Header

Hey Loves, jeg håber i har haft en dejlig weekend? Jeg elsker søndage og jeg bruger som regel min i lækkert lingeri og nightwear dagen lang. Søndag er for mig lig med hygge, afslapning og så er det den dag jeg får ordnet praktiske ting, som oprydni…

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey Loves Jeg håber i har haft en dejlig weekend. Jeg har i lørdags været til julefrokost på mit andet arbejde. Jeg arbejder jo som i ved i en biograf som piccolo, men udover det, så har jeg også et job i en lækker gourmet restaurant. En af mine al…

Likes

Comments

Hej mine skønne. Jeg håber i har haft en dejlig jul, et godt nytår og en fantastisk ferie. Jeg er selv startet i skole igen i dag. Hvornår starter/startede i? Jeg håber i kom godt ind i det nye år i søndags og havde en dejlig aften lige meget hvad …

Likes

Comments

Hej smukke, skønne og lækre piger Jeg ved godt det måske er lidt kliché at snakke om kropsidealer, men det her er min blog, og jeg har sagt til jer, at jeg her kommer med mine meninger, mine holdninger og mine erfaringer. Derfor, får i nu lige præc…

Likes

Comments

Hey mine søde og glædelig lørdag. Nu er det endelig weekend og så er det ovenikøbet også snart juleferie ( og jul !!! ) Det er så dejligt. Jeg ville egentlig også bare lige fortælle jer om mine sociale medier, som jeg kan kontaktes på. Min Instagra…

Likes

Comments

Godaften mine yndlingslæsere Jeg deler den her historie med jer, udelukkende for at gøre opmærksom på det her problem, som det jo egentlig desværre er blevet til.. IKKE for opmærksomheden, IKKE for at udstille og IKKE for at få medlidenhed. Jeg uds…

Likes

Comments

Subscribe

Hej mine sødeste

Jeg lavede den anden dag en afstemning om hvilken slags indlæg i gerne vil have flere af, i kan finde den og stemme lige her, hvis i endnu ikke har deltaget. Jeg kan stadig bruge det til meget, og tusind tak til jer der har givet jeres stemme.

Størstedelen af stemmer faldt på "personlige indlæg" og det forstår jeg egentlig også godt. Som læser ved jeg selv, at man gerne vil ind under huden på bloggeren og føle at man kender dem lidt bedre. Derfor kommer der nu endnu et af de personlige, som jeg længe har tænkt på at dele med jer. Nemlig hvorfor jeg først begyndte at blogge, da jeg gjorde.

Som jeg skrev i mit aller første indlæg på bloggen, har det været en drøm for mig LÆNGE. Jeg har været inspireret og meget betaget at bloggere, instagrammere og influencers generelt, siden jeg har gået i omkring 7. klasse. Jeg elsker at skrive og jeg elsker at dele ud af mine tips og tricks, oplevelser, mine holdninger og meninger og bare være en person, folk har lyst til at læse om. Så da jeg opdagede at alle mennesker bare kunne starte en blog og at nogle (overraskende mange faktisk!) kan leve af det, så var jeg ikke i tvivl om at jeg ville have en blog. Der kunne jeg gøre alt det jeg var/er bedst til og elsker. Men hvorfor gjorde jeg det så ikke dengang?

Jeg har altid i mit liv, haft en lille smule "præsentationsangst". Med det mener jeg at jeg aldrig har kunnet lide at stå foran en masse mennesker og have alt fokus på mig, egentlig ret underligt da jeg har været danser, og der ville jeg da altid have at folk kiggede på mig og syntes jeg var god. Men ellers, nej. Så kunne jeg ikke lide det, for jeg var bange for hvad folk ville tænke om mig, hvis jeg nu f.eks. til en fremlæggelse sagde noget forkert. Det samme gjaldt da jeg fik idéen og drømmen om at starte bloggen. For hvad nu hvis alle syntes jeg var mærkelig fordi jeg startede en blog, eller hvis de allesammen troede at jeg bare ville blive "kendt" og bruge det for at blive populær. Men nej, det var og er virkelig ikke det jeg vil med bloggen. Jeg vil dele mine erfaringer, og komme ud til en masse mennesker, der måske deler sammen holdning som mig, eller måske har brug for at blive fortalt at det er okay at være som man er. Udover det vil jeg dele mine bedste fashion-og beauty tips og engang imellem, opskrifter. Alt dette, ved at gøre noget af det jeg elsker allermest. Nemlig at skrive.

Men jeg var bange. Jeg var rigtig bange for hvad de ville sige og tænke. Så jeg blev ved med at udskyde og vente og lige pludselig gik jeg ud af 9. klasse og skulle til at starte i 10. Så jeg tænkte, at det ville da være perfekt at starte nu når jeg skulle starte en nyt sted, med ingen som kendte mig. Men så kom min angst igen, og jeg blev bange for at jeg ikke ville få venner i 10. klasse hvis jeg havde en blog. Hvorfor jeg havde alle de her tanker ved jeg virkelig ikke, men de var der. Jeg startede i hvertfald i 10. som ikke-blogger, og jeg var meget ked af at jeg ikke bare havde gjort det. Jeg snakkede med en masse af mine nye veninder i 10. og fortalte dem om mine drømme, og heldigvis, var de så søde og støttende og sagde ikke andet end at jeg bare skulle komme i gang. Det gav mig modet og i sommers efter jeg havde afsluttet 10. klasse og lige inden jeg skulle starte i 1.g, der kom dagen. Den meget store dag, hvor jeg endelig så min frygt igennem 3 år, i øjnene og startede bloggen op. Og ved i hvad? Jeg er på intet tidspunkt, blevet stemplet som mærkelig eller har mistet nogle venner overhovedet. Faktisk har jeg KUN fået positive reaktioner på det. Hele min familie, Viktor og alle mine veninder er så stolte af mig og de synes allesammen at det er det fedeste overhovedet. Og jeg er SÅ glad over det! Tænk jeg var så længe om at komme i gang? Jeg elsker elsker elsker at blogge og jeg kan slet ikke lade være. Tak fordi i læser med! Det er det bedste og jeg bliver så glad! Tusind tak. Husk at det altid er okay at være sig selv, og hvis i har en drøm, så udlev den. Det er aldrig for sent, men jeg anbefaler jer helt klart at gøre det så hurtigt som muligt! Kys fra mig

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Godmorgen piger.

Så blev igen mandag og dermed også tid til et nyt indlæg i serien "inspi mandag". I dag er det lidt tøj-inspiration. Nærmere sagt er det her inspi-indlæg med fokus på nederdele. Jeg elsker selv nederdele og jeg elsker at man kan style dem ligesom man vil. Man kan style op til fest og ned til hverdag. Mit yndlingsoutfit, og egentlig nok også det outfit jeg tit vælger hvis jeg står i en tøjkrise, er nemlig en løs nederdel med en lidt oversized striktrøje til. Det er altid en sikker vinder.

Disse nederdele som ses ovenover, er i den lidt mere mønstrede ende. De er især flotte til en helt almindelig ensfarvet striktrøje da de sætter lidt gang i outfittet. Så længe man bare holder resten af tøjet enkelt, er det et virkelig fedt og samtidig fint outfit.

1.Her 2. Her 3. Her 4. Her

Ligesom man kan gå i den mønstrede ende af nederdele, kan man også sagtens gå i den anden ende. Nemlig de ensfarvede nederdele. Alle disse fire er fra Neo Noir og er deres klassiske nederdele med flæser, for et lidt mere girly look, og der kan man vælge at sætte dem sammen med et par bikerboots, for at få et råt look, blandet med det fine og feminine. Jeg elsker selv den sammensætning og bruger den meget tit.

1. Her 2. Her 3. Her

Midi nederdele er meget populære og jeg synes også de er helt vildt fede og feminine. Det er faktisk ikke noget jeg selv har gået så meget i, men jo mere inspiration jeg selv ser, jo mere er det noget jeg godt kunne tænke mig at prøve af. Man kan style de forskellige typer af midi nederdele på rigtig mange måder, både lidt mere fint og lidt "businessagtigt" som på billede 1, men også mere casual som på billede 2. Jeg tænker i alt fald snart at give det et forsøg.

1. Her 2. Her

Det sidste jeg tænkte at vise jer, var de her maxi nederdele, som er de helt lange nederdele. Jeg synes begge disse er så fine. Dog lidt sommeragtige, men her i vintertiden kan vi vel altid bruge et lille tilbageblik på sommer og sol hehe.

Jeg håber i kunne bruge det til lidt.

Likes

Comments

Hey mine søde.

Vi er nu ved at være rigtig tæt på jul. Jeg synes simpelthen at december måned altid går så stærkt! Er jeg den eneste?

Jeg har selv fået købt julegaverne til i år, så de er pakket ind og klar. Men hvis i endnu ikke har fået købt og stadig går og er i tvivl om hvad det skal være (tro mig, det er det første år jeg er i god tid med gaver, i don't judge) så har jeg her lidt gaveidéer til "ham", hvem end det nu er. Jeg håber i kan bruge det til lidt inspiration. Juleknus fra mig

Her Her Her

En taske er altid en god gave at give. Om det er den ene eller den anden. Viktor, min kæreste, er i alt fald rigtig glad for små skuldertasker som denne, men der er lidt forskelligt til en hver smag.

Her Her Her

Jeg ved at det rigtig tit er trøjer/skjorter osv. man står og mangler. Derfor kan alle også altid bruge en ny trøje, og dermed undgå en tøjkrise haha.

Her Her Her

Her har jeg fundet 3 meget forskellige slags sko/støvler da det er meget forskelligt hvad folk er til. Det kan være sneaks, fine sko eller store støvler. Disse tre er mit bedste bud.

1. Her 2. Her 3. Her 4. Her 5. Her 6. Her

Og til sidst lidt forskelligt i form af accessories, parfume, eller voks til håret. Alt sammen i en rimelig prisklasse, så alle kan være med.

Jeg håber meget at I kunne bruge mit bud på en eller flere gaver til ham, om det er din kæreste, bror, far eller noget helt andet.

Likes

Comments

Hej alle mine søde læsere.

Jeg har indtil videre, kun lavet indlæg som jeg synes ville være fede at læse hvis det var mig selv der var læser, men også som jeg forstillede mig i synes var fede. Det er jo i bund og grund også helt okay, da det er min blog og jeg jo bestemmer hvad den skal bestå af, men det er Jer der læser den. I skal i den grad også have en indflydelse, da i jo er en meget stor del af alt det her. Derfor spørger jeg jer nu. Hvad vil I gerne se/læse mere af på bloggen? Det er meget vigtigt for mig at i finder mine indlæg interessante, men det er selvfølgelig også klart at jeg ikke kommer til at skrive om noget jeg ikke ved noget om, eller interessere mig for, så ud af mine "emner", så vælger i.

Hvis i har nogle specifikke ideer til indlæg, må i også MEGET gerne komme med dem. I kan skrive til mig i en kommentar på dette indlæg, eller i DM på Instagram - Cecilierersoe

Tusind tak på forhånd. Jeg glæder mig meget til at høre hvad i tænker og mener. Kys fra mig

Likes

Comments

*Cecilie hvad vil du gerne være når du bliver voksen?" Har vi ikke alle fået stillet dette spørgsmål utallige gange? Altså måske bare uden Cecilie først nødvendigvis haha. Det har jeg i alt fald. Rigtig mange gange har jeg fået det her spørgsmål, lige fra jeg var helt lille, og hver gang jeg blev spurgt dengang var det et forskelligt svar jeg kom med haha. Jeg ville så mange ting og det hele var så spændende dengang. Jeg kan endda huske at jeg engang sagde til min mor da vi stod i Netto, at når jeg blev stor så ville jeg også arbejde i Netto og sidde bag kassen og scanne vare ind. Der var jeg dog også lidt yngre, for jeg troede da at det var det eneste job i verden dengang. Alligevel rimelig nederen hvis det var det eneste man kunne vælge at lave resten af sit liv haha. Men jeg er blevet ældre og (heldigvis) klogere, for jeg har nu fundet det jeg virkelig vil. Det har været det samme i et stykke tid nu, så nu må den være god nok. Det er i alt fald grunden til at jeg har valgt det slags gymnasium jeg går på.

Jeg har nemlig siden jeg "opdagede" hvad det var, været rigtig interesseret i handel, kommunikation og markedsføring. Derfor er et job som PR-manager perfekt og det er lige hvad jeg drømmer om. Mit ønske er at jeg når jeg er færdiguddannet på den ene og den anden skole, har job som PR-manager på et fedt PR-bureau, samtidig med at jeg selvfølgelig kører bloggen ved siden af. Jeg har jo stadig ikke blogget så længe, men jeg elsker det så højt og jeg ville ønske det var det eneste jeg lavede lige nu. Men nej, for drømmen om det perfekte job (for mig) kræver rimelig meget en uddannelse, så nu må jeg lige tage mig sammen haha. Jeg går jo som i nok ved, i 1.g lige nu, og så snart jeg er færdig med gymnasiet, er planen at jeg, som så mange andre, holder et sabbatår hvor jeg virkelig arbejder med bloggen, men samtidig også helst har et deltidsjob hos et PR bureau, for ligesom at mærke hvad det er rigtigt, hvad det indebærer og alt det her. Derefter videre på CBS helst, og studere kommunikation, for så efterfølgende at blive ansat rigtigt, med noget PR. Så næste gang jeg får stillet spørgsmålet: "Hvad vil du gerne være når du bliver voksen?" så har jeg et helt præcist svar, og det er lige præcis det, jeg føler er det rigtige og som passer til mig.

Jeg har altså virkelig seriøst ikke været afklaret med det, før for ca 2 år siden, så man behøver altså ikke at vide det med det samme. Jeg ville bare helst gerne have fundet ud af hvad jeg ville inden jeg skulle starte i gymnasiet, af den simple grund, at jeg ikke ville vælge en STX hvis ikke jeg skulle bruge den og dens fag til noget i mit job, eller omvendt med en HHX. Det var først rigtig i 10. klasse at jeg blev 110% afklaret, og vidste at en HHX var det jeg skulle vælge. Og jeg er ovenud lykkelig for min beslutning, selvom selve skolen nu ikke lige er mig. Lige det har jeg også skrevet et indlæg om lige her som i kan læse hvis i endnu ikke har fået gjort det. Anyway. Jeg elsker de fag jeg har på HHX, og bare det faktum at jeg aldrig mere skal have fag som fysik og biologi, giver mig nok grund til at det er det bedste valg haha.

Men Girls (og drenge, idk hahah) hvis i endnu ikke har fundet jeres retning endnu, eller er blevet fuldstændig afklaret, så tag det roligt. Alle er i tvivl (næsten) og det er et svært valg. Du skal jo helst uddanne dig til det du vil, og så ikke efter et år i det job, starte forfra på en anden uddannelse, fordi det alligevel ikke var dig, og du tog det i en hurtig beslutning da du følte at det skulle du bare vide nu. Hellere vent, bliv helt afklaret, og derefter kan i starte selve uddannelsen. Hvis nogle af jer stadig går i folkeskolen, er 10. klasse helt klart mit bedste råd her. Jeg fandt mit drømmejob, blev afklaret og blev guidet til den rigtige uddannelsesvej for at nå det mål, da jeg gik i 10. og jeg fortryder det aldrig! Heller ikke selv om jeg nu er 1.g'er, mens jeg kunne have været 2.g'er og størstedelen af mine veninder bliver studenter et år før mig. Jeg fik den bedste oplevelse og guide til uddannelse af at gå i 10.

Nyd jeres liv og lad være med at stresse too much over hvad i skal og hvad i vil. Det kommer på et tidspunkt til jer. Det gjorde det for mig.

Jeg håber i kunne bruge indlægget og jeg håber virkelig, at i lover mig ikke at stresse og vælge den forkerte uddannelse eller det forkerte job, i en stresstanke. Det hele ordner sig. Altid.

Likes

Comments

Godaften sødeste læsere og glædelig 1. advent i går. Jeg selv brugte min søndag på afslapning og adventshygge med Viktor's (min kæreste) familie og derefter hjem og hygge med min mor, efter en lidt vild lørdag aften til 18 års med alle mine piger.

Jeg har i dag tænkt mig at starte en "serie" her på bloggen som jeg vil kalde for "Inspi Mandag" og vil komme til at omhandle inspiration især i form af interiørinspiration, men også i form af fashioninspiration. Her kommer i anledningen af december og den første advent i går, et julerelateret et med lidt forskellige billeder, fra henholdsvis nettet men også vores eget hjem. Min mor og jeg er på INGEN måde "de røde typer" til jul. Vi er mere i de jordagtige, sand og brune farver. Jeg ELSKER julen og vores hjem er det hyggeligste i denne måned. Så ærgerligt at det allerede skal ned igen når måneden er omme.

Jeg håber i fik lidt inspiration til julepyntet hvis i endnu ikke har pyntet op.

Likes

Comments

Godaften Girls..

Jeg skriver det her indlæg til jer, for at få fokus på det, og for at der ikke er nogle der skal føle sig alene, hvis de nu skulle stå og være i samme situation, ikke for at få medlidenhed eller noget i den stil. Det er vigtigt for mig at få understreget.

Jeg startede i sommers i 1.g på Lyngby Handelsgymnasium (K Nord) efter jeg havde valgt et år i 10. klasse, for ligesom at blive klar fagligt og mentalt, på at starte i gymnasiet. Det er btw. også det aller bedste valg jeg nogensinde har taget, rent skolemæssigt. 10. klasse var det bedste skoleår i mit liv og jeg savner det hver dag. Jeg fik så mange gode veninder og blev virkelig modnet og forberedt på livet som gymnasieelev. Da det så var på tide at vi skulle søge videregående uddannelser, som man jo gør til marts, vidste jeg godt hvad jeg ville. Jeg havde haft helt vildt mange samtaler med min studievejleder, om min fremtid, hvad angår skole. Jeg fortalte hende at jeg ikke ville have en almindelig STX - altså det almene gymnasie, men var mere interesseret i handel og virksomhed, og derfor meget hellere ville have en HHX. Derudover fortalte jeg hende også at jeg gerne ville ud i nogle nye omgangskredse, end dem jeg havde været i indtil videre, og ville ind til byen. Derfor foreslog hun mig Niels Brock HHX og der vidste jeg bare at det var det helt rigtige. Så jeg vidste hvad jeg ville og hvad jeg skulle søge, og begyndte derfor tidligt på min ansøgning til Niels Brock, så jeg vidste den ville være så god som muligt, og at chancerne for at komme ind, dermed var større.

Jeg sendte min ansøgning den dag der er sidste ansøgningsfrist, altså den 1. marts, med min mors og min studievejleder's godkendelse og derefter ventede jeg bare. Jeg ventede hele sommeren og mens alle mine venner kom ind på deres drømmeuddannelser havde jeg stadig ikke fået svar fra min. Men til sidst, der kom dagen hvor jeg endelig fik en besked om en mail i E-boks fra Niels Brock og det kunne ikke gå for hurtigt med at få den åbnet og læst. Og så kom nederlaget. At jeg ikke var kommet ind, stod lige der, i den mail jeg havde ventet hele sommeren på. Der stod i mailen, at de havde sendt min ansøgning videre til K Nord Lyngby Handelsgymnasium og jeg var skuffet, men glad for at jeg i det mindste havde chancen for at komme ind et andet sted mens jeg ventede på at komme ind på Niels Brock fra ventelisten. For så meget vidste jeg. Jeg skulle ind på et tidspunkt. Det ville jeg bare. Så jeg skrev mig ind på ventelisten og der står jeg stadig i dag.

Nå men jeg prøvede at tænke så positivt på hele situationen som muligt, og var taknemlig for at jeg var kommet ind på en anden uddannelse i det mindste. Så jeg nød resten af min sommerferie, stadig en smule skuffet over at den plan jeg havde i mit hovede om Niels Brock efter sommerferien, ikke gik som planlagt, men tænkte at det da heller ikke kunne være så slemt at starte på K Nord.

Nu har jeg gået her i snart et halvt år, og tiden er gået hurtigt. Men jeg føler stadig ikke jeg "passer ind" her, og føler ærligt talt ikke at det her vil kunne fungerer. Jeg har faktisk overvejet at skifte uddannelsesretning for at kunne komme hen på en anden skole, for det her sted er bare ikke mig. Men jeg klarer mig og jeg håber stadig på det bedste. Min plan er på nuværende tidspunkt, at afslutte 1.g her og derefter søge ind på Niels Brock igen i 2.g og håber. Jeg holder humøret oppe og gør mit bedste.


Jeg håber i kunne lide et lidt mere ærligt og personligt indlæg og hvis nogle er jer har det på samme måde, håber jeg i kunne bruge det til noget og mærke at i ikke er alene. Husk aldrig at opgive håbet og hold humøret oppe. Det hele skal nok gå på et tidspunkt. Massere positive tanker herfra.

Likes

Comments

Hej loves.

Det er ved at være meget tæt på jul og nytår nu (og jeg glæder mig helt vildt til begge dele!!) og i den anledning, ville jeg vise jer nogle af disse fine, flotte og festlige kjoler, jeg har kig på til nytår. Når det er nytår er det allowed at dresse up og gå all in på glimmer og palietter. Jeg synes at disse kjoler er et ret fint bud, på nytårskjolen og jeg selv skal godt nok lige kigge en ekstra gang, og overveje hvilken af dem det bliver.

I finder link til kjolerne, ved bare at køre musen hen over billedet af den valgte kjole.

Jeg håber i kunne bruge det til noget og måske finder den rette kjole.


+ follow Cille Rersøe Drachmann on APPRL

Likes

Comments

Hej mine søde.

Hold nu op hvor er det bare blevet rigtigt efterår og faktisk tæt på Vinter. Det er SÅ koldt og så er det vitterligt mørkt når jeg tager til skole, mørkt når jeg tager fra skole og når der midt på dagen er lys, er det alligevel gråt og kedeligt.. Men når man skal se positivt på det, så er det jo den perfekte undskyldning for at ligge i sengen eller på sofaen, med en kop te, og finde alle de gode chick flicks frem igen! Jeg har fundet mine 8 yndlings chick flick film frem, som der bare skal ses. Jeg håber i kan bruge dem til noget.

God filmhygge og knus fra mig <3

Bridget Jones Diary er og vil altid være en klassiker. Der findes 4 af den sjove, søde og skønne film om Bridget og hendes rodede liv. I vil aldrig fortryde at se den/dem, det gjorde jeg i alt fald ikke. Min mor viste mig disse fantastiske film som følger pigen Bridget Jones i hendes liv, som enlig og ensom, rodet og forvirret og komisk og kikset. Hvem har ikke siddet derhjemme og virkelig kunne "relate" til Bridget på hendes aftener hjemme i sit nattøj med et glas vin og dilemmaet at vælge mellem Mark eller Daniel. Jeg kunne se dem om og om igen og jeg VED at jeg ikke er den eneste. Chick flick number one foraltid!

Mean Girls er helt klart også en af de største og mest populære chick flicks og jeg indrømmer ærligt at jeg elsker den ligeså højt, som så mange andre piger gør. Filmen handler om de fire piger, Regina, Gretchen, Karen og Cady. Cady er den nye pige, som har boet i Afrika og ellers fået hjemmeundervisning og derfor aldrig har gået på en rigtig skole før. Da hun starter i high school møder hun Janis og Damian som lidt er nogle outsidere, men som er lige hendes typer. De fortæller Cady om de tre populære og rige piger Regina, Gretchen og Karen og beder hende blive veninder med dem for at terrorisere de tre piger. Snart falder Cady dog for Aaron som er Regina, dronningebiens ekskæreste og en krig begynder.

Girls Night Out er en af de nyere film i kategorien "chick flicks". Den handler om de fem piger der tager til Miami for at fejre den ene af pigerne, Jess's polterabend. Alting ændre sig dog hurtigt, da da den mandlige stripper, der selvfølgelig hører til, til en polterabend, ankommer og pludselig efter et spring fra den ene af pigerne, rammer en kant med hovedet og dør. Og med det har de fem piger lige pludselig et lig at skjule, samtidig med at huset flyder med coke og andre stoffer. Det bliver mere dramatisk da politiet dukker op og efterlyser nogle diamantsmuglere, som den nu døde stripper, viser sig at være én af. Mere vil jeg ikke afsløre, i skal se den!

The Devil Wears Prada handler om den kiksede og totalt ikke-modeinteresserede pige Andrea/Andy som får job på modemagasinet "Runway" som assistent for den mest ondskabsfulde chefredaktør Miranda Priestly. Andy kender ikke til mode og hun bliver hurtigt kritiseret på jobbet, for hendes manglende moderigtige stil og det at hun overhovedet ikke kender til hverken Miranda eller bladet Runway, og at alle piger ville dø for det job hun lige har fået. Andy ændre sig selv og sit udseende meget efter et par måneder på Runway, og hverken hendes venner eller kæreste kan kende hende mere. Meryl Streep er i hovedrollen som Miranda Priestly og hvis det ikke er grund nok i sig selv til at se filmen, så ved jeg ikke hvad der er.

Bride Wars har været min yndlingsfilm LÆNGE! Jeg elsker den film så højt og jeg kan ikke tælle til så mange gange jeg har set den. Engang da jeg skulle hjem fra Thailand, som altså er en 14 timers tur i fly, opdagede jeg at de havde den som en af filmene, på de skærme der er på hvert sæde i de store fly som flyver langt. Jeg lover jer at 14 timer føltes som 4, for jeg så den om og om igen, indtil vi til sidst landede i Danmark, og jeg er stadig ikke blevet træt af den, og bliver det ALDRIG. Filmen handler om de to bedste veninder, Liv og Emma, som siden de var små, har drømt om det helt store bryllup, på det fine hotel, Plaza Hotel i New York. Da deres kærester frier til dem næsten samtidig tager de sammen ind hos bryllupsplanlæggeren Marion St. Claire, for at få tid på Plaza Hotel. Da der sker en fejl og deres bryllupper nu ligger på samme dag, opstår der krig mellem de to kommende brude. I skal slet ikke tøve, sæt filmen på med det samme! I vil ikke fortryde det.

27 Bryllupper handler om pigen Jane, som blandt mange veninder og bekendte, er meget populær som brudepige. I alt fald har hun igennem sit liv været brudepige, næsten flere gange end hun kan tælle til. Men Jane har svært ved at sige nej, og får en dag en invitation som brudepige, til to bryllupper, på ÉN dag. Her skifter hun mellem de to forskellige bryllupper, i to forskellige brudepigekjoler, hele aftenen. Til det ene bryllup møder hun dog Kevin Doyle, som er journalist, og han opdager at hun skifter mellem de to bryllupper, Han finder hendes kalender i den taxa hun har brugt til at skifte mellem de to bryllupper, og brudepigekjoler, på aftenen. Udover det problem, kommer Jane's lillesøster Tess også til til byen, og forelsker sig med det samme i Jane's chef George som Jane selv er hemmeligt forelsket sig i. Dramaet mangler ikke, og den her film er helt klart værd at se!

Sviger-monster elsker elsker elsker jeg også. Som i virkelig. Filmen handler om singlen Charlotte, som efter lang tids søgen, endelig finder den rigtige mand. Hun forelsker sig hurtigt og deres forhold er perfekt, og ligesom hun altid har drømt om. Lige indtil hun også møder hans mor. Kevins's mor Viola er nemlig ikke lige årets svigermor, nogle år! Hun hader Charlotte og vil på ingen måde have hende som sin svigerdatter. Hun gør derfor alt for at skræmme Charlotte væk, og det starter en krig, mellem de to, med Kevin midt i det hele.

Bad moms er den nyeste chick flick og komedie på samme tid, som jeg har set. Den er SÅ sjov, men på samme tid er den bare også helt vildt plat haha. Den handler om de tre mødre Amy, Kiki og Carla som vælger at droppe det med at prøve at være de bedste forældre. De fester, drikker og lever det liv de ikke har gjort siden de blev mødre. Men desværre ender det galt, da de tre mødre støder på den altid perfekte mor Gwendolyn og hendes gruppe af andre perfekte mødre.

Jeg synes filmen er så god og sjov, og faktisk er der lige nu en to'er i biograferne. Denne her gang en juleedition som hedder "A Bad Moms Christmas", og den kan man næsten regne sig til hvordan er haha. Jeg skal ind og se den med min veninde på tirsdag, og jeg glæder mig helt vildt.

Likes

Comments

Hej piger !

Nu er det snart ved at være jul (!!) Jeg ELSKER jul og alt ved den. Hyggen, maden, det hele. Jeg elsker at give andre folk gaver og gøre dem glade, og der kommer også et indlæg om julegaveidéer til mor, kæreste eller hvem det nu måtte være. Der kommer lidt forskelligt så det kan i glæde jer til.

Det her indlæg handler dog om mine egne julegaveønsker, som jeg ville dele med jer, da jeg tænkte i måske kunne få lidt inspiration, hvis i står og er i tvivl om hvad i ønsker jer.

Jeg er blevet helt vild med faux furs, altså falsk pels, da nogle af dem, er i super lækker kvalitet selvom de ikke er ægte pels, derudover er det billigere end ægte pels, og så er det selvfølgelig også med lidt bedre samvittighed, i forhold til dyrene. Dermed ikke sagt at jeg ikke vil bruge ægte pels mere, for jeg elsker stadig mine pelse, men den snak kan vi tage en anden gang haha. Denne her og denne her er helt vildt fede. Den første synes jeg er så fin da den har lidt mere farve, end den sorte, Den sorte er også helt vildt lækker, og jeg ville sagtens kunne se dem hænge i mit skab. Sættet som er at finde her  og her  er fra Sisters Point. Jeg er helt vild med sæt og det her er lækkert og super fint. 

Jeg håber i kunne bruge indlægget og som lovet, kommer der senere hen, et indlæg med gaveidéer. Kram C

1: Her 2: Her 3: Her 4: Her og her 5: her 6: her

Likes

Comments

Instagram@cecilierersoe