Header

Da har jeg blitt tipset så mange ganger om nouw, og jeg som har blogget i alle år på blogg.no, en tid på femelle, er det godt å komme vekk fra "blogg.no bloggene". Jeg liker nouw utrolig godt, veldig enkelt å navigere seg frem, endre design ikke minst og det å blogge her er veldig enkelt. Jeg har hatt bloggpause i noen år nå, har såklart savnet det litt. Dette vil mest mulig være en beauty, sminke, og diverse blogg, men alt kan forekomme, både personelige innlegg også videre 🎀 Håper dere har hatt en fantastisk dag og får en fin kveld videre!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hei! Må beklage sååå mye for at jeg ikke har blogget. Som (u)forventa har kameraet mitt hengt seg opp skikkelig. Den tar KUN mørke bilder, vil ikke fokusere, bildene blir uklare, støvete osv. Ute i dagsslys blir også bildene mørke, jeg har prøvd alt mulig.. Skal dra til noen som kan dette her så de får hjelpet meg, tar i mot all slags tips, har Nikon D5000. Vil uansett ha meg nytt kamera, et canon. Men blir en stund til enda.. Så må leve med dette kameraet og da må jeg få det ordentlig. I mellomtiden er jeg kun nødt til å bruke mobilen, bildene nederfor og i noen innlegg fremover til jeg har fikset det blir da med mobilbilder.

Og måå bare vise dere denne herligheten jeg har kjøpt, nemlig parfymen Viva La Juicy. Regner med alle har hørt om denne, men likevell, den er iallefall en av verdens beste. Har ønska meg denne siden i fjord sommer, kan egentlig ikke beskrive helt hvordan denne lukter, kun helt unikt. Så se etter den neste gang du er på Kicks, eller div parfymerier!

Viva La Juicy Edp by Juicy Couture 3.4 oz/100 ml


Ellers har jeg og kjøpt en slik sminkepung fra Lulu's som sikkert alle bloggere har.. Haha. Men de er så fiiine, har og ønsket meg en slik en i en lang stund. Kjøpte denne i den, hva skal jeg si, nest minste, for det har nå kommet en i miniutgave av denne. Så det finnes en som heter toilet bag som er større en denne, også den største. Grublet på om jeg skulle ha denne eller den ett hakk større, men ble denne. Den andre kjøper jeg nok en gang siden!

Lulu's Cosmetic Bag i beige/gråHar hatt lyst til å blogge i en evigheter nå, føles godt å endelig publisere ett innlegg igjen, litt nedtur at jeg må bruke mobilkameraet, men heldigvis har jeg ganske bra oppløsning og kvalitet på bildene fra mobilen, så skal vel gå ganske greit. Idag har jeg generelt ingen planer, er ikke helt i form, men blir nok litt mer blogging tenker jeg. Ha en fin dag :)
 Likes

Comments