Header

Måste vara det mest underbara sättet att avsluta en solig, slappig dag på. ❤️ Sommarpromenaderna i mitt hjärta!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En liten selfiebomb påväg till jobb. Love this life! Jobbar, solar & lever livet ✌🏼️ Vad sommaren är till för, eller hur? 😌😏

Likes

Comments

Startar morgonen med fina paulina i solen. Inte helt fel att vakna upp såhär :) Kaffe på det och jag är helnöjd! Godmorgon!

Likes

Comments

Jag kan verkligen säga att livet är på topp just nu. Detta måste vara den bästa sommaren någonsin. ❤️ Fina kvällar, härliga nätter och långa, varma dagar. Hoppas ni mår lika fint som jag 💛🌸 Pusssar 😚

Likes

Comments

Jag är kär! Älskar mitt nya hår som jag fick gjort på Headorama hair i Malmö av världens bästa Alex. Utan honom vore mitt hår kaos 😚💛 Är kär i mitt nya jag. Åh!

Tycker ni jag passar i ljusare hår? 🌸😊

Likes

Comments

Sommardagar, sol och bad. Mys! Älskar min nya bikini jag köpte igår förresten. Totally in love <3

Likes

Comments

Alltså vilken dag! Helt otroligt fint och varmt väder ☀️🌸 Jag är verkligen tacksam över att jag bor såhär fint som jag gör. En helt vit sandstrand bara några minuter bort. Galet.

Sådana här dagar är verkligen de bästa. Sorry om uppdateringen varit kass, men jag försöker verkligen njuta av livet så gott det bara går. ❤️ Puss!

Likes

Comments

Gårdagens Kaffemys i solen med min fina vän Paulina. Spontana dagar, spontant väder - dröm! ❤️ Sommar i mitt hjärta.

Likes

Comments

Att vakna upp spontant, titta ut och se en klarblå himmel och solsken. Underbart! Äntligen börjar sommaren på riktigt!
Även om bloggen och instagram inte går "enligt planerna" känner jag bara att ta vara på ledigheten och njuta så mycket det bara går. Hoppas ni ändå stannar :) Rutinerna kommer förmodligen efter sommaren någongång.

Önskar er en underbar och mysig fredag <3

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan där dag när himlen varit grå, vinden blåst och sommaren känts som helt försvunnen. Vad vore inte perfekt en sådan här dag? Jo, en shoppingstund med tjejerna och lite frozen yoghurt. Bara perfekt!

Jag och en vän funderar även på att boka en resa inom kort, en dröm! Vi håller tummarna på det bästa. 💗

Likes

Comments