Header

Aldri prøvd dette merket, men har nå kjøpt disse 3 palettene. Øyenskygge palett, contour og blush palett. Gleder meg til å prøve dem, kommer til å skrive senere om disse :-) Har dere kjøpt noe nytt i det siste?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Da har jeg blitt tipset så mange ganger om nouw, og jeg som har blogget i alle år på blogg.no, en tid på femelle, er det godt å komme vekk fra "blogg.no bloggene". Jeg liker nouw utrolig godt, veldig enkelt å navigere seg frem, endre design ikke minst og det å blogge her er veldig enkelt. Jeg har hatt bloggpause i noen år nå, har såklart savnet det litt. Dette vil mest mulig være en beauty, sminke, og diverse blogg, men alt kan forekomme, både personelige innlegg også videre 🎀 Håper dere har hatt en fantastisk dag og får en fin kveld videre!Likes

Comments

Verdens beste mascara, uten tvil er da denne skjønnheten.. Første gangen jeg prøvde denne var da jeg fikk denne i en liten ministørrelse, altså en test. Da jeg prøvde den ble jeg skikkelig sånn WOW, denne var utrolig god! Og jeg elsker den fortsatt idag. Dette er en avmascaraene fra Hypnose fra Lancome, dette er den som kalles for "custom wear mascara".

Dette er min nr 2, og jeg kjøpte den denne gangen ikke vannfast, den forrige jeg hadde var vannfast, men ærlig så sitter denne veldig bra på uansett om den ikke er vannfast. Denne gir SYKE vipper, utrolig lange og med masse volum. Jeg trodde ærlig ikke denne skulle gi noe volum, for jeg synes ikke børsten så noe spesiell ut, men der tok jeg veldig feil. 
 Hypnose Custom Wear Mascara fra Lancome
 

Beklager nederste bilde av kosten, det ble veldig uklart. Men dere ser litt iallefall.. Den eneste som som er negativt med denne er at den blir brukt fort opp. Den inneholder bare 6 ml, det er jo litt lite synest jeg. Jeg bruker jo en del mascara også, min forrige varte vel i 1-2 måneder tror jeg, kommer ann på hvor ofte jeg sminker meg da, men det gjør jeg jo ofte. Ellers er det INGEN ting negativt med denne, den er helt super! Vil anbefale denne til alle som trenger ny mascara!

Likes

Comments

Dette er også et produkt fra MAC som jeg ville vise dere, det er en blush i pudderform. Denne kommer i utallige mange farger og blush i seg selv fra MAC i forskjellige typer. Denne heter Powder Blush og denne typen er matt, jeg valgte å kjøpe denne i en bruntone, for å bruke som contour farge, og den fungerer kjempe fint både som det og som en blush!

Fargen kan se litt oransjrosa ut noe som den egentlig ikke er, det er bare kontrasten fra den hvite bakgrunden som gjør det. Det er en veldig mørk, fin brunfarge, og i og med at denne er matt kan den jo både brukes som blush, contour, bronzer og faktisk øyenskygge. Fargen jeg har heter Harmony, men de har ganske mange andre farger å velge mellom.MAC Powder Blush i Harmony Matte


Jeg liker denne veldig godt, den er middels pigmentert som gjør at man lett kan kontrollere hvor mye produkt man tar på huden, og man kan bygge den opp. Som sagt har de mange andre farger, både shimrende og matte, så i fremtiden så er disse noe jeg kommer til å gjenkjøpe. Vil du bruke denne til contour, anbefaler jeg at du velger en matt farge!


Denne er en stor favoritt hos meg, jeg må bare huske på og være lett på hånden og forsiktig når jeg bruker denne, siden jeg er naturlig lys i huden, for blir det for mye ser det ikke fint ut. Har veldig lyst i fremtiden på en sånn her i en coral rosa farge, en som ikke skal brukes som konturfarge og kun som en vanelig blush for å gi glød og farge til fjeset.

Har dere denne, evt noe annet fra MAC?

Likes

Comments

Har hatt så lyst på denne her i evigheter! Bare Minerals har jo kommet med en READY linje, for sminken er i presset form, ikke løst. De har både blushes (som jeg har skaffet meg), foundation, øyenskygger, mineral veil, og bronzer og div. I første omgang kjøpte jeg denne, i går fikk jeg den. Kommer i et sort, klassisk enkelt design, med stort speil inni.

Kommer også med en liten minibørste. Jeg har ikke prøvd denne enda, foruten å prøvd fargen på hånden osv, så har ikke så mye å skrive, men så langt ser den kjempefin ut! Bare Minerals har masse fin sminke som jeg liker, anbefaler alle å kikket på merket. De tester heller ikke på dyr for de som lurer. Nedenfor kan du se litt bilder av blushen:

Jeg kjøpte denne i fargen The Aphrodisiac, som er en nydelig coral/rosa blush. For noen kan den helle litt oransj på bildene, men er litt vanskelig å få tatt bilder som matcher virkeligheten 100%, men den er mer rosaish når du swatcher den, når den ikke er i boksen. Liker best slike coral/rosa blusher, er ikke glad i sånne sjokkrosa, liker at den ser naturlig ut og rouge som er en blanding av coral og rosa passer min hudtone best. Det er 6 gram i denne.bareMinerals READY blush i fargen The Aphrodisiac

Den ser iallefall veldig lovende ut så langt, den er iallefall godt pigmentert og det er jo bra. Skal komme tilbake til denne senere når jeg har brukt den litt. Du kan få kjøpt denne på div nettsteder og selvfølgelig på parfymerier som KICKS.

Har dere prøvd ut READY linja til Bare Minerals?

Likes

Comments

Da skal jeg skrive en omtale på en foundation fra MAC som jeg har hatt en stund. MAC er jo et av verdens mest kjente sminkemerke, og jeg måtte jo selvfølgelig prøve noe jeg også. I og med at MAC finnes i kun Oslo og Trondheim, og de større byene, så kjøpte jeg denne på nettet fra britique.com! Tok en veeldig lang stund før den kom, men men..

Jeg hadde lest SÅ mye om denne foundationen på nettet, hørt om den fra youtube, også videre, ganske mange liker den, noen gjør ikke, men sånn er det jo alltid med et produkt. Noen liker det, andre ikke. Jeg liker iallefall denne veldig godt, så da tenkte jeg å skrive omtalen! Navnet på foundationen er altså Studio Fix Fluid, og den har også solfaktor.
 Denne foundationen skal gi full dekkevne, og det vil jeg si den gjør, så absolutt. Om jeg husker riktig, er dette den mest solgte foundationen til MAC. MAC har jo flere foundations, som feks studio sculpt, mineralize skinfinish, pro longwear osv. Denne gir meget høy dekkevne, full som sagt, og den holder veldig lenge. Den er også matt på huden, det jeg liker best.

Mac Studio Fix Fluid i NC20


Jeg kjøpte denne i fargen NC20, hvor denne er den nest lyseste. Jeg tenkte på om jeg skulle ta denne eller NC15 som er den aller lyseste, men det gjorde jeg ikke. Og, jeg skulle ha tatt den, for denne, er ganske mørk egentlig, mye mørkere enn det den fremstilles på bilde over. Den er ikke så mørk at jeg ikke kan bruke den, for det kan jeg, men jeg må være forsiktig så jeg ikke får for mye, så den ser veldig fin ut på bare jeg jobber godt med den.

MAC har jo ikke akkurat det største fargeutvalget vil jeg si, det er det som er veldig negativt. Feks de har NC, som er for gul/oliven undertoner, og NW for rosa undertoner. De har liksom ingenting i mellom. NC fargene er VELDIG gule, og da regner jeg også med at NW fargene er veldig rosa. Så vist man hadde vært feks veldig bleik, og med nøytral hud, så hadde du hatt store problemer med å finne en som passer. Men NC20 passer akkurat til meg. Neste gang velger jeg NC15. Så vil anbefale dere som vil kjøpe MAC hudprodukter og faktisk kunne TESTE fargene først, hos feks MAC butikk.Alt i alt er dette en veldig god foundation som jeg bruker ofte. Den har høy dekkevne, holder lenge og har et matt resultat, akkurat som jeg liker det. På bildet over ser dere også en MAC blush, som jeg skal skrive om veldig snart!

Har dere noen produkter fra MAC?

Likes

Comments

Babor synes jeg er det aller beste hudpleie merket, og de to største favorittene mine er disse to som er rens for ansiktet. Denne fjerner alt, både smuss, støv og all sminke. Hadde akkurat brukt opp det siste jeg hadde av de forrige, så jeg måtte kjøpe meg nytt. Disse er veldig gode mot tørr hud, og jeg sliter veldig med det om vinteren, og disse er knallgode!

Har også ansiktsmaske/krem, og 2 skrubb fra Babor, stor fornøyd med dem også. Babor er jo ikke akkurat billig for å si det sånn, men før jeg i det hele tatt brukte litt ordentlige produkter, brukte jeg kun slike sminkeservietter, og jeg ser så stor forskjell på huden. Den er blitt mye finere! :-) så dette er iallefall noe som er VERD for meg å invistere i.Babor Cleansiong Hy-öl & Phytoactive base


Har jeg en dag jeg har brukt en del sminke, da mener jeg hudsminke, så fjerner den ALT, og den er lett å bruke. Og gjør huden kjempe frisk og fin. Phytoactive finnes i flere forskjellige typer, Phytoactive base, som jeg har, som er for normal hud, Phytoactive Sensitive, og Combination, som er for sensitiv og kombinert/fet hudtype. Vil egentlig anbefale alle disse to produktene om dere er på jakt etter nye! Babor kan kjøpes hos hudpleier/div salonger, eller hos blivakker.no

Bruker dere Babor?

Likes

Comments

Tenkte å ha en liten review av et produkt, som jeg liker veldig godt og som jeg har brukt en godt stund, Too Faced's ansiktsprimer.

Dette er en ansiktsprimer som skal lage et glatt underlag for foundation/annet makeup og holde makeupen lenger og kontrollere shine og tørrhet. Denne finnes i 3 forskjellige typer, den ene, denne jeg har, som heter Pure, som er en oljefri primer som er spesielt for sensitiv/fet hud. De har og en "original" som er farge på, og en med en bronze tint farge. Denne har en klar, gjennomsiktig konsistens, slik som feks Smashbox photofinish. 

Too Faced Primed and Poreless Pure, 28g, 1 fl oz. 

Jeg har en typisk hud som er shiny i T sonen, og tørr i andre partier, som kinn, rundt nese osv. Denne hjelper ikke bare med at den gir et mykt og fint underlag for sminken, men den tar vekk alle de tørre partiene, samtidig som den hjelper der jeg har tendens til å skinne. Det eneste er, ikke bruk FOR mye, for det er en veldig myk primer, vist jeg feks bruker for mye av denne blir det litt motsatt effekt, vist dere skjønner? Så less is more, prøv først kun på områder du trenger, det er best. Denne holder lenge.Alt i alt en veldig fin ansiktsprimer, som gjør huden klar, fin for makeup, hjelper mot både tørre/shiny områder, og den gjør at sminken sitter lengere. Fikk ikke til noen eksakt bilder av produkter, men det er bare å google det, så kommer det opp masse! Hvilken primer er deres favoritt?

 

"Code to import my old blog: 3834652638"


 

Likes

Comments

Hei. Beklager for ingen innlegg igår, hadde absolutt ingen ideer hva jeg kunne komme med. Så istedenfor å bare skrive et helt meningsløst innlegg ville jeg heller bare droppe det. Har satt sammen noen fiine, lyse bilder, som alltid gir meg inspirasjon. Elsker lyse bilder, det er det aller fineste! Alle bildene er tatt fra min weheartit konto, dere finner den her.Likte dere bildene? Har dere weheartit?

Likes

Comments

Har hørt mye forskjellig om dette produktet, mye positivt men også litt mindre positivt. Men jeg valgte å kjøpe det, i ren nyskjerrighet. Om det er et bomkjøp så kostet den bare ca 89 for den, så var ikke så veldig dyr. Dette er da en eye-roller concealer fra Garnier. Har selv ifjord vår/sommer prøvd BB creamen til Garnier, som er helt grusom. (Ikke kjøp!) Derfor er jeg ganske spent på hvordan denne her er.. Prøvd den litt igår, så langt ser den grei ut og fargen er god match!Garnier Anti Dark Circles 2 in 1 Tinted Eye Roll-On i fargen 02 fair

Denne skal vistnok inneholde Caffeine, altså koffein for å kvikke opp område under øynene. Vet ikke om det hjelper i det hele tatt, men det får jeg se. Pleier igrunn å tenke veldig over hva jeg bruker som hudsminke, og jeg pleier egentlig å invistere litt mer penger på produkter jeg vet er bra for huden min, men denne har jeg hørt så mye om så var bare så veldig nyskjerrig :-) Kan skrive om den, hvordan den funker når jeg har fått brukt den litt!Likes

Comments