View tracker

Är bara helt kär i dessa skor. Får inte riktigt den rätta färgen på bilderna, men åh vad jag längtar till våren så jag kan börja använda dem. Kan använda dem nu också egentligen men är rädd att materialet ska dra åt sig massa snö och slask och lämna efter sig smutsiga fläckar så jag väntar hellre. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Guess who's back!! Nu äntligen ska jag ta tag i detta igen. Det har varit väldigt skönt att inte behöva tänka på bloggen men känner att jag haft tillräckligt lång paus nu. Tänkte inte säga så mycket mer i detta inlägg men håll utkik framöver, kram!

Likes

Comments

View tracker

​Hej på er. Igår blev det tyvärr inget bloggande eftersom jag åkte till jobbet direkt eller skolan och jobbade till stängning, efter det gymmade jag så det blev ganska så sent. Juste, glömde säga det att jag numera är anställd på subway. Det räckte med en dag praktik vilket var skönt. Kan dock inte kassan än och har inte full koll på ugnen, annars funkar det faktiskt bra. Just nu sitter jag i skolan på individuell studietid men kan verkligen inte fokusera på att arbeta eftersom jag är så himla trött. Vill bara hem och lägga mig i ett bad, sedan krypa ner i sängen tills jag ska sova. Kommer troligtvis somna så fort jag lägger mig där men då är jag ju iallafall väl utvilad till morgondagen. 

Likes

Comments

Hej alla. Jag fick erbjudande att börja jobba på subway och varför inte liksom? Så idag runt 12 så var jag inne i stan för att testa på då man behöver 2-3 dagar praktik innan man blir anställd. Jag ska in och jobba efter skolan imorgon också så får vi se vart det slutar. Själv tycker jag iallafall att jobbet funkar bra, det är inte speciellt tråkigt. 
Nu när jag kom hem skar jag upp lite frukt och satte mig framför datorn. Ska troligtvis kolla färdigt på filmen jag startade igår men som jag inte orkade kolla klart på, haha.

Likes

Comments

Hej finisar! Har ni sett så fint armband jag hittade i brevlådan för några dagar sedan? Hur enkelt som helst men ändå så sjukt snyggt. Absolut ett måste till utomlandsresorna. Armbanden finns i 8 olika färger och kostar 200kr och då går en del av vinsten till olika välgörenhetsorganisationer, hur bra som helst!

Till armbanden!

Likes

Comments

​Hej på er! Nu sitter jag här i skolan, ganska så sjuk men jag känner att jag inte kan vara hemma. Ena anledningen är att jag vill ha så mycket närvaro som möjligt för att inte känna att det är ''okej'' att stanna hemma. Andra anledningen är att jag inte vill hamna efter och vill ligga i fas hela tiden. Får hålla mig på lite avstånd eftersom jag inte känner för att smitta ner alla. 

På rasten var jag iväg och köpte te att ha i skolan, en massa halstabletter och blåbärssoppa till ikväll. Måste verkligen bli frisk för jag vill kunna träna. Känner att jag precis fått in mina rutiner på gymmet igen och så blir man sjuk, typiskt. När jag kommer hem ska jag hoppa ner i ett varmt bad. 

Eftersom vi börjat med bamba nu och inte har matkort längre så blir min lunch en banan. Idag är det korv med mos och jag äter helst inte korv då jag blir äcklad av det. Men vi hörs, kram!

Likes

Comments

Hej alla. Det var ett tag sen. Känner att jag nu kommit igång med skolan och också kan få tid till bloggen igen. Jag har ganska så sena dagar den här terminen och det är också väldigt påfrestande då jag är ofta väldigt trött och inte orkar med så mycket mer efter skolan. Men jag kommer snart in i rutinerna och då ska jag se till att hålla bloggen uppdaterad.

Just nu pågår en tävling på min instagram i samarbete med Våga Swedish design där ni kan vinna ett valfritt smycke. Den får ni inte missa. För att vara med så behöver du bara följa länken till min instagram och följa reglerna, lycka till!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilden på väg hem från skara sommarland. En lyckad sista sommarlovsdag innan jag sätter mig bakom skolbänken igen imorgon. Mindre lyckat var getingsticket jag fick på knät men vad är sommaren utan bett och stick från våra underbara insekter?

Likes

Comments

​Hej på er. Jag bloggade inte igår eftersom jag inte gjorde någonting alls över huvud taget, så himla tråkigt. Just nu vill jag bara att skolan ska börja, behöver få in lite rutiner igen. ngtar ni till skolan eller är det bara jag? 
Som tur är så är det lite finare väder ute nu och man kan gå ut utan att frysa. Funderar på att ta en promenad eller powerwalk senare om det inte börjar regna. Sitter nu i sängen och njuter av chokladen som jag fick som tack utav jobbet!

Likes

Comments

Hejsan, äntligen fredag och helg eller vad säger ni? Just nu ligger jag iallafall i sängen och njuter av ledigheten. Näst på listan kommer duschen och senare ikväll ska jag sitta i telefonmöte. Jag ska också kika lite kläder på nätet. Behöver verkligen uppdatera min garderob. Om jag har tid så hörs vi senare annars hörs vi imorgon, kram!!

Likes

Comments