Header

Tjena folket! Asså guud all min lediga tid går åt till gossip girl just nu känns det som. Jag sa att jag inte skulle börja titta för att jag inte ville fastna men nej... Nu är jag helt fast och gråter typ till varje avsnitt... U  know what I talking about. ​Lille ture som vi "passade" sen i söndags åkte hem i morse. Lite tråkigt är det allt. 

Imorgon ska jag och tre andra tjejer ha "halv åtta hos mig". De ka alltså bjuda på en tre rätters middag som vi sen ska bedömma. Sjukt taggad! Igår var jag och köpte present med en av girlsen och omg, jag längtar till att ge den. Hahaha. Nu tänkte jag sätta mig och kanske redigera en video innan familjen annorlunda...

Ha det bra puss puss

Likes

Comments

Nike hjälper dig att hålla nyårs löftet. Beställ här och få motivation till träningen med nya prylar!

Likes

Comments

Hej allesammans hoppas ni mår jätte bra idag för det gör nämligen jag! Jag tänkte nämna en hemsida som heter VOGA. Om ni helt har missat detta så har de nu 75% rabatt på utvalda produkter vilket är deras största rea någonsin! De har så fina design möbler, perfekt för att fräscha och ljusa upp i början på nya året!

Rean varar endast till midnatt så skynda skynda innan det är försent.

Produkterna hittar ni HÄR!

Kraaaam

Likes

Comments

​hej idag var jag på ikea med min kusin.

 KRAAAM

Likes

Comments

​Heej allesammans hoppas ni mår jätte bra idag! Jag får paniiik! När vi kom hem från åre och under förmiddagen på måndagen funkade vårt wifi suveränt. Men sen... De bara kolappsade och vi har ine haft något wifi på typ ett dygn gooosh. (Man fattar hur beroende man e nu för tiden om man inte klarar sig ett dygn....) Jaja jag har fått ha 3G. Kunde inte blogga eller läsa mail mm. Usch DISS DISS DISS! 

Igår var första dan i skolan och de var faktist riktigt kul. Att få träffa alla och allt. Japp idag börjar jag 09:20. Men vi hörs!

Kraaam kraaam!

Likes

Comments

Heeej allesammans hoppas ni mår jätte bra idag! Själv är jag heemma från skolan då min natt sög. Ja jag orkar inte dra de men ja jag hade/har typ ont i magen. I alla fall igår kväll kom jag hem från åre efter hela dan på tåget. Det har varit så kul och på sportlovet ska jag äntligen upp igen. Det blev fett mycket problem med mina videos. Jag tänkte göra min resa till åre men nejdå. Jag filmade såhär bra men på stationen dog min kamera och man kunde typ bara ladda i min pappas hytt (ja vi bokade inte samtidigt och vi kunde inte då bo tsm.) Så jag kunde typ säga "hej vi är på tåget nu hejdå" och sen hann jag inte filma mer. Jaaaa fett dåligt jag vet! Men de kanske går bättre på sportlovet... Yaaas imorgon taggar vi skola. Tänker lägga mig hyffsat tidigt så jag orkar. Sen idag ska jag se om jag behöver jobba lite. Jobbade lite igår på tåget de lilla jag inte kollade styleroom. För något år sen gick jag med och gooosh jag älskar det. Man får så mycket inspiration.

Sen ska jag duscha och måla mina kaos naglar. Vet inte vilken färg men tror inte jag vill ha något mönster nu. Börjar tröttna på de och gillar mer ganska neutrala stilrena färger. Funderar på vitt eller någon röd nyans. Ja vi får se vad tycker ni??

Vill även få bort de gamla julpyntet. Usch vilken ångest jag har. Julen, året, 2014 gick så fort bara åre liksom PANG var den resan slut. Varför går livet så fort? .....

Gud vad mina ämnen spårar haha. Åter till julen. Börjar bli trött på julpyntet. Fick aldrig någon julfeeling då jag har in i oktober hehehe........ Ja lite grått, silvrigt, vitt och vintrigt tänker jag köra nu och sen till våren vill jag få in några färska rosa och vita blommor. Såå taggad.

sry för ett rörigt inlägg. Ha de braaa! Kraaaam

Gilla om ni vill ha en room tour #winteredition

Likes

Comments