I fredags den 8 december var jeg med min familie i København, for at købe julegaver og her var vi i Notredame, Stilleben og jeg fandt en ny butik på Købmagergade, der var super cool.som hedder Norr 11 x 101.

Men fik kun købt gave til min søster og min mor, men fik masser af inspiration. Dejlig juletur, som vi sluttede af med god mad på Sirup.

God jul alle sammen

Knus Camille

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Yndlings steder , Mad

De har billeder er fra min konfirmation, som blev holdt den 25 maj 2014 på Helenekildebadehotel i Tisvildeleje. Billeder taler nok for sig selv, men jeg fortæller det lige alligevel, den her dag var så fantastisk og magisk for mig. Vi var kun min nærmeste familie, alt var stille og roligt og meget stemingsfuldt. Det var en konfirmation lige efter mit hoved.

Min konfirmationskjole er lavet af en brudekjole fra 50'erne vi fandt i Decor i København, min mors veninde Lisa der ejer By Waltz hun har redesign den, så den passede til mig. Min ørering er fundet på et vintagemarked i syd England på en ferie og den gamle konfirmations krans jeg har i håret, fandt min mormor og mor på et loppemarked i Frankrig.

Vi var 15 personer og alle mændne fik en stråhat, Da vi sad om bordet lignede vi et helt Skagens-maleri. Omgivelserne var helt fantastiske og hyggelige. En dag jeg aldrig vil glemme.

Knus Camille Sopia

Likes

Comments

Rejser og oplevlser

Jeg har været hjemme i et par uge nu, men har været i Italien i 16 dage på ferie. Vi boede i umbatide, i Umbrien, jeg var på ferie med min familie, min søster og mine forældre.

Vi kom ned til den vingård vi skulle bo på en dag før alle de andre, for vi var kørt derned uden overnatning, fordi der næsten ingen trafik var, det tog os kun 15 timer til den Italienske grænse.. Så vi var der allerede fredag eftermiddag og så kom de andre om lørdagen og de andre er min mormor, morfar, tante, onkel, min kusine og mine to fætre.

Jeg har virkelig nydt ferien, den var fyldt med gode oplevlser. Vi har været på mange gode mad og tøjmarkeder og besøgt skønne resturante, rundt om i hele Umbrien.

Vi var ved Adriaterhavet og sluttede af ved Gardasøen og så gik det hjem til Danmark, allerede i Tyskland begyndte gråvejret.

Savner allerede varmen, Italiens gode mad. og ikke mindst den varme swimmingpoolen.

Håber der kommer masser af sol her i august...

Kys Camile Sophia.


Likes

Comments

Afslapning, Inspiration og ideer , Yndlings steder

Street art i Aarhus

Så fik jeg endelig set det, kunsten i Århus som alle har snakket om på de sociale medier, og ved i hvad, jeg syntes det er en super sjov ide, for det trækker alle os unge ud og se kunst. Ved godt at street art i Aarhus er et udskældt kunstværk, af den tyske kunstner Katharina Grosse, hvor træer og græs er malet over med rød og hvid akrylmaling, -der har været meget i medierne om at det var skadeligt for miljøet og dem som bode ned til det ikke kunne holde ud at kigge på det, de syntes at det var grimt, andre syns det har givet byen nyt liv. -Så det får lov at blive...

Skum udført af Bjarke ingels "BIG"

skulptur er lavet af BIG og den ligger ved siden af det røde street art, skulpturen hedder SKUM og den er lavet af Bjarke ingels "BIG" og den kan pustes op på 7 minutter. Det er også meget praktisk, for den skal rejse til CHART ART FAIR på Kunsthal Charlottenborg og derefter til ARoS Kunstmuseum i Aarhus, som en del af dens European Culture Capital program i 2017

BIG havde til opgave at oprette en mobil struktur, som kunne fungere som en social ramme og let flyttes fra Roskilde til CHART og endelig til ARoS. BIG havde til opgave at lave noget der kunne skabe et fællesskab, Resultatet var en boblelignende sky lavet af oppusteligt materiale, belyst af LED-lys og blæst op på kun 7 minutter.

Jeg synes alle burde se denne skulptur samt alle de andre skulpture som han har lavet, han er så dygtig.

hop ind og set Bjarke ingels hjemmeside her:https://chartartfair.com/big-x-chart-x-aros-skum/

Den uendelige bro

Den uendelige bro -er en sjov opfindelse.

Den uendelige bro ligger ved Aarhus’ kyst. Og der er så mange mennesker der er helt forelsket i den, så de har fået lov til at blive gift på den.

Den runde bro blev udtænkt af Aarhus-arkitekterne Niels Povlsgaard og Johan Gjøde og opstillet som midlertidig kunstinstallation ved Aarhus’ strande, da der i 2015 var Sculpture by the Sea-udstilling – ARoS-udstillingen, der har taget begrebet ’vandreudstilling’ nye steder hen med op mod en halv million besøgende vandrende fra Tangkrogen ud langs kysten for at se på kunst.

Urban gardening

Urtehaven her er sådan et hyggeligt påfund -at man kan stå og kigge ud på vandet, imens man laver mad. Og nogle at dagene står der kokke dernede og laver mad. -hvor man kan komme og smage.
De her fire ting er helt sikkert et besøg værd og de ligger alle sammen ned til Århus kyst, de er sjove og se, fordi det er noget man ikke har set før. God sommer...

kys Camille

Likes

Comments

Afslapning

Så er jeg klar til ferie, har været inde hos Nina og fået ordnet ben, Nina ejer clinique KAVI som jeg varmt kan anbefale, de kan alt ind for skønhedspleje. rigtig god sommer til jer alle sammen.

Likes

Comments

Jeg er sikker på at der er mange andre piger på min alder med bøjle, som også får de her spørgsmål.

Så jeg tænkte at det kunne være sjovt at lave et blogindlæg omkring det...


Here it goes:


1. Sætter der sig mad i din bøjle ?Ja det gør der2. Havde du grimme tænder ?Ja selvfølgelig havde jeg grimme tænder ellers havde jeg jo ikke fået bøjle på3. Du skal bare være glad for at du får bøjle. det koster mange penge ?ja det ved jeg godt4. Er det sjovt at have bøjle ?Nej sefølig er det ikke sjovt men det er nødvendigt5. Er dine tandlæger søde ?Jeg hader at gå til tandlæge lige som alle andre6. Kan man spise lige efter man har fået bøjle på ?Nej det kan man ikke, man spiser ikke særligt meget, fordi det gør ondt7. Tænk hvis du ikke havde fået bøjle ?Ja det ville ikke være så godt8. Du får så flotte tænder ?Ja jeg glæder mig, så meget9. Nogle siger at man kun kan spise flydene kost når man får bøjle på ?Man kan også godt spise andet bare det er blødt10. Så er der kun 2 år tilbage med bøjle ?

Ja det er sgu også lang tid

Likes

Comments

Yndlings steder , Mad

Så har jeg endelig fået besøgt Food shoppen Wulff & Konstali, sammen med min mormor og mor. Det var den der ligger på Lergravsvej 57. Det var hyggeligt at være der og vi nød vores sunde juice, og at se på alle de fede personligheder der sad og spiste. Næste gang, skal jeg have deres brunch. som er fra kl. 9 til kl. 15. som de er berømte for, den ser så lækker ud, men vil se deres anden butik som ligger i Hellerup.

Hop ind og tjek deres hjemmeside ud her: http://wogk.dk

Likes

Comments

Inspiration og ideer , Bolig

I dag har min mor, mormor og jeg været inde og besøge Michal som ejer af Leben Cph og hans kone Jean, som min mor er ved at lave en event sammen med i stødpudehallen som ligger i Carlsberg Byen. Jeg var med til deres møde om hvordan deres logo skulles se ud og det var virkelig spænde og så fik jeg taget en masse skønne billeder ude i Michals værksted. Det var virkelig sjovt at se, hvordan han satte lamper i stand, og de bugstaver der skulle have lys i.

Det har været en skøn dag med masser af inspiration

Nu er det igang med at læse til eksamen igen...

Likes

Comments