har hver sin mening om kæden men hvor om alting er, så er det en af de bedste arbejdspladser jeg har arbejdet på (på godt og ondt).

Jeg startede på bøffen som jeg kalder det, da jeg var 18 år i Roskilde. Jeg blev ansat som bøfpige aka bøfboss som det hed. Det var et hårdt arbejde, et lille køkken hvor man skulle ned i kælderen og hente alt. Der var ikke plads til så meget, så man rendte altid frem og tilbage i kælderen. Kan huske jeg i starten havde det sindssyg varmt og altid blev knald rød i hovedet fordi der blev så varmt, men så vendede man sig til det med tiden og de 40 grader det nogle gange kunne blive - Puha.

Det var en god tid med fester hver weekend og det vildeste fællesskab. Det var også her jeg mødte nogle af de veninder jeg har nu og det jeg glad for! Samtidig var det også et sted hvor mange unge mennesker var samlet så derfor var der altid nogle der var sammen på kryds og tværs (uddyber ikke mere her!)

Det har også været en tid som har givet mig meget glæde, men til sidst var det ikke helt en glæde. Desværre skete der flere og flere nedskæringer og ændringer fra hovedkontoret som gjorde at flere og flere medarbejdere enten blev sure eller kede af det. Trods det har jeg altid holdt af bøffen og dem jeg arbejde sammen med! Man lærte man ikke bare kunne sidde på sin flade, men at man var nødt til at arbejde for tingene og arbejde som et team!

En anden ting der fulgte med bøffen var også årlige sommerture til Skagen hvor jeg arbejdede en uge eller to. Det meste af tiden gik med arbejde, fest og mere arbejde - det var virkelig sjovt!

Dernæst bragte det også en tur til Aiya Napa i Cypern med sig. Ret spontant tog vi 7 piger afsted fra arbejdet og det var en sjov og vild tur! Længe leve bøffen og tak for jer som alle gjorde tiden god! I ved hvem i er!

Herunder ser i bare et udpluk af de billeder jeg har fra fester og ferier med bøffen, har desværre ikke billeder af mig i uniformen :)

Likes

Comments

Ferie tid

Endelig var det vores tur til at tage afsted på ferie. En meget tiltrængt en af slagsen.
Vi besluttede at tage til Italien som både min kæreste og jeg er helt vilde med. Vi havde egentlig snakket om at tage til Amalfi kysten, men da det både var meget dyrt og højsæson for mange turister kom jeg på en anden idé. Denne idé var at tage til skønne Alviano hvor jeg har været før for 4 år siden med mine to veninder.

Vi fløj til Rom for herefter at have lejet en bil som vi skulle køre videre i til skønne Alviano, der ligger i Umbrien også kaldet Italiens grønne hjerte. Her er grønt, smukt og mange bjerge. Vi boede det mest skønne sted kaldet Villa uno (Reklame). Villa uno ligger isoleret oppe i bjergene og er det skønneste sted. Værterne er de sødeste og du får serveret lækker italiensk mad hver dag. Det vil sige man betaler et symbolsk beløb pr overnatning pr person og i denne pris er alt inkluderet (mad og drikke hvad hjertet begærer). Se billederne nedenfor at dette skønne sted, det skal opleves og ikke kun ses gennem billeder.


Det sidste billede ovenfor er Alviano borgen som er en ud af to byer (en oppe i bjernene og en nede i dalen ved stationen). Normalt plejer køkkenhaven og alt grønt at blomstre meget men pga af det meget tøre forår og ekstremt varme sommer var meget helt utørret, hvilket var rigtig ærgeligt. Men det er desværre vilkårerne for global opvarmning! Villa uno kan kun anbefales herfra, vi er kommet hjem helt fredfyldt og fyldt med ny energi ❤

Herunder får i lidt billeder fra vores små ture i området en halv til en hel times kørsel fra Alviano.

Sommer hilsner herfra 💗

Likes

Comments

Ferie = mere fritid og ned i gear

Ferie er for mig blandt andet lig med lækker mad, afslapning, besøg af venner og veninder og masser af sol 🤣

Her til morgen havde jeg god tid til at lave lidt lækkert, har derfor lavet en acaibowl som i får opskriften på her:

Acaibowl

Ingredienser

Håndfuld blåbær
Hånd hindbær
En halv frosen banan
To skefulde græskyoghurt
En stk acaipulver
En sjat mælk

Pynt

Lidt blåbær, hindbær og hjemmelavet granola se opskrift Her

FremgangsmådeFlere steder både i de andre byer vi havde været i en også Hakone var der menneske cykeltaxaer. Jeg synes det var lidt for meget og ville ikke prøve det, syntes der var noget lidt uetisk

Blend alle ingredienser sammen og server i skål eller glas med det tilbehør du kan lide.

Likes

Comments

Hakone

Efter vi havde været i Kyoto i 4 dage tog vi videre til Hakone, en by med masser af natur og gamle japanske traditionelle hoteller og varme kilder. For at komme ud til det lækre hotel skulle vi med en del transport, herunder forskellige tog af forskellig art, som rail trin op af bjergene. Herunder får i et udplug af skønne Hakone.

Vores hotel var et traditionelt japansk hotel i bjergene. Her var sengen som ses nedenfor kingsize, kimonoer til en i skabet og en traditionel japansk måtte hvor man kunne drikke the. Udover disse ting skulle man altid have skoene af i hele hotellet og når man gik ned og skulle spise god middag kunne man enten iføre sig kimonoen eller sit eget tøj. Det var ret anderledes end vi vant til herhjemme. Så da vi skulle ned til middag havde vi ikke kimono på for det uvant for os. Men da vi skulle ned i deres spa med varme kilder gik man altid ned i sin kimono.

Nedenfor ser i billeder fra en af vores ture i Hakone hvor vi både sejlede med "pirat skib" og så hellige porte og kilder.


Efter at have været i Hakone i 2 dage tog vi tilbage til Tokyo. Her var vi de sidste par dage og boede i området Shinjuko, der var stadig masser af se blandt andet ville vi gerne forbi den nyåbnede summerbird forretning i dette område. Min kæreste har arbejdet sammen med en fra kæden for lang tid siden og derfor har vi en lidt speciel tilknytning til summerbird og så det jo bare sjovt at komme til et dansk sted når man er så langt væk hjemmefra. Da vi ikke helt kunne finde hen til Summerbird forretningen kom vi forbi en blomsterhandler som vi måtte spørge om vej. Det viste sig så at være en dansk eget blomsterbutik ved navn Nicolai Bergmann. I denne forretning var der også en flot café tilnkyttet med danske design møbler og dansk smørrebrød. Det endte derfor med vi først tog forbi summerbird og derefter tilbage til den flotte café og spiste frokost.


Sidste dag i Tokyo gik med at se den kongelige japanske have, nyde forårsvejret, se på flotte bygninger og hen til den japanske oficielle statsbygning hvor man kunne komme op i og se udsigten.


Forskellige flotte og vilde bygninger på de næste billeder.


Flot udsigt fra den oficielle stats bygning. Første billede herunder ser i Park Hyatt hotel som tager den nætte sum af 5000 kr pr nat for et hotel værelse!


Det sidste vi skulle se var det berømte kryds i Shibuya hvor lyset skifter tre gange. En gang for biler og cykler i en retning, dernæst i en anden retning og tilsidst for fodgængere, her går fodgængerne over fra 7 kryds. Det vil sige man kunne gå i alle retninger. Det var et vildt syn!

Likes

Comments

I Kyoto havde vi fire overnatninger og det var helt okay, men vi var ude for en lidt sjov og pudsig hændelse med vores hotel. Hjemmefra havde jeg booket alle hoteller på forhånd (kan godt lide have alt planlagt og sådan en kæreste har jeg også når det kommer til det med at rejse) og da det var højsæson for turister i Japan da vi rejste var der ikke mange hoteller, at vælge imellem til en okay pris i denne periode. Vi fandt da et hotel men der stod (only adults) i beskrivelsen, jeg tænkte at det nok bare var som andre steder i udlandet altså kun til voksne. Jeg havde også nævnt det for min kæreste inden og vist ham billeder, det hele så ret lækkert ud og der var masser af plads, eneste minus var bare at det var et ryger værelse og de der kender mig ved, at jeg er den største anti-ikke-ryger, hader virkelig røg og så kan jeg ikke tåle det pga min astma! Så var virkelig spændt og lidt nervøs for dette sted.

Da vi ankom til Kyoto kunne taxi chafføren ikke finde den adresse vi gav ham og det endte til sidst med at han måtte ringe til hotellet. Vi havde heldigvis printet alle vores bookinger ud med adresser hvis der nu skulle være noget og det var da meget heldigt i dette tilfælde.

Da vi kom frem til hotellet var der sådan en diskret indgang og da vi kom hen til vores værelse var der også sådan en lille mellemgang hvor man kunne lukke alle døre til, plus der var en låge så mange kunne få mad uden nogle behøvede at forstyrre og se en! Alt lugtede bare af et sted hen af bodel/eller sted par kommer og hygger sig (som i virkelig hygger sig!)! Vores rum var fint nok men som jeg havde frygtede lugtede der for vildt at røg i vores værelse og lugten forsvandt ikke i de følgende dage vi boede der! Alt var bare forkert ved dette sted og det var bare generelt følelsen af at man nok havde booket et meget forkert sted som havde lidt andre hensigter end hvad vi havde, så jeg havde helt ondt i maven og min kæreste og jeg aftalte at vi måtte prøve at sove på det og så måtte vi tage den derfra dagen efter.

Rigtigt nok da vi havde sovet der en nat var det alligevel ikke så slemt (trods øv til røglugt). Desuden sov vi der kun for vi var ude og opleve noget hver dag! Har desværre ikke nogle billeder af hotellet men det da noget vi tænker tilbage på og griner af!

Nok om mærkelige hoteller, de sidste dage i Kyoto gik med at se endnu flere seværdigheder og nogle meget flotte nogle af slagsen. Inden turen til Japan havde jeg undersøgt meget grundigt hvad vi skulle se hvert sted vi kom og to af de ting vi skulle se var Arashiyama Bamboo Grove (Bambos skoven) og Fushimi Inari Taisha (Et kæmpe område med orange træ porte).
Herunder ser i billeder fra bambus skoven. til info var træerne over 20 meter lange!


Det næste vi tog ud til var Fushimi Inari Taisha som var de her orange træ porte. Vi startede med at tro at området med portene var vare 20-30 stykker af disse og derefter ville der ikke være mere. Men vi tog fejl det var et kæmpe område med mange stier med disse porte der strakte sig op til 730 meters højde! billederne herunder viser vores tur hele vejen op til toppen. På vej op og ned gik vi forbi forskellige statuer af ræve som blev anset for at være budbringere af beskeder fra guden Inari derfor var de overalt vi gik!

Udsigten fra noget af vores tur op af parterne!

Likes

Comments

Fortsat Hiroshima

Generelt var maden i Hiroshima ret lækker, herunder ser i billeder fra en autentisk restaurant hvor man sad på bænk i et sunket gulv (meget traditionelt japansk). Her fik vi forskellige kødspyd og grønt til ingen penge.
Dag to vi havde i Hiroshima gik med shopping og da vi skulle have frokost gik vi forbi et sted hvor der stod de serverede kød. Det specielle ved det her sted var at man ikke sad ned og spiste, man kunne kun stå op ved små borde. Det fungerede sådan at man bestilte en bøf og måske tilbehør(lidt ris og majs) hvis man havde lyst. Så stod man der og ventede ved sit lille bord og så kom de ned med bøffen, her havde man fået et forklæde og så spiste man hurtigt sin bøf og så gik man ud i byen igen på arbejde eller hvad man skulle. Det var virkelig et sjovt koncept at prøve og noget vi stadig husker tilbage på som en god oplevelse, for bøffen var virkelig god!!!! Desværre har jeg kun videoer fra stedet så derfor får i ingen billeder af det.


Kyoto

Efter vi havde været i Hiroshima 2 dage tog vi videre til Kyoto. Byen er kendt som den gamle hovedstad i Japan før atokyo blev det, her er masser af flotte seværdigheder som er et besøg værd.

Det første vi tog ud og så var Guld templet (Kinkaku Rokvon-ji), det var rigtig flot men der var ikke så meget end det (altså ikke e stor for have man kunne se eller andet, som det næste tempel vi så efter). Se guld templet på de to næste billeder.Efter Guldtemplet tog videre til sølv templet (Ginkaku-ji). Dette tempel var ikke lige så flot så har faktisk ikke rigtig nogle billeder af templet men af den flotte have der var rundt om templet. I Japan er de jo meget ordentlige og alt er meget rent, så der gik 5-10 medarbejdere rundt i inde i haverne og fejede alle blade væk fra bunden, så det kunne se så pænt ud så muligt. Det var vildt og noget vi aldrig ville se i Danmark! I haven om templet var der også en japansk stenhuse, hvor man laver mønstre af sand og sten, hvilket også var ret flot! Se billeder nedenfor.


Vi så mange templer denne dag og det sidste tempel vi så den dag er et af mine favoritter! Templet hedder Kiyomizu templet og lå op af en bakke. inden bakken skulle man igennem et souvenir marketing samt en anden hellig indgang inden man kom til selve templet. Der var den flotteste udsigt derfra og så det bare imponerende hvordan man kunne bygge så ville templer. Se alle billederne nedenfor.

Indgangen op til templet

Flotte Kiyomizu tempel <3

Likes

Comments

Tokyo fortsat

Da vi jo rejste i foråret skulle vi naturligvis forbi en masse kirsebærtræer 🍒 Derfor slog vi også vejen forbi Ueno Park som er kendt for sine mange kirsebærtræer.

Efter at have gået sammen med tusindvis af mennesker gik vi hen mod noget der hed Ameya-Yokocho Marker for at få lidt med. I Japan er de kendt for deres mange lækre kød spyd. Vi fik et par spyd (15 kr stykket) og en sodavand og gik videre for at shoppe lidt i området og fik købt et par sko (de var Ca 20-30 %) billigere 👟.

På dag 3 tog vi væk fra det pulserende liv i Tokyo og ud til byen Karmarkura for at se ovenstående. Denne kæmpe Buddha var virkelig stor og der var en helt speciel stemning her.

Efter vi havde set denne kæmpe gik vi gennem den lille by kiggede på små butikker og ned til stranden.


Dag 4 turen går til Hiroshima

Turen skulle nu gå til Hiroshima. Vi stod tilligt op tjekkede ud af vores lækre hotel og tog ned til metroen, her skulle vi for første gang med hurtig toget shikansen.


Det var virkelig specielt og vildt sejt at køre med et tog der kunne køre 300 km i timen. Det tog ca 5 timer fra Tokyo til Hiroshima (1000 km ca). Japan har den vildeste infrakstruktur og de er så ordentlige. Eksempelvis når man skulle ind i toget havde de afmærket præcis hvor man skulle stå og hvor man skulle gå ud af toget. Toget stoppede selvfølgelig præcis foran de korrekte linjer og alle stod pænt og ventede. Et tip jeg vil give er hvis man skal med tog et par gange af længere strækninger som os, så er det nødvendigt at købe et rail pass hjemmefra (kan kun købes hjemmefra, da man får en specielt printet vocher man skal medbringe) så sparer man en del penge. Det havde vi desværre ikke gjort så vi brugte en del unødvendige penge på transporten.

En af grundene til at vi ville til Hiroshima var pga historiske sammenhænge (da atom-bomben sprang d. 6 august 1945). Vi tog derfor tidligt om morgen ud og kiggede på seværdigheden af de gamle rester fra atom-bomben. Det var både tragisk og forfærdeligt at gå rundt og se seværdighederne, men samtidig var der virkeligt pænt og flot i byen som kan ses nedenfor.


Hiroshima var virkelig en hyggelig by og generelt var det en del billigere at opleve ting og spise ude. Vi fik både lækre spyd men fik også anbefalet at tage ud og spise et sted hvor der var bordeller i bordet (lidt alle baron fondue bare hvor selv steger sit kød og grøntsager).

Det var virkelig så lækkert og på hele vores Japan tur spiste vi sådanne steder flere gange! Hvis dette koncept findes i DK må i meget gerne skrive! Kødet ovenfor til højre med med stor fedt marmorering var det vildeste kød jeg længe har smagt! Wargu kød hedder det og det smeltede seriøst på tungen. Vi nåede aldrig på vores tur at smage Kobe kød der er takket bedre end Wargu kød.

Likes

Comments

Japan et af de reneste og flotteste steder jeg har været!

I foråret 2016 tog min kæreste og jeg på en længere tur til Japan, en af de bedste rejser vi har været på hvis i spørger mig. Men hvad så vi af seværdigheder og hvad er egentlig værd at se, hvor boede vi osv. Det kan du læse om i de følgende blog indlæg.

Inden vi tog afsted

Allerede inden vi tog afsted havde vi lånt bøger og søgte nettet tyndt for tips og ting vi skulle se og høre, specielt i byerne Tokyo og Koyoto. Vi var også på en rejse messe hvor vi hørte oplæg om Japan og steder man skulle se. Da vi tog hjem fra messen efter at hørt oplægget var vi helt høje, nu var vi endnu mere hooked på at komme afsted. Efterfølgende aftalte jeg møde med bureauet der havde holdt oplæg, fordi jeg kunne se de lavede pakkerejser. Vi tog til møde (eller rettere sagt jeg gjorde, fordi min kæreste sad fast i trafikken og nåede ikke mødet) og jeg snakkede med dem. Men deres tilbud var simpelthen for dyrt i forhold til hvad vi havde forestillet os, at give for en rejse. Så vi gik i tænkeboks og fandt frem til at vi måtte kunne gøre det billigere selv. Herefter begyndte vores store planlægning af hvor vi skulle hen i Japan (hvilke byer vi skulle opleve), hvor vi skulle bo på hoteller, hvad vi skulle se af seværdigheder, transport osv. Vi besluttede at tage afsted i foråret hvor alle kirsebærtræerne springer ud (dette er selvfølgelig også en af de dyrere sæsoner af rejse i Japan). Vi startede vores rejse i Tokyo, for derfter at rejse til Hiroshima, dernæst Kyoto, videre til Hakone for at slutte af med Tokyo igen. Første del af denne rejse dagbog er fra første del af Tokyo.

Tokyo

Vi valgte at flyve direkte med http://www.sas.dk som flyver direkte til Tokyo for at spare tid (hvilket virkelig kan anbefales). Hvis man ikke ikke har været i Tokyo før bør man en gang i livet unde sig dette. Det den vildeste by og kan på nogle måder sammenlignes med New York. I Tokyo er der flere byer i byen ligesom København med Vesterbro, Frederiksberg og Østerbro. Vi startede ud med at bo på et meget lækkert hotel som hed park hotel tokyo. Vi boede på 28 etage med den vildeste udsigt over Tokyo (eller egentlig kun Shinbashi, den "mindre" by i vi boede i). Nedenfor kan i se udsigt fra dag og aften.Udsigten om dagen fra værelset

Udsigten fra hotellet om aftenen af en brøkdel af den flotte skyline vi kunne se. MAGISK!


Dag 2

Dag to i byen over alle byer gik med, at finde ud af metro systemet, se på butikker og generelt bare byen. Vi stod tidligt op på dag 2 og tog ud til Senjo-jo templet i Asakusa. Et tempel som er dedikeret til en busistisk gudinde og besøgt af 30 millioner om året.

Ovenfor ses Tokyo sky tree

Forskellige desserter og snacks, nogle mere lækre end andre. De pinde jeg står med i hånden så så lækre ud, men de snyder for de smagte virkelig dårligt (De kaldes dango og er lavet ud af risvand tilsat forskellige smage og tilsat fortynding, samt en slags gelé for forskellig look).


Om aftenen på dag 2 tog vi ud og fandt en sushi restaurant. Vi fandt en lille biks i det moderne Ginza (et af de dyreste områder i Tokyo, ligesom kongens nytorv med se dyre butikker). Vi blev sat oppe ved et åbent køkken så vi kunne følge med, her bestilte vi en blandet platte. Men her kommer det! Sushi er bare ikke som i Danmark, vi synes det lækkert med maki ruller og inside-out ruller, men japanere synes det lækket med meget lidt ris og meget fisk! Vi begyndte at spise og det første stykke var okay, indtil jeg fik den mærkeligste fisk i munden. Var seriøst ved at brække mig og måtte diskret spytte fisken ud i en håndklæde jeg havde fået til at tørre fingre i. Fisken var i konsistensen ligesom jelly og kunne virkelig ikke synke den! Generelt er japanernes fisk vildt frisk og smager generelt meget mere af fisk, det kan lyde mærkeligt men det gjorde det altså. ØV vi blev så skræmte at sushi, at vi faktisk ikke turde at bestille det resten af turen, hvilket i bakspejlets lys var lidt ærgeligt.

Dag 3

Denne dag gik også med at gå rundt i byen og bare opleve. Om aftenen besluttede vi at tage til tokyo tower som ligger i Shiba park og er 332 meter højt. Se billede nedenfor. I tårnet var også der også den vildeste udsigt over hele Tokyo, så flot!


Det var det for denne gang, håber i synes det er spændende at læse med. Næste Japan beretning vil handle om Hiroshima og dele af vores Kyoto tur.

Likes

Comments


Hjemmelavet granola, müsli, topping, kært barn har mange navne.

Her er min opskrift til hjemmelavet granola du hurtigt kan lave på 10 min!

Du kan bruge alle slags forskellige kerner og nødder, det kun fantasien der sætter grænserne. Jeg plejer normalt også at tilføje seasamfrø og tranebær men dette havde jeg ikke i skabet denne gang.

Opskrift

Ingredienser

2 dl havregryn
1/2 dl hørfrø
2 spsk chiafrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikke kerner
1 dl hasselnødder
1/2 dl kokosmel
2 spsk honning

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 150 grader.
Bland alle ingredienser sammen og fordel ud på bageplade belagt med bagepapir. Herefter puttes honning på i klatter.
Sæt bagepladen i ovnen og kig til "massen" efter honning er smeltet. Herefter åben ovnen og rør rundt i massen. Dette gentages ad 3 gange med 3 min mellemrum til tilpas brun farve på granolaen.
Tag nu granolaen ud og lad den køle af. Granolaen kan herefter hældes op i bøtter og beholdere.

Likes

Comments